Napsaydım yanımdayken gelseydi ve doğru olan saklamamak değil mi zatenNeden karşılaştığınız durumu sevgilinize anlattınız araya bileceğini düşünmediniz mi ? Ayrıca böyle ömür geçer mi ? Evlendikten sonra düzelir sanıyorsanız yanılıyorsunuz daha beter oluyor herşey
O kadar haklısınız ki anlatamam bunu size.kendimce değer yargımla kendimi öldürdüm ben çünkü, dediğiniz gibi ona göre de yaşayamadım , bu benim fikrimden de ziyade hayatımdaki kişinin fikri ve beni buna empoze etti.haklısınız dik olmam gerekiyordu ama olamadımKonu sahibi kızımızin da düşünce tarzı arızalı.Kendince bir kalıp belirlemiş ,bu kalıba gore yasamayan -uymayanlar orospu....eeee ama ucundan kiyisindan kendisi de bu kalıba göre yaşamıyor ....bu yüzden bu sancılar ,kendisine yönelik öfke ,erkek arkadaşı tarafından onaylanma ihtiyaci,ona kendisini ispat etme mucadelesi!!Oysa ;"bu benim bedenim ,yasadigim/yasamadigim şeyler beni ilgilendirir,bu konuyu dönüp dönüp açacaksan görüşmeyelim" diyebilse en azından zihinsel olarak bunu kendisi bir benimsese ....her erkek arkadaşı ile böyle duygusal olarak savrulmaz
Evet kendime biçtiğim değer bu demek ki benım de. Ben de böyle biriyim bunu reva görüyorum kendiöeHerkes kendi değerini kendi biçer. Şiddet görmüşsünüz onu dert etmiyorsunuz da sizden bekaret testi isteyen yeni sevgilinizden ayrılmaktan korkuyorsanız buyrun devam edin.
İntihar edip tüm herseyi bırakmayı düşündüm ve bu dusunce bayadır bende mevcut olan bir dusunce yeni olan değil, sorunlarımı yüzleşerek değil de ölerek çözecegımı dusunüyorum cunkuHemen ayril canim yazik ediyorsun kendine ne insanlar cikar karsina inan ki bunlari gulerek hatirlarsin. Bekaret testi falan cok bos ve sacma seyler bunlar hangi cagda yasiyoruz Allah askina. Intihar konusuna gelince aklundan bile gecirme oyle bir halti yemis biri olarak soyluyorum ölmüyorsun ama sürünüyorsun hayatinin her yerinde karsina çıkıyor ve vucudunda kalici hasarlar birakiyor hayatin mahvoluyor. Ustelik seni o raddeye getirenlerin umrunda bile olmuyorsun sadece sevindiriyorsun onlari o kadar. Ben 3 cocugum oldugu halde cinnet gecirip o halti yedim 1 hafta yoğun bakimda kaldim. Kendime ve cocuklarima yasattiklarimi hic affedemiyorum hic bir zaman da affetmeyecegim hayatimin en buyuk pismanligidir sakin ha diyorum canim sakin.
Ben bunlar hakkımmıscasına ama hak etmişim gibi cekıyorum artık değerli olan benım amaKuyuya düştüğün yerden çıkarsın konu sahibi. Dibi gördüğüne göre şimdiden sonra yükseleceksin. Ama intihar edersen yükselişini göremeyeceksin. Bu açıdan bak. Bence güzel bir kurtuluş yaşamayı ve bunun tadını çıkarmayı hak ediyorsun. İlk adımın da belli. İlk herifi bir güzel şikayet edeceksin ve ikinci herife de “sen kimsin de benden rapor istiyorsun lan it” diye kışkışlayacaksın. Bak al ölüm için de sebep kalmadı işte bu kadar basit. Bunları yap ve cesur ol.
Iste o sorunlar ölerek cozulmuyor hayatta kalarak guclu olarak cozuluyor. Oyle biseye tesebbus ettin diyelim ölünce oteki dunyani olmeyince bu dunyani bitiriyorsun. Her turlu bitiyorsun. Hayatta kalıp guclu olmak var herseye yeniden baslamak var guzel gunler var. Gencsin bekarsın onune bir suru insan cikar. Ben yanlis bir evlilik yaptim hayatim mahvoldu isin icinden cikamayinca da aptalligi yaptim. Cozum oldu mu olmadi. Bekarsin onune kimler cikar yanlis adamla olursan bir ömür aglarsin bosver biri gelir biri gider erkek dedigin nedir ki ölesin onlar icin.İntihar edip tüm herseyi bırakmayı düşündüm ve bu dusunce bayadır bende mevcut olan bir dusunce yeni olan değil, sorunlarımı yüzleşerek değil de ölerek çözecegımı dusunüyorum cunku
Öyle haklısınız ki, ben verdim bütün bunları cok doğru1'den fazla erkekle cinsel birlikteliğim oldu, 28 yaşındayım 21 yaşından beri gayet de aktifim cinsel olarak.
Hiçbir erkek bana bu muameleyi yapamadı, o.. muamelesini siz kendi kendinize yapıyorsunuz böyle erkeklere metelik vererek.
