Hem yardım istiyorum hem de ders olsun benim durumum.!

ya allah aşkınıza kendinizi biraz sevin yaaa, bu kadarda kul köle olmayın erkeklere bu ne şimdi.

ben sevgili olupta böyle dertlerle uğraşanlara çokk kızıyorum,hayatınızın merkezine başkasını koymayın

bu kadarda kendinizi hırpalamayın lütfen,ya evli değilsiniz bişi değilsiniz fakat hayatınızı beyfendi

yönetiyooooo oooohhhhhh ne alaa.

biz böyle anaç olmaya devam edersek daha çokk şeyler yaşarızya neyse........

bence geri dönmeyin ve hayatınızı siz şekillendirin,bağımlı ve mecbur olarak yaşamayınnnnnn.

Bence geri dönme canım. Hazır ayrılmışsın ve kendini bu duruma da alıştırmışsın. ıleride sevebileceğin sana saygı duyan seni olduğun gibi kabul eden birini mutlaka bulursun. Sevgiliyken böyle konular alttan almalar vs.. iyi hoş gibi gelir de evlenince öyle olmaz. Sen bir şey giymek istersin o izin vermez sorun yaşasınız ömür boyu da her şeyine karışan seni kısıtlayan biriyle yaşanmaz. Şimdi yaşanır gibi gelse de gün gelip işler değiştiğinde çekilmez bir hal alır ve pişman olursun. Seni bir daha bu kadar seven konusuna gelince belki daha da fazla seveni bulursun. Zaten çok sevmek demek sevdiğinin herşeyini kısıtlamaya kalkmak değil onu her haliyle olduğu gibi sevmek hoşuna gitmeyen hareketlerinde kimsenin kırılmadığı ortak noktayı bulmak demektir. Yani beni gerçekten seven adam bana kendi dediklerini yaptırmak yerine benim de görüşlerime saygı duyan adamdır diye düşünüyorum. Hazır kurtulmuşken böyle sorunlu bir ilişkiye dönme derim. Tabi ne yaşadığını, ne hissettiğini sen bilirsin o yüzden aklın ve gönlün sana ne diyorsa ona göre hareket canım.

bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur seni kandırıp gözünü boyamasına izin verme kesinlikle değişmemiştir senin onu bırakmayacağına emin olduğu için bu tür numaralara başvuruyor ilişkiye başladığınız anda tekrar aynı eskisi gibi olur eminim

dönersen pişman olursun. içindeki herşey bitmişse ona tahammül de edemezsin artık. dünya ya bir kere geliyorsun, bir kere genç oluyorsun. hayatını doya doya yaşamalısın. istediğini giy, istediğin arkadaşınla gez. kendininle ilgilen. belki çok olumsuzluklar yaşamışsın. ben olsam bitmiş böyle bir ilişkinin ardından şu sonuca varırdım : ben bana zarar veren ilişkimi bitirdim. artık kendim için yaşamanın bir şeyler yapmanın zamanı geldi. hem hayatını yanlış sürdüren birine de yanlışlarını gösterme düzelttirme fırsatım oldu, diyerek bunun huzurunu yaşardım. kaybettiklerini değil de kazandıklarını görürsen ilişkini bitirmekle ne kadar doğru yaptığını görürsün arkadaşım. sevgiler a.s.

sen beni seven olurmu diye takıosun hayatta nelerr var valla benim yaşım birazküçük ama çevremde hep gözlemledim öyle beni tek bu sever diiye içine etme hayatının ve hep rahatına bak bırak gitsin can çıkar huy çıkmaz bi insan yedisinde neyse yetmişinde odur başlıcan bikaç ay harika geçicek sonra yine aynı şey hayatım bi kitap iki kez okunmaz boşver

kesinlikle dönme........huylu huyundan vazgeçmez...bunu asla unutma.....

Kızlar haklısınız.. Son olarak sizden sadece bi konuda yardım istiyorum.. Zayıflığa meyilli, kendine bi zarar vermeden onda da bu işi nasıl bitirebilirim.?

en mantıklı olanı oturup konuşmak

siz onu düşünerek kendi hayatınızı mahvetmeyin sakın geri dönerek.

bir şekilde kabullenecektir bu durumu.hata yapmayınn lütfen sevgiliyken gidebilirsiniz ama evliyken

defalarca düşünerek ve daha fazla acı çekerek olurr

UNUTMAYINNN

cnm bence de bu duruma bitmişken geri dönme bitir her şeyi. biz bayanlar sevdiğimiz zaman gözümüz bi şeyi görmüyo. Olaylara farklı açılardan bakıp yapılanları farklı yorumluyoruz. Bence bi bayan ilişkisinde çoğu zaman prenses olduğu hissetmeli.O yüzden sana yeterince değer vermeyen biriyle mutlu olacağını düşünme, o kişi için düzeldi diyosun ama kişiliğin şekilklenmesi yıllar alıyor yani 15 günde değişebilecek sadece görüntüdür. Ve birini değiştirmeye çalışmak yada değişmesini beklemekten daha iyisi kafandakine göre birini bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…