- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
Insan surekli ayni şeyi yaşiyorsa sorunu kendi davranişlarinda aramaliymiş. Davraniş şeklini degistirirsen yasadiklarin da degisirmiş . Bir sonraki ilişkinde farkli davranmayi dene . Bu kişiyle ilişkiniz bitmiş üzerine düsme daha çok sogur senden .Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Hayatımda üç kişi oldu başlangıçta her şey o kadar güzel ki sanki masallardayım benimle hayal kuruyorlar güzel sözler aramalr merak etmeler, ama bir ay geçiyor her şey bitiyor ben onlara yakın davrandıkça kendilerini çekiyorlar sevgimi ilgimi verdikçe kaçıyorlar. Birinde tamam ama hepsinde mi bu yaşanır ya hep acı çekiyorum üç aydır biriyle çıkıyorum her şey o kadar iyi ki çocuk resmen hayalimdeki gibi huyu suyu üstüme düşmesi ama dün neden yazmıyorsun dedim diye kavga çıktı olay berbat hale geldi gece mesaj atmış tartışıyoruz olmuyor diye bitirelim diye saçmalama dedim severken kolay mı dedim her şey güzeldi seviyordum evet ama tartışma az da olsa sevgiyi azalttı soğuttu dedi zamana bırakalım dedim tamam bakalım dedi ama eskisi gibi olur muyum bilmiyorum dedi ne yapacağım bana akıl verin ben nerde hata yapıyorum neden sürekli aynı senaryo neden
Yok yazmıyorum öyle şifresini de değiştirmiş sormadım neden değiştirdin diye bende değiştirdimInsan surekli ayni şeyi yaşiyorsa sorunu kendi davranişlarinda aramaliymiş. Davraniş şeklini degistirirsen yasadiklarin da degisirmiş . Bir sonraki ilişkinde farkli davranmayi dene . Bu kişiyle ilişkiniz bitmiş üzerine düsme daha çok sogur senden .
Yazmıyorum zaten pek şifresinide değiştirmiş sormadım bende değiştirdimGercekten sevmisse oyle laf bile demezdi . Belkide duygularindan emin degil sevse de.
Ama dddigim gibi sen ne kadar duzeltelim ozurrdilerim vs seyler soylersen soyle hem o uzaklasir hem de sen daha cok dengen bozulur.
Kendisini bisey sanmasin ve bu kiz beni cok seviyo baksana hatali oldugum halde benden ozurdiliyor gibi ozguvene sahip olmasin iliskisinde.
Yani bende öyle düşündüm seven insan tartışmadan hemen soğur mu, zaten şifresini falan da değiştirmiş bende değiştirdim eğer gerçekten seviyorsa kendimi çektiğimde gelir dimiSizi üzmek istemem ama biraz daha gerçekçi bakmanızı sağlayabilcek bir şeyi fark etmenizi istiyorum.. 3 aydır sevgilisiniz size deli gibi aşık evlenme hayalleri kuruyosunuz ama neden mesaj atmadın dediğinizde kavga edip sizden soğuduğunu söylüyor tartışmalar nedeniyle.. yani dışardan bir göz olarak bakınca inanın hiç mantıklı değil herşey birbiriyle çelişiyor... 3 ayda daha ne yaşanmış olabilir ki tartışmalar yüzünden soğuyacak kadar? Deli gibi aşık olan insanın gözü hiçbir şey görmez bitirmek için değil devamı için sebep arar.... şu an belirsiz değil ayrılmışsınız.. daha başında pes ediyorsa zaten etsin emin olun seneler sonra böyle saçmalıklar yaşasaydınız daha çok üzülecektiniz. Hayırlısı olsun inşallah
Benim davranışlarım soğutmuş iki gün yazmadım kafam rahat mesaj atma zorunluluğu hissediyorum dediInsan surekli ayni şeyi yaşiyorsa sorunu kendi davranişlarinda aramaliymiş. Davraniş şeklini degistirirsen yasadiklarin da degisirmiş . Bir sonraki ilişkinde farkli davranmayi dene . Bu kişiyle ilişkiniz bitmiş üzerine düsme daha çok sogur senden .
