Hem yardım istiyorum hem de ders olsun benim durumum.!

Bence bu durumda en iyisi bir sureligine kararini ertelemek. Bu sure zarfinda baska seylerle mesgul ol.
Onun eksikligini duyuyor musun diye bakarsin. Ileride ayrilirsam onu uzer miyim diye fazla da dusunerek
kararini buna gore ayarlama canim.

bunu yapamadım fırsat olmadı.. madde kullanması, içmesi, mecburen karşılaşmalarımız derken iletişim halinde kalmak zorunda kaldık.. eskisi gibi olmasa da..

Canım gerçekten değişmişse, zaten geri dönsende o baskıcı sıkıcı ilişkine dönmek, kıyafetlerin ona göre belirlemek, arkadaşlarından kopmak zorunda değilsin ki... Madem değişmiş, öyleyse bu seferde sen çiz ilişkinizin rotasını... madem ki değiştiğini düşünüyor... ve sende onu seviyorsan tabiki... ama bu şekilde olmayacaksa eski ilişkine bence dönmemelisin...

bence bu ilişki devam etmemeli.ederse yine aynı durumlar olur diye düşünüyorum.hem bana sahip çıkmıyor falan yazmışsınız.alınmayın ama sahip çıkmıyorsa size demekki size karşı bir şey hissetmiyordur.yani sizin sevdiğiniz kadar o sizi sevmiyordur.tamam erkek onu giyme bunu yapma vs.gibi kısıtlamalar getirebilir ama karşıklıklı olmak suretiyle.o size bu arkadaşından hoşlanmıyorum onunla daha az görüş der ve haliyle tamam dersiniz ama aynı durumda o da böyle yapmalı.her şey karşılıklı olmalı.son sözüm olarak geri dönerseniz yine durumlar değişmez derim ama onun nasıl bir karakterde olduğunu siz bilirsiniz.değişeceğine ve size değer vereceğine inanıyorsanız bir şans verebilirsiniz?bence her insan 2.bir şansı hakeder.umarım hakkınızda hayırlısı olur:1rolleyes:

bu arada yazımın başındailişki devam etmemeli yazmışım sonunda 1 şans daha verin yazmışım.neyse çelişkili olmuş kusura bakmayın :))

Son düzenleme:
canım,
benimde başıma bu geldiğinde bende başta öyle bir aşk beslemiyordum ve aylarca kendisine olumlu hiçbişey söylemedim, sürekli olmayacağını ifade ettim ama nolursa olsun bu sizin önceden sevdiğiniz, hayatınızı uğruna değiştirdiğiniz biri ve ayrılmanızın sebebi olan herşeyin düzeldiğini görüyorsunuz. bu da insanı etkiliyor ve yavaş yavaş konuştukça iletişim kurdukça bağlanıyorsunuz yeniden.
bence şu an onun için çok önemlisiniz, o yüzden sizin için herşeyi yapabilir. sadece gün gelip bu coşkusunu duygusunu kaybettiğinde size karşı varolan bu aşırı düşkünlüğü kalmadığında tavrı değişirde kalbinizi kırar diye endişe duyuyorum
ama bence en iyisi açık açık her türlü endişenizi paylaşmanız, ve eğer içinize yatarsa kendinizi çok kaptırmadan deneyin yoksa aklınızda hep bir "acaba başlasaydım iyi mi olurdu" ile yaşanmaz. :1rolleyes:

Evet öyle diyor 3 haftada düzelmiş. Şoka girmiş.5 gün hiçbi şey yapmadan gece gündüz kendi hatalarını düşünmüş. Kızlar şu var beni kaybetmemek için çok iyi mükemmel farklı davranacak her istediğime peki diyecek ama bu gerçek 'o' olmayacak ki. sırf beni kaybetmemek için böyle davranan biri olacak. o adam olup düzelmiş olabilir ama benim içimde yok olanlar da var. of çok karıştım bilmiyorum ne yapacağımı. :S

ınsanlar değişmez sadece gelişirler bu da eğitimle veya tedaviyle olur.Yine de sen bilirsin

Son düzenleme:
İhtimalleri değerlendir.
Diyelim ki değişti ve tamda senin istediğin kişi oldu.Ayakları yere sağlam basan,hatalarından çok ders almış,sana bugüne kadar yaptığı hataları anlamış ve telafi etmek için bekleyen biri olmuş.
Bu durumda hiç düşünmeden ona gider misin?

