bence bu ilişkiye devam etme edersende bu şekilde hayatın sürüp gidecek her daim bun unla uğraşacaksın hayat zor kızım şimdi çocukların yok olduğu vakit ise boşanacaksın dul olarakta yaşamaya devam edeceksin o ise çocuklarını ya senden imtikam için koparacak veya hiç seni aramıyacak ben bu şekilde bir hayat sürdüremezdim sen içinde olduğun hayatın farkında değilsin sürüklenip gidiyorsun işte
elbette sen herşeyin en iyisine layiksin bırak bu sevdadan vazgeç ileriyi düşünerek
inan bir insan asla değişmez ama siz gençler bizleri dinlememekte ısrar edip hayatınızı
kendiniz mahvediyorsunuz senin ise düzeltme durumun var eğer duygusallığı boş veririsen
ama sevdaya takılırsan kaybeden sen olacaksın geleceğini pek parlak görmüyorum bu çocukla :a015:boshayallersmileakannehir
size saygisi olmayan birindne bahsediyorsunuz neden hala onla olsam iyi olurmu eski heycan olur m u diyorsunz bence bazi iliskilerde ex ten next olmuyor güzelim bence hic yeniden baslamayi bile düsünme hayatina bak
sizi dinliyorum fikirlerinize de çok önem veriyorum özellikle benden büyük ve tecrübeli kişilerin fikirleri çok önemli. ama şu var artık düzeltilecek bi yanı yok hakikaten her şeyiyle adam olmuş biri. he karakteri yapısı değişmez ama hata yapmaz gibi geliyor.
karekter bir insanda belirleyicidir buda bozuk ise her türlü hataya,eziyete meyillidir
gözlerin kör olmuş senin biraz ateşe doğru sürükleniyorsun boshayallersmile
puR, haklısın her şeyi biliyordum.. ailem asla giyimime karışmaz çok da düzgün giyinirler. ben de iyi giyinirim nerede ne giyeceğimi bilirdim. çok güzelim diyemem ama gösterişli biri olduğum söylenir. onun yanında daha iyi durduğumu söyleyenler de oldu çok. ama bu mesele değil ben beğenirdim onun tipini. o biraz kendine güvenmediği için kısıtlamka istedi beni. ben isterdim ki bana her şeyi giydirebilsin sonra yanımda öyle sağlam dursun elini bi atsın ki kimse bakamasın. ama o giydirmemeyi seçti.
İkinizi de tanıyan arkadaşlarına sordun mu onlar ne dio ??
Peki eğer tekrar çıkmazsan ilerde hatırlayıp keşke dicek misin ? En önemlisi bu :)
Gerçekleri gördüğünü düşünüyorsun,ema, gözlerim kör değil ben gerçekleri görüyorum zaten önceden bu hatalarını hiç görmezdim. şimdi diyorum bunu bunu bunu yaptı diye.. ben zaten şunu soruyorum gerçekten düzelmiş bi insansa bu kadar yılı harcamayıp tekrar denemeli miyim. yoksa hiçbi hatasını kabul edip aman b unu da yapsın severim demiyorum. önceden diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?