Hemcinsimden Hoşlanmam Normal mi?

Ben de 1-2 hafta kadar panseksüel takılayım bi değişiklik olur diyorum, sonra yine hetero oluruz yiaa

Aynı şeyi yaşadım ama 12 yaşındaydım ve evli değildim. Yardımcı olur mu bilemiyorum.

Bence normal değil geçici bir durum olur umarım eşiniz için üzücü durum olur yoksa

Bir ay kadar oldu geleli buraya şaşırmayı bıraktım sayelerinde hayal gücümüz genişliyor
Semra hanım, daha çok şaşıracaksınız. KK platformu çok öğretici ve şaşırtıcı bir yer. Toplumsal yapımızı burdan öğrendim, diyebilirim.

Böyle öpüşme sahnesiyle yeşeren bir şey olsaydı cinsel yönelim; gidip erkeklerle mi uğraşırdık? İyice oyuncak ettiniz.

Sende benim eşim gibi biseksuelsin galiba

Bu hafta kaçıncı bu tarz konu

Iki üç hafta önce kocalarını rahat bırakmayan kız kardeşler vardı

Bi ara sapık yaşlı amcalar vardı

Sonra çocuk bakmayan büyükler vardı

Bi ata gay videosu izliyen kocalar vardı

Şimdi lezibien konuları

Dertlerimiz bile moda ikonu gibi

Bu film izlemekle olabilecek bir şey değil. Tanıdığım tüm eşcinsel ve translar çocukken de aynı duyguları hissetiğini söylüyor. Erkeklerin sevmediğim zibilyon davranışı var ama eşcinsel olmuyorum. Dönem dönem acaba biseksüel miyim dediğim davranışlarım oldu benim de ama öyle değilmiş. Tartışmaya çok açık bir konu ama ben onlara karşı herhangi bir nefret hissetmiyorum.

Bu hafta boyle acilan 3.cü konu galiba yada 2miydi bilmiyorum. Salgin var heralde. Mdem oylesiniz bosanin bir kiz arkadas bulun kendinize.

Hom consomdon hoşlanmam normal mi?
Trollseniz hoş değil.
Değilseniz de hoş değil.
Yok filmde gördüm yok o yok bu
Filmde gördüğün bir sahne ile bu duygulara kapılabiliyorsan farklı bir sahneden etkilenip farklı yönetimlerinde olabilir.Kolay mi yani bu kadar

Iyi de siz çift cinsiyetli değilsiniz ki siz cinsel tercihiniz için konu açıyorsunuz sonunu çift cinsiyetli doganlara bağlıyorsunuz

Acilen lezbiyenleri izlemeyi bırakmalısınız :)

Kime göre, neye göre normal mi diye soruyorsunuz? Lezbiyen birisinie göre çok normal, heteroseksüel birisine göre çok anormal. Duygulardan sual olunmaz, duygularımızı engelleyemiyiruz ki. Biz anormal desek duygunuz degisecek mi ?

Bu tür konular da moda mi oldu bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…