Bence bu durumda en iyisi bir sureligine kararini ertelemek. Bu sure zarfinda baska seylerle mesgul ol.
Onun eksikligini duyuyor musun diye bakarsin. Ileride ayrilirsam onu uzer miyim diye fazla da dusunerek
kararini buna gore ayarlama canim.
vantuzz, onu sevmiyorum demiyorum ama seviyorsam niye onu görmekten mutlu olmuyorum elimi tutmaya çalıştığında bi şey hissetmiyorum niye eskisi gibi ondan vazgeçemem diyemiyorum..
issimo, tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.. inş. çok mutlu bi evliliğin olur. sanki çok mükemmelmiş ileride karşıma kötü birileri çıkacak da pişman olacakmışım gibi geliyor. :S
İyi dileklerin için teşekkür ederim yerimseniben
Mükemmel diyebileceğin bir insan olsa bence sana bu kadar sıkıntı yaşatmazdı. Bir ilişkide en önemli şey bana göre huzur... Hayatta binbir türlü insan var kötü birlerinin karşımıza çıkma ihtimalide herzaman var buna kimse güvence veremez ki. Ama ya kötü biri çıkarsa diye yaptığı hatalar nedeniyle kendini senden soğutmuş elini tutmak istemediğin görmekten bile mutlu olmadığın bir insanı hayatına sokup aynı sıkıntıları yaşamaya değer mi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?