Peki şu an çok soğuk bana bunu düzeltemez miyimYa bahsettiğin kadar sevilmiyorsun ya da bazı hareketlerinden dolayı soğumuş olabilirler.
Peki şimdiki ilişkimde bunu düzeltemem mi sosyal hesaplardan tarihi falan silmiş zamana bırakalım dedi canım çok yanıyorKarsi tarafin cok fazla uzerine dusuyor olabilir misiniz? Belki ilginizi cok fazla belli ediyorsunuzdur.
Yaslariniz ufak diye dusunuyorum. Cunku cocugun tavri cok ergence. Kaldir at cope sil sende heryerden. Ondan bi cacik olmaz.Peki şimdiki ilişkimde bunu düzeltemem mi sosyal hesaplardan tarihi falan silmiş zamana bırakalım dedi canım çok yanıyor
Ama canım çok yanıyor bitirmek kolay değil ki herşey mükemmelken böyle olması şu an elimde sihirli değnek olsaydıda düzeltebilseydim çevreme bakıyorum bütün ilişkiler yıllardır sürüyorlar mutlular neden benYaslariniz ufak diye dusunuyorum. Cunku cocugun tavri cok ergence. Kaldir at cope sil sende heryerden. Ondan bi cacik olmaz.
Aynı ben nedenini bende bilmiyorumMerhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Hayatımda üç kişi oldu başlangıçta her şey o kadar güzel ki sanki masallardayım benimle hayal kuruyorlar güzel sözler aramalr merak etmeler, ama bir ay geçiyor her şey bitiyor ben onlara yakın davrandıkça kendilerini çekiyorlar sevgimi ilgimi verdikçe kaçıyorlar. Birinde tamam ama hepsinde mi bu yaşanır ya hep acı çekiyorum üç aydır biriyle çıkıyorum her şey o kadar iyi ki çocuk resmen hayalimdeki gibi huyu suyu üstüme düşmesi ama dün neden yazmıyorsun dedim diye kavga çıktı olay berbat hale geldi gece mesaj atmış tartışıyoruz olmuyor diye bitirelim diye saçmalama dedim severken kolay mı dedim her şey güzeldi seviyordum evet ama tartışma az da olsa sevgiyi azalttı soğuttu dedi zamana bırakalım dedim tamam bakalım dedi ama eskisi gibi olur muyum bilmiyorum dedi ne yapacağım bana akıl verin ben nerde hata yapıyorum neden sürekli aynı senaryo neden
Soğumuşsa bitmiş demektir.Peki şu an çok soğuk bana bunu düzeltemez miyim
Kendimi geri çektim bakalım ne olacak bende tarihi falan kaldırdım yazmıyorum hiçSoğumuşsa bitmiş demektir.
Zorlamanın bir anlamı yok.
Daha itici olursun.
Düzelmez mi bişeyler peki kendimi geri çektim belki Üstüne düşmüşümdür diye konuşmuyoruz hiçAynı ben nedenini bende bilmiyorum
Ben 21 yaşındayım benim hep çocuksu ilişkilerim oldu ciddi biri hiç olmadı en fazla uzun süren 2-3 ay falandır düşün sanırım ben çabuk sıkılıyorum ve ikimizde sevgimizi çok belli ediyoruz sanki 2 senedir kimseyle çıkmıyorum ciddi ilişki istiyorum artık eğer sende öyle istiyorsan çocuksu ilişkileri bırak seni seveni bul ben evlenebileceğimi hiç sanmıyorum nedense inşallah sen evlenirsin yaşın kaç bu arada?Düzelmez mi bişeyler peki kendimi geri çektim belki Üstüne düşmüşümdür diye konuşmuyoruz hiç
24 yaşındayım bende ilişkimde her şey o kadar güzeldi ki evlilik hayalleri kuruyorduk tartışma oldu diye terk etmek istedi soğuduğunu söyledi biraz böyke devam etsin bakalım dedi bi insan hemen nasıl sevgisinden vazgeçer tanısanız görseydiniz yada varya o kişi bu mu dersiniz deli gibi aşıktı bana. Sevgimi belli ettim değer verdim böyle oldu düzelmez mi acaba yaaa zamana bıraktık ama çok soğuk konuşmuyoruz belirsizlikte beni bitiriyorBen 21 yaşındayım benim hep çocuksu ilişkilerim oldu ciddi biri hiç olmadı en fazla uzun süren 2-3 ay falandır düşün sanırım ben çabuk sıkılıyorum ve ikimizde sevgimizi çok belli ediyoruz sanki 2 senedir kimseyle çıkmıyorum ciddi ilişki istiyorum artık eğer sende öyle istiyorsan çocuksu ilişkileri bırak seni seveni bul ben evlenebileceğimi hiç sanmıyorum nedense inşallah sen evlenirsin yaşın kaç bu arada?