Gider ve bir ilşikiye başlarsan ne için başlarsın?
-Onunla gerçekten bereber bir hayat yaşamak için mi?
-Vicdanının sesi böyle istediği için mi?

Ya da diyelim ki değişmemiş sadece değişmiş rolü yapıyor ama bunu şuanda öğrenmen imkansız.O zamanda bu riskli denemeyi yapmaya değer mi içindeki sevginin boyutu?

Seçenek çok,cevap sende.
Net olarak bildiğim şey vicdanla aşk yürümez.Aşk başka bişeydir.
İlişkim aşsız olsun dersin bilemem tabii..

değiştiyse bunu zaten gösterir, ve o kadar çok seviyorsa sana bir şekilde kabul ettirir. bu yıllar alsa bile vazgeçmez. bence bekle ve gör.. 3 haftada değişen adam yine bi kaç hafta sonra eski haline dönmesin?

Philemon, reneta, ve yusufun_annesi yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

Philemon; Şoka girmesinin sebebi şudur, benim onu bırakabileceğimi hiç düşünmüyordu nasılsa gitmez diyordu.. Hiçbi şey yok gibi yani her zamanki gibi konuştuktan sonra aldım ben bu kararı bi kriz sonrası değil..

reneta; bence de bu onun gelişmiş hali.. bi insan sorumlu olmayı, öküz olmamayı, sevdiğini belli etmeyi öğrenir.. ya da hatasını görüp ben ne yapmışım diyebilir.. onu savunmyorum yanlış anlamayın sadece çok iyi tanıyorum gerçekten dankladığını bi sarsıldığını biliyorum..

yusufun_annesi; aah ah mesele de orda bende de soru çok ama cevap yok.. o şu an gerçekten değişmeyecekse mükemmel olduysa bu bana yetecek mi içimdeki kıpırtılar heyecanlar yokken mutlu olacak mıyım.?
Ya da ileride ısınamam düşüncesiyle onla tekrar birlikte olmadım yarın bi gün ya deneseydim olurdu belki der miyim.?

sen onu seviosun bence. bi şans daha vermezsen aklnda kalacak hayat boyu acaba onnla tekrar nasl olrdu die.bence dene gör pişman olrsan da denemeden pişman olmaktan iidr die düşünüorm.en azından sonucunu görmş olur bundan sonraki ilşkilerne onu aklndan tamamn çıkarark başlarrsn.

Buna benzer bir olay benim de başımdan geçmişti. Giyimime karışır, arkadaşlarıma karışır, her kavgada ben ararım vs. benzer şeyleri yaşadım hatta senin de bahsettiğin gibi madde kullanan birkaç arkadaşı vardı aynı durumları yaşadım... çevremde hiç arkadaşım kalmamıştı bütün arkadaşlarıma bi kusur bulurdu ama kendi it kopuk arkadaşlarına laf ettirmezdi. Devamlı seni kimse benim gibi sevemez benim gibi seven birini bulamazsın gibi sözlerle beynimi yıkamıştı ve beni buna inandırmıştı resmen kendime güvenimi kaybetmiştim. Daha sonra ayrıldık ilkten ölüm gibi geldi ama o acı en fazla 1 ay sürdü... 1 ay sonra resmen yenilenmiş gibi hissettim kendimi özgürlüğüme kavuştum desem yeridir. Daha sonra geri dönmek için bi kaç girişimde bulundu ama asla istemedim kendine olan güvenin yerine gelmesi o özgürlük hissi gerçekten pahabiçilemez birşey. Barışsaydım yine aynı sıkıntılar, üzüntüler, huzursuzluk. Bir kere bile pişmanlık duymadım "acaba tekrar olsaydı nasıl olurdu?" diye. Ve ondan sonra beni daha çok seven değer veren insanlar çıktı karşıma ve 1 ay sonra evleniyorum...
Yani kısacası seni seven değer veren insanlar kesinlikle çıkacaktır karşına kimse tek ve vazgeçilmez değildir. Buna benzer bir ilişki yaşamış biri olarak benden sana tavsiye sakın geri dönme ve önüne bak herşey çok daha güzel olacaktır...

