Hem şoktayım hem üzgünüm

Bence kv ile eşin bu evlilikten el birliği ile gercek seni sogutmayi başarmışlar ve sende bardağı taşıran son damla yi bekliyorsun mesela bir kadın meselesi çıksada bi bahane ile bu mutsuz evlilikten kurtuluş için ...

Kaç ay önce otobüste yaşadığım olay aklima geldi bu konuyla
Adamin teki anacigiyla konuşuyor
Eşinin is yapmamasından yakınıyor neymis karısı aksam 6 da işten çıkıp geliyormuş saat 8 de beyefendi gelene kadar yemek hazir değilmiş ev niye pırıl pırıl değilmiş
Anası da öyle onaylıyor
Dediklerini yaptım
İste şöyle burnundan getirdim boyle yaptim diye karısının arkasindan konusuyor otobüste ki hanımları gorseydiniz adamı bakışlarıyla parcalayacaklardi
Adamı gören de adam sanır 180 boylarinda yapılı ana kuzusu
Allah o kaynanalarin kizlarina kendilerinden beter kaynana versin yada öyle bir dert versin ki gelinle uğraşacak dermanlari kalmasın fesatlar

insanın durdukça aklına gelir.böyle kötü insanları evlerden uzak tutmak lazım..
Konu sahibi..uygun bir zamanda eşinle konuş bence..artık aile olduğunuzu ve bildiklerini anlat..kendisi ve ailesi hakkında böyle şeyler duysa ne hissederdi acaba?
Bir erkek ailesine sahip çıkmalı..böyle anasının laflarıyla bu iş yürümez..eşine de çok kızdım gerçekten

bunlar nasıl insanlar ya Allah düşman başına vermesin gercekten
Bende öyle diy9rum biliyor musun allah düşmanıma vermesin. Eşimi dolduruyordu annesi dışında hiçbir yere gitmesin akrabaları gelmesin diye. Resmen benim için işkence ama kafamda bir şeyler netleşiyor artık

ya ben de şunu anlamıyorum gelip buraya dert anlatanlar ya sizin ağsınız diliniz yok mu allah aşkına, çıkıp kocanızın kaynananızın karşısına siz ne biçim insansınız diye hesap soramıyor musunuz? bu noktada daha önce yaşadığınız sorun da önemli onu yazmamışsınız ailenize yalancı denmiş kv tarafından ? neyse her ne olursa olsun ilk aklıma gelen kocanızın kendi aklı yok mu ki herşeyde annesine danışıyor ?

Keşke beni aldattığını görsem diyorum içim acıyarak yazıyorum ama öyle bu hayat böyle geçmez ki ben eşimi çok çok sevdim o sabah işe giderken ben onun yastığına sarılıp uyuyordum sırf eşim kokuyor diye gece onun nefes alışına bakardım geç gelirdi uyurdu hemen ben onu severdim izletdim vs vs uzayıp gidiyor işte

Demek kendi aklı yok. Şu an susuyorum çünkü uygun zamanı bekliyorum. Babama kıyamıyorum kimseye eyvallahı yok arkamda dimdik duruyor bunu bi kaç kez dile getirdi bizde boşanma ağırdır zordur

Eşime laf arasında beni boşa dedim o da şakaya vurdu

Zaten yürümüyor ki her gün 3-4 saat uyuyorum uyku düzenim alt üst oldu. Eşim düzelmez bu evliliğin hayrı yok yarın öbürgün çocuğum oluursa onu da dolduracaklar o çocuğun anneanesi dedesi teyzeleri dayıları benim ailem olacak o zaman ne olacak ben hergün ölecem. Bu evlilikte bana göre hayır kalmamış o kv olduğu sürece dünyanın öbür ucunda da olsak yürümez böyle zaten bi tel yetiyor

Benimki de öyle görsen kalıbının adamı zannedersin boylu iri yapılı ama gel gör ki böyle

böyle adamla hayat sürdürebilirmisin
oturup net bir şekilde konuş derim 2 gün geçmiş

Herşey sevmeyle olsaydı keşke. Sen sevdin o sevdi mi? Pek sevdiğini sanmıyorum. Sevse der ki "sevdiğimi büyüten doğuran besleyen anayı babayı baş tacı ederim" der. Sizinkisi başlı başına saygısız çıkmış.
Kaynanaya zaten diyecek bir şeyim yok.

Herşeye tahammül et ama saygısız insanlara asla. Senin ailen yok mu? Dimdik arkanda baban varmış DAĞ GİBİ BABA. O babaya burada ne hasret bayanlar gördüm. Yatın kalkın şükredin. Ailene saygısı olmayan insanla ömür geçmez.

Bende öyle diy9rum biliyor musun allah düşmanıma vermesin. Eşimi dolduruyordu annesi dışında hiçbir yere gitmesin akrabaları gelmesin diye. Resmen benim için işkence ama kafamda bir şeyler netleşiyor artık
Eşinle konuş durumu al karışına söyle ne hisseditorsan başka bir sekilde çözemezsin yoksa kaynanan gibi fesatlık yaparak çözmek zorunda kalırsın buradada onlardan farkın kalmaz. eğer bu sekilde devam edersen ben ilişkimizi bitirmek istiyorum de bakalım seni kaybetmeyi göze alsın cünkü her aksam yanında uyudugu kisi sensin annesi çok önemli bir faktör annesini sakın ezme ben anneni seviyorum neden böyle yapıyor bana de onunla sorununu paylas bu sekilde hem iyi olan taraf hemde kazanan taraf olursun.

ne kadar kötü kalpli ve müdahaleci bir kadın Allah yardımcınız olsun işiniz zor

O böyle davranarak zaten beni kaybetmeyi göze almış. Hem zaten ailesi eşimin kendini toparlamasına izin vermezki direk boşan derler

ne kadar kötü kalpli ve müdahaleci bir kadın Allah yardımcınız olsun işiniz zor
Amin allah yardımcım olsun işim gerçekten çok zor farkındayım böyle gitmeyecek ya bitecek ya düzelecek başka çaresi yok ama düzelecek gibi durmuyor

benimde kv ile çok anlaştığım söylenemez oda oğlunu çok kıskandı
herşeye karıştı müdahale etti ama bu kadarını yapmadı yada yapamadı mı bilmiyorum
ben biraz söyledim konuştum belki ondan olabilir. ama böyle bir konuda direk o ses kaydını
alıp oraya gidip orda yüzleşirdim öylemi bundan ne evime gel ne de ben geleyim bu kadarr bitti
derdim eşime de işine gelirse derdim annendir sen gidersin gelirsin ama ben aslaa derdim kendimi de
üzmezdim ben niye üzülücem onlar üzülsün..ama madem ispatım da var kesinlikle içime atıpta kendimi
üzmezdim..

Eşime söylem3yecem şimdilik çünkü başka açıklarını da yakalarsam muhtemelen boşanırım

Kizma ama cok cahil bir esin varmis..bir insan dogruyu yanlisi ayirt eder kendi icin istenen birseyde dusunur biraz bu insan benden bunu neden istiyor diye.esiniz dememismi acaba siz benim ailemsiniz esimin aileside benim ailem ve neden gorusmemeliyim.kvalideniz de kiskancmis hep bana hep bana bencil kvalidelerden.biraz kendi kvalideme benzettim,benim kvalidede cok kiskanctir hep herseyde kendi olsun ister.benim rahmetli annemi bile kiskaniyordu lohusayken neler yapmisti.simdi annem yok kicina kina yaksin ama eden bulur merak etme.kimsenin yanina kalmaz fesatligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…