Gerçekleri gördüğünü düşünüyorsun,
herşey içine sinmiş olsaydı burda bu konuyu açmazdın..
Ki zaten fikir almaktan çok savunma yapıyorsun farkında olmadan..
Kısacası şunu demek istiyorum: hayat senin hayatın, dilediğini yaşarsın, eğer deneyimli birilerinin görüşlerine ihtiyaç duyuyorsan tekrar hata yapmamak adına,
kendi gözlerinle değil başkalarının gözleri ile olaya bak..:hulya:
Canim gecmiste takili kalirsan pek mutlu olamazsin, gercekten degismis olabilir, sana sevgisini gec de olsa farketmis olabilir. Ama sans veriyor olman eskisi gibi herseyi alttan alacagin herseyine goz yumacagin anlamina gelmiyor...
Niye tekrar içimde duygular yoğunlaşır mı diye düşünüyorsun?
sonra pişman olmamak adına denersem ve içimdekiler yoğunlaşmazsa ona haksızlık etmiş olurum kusura bakma denedim olmadı hadi seni bırakıp gidiyorum dersem onu üzmüş olurum.
ben çok üzüldüm, bi insanı üzmek, üzülmek nasıl bi şey ne kadar acıtıyor biliyorum. onun bana yaptığını ona yapmak istemiyorum.
Canim basima hic gelmedi bu konuda yardim edemem ama objektif bakmaya calisiyorum.
Bu cocuk kotu arkadas cevresini birakti mi, herseyi guzel bir sekilde cabalayarak duzgun bir
insan olma ynunde adim atti mi?
Sen kirilmissin ona karsi eski heyecanin yok fakat, tekrar eski heyecanina kavusup kavusmayacagini
ancak yasayarak ogrenebilirsin. Onun icin ona biraz daha zaman verip gercekten duzelip duzelmedigini
gormek gerekiyor, bunu bir zaman kaybi olarak goruyorsan zaten ona karsi duygularin bitmis demektir.
Herseyin cevabi zamanla kesinlesecek gibime geliyor..
Geri dönme işte, hem düzeldi mi düzelmedi mi diye,sonra pişman olmamak adına denersem ve içimdekiler yoğunlaşmazsa ona haksızlık etmiş olurum kusura bakma denedim olmadı hadi seni bırakıp gidiyorum dersem onu üzmüş olurum.
ben çok üzüldüm, bi insanı üzmek, üzülmek nasıl bi şey ne kadar acıtıyor biliyorum. onun bana yaptığını ona yapmak istemiyorum.
evet bıraktı, değişti.. hayır zaman kaybı olarak görmem ama sonucunda o bana dah açok bağlanır ben ısınamam onu daha beter bi halde bırakmış olurum onu oyalamış olurum. kendimle ilgili bi kaygım yok bu konuda ama ısınamazsam ona haksızlık etmiş olurum.
Bunlari, bu dusuncelerini onunla da paylas. Devam etme karari alirsan bunlari bilsin.
Hicbir seyin garantisi yok canim, ama iletisiminizi kuvvetli tutun burada sana cok gorev dusuyor. Eger seni kazanmak icin cok cabalarsa (ki simdi cabaliyor sanirim) bu iyiye isaret.
Ama bunlar senin icin birsey ifade etmeyebilir. Iste o zaman tamamen bitmis olur.
Sevgili fuchsia,
bu forumu uzun süredir okuyorum ama ilk defa sana mesaj atıyorum, bunun sebebide çok benzer birşeyşer yaşamış olmam, belki yardımcı olur.
ınsanlar değişmez genel karakter olarak bunu unutmamalısın ama hatalarını anlamış, doğru olmayan birşeyleri düzeltmek için çabalamış.
Bence en baştan bunları onla konuşsan daha iyi edersin, yani sınırları belirlesen endişelerini, içindekileri anlatsan...
Seni bu kadar özlemesi, muhtemelen pişman olması ve akabinde uğraşması çok hoş ve gurur verici birşey. Yaşadığınız bu uzun ilişki boyuncada onu hayatının veya kendinin bir parçası olarak benimsediğinden yeniden bişeylere başlayıp başlamamakta kararsızlık duyman çok tabi.
Benim tek kaygım şu, iyi günler gelip geçer, bir kriz anında veya onun işine gelmeyen bir anda verdiği tepki çok önemli yoksa şu an beraber olmaya başlasanız seni el üstünde tutcağından eminim. ama bu iş sonuna kadar böyle gider mi bilmiyorum çünkü kendisini tanımıyorum, eminim içten bir şekilde değişmiştir ama bence esas zor bir anda neyin nolduğunu anlarsın bir kavga anında, uyuşamamada.
Senin sevgin kesinlikle bitmişse eğer bundan eminsen bence başlama ama hala içinde birşeyler varsa dediğim gibi zor bir andaki haline tavrına bak insan asıl o zaman belli olur ve ona göre karar ver.
Umarım yeteri kadar açık bir dil ile ifade edebilmişimdir.
evet saygısı yoktu sevgisi de yok gibi davranıyordu.. artık var ama benim kafamı karıştıran da bu.. yıllarca düzeltmeye çalıştım yapamadım bıraktım şimdi düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?