Benim de soyledigim bu işte sen uzak durdukca kendini geri cektikce o sana gelir. Çok ustüne dusunce simariyorlar yahuBenim davranışlarım soğutmuş iki gün yazmadım kafam rahat mesaj atma zorunluluğu hissediyorum dedi
Peki gerçekten gelir mi sana eskisi gibi olur muyum bilmiyorum diyor sürekliBenim de soyledigim bu işte sen uzak durdukca kendini geri cektikce o sana gelir. Çok ustüne dusunce simariyorlar yahu
Düsuncesini okumak çok güc canim . Şu an sogukluk döneminde kendi haline birak senden hiç bir adim görmesin. Icinde bir seyler kalmissa gelir yoksa maalesef gelmez . Ama sen kendine bak bekleme de iletisim de kurma kisacasi oluruna birak.Peki gerçekten gelir mi sana eskisi gibi olur muyum bilmiyorum diyor sürekli
Gündüz konuştuk sadece çok az oda sana karşı eskisi gibi değilim sürekli neden aramıyorsun merak etmiyorsun dedin kendimi zorunda hissettim dedi bilmiyorum nasıl olur dedi konuşmuyoruz şu an ama sürekli ayrılmasakta ben sana karşı eskisi gibi olur muyum diyor benim kalbimi kırıklığını düşünmüyorDüsuncesini okumak çok güc canim . Şu an sogukluk döneminde kendi haline birak senden hiç bir adim görmesin. Icinde bir seyler kalmissa gelir yoksa maalesef gelmez . Ama sen kendine bak bekleme de iletisim de kurma kisacasi oluruna birak.
Su anki icin degil de bundan sonrasi icin söyluyorum . Ben hic sormam bana sorulmasindan da hoslanmam ama sen cok sormak istiyorsan bu sorulari daha usluplu sor , aramadin mesaj da atmadin merak ettim iyi misin , diye sorabilirsin. Hesap sorar gibi degil de merak etmis gibi olursun. Bunu da cok abartmadan yap ama surekli sorarsan itici olur. Degistigini ona gösterirsen bir şansin olabilir. Bu surecte ona sorular sorma nasilsin diye sorsan bile batacak hale gelmis kendi haline birak bunalmis belli ki .Gündüz konuştuk sadece çok az oda sana karşı eskisi gibi değilim sürekli neden aramıyorsun merak etmiyorsun dedin kendimi zorunda hissettim dedi bilmiyorum nasıl olur dedi konuşmuyoruz şu an ama sürekli ayrılmasakta ben sana karşı eskisi gibi olur muyum diyor benim kalbimi kırıklığını düşünmüyor
Mesaj atarsa cevap veriyim mi peki vermiyim mi siliyim mi yada her yerdeSu anki icin degil de bundan sonrasi icin söyluyorum . Ben hic sormam bana sorulmasindan da hoslanmam ama sen cok sormak istiyorsan bu sorulari daha usluplu sor , aramadin mesaj da atmadin merak ettim iyi misin , diye sorabilirsin. Hesap sorar gibi degil de merak etmis gibi olursun. Bunu da cok abartmadan yap ama surekli sorarsan itici olur. Degistigini ona gösterirsen bir şansin olabilir. Bu surecte ona sorular sorma nasilsin diye sorsan bile batacak hale gelmis kendi haline birak bunalmis belli ki .
Cevap ver ama cok ustune dusme ilk yazan sen olma . Silmene gerek yok simdilik.Mesaj atarsa cevap veriyim mi peki vermiyim mi siliyim mi yada her yerde
5 saattir hiç yazmadıCevap ver ama cok ustune dusme ilk yazan sen olma . Silmene gerek yok simdilik.
Hemen kız eklemiş biliyor musun bende sildim her yerdenCevap ver ama cok ustune dusme ilk yazan sen olma . Silmene gerek yok simdilik.
Yol ver gitsin iste böyle. Gençsin daha bunlarla kendini yorma .Hemen kız eklemiş biliyor musun bende sildim her yerden
Ama insanın zoruna giden şeyler var hayaller kuruyorduk beni görmek için can atıyordu sürekli aklımdasın diyordu nasıl kolay bitiyor kalbim acıyorYol ver gitsin iste böyle. Gençsin daha bunlarla kendini yorma .
Tekrar deneyelim inşallah düzelir ama bu sefer aynı hatalar olmasın dedi sıkma beni çok dedi birini çok sıkarsan bunalır dedi severek yapayım dedi ama hep sevgimden oluyorYol ver gitsin iste böyle. Gençsin daha bunlarla kendini yorma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?