Hemen or....u oldum.

Yok sadece kendime acıyorum hepsi bu.
Bu kadar zamanda kendime bunları zeva gördüğüm için kendimi rezil ettiğim için

Ablacım bence sen bir süre kafanı dinle
Okul, iş, ailen bunlara odaklan
Bu zaman zarfında da lütfen kendine kıymet vermeyi öğren!

Bu olayın üzerinden çok geçmediyse suç duyurusunda bulunmalısın mağazada seni döven kişi hakkında. Yanına kalmasın böyle şerefsizlerin. Onun dışında da biliyorum zor ama bu tarz bir insanla beraber olamazsın canım... Seni baskı altında tutan, özgürlüğünü elinden almaya çalışan biri ileride neler yapar neler...

Neden üzülüyorsun ki sana bunu dayatan zihniyetle ilişkini neden bitir miyorsun ki? Pardon bu adam kim ki ne hakla senden böyle bir şey ister...Sana böyle bir taleple geldiği anda diyecektin ki: Benden bekaret testi isteyen adamla benim işim olmaz istediğine inanmakta özgürsün, seni inandırmak için herhangi bir çaba içerisine girecek halim yok...İnanıp inanmamak senin sorunun benim değil ben kendimden eminim diyip ona yol verecektin...Neden kendini bu kadar değersiz görüyorsun? Kendine değer ver lütfen

Annen baban bile senden bekaret testi talep edemezken bu deyyonun arzusunu yerine getirmezsin umarım. Ayrıca kiminle kaç kez ilişki yaşadığın da buradaki kimseyi ilgilendirmez. Böyle şeyler düşünmekten vazgeç bir an önce. Ölmeyi isteyeceğine bunu düşündüren o adamı hayatından çıkarma seçeneğini düşündün mü? Eminim düşünmemişsindir ihtimal bile vermemişsindir hatta. Düşüncenin yönünü değiştir bak nasıl her şey çözülecek.

Ne işin var bu tarz maganda tarzı adamlarla. Şutla ikisinide eeh yettiniz be de. Engelle heryerden. Arkadaşlarinla gez toz ye iç kafani dağit sonrada düzgün efendi kültürlü birini bul sevgili yap

Şurda yıllardır okuduğum en mükemmel cevap

Kuyuya düştüğün yerden çıkarsın konu sahibi. Dibi gördüğüne göre şimdiden sonra yükseleceksin. Ama intihar edersen yükselişini göremeyeceksin. Bu açıdan bak. Bence güzel bir kurtuluş yaşamayı ve bunun tadını çıkarmayı hak ediyorsun. İlk adımın da belli. İlk herifi bir güzel şikayet edeceksin ve ikinci herife de “sen kimsin de benden rapor istiyorsun lan it” diye kışkışlayacaksın. Bak al ölüm için de sebep kalmadı işte bu kadar basit. Bunları yap ve cesur ol.

Kişinin kendine ettiğini dünya birlesse edemezmis.

Yani kendin ile zorun ne canım.Git doğru düzgün birisi ile yaşa aşkını.

Birde bunlar için olumu düşünüyorsun hiç mi kıymetin yok gözünde .

Once Sen kendini sev değer ver de başkalarıda sevsin değer versin.

Doktora git ama kadın doğumcuya değil
Darp raporu al şikayetçi ol. Olay polise giderse zaten sana bir kağıt vereceklerdir mekandaki kamera katılarıni Alman için.
Hem darp raporun hem kayıtlarınla o şerefsiz hakkında şikayette bulun.
Olay mahkemeye intikal eder zaten.
Ceksin acısını yaptıklarının.
Ayrıca şimdiki sevgiliyi de def et başından.
Erkeksiz de mutlu olabilirsin. Vakti zamanı gelince elbet karşına yeni birisi çıkar. Sen bu günü atlatirsan ileride yine karşına cikarir aynı olayları,ısıtıp ısıtıp.
Bu adamda da iş yok.
Kurtul ikisinden de ama lütfen şu şerefsizi şikayet et

Maşallah hayatınıza aldığınız kişiler birer harika..
Bir araya gelseler yarım adam etmiyorlar.
Size gelince de her yasadiginizin özetini yeni sevgilinize vermek zorunda değilsiniz.
Ayrıca o tokatı attığına pişman etmediğin içinde sana da pes.
Bekaret konusuna hiç girmiyorum..
Kendinize yakistiriyorsaniz buyrun

Doğru düzgün erkekleri al hayatına.Bu ne ya!? Biri şiddet uygular biri test ister.Def et gitsin.O kim oluyor? Kendine bunu yaptırma.Lütfen ama yaa.Erkeklere bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Ama bilakis valla billa bişey yaşamadım köpeğin olam moduna girdiğinden eminim. O yüzden bu kaos zaten. Diğer türlü davransa adam ağzını zaten açamayacaktı.

Katılıyorum
Avrupanın, Amerikanın, Avustralyanın kadın erkek milyonlarca insanı hepsi o...u o zaman?!
Konu sahibi kızımızin da düşünce tarzı arızalı.Kendince bir kalıp belirlemiş ,bu kalıba gore yasamayan -uymayanlar orospu....eeee ama ucundan kiyisindan kendisi de bu kalıba göre yaşamıyor ....bu yüzden bu sancılar ,kendisine yönelik öfke ,erkek arkadaşı tarafından onaylanma ihtiyaci,ona kendisini ispat etme mucadelesi!!Oysa ;"bu benim bedenim ,yasadigim/yasamadigim şeyler beni ilgilendirir,bu konuyu dönüp dönüp açacaksan görüşmeyelim" diyebilse en azından zihinsel olarak bunu kendisi bir benimsese ....her erkek arkadaşı ile böyle duygusal olarak savrulmaz

Neden karşılaştığınız durumu sevgilinize anlattınız araya bileceğini düşünmediniz mi ? Ayrıca böyle ömür geçer mi ? Evlendikten sonra düzelir sanıyorsanız yanılıyorsunuz daha beter oluyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…