Seven insan hemen terketmez ortada ciddi bi şey yokki o yazana kadar sen yazma dinle beni o Peşinden koşsun kaç kez şahit oldum öyle yapınca onlar arkandan geliyor naz yap eğer seni istemezse başkasını bul sana erkek mi yok24 yaşındayım bende ilişkimde her şey o kadar güzeldi ki evlilik hayalleri kuruyorduk tartışma oldu diye terk etmek istedi soğuduğunu söyledi biraz böyke devam etsin bakalım dedi bi insan hemen nasıl sevgisinden vazgeçer tanısanız görseydiniz yada varya o kişi bu mu dersiniz deli gibi aşıktı bana. Sevgimi belli ettim değer verdim böyle oldu düzelmez mi acaba yaaa zamana bıraktık ama çok soğuk konuşmuyoruz belirsizlikte beni bitiriyor
Şu an hiç yazmıyorum kısa cevaplar veriyorum aramıyorum öyle sözler paylaşmıyorum tarihi de sildimSeven insan hemen terketmez ortada ciddi bi şey yokki o yazana kadar sen yazma dinle beni o Peşinden koşsun kaç kez şahit oldum öyle yapınca onlar arkandan geliyor naz yap eğer seni istemezse başkasını bul sana erkek mi yok
Dünden beri hep düzeltelim dedim suçum yokken özür diledim sana karşı değişir miyim bilmiyorum ki dedi yazmıyorum artık gerçekten sevmişse dayanamaz dimiUstune gidip ne ayrilmasi sacmalama zamana yayalim dersen sogur. Cok yuz verme.
Gercekten sevmisse oyle laf bile demezdi . Belkide duygularindan emin degil sevse de.Dünden beri hep düzeltelim dedim suçum yokken özür diledim sana karşı değişir miyim bilmiyorum ki dedi yazmıyorum artık gerçekten sevmişse dayanamaz dimi
Sizi üzmek istemem ama biraz daha gerçekçi bakmanızı sağlayabilcek bir şeyi fark etmenizi istiyorum.. 3 aydır sevgilisiniz size deli gibi aşık evlenme hayalleri kuruyosunuz ama neden mesaj atmadın dediğinizde kavga edip sizden soğuduğunu söylüyor tartışmalar nedeniyle.. yani dışardan bir göz olarak bakınca inanın hiç mantıklı değil herşey birbiriyle çelişiyor... 3 ayda daha ne yaşanmış olabilir ki tartışmalar yüzünden soğuyacak kadar? Deli gibi aşık olan insanın gözü hiçbir şey görmez bitirmek için değil devamı için sebep arar.... şu an belirsiz değil ayrılmışsınız.. daha başında pes ediyorsa zaten etsin emin olun seneler sonra böyle saçmalıklar yaşasaydınız daha çok üzülecektiniz. Hayırlısı olsun inşallah24 yaşındayım bende ilişkimde her şey o kadar güzeldi ki evlilik hayalleri kuruyorduk tartışma oldu diye terk etmek istedi soğuduğunu söyledi biraz böyke devam etsin bakalım dedi bi insan hemen nasıl sevgisinden vazgeçer tanısanız görseydiniz yada varya o kişi bu mu dersiniz deli gibi aşıktı bana. Sevgimi belli ettim değer verdim böyle oldu düzelmez mi acaba yaaa zamana bıraktık ama çok soğuk konuşmuyoruz belirsizlikte beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?