Hem yardım istiyorum hem de ders olsun benim durumum.!

savunmak değil de yeterince anlatamamış gibi hissediyorum.. 3.5 yıl olan her şeyi anlatmam mümkün değil içinden seçiyorum haliyle eksik gibi geliyor.. yoksa onun savunulacak bi yanı yok bugüne kadar öyleydi sevgili gibi değildi şimdiki değişmesini ise herkes kalıcı olarak değerlendiriyor bunu demek istiyorum. fikirleriniz zaten benim içim çok önemli onun için konuyu açtım. pişman olmaktan çok korkuyorum çünkü yapım gereği geçmişe bağlı yaşayan biriyim ben. önümden çok ardıma bakarım.

baştan yanlış bir ilişkiymiş zaten
hep sen taviz vermişsin, hep sen onu mutlu etmeye çalışmışsın
mutlu olduğun tek bir andan bile bahsedememişsin çünkü üç yanlış bir doğruyu götürmüş
geri dönersen hayatının hatasını yaparsın
arkadaş kalmayı bile deneme bence
eminim seni mutlu ededek başka biri çıkacaktır karşına

Eger gercekten degistigine inaniyorsam ve onu seviyorsam, ben ikinci bir sansi verirdim ama cok dikkatli ve temkinli olurdum. Kisa zamanda soz nisan yuzuk evlilik gibi bir karar alma canim, bak bakalim iliskide istikrar var mi? Hep boyle duzgun kalacak mi? Daha mantikla hareket etmeye calis.

Canim gecmiste takili kalirsan pek mutlu olamazsin, gercekten degismis olabilir, sana sevgisini gec de olsa farketmis olabilir. Ama sans veriyor olman eskisi gibi herseyi alttan alacagin herseyine goz yumacagin anlamina gelmiyor...

Canim gecmiste takili kalirsan pek mutlu olamazsin, gercekten degismis olabilir, sana sevgisini gec de olsa farketmis olabilir. Ama sans veriyor olman eskisi gibi herseyi alttan alacagin herseyine goz yumacagin anlamina gelmiyor...

ama şu var taviz vere vere içimdekileri yedim ben içimde bi kıpırtı mutluluk yok.. onu sevmiyorum nefret ediyorum diyemem ama ayy canım bak bana aşkım dedi bak elimi tuttu diyemiyorum bi şey kıpırdamıyor içimde. bunlar zamanla geri kazanılır mı?

Bence kesinlikle dönme.
Sonuçta hep alttan aldım diyosun bu bile çok yanlış.ilerde yne dert olur sana. sen yıpranırsın
bencede arkadaş bile kalmaa.karşına daha iyileri çıkarr.:1rolleyes:

Niye tekrar içimde duygular yoğunlaşır mı diye düşünüyorsun?

sonra pişman olmamak adına denersem ve içimdekiler yoğunlaşmazsa ona haksızlık etmiş olurum kusura bakma denedim olmadı hadi seni bırakıp gidiyorum dersem onu üzmüş olurum.

ben çok üzüldüm, bi insanı üzmek, üzülmek nasıl bi şey ne kadar acıtıyor biliyorum. onun bana yaptığını ona yapmak istemiyorum.

Canim basima hic gelmedi bu konuda yardim edemem ama objektif bakmaya calisiyorum.
Bu cocuk kotu arkadas cevresini birakti mi, herseyi guzel bir sekilde cabalayarak duzgun bir
insan olma ynunde adim atti mi?
Sen kirilmissin ona karsi eski heyecanin yok fakat, tekrar eski heyecanina kavusup kavusmayacagini
ancak yasayarak ogrenebilirsin. Onun icin ona biraz daha zaman verip gercekten duzelip duzelmedigini
gormek gerekiyor, bunu bir zaman kaybi olarak goruyorsan zaten ona karsi duygularin bitmis demektir.

Herseyin cevabi zamanla kesinlesecek gibime geliyor..

Bu bakis acin cok guzel.cok begendim:)
Icinde keskeler amalar kalmaycaksa bitir canim.
Ama iliski iiki kisilik, taraflardan biri mutsuzsa diger taraf da eninde sonunda etkileniyor.
iliski artik kangren oluyor..
Senin mutsuz uzgun olmani gormektense ayrilik kararina saygiyla yaklasmasi gerekir...

evet bıraktı, değişti.. hayır zaman kaybı olarak görmem ama sonucunda o bana dah açok bağlanır ben ısınamam onu daha beter bi halde bırakmış olurum onu oyalamış olurum. kendimle ilgili bi kaygım yok bu konuda ama ısınamazsam ona haksızlık etmiş olurum.

