• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemcinslerimizin saçmalamaya başlaması!..

Miranda_miranda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
49
38
3
Arkadaşlar merhabalar.

Öncelikle amacım polemik yaratıp kavga çıkartmak degil,bunu sizlere belirtmek isterim.Yazılan yorumlarında bu bilgi ışıgında sadece ortaya konan problem ve probleme çözüm önerileri üretmek üzerine olması,benim açımdan çok çok önemlidir.Fikirlerini,düşüncelerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Benim daha önce açtıgım konulardan,bu bahsedecegim konu ile ilgili müzdarip oldugumu herkes anlayabilir.
Kendim muhafazakar bir ailede büyümedim.Genelde sol partilere oy verdim.açık görüşlü,iyi niyetli,düşünce ve fikir özgürlügünü savunan bir insanım.Ama artık medeniyet kisvesi altında,toplumun postmodern ve liberal ekonomik düzen ile birlikte iyicene insan dogasının özünde bulunan kötülügü ortaya çıkarttıgını ve bu şekilde gidersek kendi sonumuzu hazırladıgımızı düşünüyorum.Çevremde aldatma,açık ilişki,doyumsuzluk,sürekli bir şeyleri tüketme odaklı yaşam,bizi zaman içerisinde geriye götürdügünü,insanı insan yapan güzel duyguların artık tamamen hasıraltı edildigini,aile kurumunun çökme noktasına geldigini maalesef üzülerek görüyorum.İş öyle bir noktaya geldi ki,artık toplumdaki igrençlikleri "özgürlük ve kimsenin hayatına başkası karışamaz" düşüncesiyle eleştiremez olduk(bknz:postmodernizim).
Artık toplum mekanikleşti ve robot gibi sürekli DAHA iyisi,DAHA güzeli,DAHA seksisi,DAHA zengini,daha daha daha..... bitmek tükenmek bilmeyen bir açlıkla ve doyumsuzlukla etrafa saldırıyoruz.Ve yine çevremde bu kadar üniversite okumuş,kendi ayakları üzerinde duran insanların bile zaman içerisinde nasıl ruhsuzlaştıgını,nasıl mutsuzlaştıgını çok net bir şekilde görebiliyorum.

Evli erkeklere yazanlar,sevgilisi varken başkalarına bakma cürretini gösterebilenler(herhalde bir tek benim hayatımda birisi varken,libidom diger erkeklere karşı ölüyor),aldatılam hikayaleri,aynı ay içerisinde iki farklı adam ile birlikte olup hamile kalıp,bunu eleştirince "yobaz bagnaz ya da ahlak bekçisi" diye psikolojik olarak karşı tarafı etkisiz hale getirip,susturmaya çalışanlar ve modernligin "kendini teşhir etmek,kendini pazarlamak ve sürekli bitmek tükenmek bitmez bir hırsla daha iyisini istemek" oldugunu bize empoze edenlerden gına geldi.

Hanımlar sizlere sormak istiyorum;evet herkes özgür ve istedigi hayatı yaşamakta kendince haklı ama domino taşı gibi toplumun artık zıvanadan çıkmış olması,bizlerinde aynı şekilde bu tarz olayların sürekliligi/fazlalıgı sebebiyle bunları normalleştirmemiz ne kadar kolaylaştı farkında degil misiniz? Büyük önder mustafa kemal Atatürk bizlere özgürlügü,kendi degerimizi hiçe sayıp ayaklar altına alıp,bu şekilde hayvani içgüdüler ve bir duygu denizi içerisinde yüzüp,kendi kendimiz resmen metalaştırarak yaşamamız sizce çok bu güzel? gözünüzü seveyim çok mu memnun sunuz bu şekilde yaşamaktan? Artık sagda solda ne kadar erkek varsa,kadınlara 3 tane deligi olan et parçası gözüyle bakmaya başladılar ve ucuz,karakter sahibi olmamış,kendisine saygısı olmayan kadınlar yüzünden bu insanlarla otomatikmen aynı kalıba sokulmam benim canımı sıkıyor.VE dürüst olmam gerekirse bu tarz kadın sayısı toplumda inanılmaz derece de artmış durumda.feminizm bize zarar vermeye başladı,erkekler ne yaparsa(ki burada kastedilen erkekler,playboy gibi onu bunu eve atma,herkesle yatma peşinde olan tipler.Çok düzgün erkekler azınlıkta olsa hala var) bizde yapabiliriz diye kadınlara bunları normal bir davranışmış gibi yutturması sizce çok mu normal? benim artık ilişkilerden,aşktan,sevgiden midem bulanmaya başladı.İnanılmaz sahte ve samimiyetsiz insanlar haline geldik ve evet en kötüsü AİLE KURUMU BİTMİŞ DURUMDA.

bu çok fazla sürdürürebilir bir toplum yapısı degil ve her şeyi mahvetmek üzereyiz.
Sizlerin düşünceleri neler fikirlerinizi almak isterim.Toplumsal tabulardan yana degilim ama geleneksel bir yaşamın bir kadını uzun vade de çok daha mutlu edecegini düşünüyorum.Ama maalesef biz kadınlarda uyanıklık yapıp,30 yaşıma kadar her haltı yiyeyim,tatmadıgım bir şey kalmasın ama yaş 30 a geldiginde bizi sevecek bizi sahiplenecek bir enayi de her halükarda bulunsun modundayız.

evet erkeklerde yapıyor ama unutmayın,dogada seçen taraf dişidir.Kadın istemezse iş tacize girer ve biraz daha ilerisi tecavüzdür.zorlama,küçük yaşta evlendirilme,tacavüz gibi şeyler hariç,diger konularda biz kadınların eline çok şey düşüyor.Ve maalesef erkeklerin bu kadar sapıklaşmasının sebebi,kadın erkek arasından hiçbir norm farkının kalmaması ve bizimde "onlar yaparsa bende yaparım" kafasında olmamız.

Artık utanıyorum gerçekten!!
ben duygusal bir insanım ama artık her şeyden soguma noktasına geldim.neredeyse toplumun kadın erkek farketmeden,sagcı solcu farketmeden,alevi sunni farketmeden en az %80 bu kafada ve ben kendimi sorunlu,geri kafalı diye yaftalamaya başladım.İnsanlarla yaşamaktan,bu insanlarla iş yerinde,metrobüste,aynı apartmanda yaşamaktan midem bulanıyor.

O kadar haklısınız ki bunun görüşle dinle ırkla alakası yok bu durum İNSAN olmakla alakalı. Mutluluğu huzuru 80-90’larda bıraktık ve kapıyı kapatıp çıktık. Ben bu konuda pesimistim. dünyanın bir daha iyiye değil de daha da kötüye gideceğini savunuyorum. Biz böyleyken bizden sonraki nesillere çok acıyorum. Sonumuz hayır olsun.

O kadar haklısınız ki bunun görüşle dinle ırkla alakası yok bu durum İNSAN olmakla alakalı. Mutluluğu huzuru 80-90’larda bıraktık ve kapıyı kapatıp çıktık. Ben bu konuda pesimistim. dünyanın bir daha iyiye değil de daha da kötüye gideceğini savunuyorum. Biz böyleyken bizden sonraki nesillere çok acıyorum. Sonumuz hayır olsun.

benim artık midem bulanıyor

Açtığınız konu siz her ne kadar dini veya siyasi yorumlar yazılmasını öngörmesenizde, maksadınız siyasi ve dini yorumlar yazılmasını istememekse de mutlaka dini ve siyasi yorumlara kayacaktır.

Siyasi ve dini içerikli konu ve yorumlar yasak olduğundan konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Back
X