İnsanın kendine ettiğini ordu toplansa edemez cidden.
İyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
Komik ya Allah askina neyin acisini cekiyosun.Sen o testi yaptir sonra ayril o cocuktan ozur dilemek neymis Allah kahretsin onu.Seven gecmisinlede sever hemde oyle bir donemde yasiyoruzki ona ne ! Gecmis adi ustunde kendisi cokmu bakireymis soyle erkekleri olduresim var.İyi akşamlar bu günde asla böyle bir şeyi yazmak istemezdim.
Eski konularımdan biliyorsunuzdur hayatımdaki kişiyle durumlarımızı . Bugün eski sevgilim demeye utandığım kişi beni gördü bir mağazada bana tokat attı hırpaladı herkesin içinde.
Bende şok olup eve geldim ve su an hayatımda olan kişiyi aradım. Anlattım durumu , gidip bunu arıyor ve dedikleri üzerine iğrenc biliyorum ‘sen benim altıma yatan kızı’ nasıl savunuyorsun, bizim gitmediğimiz otel kalmadı diyerek beni düşürdüğü iğrenç durumu duyuyorum.
Birseyler yasandıgını söyledim evvelinde zaten ( tam sekılde olmadı) bunun kaç kez olduğu konusunda açıklama yapmadım yani , yapamadım. Yalan söyledim 1 kere yakınlasma oldu diye. ( hı bu yakınlasma olayı tamamen ondan önce olan , onunla tek bağlantı ise onun beni 5 kere terkettikten sonra artık görüşmeyince hayatıma giren kişi olması ve eski konularda anlattıgım gibi ben su an hayatımda olan kişiyi bu eskisi bile biliyordu öyle cok sevdiğimi; bana yaptıklarını eski konulardan okuyabilirsiniz. Tek hatam oldu, bu sevdiğim dedğim su an hayatımda olan kişiyle max 1 ay konusmak oldu diğeriyle bitmeden.)
Benden şu an sırf geçmiş için bekaret testi istedi. Yarın doktora gidecekmişiz ve sonra benden özür dileyecekmiş öyleysem.
Gercekten ne desem ne söylesem olmuyor. Her dk acı çekiyorum bu durumdan kurtulmanın yolunu bılemıyorum.
Bu laflara rağmen hala duruyorum sevdiğimi sanıyorum.
Ben düzelemeyecegım sanırım. Her konuda o kdr güçsüz hissediyorum ki.
İntihara meyilleniyorum sürekli olduğu gibi, bundan her ayrılısımızla benim aklıma hala bu geliyor.
Antidepresan kullanıyorum ve artık kendime güvenim her şeyim sona erdi.
Kendimi ifade bile edemedim. Allahımdan tek istediğim canımı alması. Baş edemiyorum herkes hatasıyla yüzlesmıyor ve tek suclu ben oluyorum.
1 yıldır sırf yanlıs anlayacak diye dısarı cıkmıyorum, arkadasım kalmadı her dk beni aldattın şeyini çekiyorum. İstisnasız her gün .tüm mesaj arama herseyim kontrol altında sırf onla değilken bunu yaşadım diye . Resmen orospu konumuna düşürüldüm. Daha anlatcagm neler var yazamiyorum bile
Ya bu intiharı da herkes böyle salak nedenlerle düşünüyor. Dünyada insanlar savaş ve açlık ortasında “ölmemek” için direnirken. Hiçbir bela yoktur ki geçip gitmemiş olsun. İntiharı da ağzına bu kadar kolay alma sevdiklerinden çıkar görürsün. Ayrıca bu erkeklerin bazılarından ciddi nefret ediyorum ne yapıp edip insanı suçlu bir birey hissiyatına büründürüyorlar. Oysa ki bahsettiğin şeylerde zerre kadar intihar sebebi yok. Maazallah tecavüze uğramış olsan, ensest falan yaşasan psikolojini anlarım da yani klasik hırbo adamlara denk gelmişsin. Burada bir milyon kişi varsa en beş yüz bininin başına gelmiş bir şey bu. Hangimiz salak tehditler almadık, kendimizi suçlamadık ve karşımızdakini yüceltmedik? Öyle her tehdide boyun eğerek hayatta kalamazsın. Şerefsizlik yapanlara inat onların yanında ya da ardında değil karşısında olacaksın, artık kendine gel. Allah inancın varsa günaha girdiğini bil, yoksa da dünyaya karşı haksızlık ettiğine inan. Yaşamak güzel şey. Bir gün bunu hissettiğinde intiharı düşündüğüne çok üzüleceksin.Ben bunlar hakkımmıscasına ama hak etmişim gibi cekıyorum artık değerli olan benım ama
Girsem ne olacak ki zaten bana mı güvenecek, beni mi onemseyecek olmayan değerim daha da düşecek, artık kendime yeni bir ben yâratmam gerekiyor.deli misi sakin oyle bir teste girmeeeee kim olursa olsun kendini ezdirme ablacigmmm. sakinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?