Hemen or....u oldum.

Napsaydım yanımdayken gelseydi ve doğru olan saklamamak değil mi zaten

Herkes kendi değerini kendi biçer. Şiddet görmüşsünüz onu dert etmiyorsunuz da sizden bekaret testi isteyen yeni sevgilinizden ayrılmaktan korkuyorsanız buyrun devam edin.

O kadar haklısınız ki anlatamam bunu size.kendimce değer yargımla kendimi öldürdüm ben çünkü, dediğiniz gibi ona göre de yaşayamadım , bu benim fikrimden de ziyade hayatımdaki kişinin fikri ve beni buna empoze etti.haklısınız dik olmam gerekiyordu ama olamadım

Hemen ayril canim yazik ediyorsun kendine ne insanlar cikar karsina inan ki bunlari gulerek hatirlarsin. Bekaret testi falan cok bos ve sacma seyler bunlar hangi cagda yasiyoruz Allah askina. Intihar konusuna gelince aklundan bile gecirme oyle bir halti yemis biri olarak soyluyorum ölmüyorsun ama sürünüyorsun hayatinin her yerinde karsina çıkıyor ve vucudunda kalici hasarlar birakiyor hayatin mahvoluyor. Ustelik seni o raddeye getirenlerin umrunda bile olmuyorsun sadece sevindiriyorsun onlari o kadar. Ben 3 cocugum oldugu halde cinnet gecirip o halti yedim 1 hafta yoğun bakimda kaldim. Kendime ve cocuklarima yasattiklarimi hic affedemiyorum hic bir zaman da affetmeyecegim hayatimin en buyuk pismanligidir sakin ha diyorum canim sakin.

Herkes kendi değerini kendi biçer. Şiddet görmüşsünüz onu dert etmiyorsunuz da sizden bekaret testi isteyen yeni sevgilinizden ayrılmaktan korkuyorsanız buyrun devam edin.
Evet kendime biçtiğim değer bu demek ki benım de. Ben de böyle biriyim bunu reva görüyorum kendiöe

İntihar edip tüm herseyi bırakmayı düşündüm ve bu dusunce bayadır bende mevcut olan bir dusunce yeni olan değil, sorunlarımı yüzleşerek değil de ölerek çözecegımı dusunüyorum cunku

Ben bunlar hakkımmıscasına ama hak etmişim gibi cekıyorum artık değerli olan benım ama

İntihar edip tüm herseyi bırakmayı düşündüm ve bu dusunce bayadır bende mevcut olan bir dusunce yeni olan değil, sorunlarımı yüzleşerek değil de ölerek çözecegımı dusunüyorum cunku
Iste o sorunlar ölerek cozulmuyor hayatta kalarak guclu olarak cozuluyor. Oyle biseye tesebbus ettin diyelim ölünce oteki dunyani olmeyince bu dunyani bitiriyorsun. Her turlu bitiyorsun. Hayatta kalıp guclu olmak var herseye yeniden baslamak var guzel gunler var. Gencsin bekarsın onune bir suru insan cikar. Ben yanlis bir evlilik yaptim hayatim mahvoldu isin icinden cikamayinca da aptalligi yaptim. Cozum oldu mu olmadi. Bekarsin onune kimler cikar yanlis adamla olursan bir ömür aglarsin bosver biri gelir biri gider erkek dedigin nedir ki ölesin onlar icin.

25 yaşımdayken deli gibi sevilme isteğim vardı. Ha bir de atanamadım diye psikolojim bozulmuştu. Herkes mutlu da bi ben yaşamayı beceremiyorum derdim. 1 yıl sonra atandım. Atanmadan önce de beni oyalayan sevgilimden ayrılmıştım. Hayat neler neler yaşatıyor insana. ama şunu diyeyim kendi içindeki kuyuya baktıkça çıkamazsın feraha. Bu dünyada kötü şeyleri birçok insan yaşıyor. Kaç insan mücadele ediyor. Kaç kadının karşısına şerefsiz çıkıyor. Ama hayat tek bi insana körü körüne bağlanmakla geçmiyor. Kendini sevip değer vermediğin sürece buraya açacağın konular bitmez. Ve bi süre gerçekten uzak dur erkeklerden. Sana bekaret diyen erkeğin namus kavramı maalesef ki oluşmamıştır. Arkana bakmadan kaç öyle zihniyetteki erkeklerden.
Ve geçmiş senindir, yaşadıkların da seni bağlar sadece. Sen bu kararlığa erişince o iğrenç soruyu sana kimse soramayacaktır emin ol.
Son olarak bir daha sana el kaldıran birinin cezasını alması için elinden geleni yap derim.