vantuzz, onu sevmiyorum demiyorum ama seviyorsam niye onu görmekten mutlu olmuyorum elimi tutmaya çalıştığında bi şey hissetmiyorum niye eskisi gibi ondan vazgeçemem diyemiyorum..

issimo, tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.. inş. çok mutlu bi evliliğin olur. sanki çok mükemmelmiş ileride karşıma kötü birileri çıkacak da pişman olacakmışım gibi geliyor. :S

İyi dileklerin için teşekkür ederim yerimseniben
Mükemmel diyebileceğin bir insan olsa bence sana bu kadar sıkıntı yaşatmazdı. Bir ilişkide en önemli şey bana göre huzur... Hayatta binbir türlü insan var kötü birlerinin karşımıza çıkma ihtimalide herzaman var buna kimse güvence veremez ki. Ama ya kötü biri çıkarsa diye yaptığı hatalar nedeniyle kendini senden soğutmuş elini tutmak istemediğin görmekten bile mutlu olmadığın bir insanı hayatına sokup aynı sıkıntıları yaşamaya değer mi bilmiyorum...

bence bir kadinin yureginin atesi sondu mu bir daha yakmak imkansiz...
hani kipirti yok demissin ya, bence tuketmis o tamamen bunlari.. bir daha o eski kipirtilarin olmaz...
olsun ya beni sevsin ama eskisi gibi heycanlanmiyim hissetmiyim ayaklarim yerden kesilmesin dersen buyur.. ama sunu unutma bu hayata 1 kez geliyoruz ve mutlu olmayi da cok hakediyoruz.. kendini tuketecegin iliskilerden cok gercekten mutlu olacagina inandigin bir iliskiyi yeglemelisin..
degistim diyor olabilir gercekten degisebilir.. bence artik cok gec..

Madde kullanmak bir kere bile olsa, denemek amacli bile olsa benim icin ayrilma nedenidir, cünkü zayif karekterli erkekleri sevmem.
Arkadasiyla hala görüsüyormu ?
Normal hayati nasil peki, yani calisiyormu?

yine diyorum hic aklini bulandirma..seni kaybetmeden önce neden sorumsuz biriydi sonra ne oldu ne düstü kafasina,ya eger deseydknki cok iyi ilgili biriydi bana deger veriyordu ama yapmadik simdi halledecegimize inaniyorm deseydn bende bir sans ver derdim ama bu durumda sana bunu diyemem hayatina bak arkana asla bakma su saatten sonra kafani karstirma kendine bile izin verme bunun icin

aslinda düzelir.. iliskisine sadik, gayet iyi bir erkek arkadas olabilir ama siznile olacagini sanmiyorum...

yanlis anlamayin siz oldugunuz icin degil. yasadiklariniza ragmen affederseniz ilerde yine affedilecegini düsündügü icer eskiye döner... bilemediniz 6 ay sizin istediginiz gibi olur hersey... ama sonra eski tas eski hamam... sonucta affedip ona döneceginizi düsünür hep...

ama simdi kesip atarsaniz ( ki en sagliklisi bu gibi görünüyor ) bundan sonra akli basina gelir ileride ise yarar adam olabilir - bir ihtimal- .. size yaramaz ama olsun toplum kazanir :) siz de kendinize yakisan, sizi gercekten sevip bunu hissettirecek, ayaklarinizi yerden kesecek biriyle karsilasip mutlu olursunuz... hem de gecmiste böyle bir tecrübe yasadiginiz icin secimlerinizde cok daha akilci olursunuz ....

anladigim kadariyla daha cok gencsiniz. daha kimler kimler cikacak karsiniza. eminim bir gün iyyyyyk nasil onu o kadar süre cekmisim - iyi ki sonunda ayrilmisim yoksa hayatimin askiyla nasil beraber olabilirdim diyeceksiniz :)

evet haklısın.. o zaten mükemmel değildi hatta berbattı.. kendi de kabul ediyor, şimdi mükemmel oldu ama bu da biraz geç oldu sanırım.. aynı sıkıntıları yaşamam gibi görünüyor ama yine de geri dönüp geçmişin izleriyle yaşamak huzursuzluk verir gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…