bence bir kadinin yureginin atesi sondu mu bir daha yakmak imkansiz...
hani kipirti yok demissin ya, bence tuketmis o tamamen bunlari.. bir daha o eski kipirtilarin olmaz...
olsun ya beni sevsin ama eskisi gibi heycanlanmiyim hissetmiyim ayaklarim yerden kesilmesin dersen buyur.. ama sunu unutma bu hayata 1 kez geliyoruz ve mutlu olmayi da cok hakediyoruz.. kendini tuketecegin iliskilerden cok gercekten mutlu olacagina inandigin bir iliskiyi yeglemelisin..
degistim diyor olabilir gercekten degisebilir.. bence artik cok gec..
Madde kullanmak bir kere bile olsa, denemek amacli bile olsa benim icin ayrilma nedenidir, cünkü zayif karekterli erkekleri sevmem.
Arkadasiyla hala görüsüyormu ?
Normal hayati nasil peki, yani calisiyormu?
yine diyorum hic aklini bulandirma..seni kaybetmeden önce neden sorumsuz biriydi sonra ne oldu ne düstü kafasina,ya eger deseydknki cok iyi ilgili biriydi bana deger veriyordu ama yapmadik simdi halledecegimize inaniyorm deseydn bende bir sans ver derdim ama bu durumda sana bunu diyemem hayatina bak arkana asla bakma su saatten sonra kafani karstirma kendine bile izin verme bunun icin
aslinda düzelir.. iliskisine sadik, gayet iyi bir erkek arkadas olabilir ama siznile olacagini sanmiyorum...
yanlis anlamayin siz oldugunuz icin degil. yasadiklariniza ragmen affederseniz ilerde yine affedilecegini düsündügü icer eskiye döner... bilemediniz 6 ay sizin istediginiz gibi olur hersey... ama sonra eski tas eski hamam... sonucta affedip ona döneceginizi düsünür hep...
ama simdi kesip atarsaniz ( ki en sagliklisi bu gibi görünüyor ) bundan sonra akli basina gelir ileride ise yarar adam olabilir - bir ihtimal- .. size yaramaz ama olsun toplum kazanir :) siz de kendinize yakisan, sizi gercekten sevip bunu hissettirecek, ayaklarinizi yerden kesecek biriyle karsilasip mutlu olursunuz... hem de gecmiste böyle bir tecrübe yasadiginiz icin secimlerinizde cok daha akilci olursunuz ....
anladigim kadariyla daha cok gencsiniz. daha kimler kimler cikacak karsiniza. eminim bir gün iyyyyyk nasil onu o kadar süre cekmisim - iyi ki sonunda ayrilmisim yoksa hayatimin askiyla nasil beraber olabilirdim diyeceksiniz :)
Böyle bir konu hatirliyorum zor bir konuydu
konu sahibesi cok cok sabir göstermisti
ancak o kisi hala düzelmemis ve o onu olumsuz bir sekilde
etkileyen o arkadasindan vaz gecememisti...
neyse actigin konunun basligina bakarmisin ??
ders cikarin diyorsun...
madem biz burdan ders cikaricaz sen neden hala dersini almiyorsun...
yardim konusuna gelince meshur bir söz vardir göster bana arkadasini anlatayim
sana seni gibi bir manada...
bu uzun süren evlilik disi iliskiler insani yipratiyor eziyor püre gibi
oluyorsun yoruluyor azmini kayb ediyorsun yazik degilmi ...
Halbuki evlenicen yuvan olucak sahip cikacaksin
simdiki
yorulmalarinla bunu nasil basaricaksin peki...
3,5 sene uzun cok uzun insani harab eder
yol yakinken dönmüssün senin bir bildigin varsa
Allah c.c inde bir bildigi vardir bazi seyleri zorlama...
bittrdigin anda sen onu silip atabilicekmisin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?