gwencooper küfürlerinin yüzde doksanı beynimi s....n oluyor
msjda a..q yazdı sadece böyle kıslatmalı terbiyesiz defol git kime o dedim ya sana değil be sana değil ortalığa ya dedi bir defasında
kızlar sevgilim msj attı işyerindeyim aklım sende yerimde duramıyorum çok sıkıntılıyım nedne böyle oluyor diye
bende çok üstüne geldim çünkü gergindim eğer küfür etmeseydin gönlünü alırdım gerekirse özür dilerdim
o çok haklısın kusura bakma
ben: bana etmesen bile o küfürleri ben işitiyorum gururum kırılıyor artık dayanamıyorum içimde birikti çok ağır geliyor bilmiyorum ne olcak
o: bidaha dikkat ederim söz veriyorum çok haklısın kötü bu yaptığım bidaha kullanmam öyle kelimeler
ben: eğer söz verdiysen peki yazdım kızlar
karnı doyunca aklı başına geldi desene
kesinlikleee hem karnı doymuştur hem sigarasını içmiştir :)))))))))))))
ama sen bu küfür meselesi üzerinde dur tatlım...
alıştır onu..
tamam canm özür dileyip söz vermesi hoşuma gitti
ve yaptğının kötü olduğunuda kabul ediyor umarım düzelir
Sen biraz kışkırtmışsın sanki sevgilini ama onun da küfür etmesi hoş değil ama bazı erkekler böyle melesef küfür resmen hayatlarının bir parçası. Ben de bazen sevgilimi çileden çıkarabiliyorum kavga da ediyoruz tartışıyoruz da ama 4 yıldır bir kere bile ağzından salak ya ne biliyim gerizekalı gibi bir küfür dahi çıkmamıştır çünkü normalde de küfürlü konuşan bir insan değildir öyle bir alışkanlığı yok. Ama mesela babam arada küfürlü konuşur işleri yolunda gitmeyince engel olamıyor kendine alışkanlık meselesi bir yerde.
ben çok uzatıyorum bazen ama o da çok sinirli bi kerede böyle saçma sebepten kavga çıkardım yeter dedi durmadım bilgisayarına yumruk attı pc ekran kırıldı
yok yok galiba sen de zevk alıyosun bu işten
ortada bi sadist bir de mazoşist var........:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?