canım çok üstüne gitmşsin çocuğun
gerçi adet zamanı doğal bende çok aşırı üstüne giderim ama o kaçar genelde o zamanlarda ağzını açıp birşey demez bende bildiğim için yüklenirim ama senin ki sinirliymiş sende bayağı yanlış anlamışsın durumu bence bi süre üstüne gitme sonra konuşursunuz
gene tartıştık sevgilimle..ben özel günümdeyim stresliyim..konu yemekten açıldı aman ne zor ben evlenmem dedim sevgilimde şakaya vurdu falan
sonra ben dedimki uff ya kıyafetimede karışıyon zaten hiç evlenmem dedim o da tamam aç göğüslerini gez dedi
bende çok ayıp ailem bana yapmadı bunu biz ahlaksızmıyız nasıl giyinceğimizi biliriz göğüs açmak mı ahlaksızlık dedim
o da öyle demek istemedim aşkım şaka yaptım yemin ederim yazdı bende banane bunaldım ya gerçeğindende şakasındanda dedim o da orucum aşkım tamam sıkıntı çıkmasın gecede çalıştım yorgunumda dedi bende senin derdin ne ya bıktım uff falan yazdım
o da yeter lan s...m kıyafeti falan bıktım hayattan soğuttun kendinden soğuttun ben burda senle aynı şehirde kalıp görüşmek için geceleri 12 saat çalışıyorum bi b...ktan anlamıoysun çok tepeme çıkardım seni dedi
bende asıl sen kendinden soğuttun bu küfürleri affetmeyeceğim dedim
o da naparsan yap yeter artık dedi
bende tamam sus üstüme gelme yazdım
o da durduk yere ağzıma s....n sonrada böyle yapıyon sana yeter dedi çıktı
ben napayım şimdi :'(
böyle sıkıya gelemiyorlar işte direk reaksiyon veriyorlar...
özel günündesin ama erkeklerin dogasında böyle bişey olmadıgı için bizi anlayamazlar
küfürün telafisi yok ama sen cok uzatmıssın
aman tatlım boş ver yaaa bunları...her erkeğın klasiği haline gelmiştir zaten kıyafet sorunu ve istersen g....aç göğüslerini aç gez muhabbeti...canınız kavga etmek istemiş galiba..bazen ben öyle saçma sapan şeylere sarıyorum ki, aklın şaşar... olur kavgalarda olur gürültülerde, insanız değil mi?? insan kendisiyle bile çatısırken bir başkasını çekmesi bile bir mucize belli ikinizde inatsınız işte, biriniz ne derse diğeri geri adım atmayıp üstelıyor ...olur böyle şeyler...
daha geçerli sebeplerin olsa anlarım seni, ama bunlar gerçekten çok önemsiz ve tatlı kavgalar
valla napcam bilmiyorum bu sebepten ayrılınır mı sizce?
böyle sıkıya gelemiyorlar işte direk reaksiyon veriyorlar...
özel günündesin ama erkeklerin dogasında böyle bişey olmadıgı için bizi anlayamazlar
küfürün telafisi yok ama sen cok uzatmıssın
tatlım asıl mesele kavga değilde küfürlü konuşması kavga ederken bana lan yazması
lan demesinden nefret ediyorum kavga ederken inadına diyor pis
valla napcam bilmiyorum bu sebepten ayrılınır mı sizce?
kufur etmesı kaba olmus. sende abarttıkca abartmıssın ozel gunundesın tamam da adam alttan almıs senın yemek muhabetını sakaya vurmus yok kıyafetıme karısıyosun bılmem ne demıssın. orucluyum demıs vs. sen abartmıssın.
kım olsa sıkılır patlar. bunlar o kadar kucuk sebepler kı abartma bence.
sende damarına basmıssın oruc adamın sen ozel gunundeysen o da oruclu sıcakta ac susuz.
sende anlayıslı olsaydın.
bence uzatma. küfür etmeside normalde yaptıgı bırsey degılse uyarırsın.
bu kadar üstüne gidince küfür ediyor valla oruç değilim diye anlamıyorum onu gecede eşşek gibi çalıştı akşam 8 sabah 8 :'( üzüldüm şimdi ama nasıl anlatıyım beynimde bişeyler kaynıyor bugün herkesle tartıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?