- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Bu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Benim Gibi Hisseden Varmı? Bu Geçici Birşeymi Bilemiyorum
Aynı şeyi yaşadım ama 12 yaşındaydım ve evli değildim. Yardımcı olur mu bilemiyorum.Bu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Dönem dönem lezbiyen olunmuyor. Belki konu sahibi biseksüeldir ve ara sıra kadınlara erkeklerden daha fazla ilgi duyuyor olabilir.Dönem dönem lezbiyen mi oluyoruz?
Semra hanım, daha çok şaşıracaksınız. KK platformu çok öğretici ve şaşırtıcı bir yer. Toplumsal yapımızı burdan öğrendim, diyebilirim.Bir ay kadar oldu geleli buraya şaşırmayı bıraktım sayelerinde hayal gücümüz genişliyor
Haklısınız gerçekten :)Semra hanım, daha çok şaşıracaksınız. KK platformu çok öğretici ve şaşırtıcı bir yer. Toplumsal yapımızı burdan öğrendim, diyebilirim.
Okullar açılacak az sabır ben bir kısmını okulda zapt edicem bu ergenuslarinBundan sonraki haftanın konusu ne acaba
Sende benim eşim gibi biseksuelsin galibaBu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Kolay gelsin hocamOkullar açılacak az sabır ben bir kısmını okulda zapt edicem bu ergenuslarin
Hiç valla ne çekçem kocamı, bı sahne izledim mi sen sağ ben selamet, çacav kocaBöyle öpüşme sahnesiyle yeşeren bir şey olsaydı cinsel yönelim; gidip erkeklerle mi uğraşırdık? İyice oyuncak ettiniz.
Iyi de siz çift cinsiyetli değilsiniz ki siz cinsel tercihiniz için konu açıyorsunuz sonunu çift cinsiyetli doganlara bağlıyorsunuzBöyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Acilen lezbiyenleri izlemeyi bırakmalısınız :)Bu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bu tür konular da moda mi oldu bu araBu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?