Şiddete uğrayınca lütfen polise sığın...
Hayatında olmaması gereken 2 insanı da öğrenmiş oldun eski ve yeni sevgilin
Onları uzaklaştır ve bir dönem sevgili edinme kendini dinle çalışıyormusun okuyormusun bilmiyorum ama o yöne odakla kendini
Eğer sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez böyle bir muameleye ses çıkarmazsan daha beterini yaşarsın

Bekaret testi istemek, iğrenç şekilde aşağılayıcı bir şey ama ben olsam yaptırır sonra da yüzüne bakmazdım. ya direk ayrıl, yada yaptır ve ayrıl, her durumda bu adamdan ayrıl yani.

Öyle haklısınız ki, ben verdim bütün bunları cok doğru

Kimsenin sana böyle bir muamele yapmasına izin vermemelisin. Bunu söyleyen insana da yol ver gitsin . Kendine olan saygını koru .

Nasıl hayatlarınız var yahu! Tokat yemek, 5 kez terkedilip tekrar barışmak, ne hadle bekaret testi istiyor diyeceğim ama zaten tüm ipleri vermişsiniz eline, ikisinide hayatından çıkar diyeceğimde bunu düşünebilsen bunları yaşayıp konu açmazdın buraya

Komik ya Allah askina neyin acisini cekiyosun.Sen o testi yaptir sonra ayril o cocuktan ozur dilemek neymis Allah kahretsin onu.Seven gecmisinlede sever hemde oyle bir donemde yasiyoruzki ona ne ! Gecmis adi ustunde kendisi cokmu bakireymis soyle erkekleri olduresim var.

Ben bunlar hakkımmıscasına ama hak etmişim gibi cekıyorum artık değerli olan benım ama
Ya bu intiharı da herkes böyle salak nedenlerle düşünüyor. Dünyada insanlar savaş ve açlık ortasında “ölmemek” için direnirken. Hiçbir bela yoktur ki geçip gitmemiş olsun. İntiharı da ağzına bu kadar kolay alma sevdiklerinden çıkar görürsün. Ayrıca bu erkeklerin bazılarından ciddi nefret ediyorum ne yapıp edip insanı suçlu bir birey hissiyatına büründürüyorlar. Oysa ki bahsettiğin şeylerde zerre kadar intihar sebebi yok. Maazallah tecavüze uğramış olsan, ensest falan yaşasan psikolojini anlarım da yani klasik hırbo adamlara denk gelmişsin. Burada bir milyon kişi varsa en beş yüz bininin başına gelmiş bir şey bu. Hangimiz salak tehditler almadık, kendimizi suçlamadık ve karşımızdakini yüceltmedik? Öyle her tehdide boyun eğerek hayatta kalamazsın. Şerefsizlik yapanlara inat onların yanında ya da ardında değil karşısında olacaksın, artık kendine gel. Allah inancın varsa günaha girdiğini bil, yoksa da dünyaya karşı haksızlık ettiğine inan. Yaşamak güzel şey. Bir gün bunu hissettiğinde intiharı düşündüğüne çok üzüleceksin.

deli misi sakin oyle bir teste girmeeeee kim olursa olsun kendini ezdirme ablacigmmm. sakinnn
Girsem ne olacak ki zaten bana mı güvenecek, beni mi onemseyecek olmayan değerim daha da düşecek, artık kendime yeni bir ben yâratmam gerekiyor.
En ufak darbede sarsılmadan yasamam gerekiyor herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…