çıkar tatlım çıkar daha adamları çıkar karşına merak etme..tüpürdüğünü yalama..yalancak bir iyi kısmı olsa dön derdim kesin ama bunun hiçbir iyi tarafı yok..seni sevmiş olsa idi inan şimdi pekala mutlu bir şekilde ilişkiniz devam ederdi..çabasız insanları çabalı yapamazsın..eğer sen çok aşığım yapamıyorum diyorsan da hakkında hayırlısı.....

Geri dönme işte, hem düzeldi mi düzelmedi mi diye,
hem de denedim olmadı dersem üzülür mü üzülmez mi diye düşünmek zorunda kalmazsın..

Ki bunları düşünmene gerek bile yok,
balık baştan kokar..

bence döner bide evlenırsen cok pişman olursun.evlenmeden böyle yapıyorsa evlenınce daha kötü olurCADIARZU.şahsi fikrimmm

Bunlari, bu dusuncelerini onunla da paylas. Devam etme karari alirsan bunlari bilsin.
Hicbir seyin garantisi yok canim, ama iletisiminizi kuvvetli tutun burada sana cok gorev dusuyor. Eger seni kazanmak icin cok cabalarsa (ki simdi cabaliyor sanirim) bu iyiye isaret.
Ama bunlar senin icin birsey ifade etmeyebilir. Iste o zaman tamamen bitmis olur.

söylüyorum zaten.. ben artık uğraşmak bana iş düşmesini istmeiyorum. o da uğraşacak üzülecek hiçbi şeyin olmayacak diyor yine de istemiyor bi tarafım isteyen tarafımsa sadece sonra pişman olmayasın diyor. zaman zamansa hiçbi şey ifade etmiyor.

Sevgili fuchsia,
bu forumu uzun süredir okuyorum ama ilk defa sana mesaj atıyorum, bunun sebebide çok benzer birşeyşer yaşamış olmam, belki yardımcı olur.
ınsanlar değişmez genel karakter olarak bunu unutmamalısın ama hatalarını anlamış, doğru olmayan birşeyleri düzeltmek için çabalamış.
Bence en baştan bunları onla konuşsan daha iyi edersin, yani sınırları belirlesen endişelerini, içindekileri anlatsan...
Seni bu kadar özlemesi, muhtemelen pişman olması ve akabinde uğraşması çok hoş ve gurur verici birşey. Yaşadığınız bu uzun ilişki boyuncada onu hayatının veya kendinin bir parçası olarak benimsediğinden yeniden bişeylere başlayıp başlamamakta kararsızlık duyman çok tabi.
Benim tek kaygım şu, iyi günler gelip geçer, bir kriz anında veya onun işine gelmeyen bir anda verdiği tepki çok önemli yoksa şu an beraber olmaya başlasanız seni el üstünde tutcağından eminim. ama bu iş sonuna kadar böyle gider mi bilmiyorum çünkü kendisini tanımıyorum, eminim içten bir şekilde değişmiştir ama bence esas zor bir anda neyin nolduğunu anlarsın bir kavga anında, uyuşamamada.
Senin sevgin kesinlikle bitmişse eğer bundan eminsen bence başlama ama hala içinde birşeyler varsa dediğim gibi zor bir andaki haline tavrına bak insan asıl o zaman belli olur ve ona göre karar ver.
Umarım yeteri kadar açık bir dil ile ifade edebilmişimdir.

Tecrübrelerini benle paylaştığın için çok çok teşekkür ederim. Söylediğiniz her şey çok yardımcı oluyor. Onu sevmiyorum diyemem nefret etmiyorum ama içimde kıpırtı yok buna aşk deniyorsa eğer aşk yok. kriz anında ya da işine gelmezse nasıl davranır kestiremiyorum. ama benim onun şansı olduğumu beni kaybederse birini bulamayacağını söylüyor. kavga edersek bi saat bile senle küs kalmaya dayanamam sonrasında gidersin diye sensizlik ne demek yaşadım gördüm diyor. gururumu okşamadı da tek taraflı değilmiş o da sevmiş diyebildim bunun dışında söyledikleri bende sadece üzülme hissi yaratıyor başka hiçbi his yok!

birini bulamayacağını söylerken açıklayarak şunu söyledi yani senin yerine birini koyamam sevemem kimse bu kadar ruhuma işlemez sen olmasan olmaz dedi

evet saygısı yoktu sevgisi de yok gibi davranıyordu.. artık var ama benim kafamı karıştıran da bu.. yıllarca düzeltmeye çalıştım yapamadım bıraktım şimdi düzeldi.

canımmm tekrar başlarsan kaldığı yerden devam eder insan 7 sinde neyse 70 indede odur

Bence bu durumda en iyisi bir sureligine kararini ertelemek. Bu sure zarfinda baska seylerle mesgul ol.
Onun eksikligini duyuyor musun diye bakarsin. Ileride ayrilirsam onu uzer miyim diye fazla da dusunerek
kararini buna gore ayarlama canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…