eee cok ustune gitti diyeee böyle igrenc kufurlermi söylemeliii ,ne kadar sapik bir dusunce , sonra dayak ee cok ustune gittin adamin, adam demekki sinirlenince kontrol disi, burda seni assagliyorrr ayy cok ustune gitmissin ,,, cok komik guluyorum ya nekadar aziiz dusunceler var....
kızlar bir yok gösterin ne olur :'(
evet hatalıyım ama o da küfür edip haksız duruma düştü bende affetmeyeceğim bunu dedim naparsan yap dedi
dayanamıyorum aramamk için küfür etmeseydi çoktan gönlünü almıştım
adamı oruçlu ve yorgun halde tahrik etmişsin tatlım...hiç bir şey olmamış gibi nbr falan yazama özür falan da dileme havalara girmesin
ya siz evlilik planları yapıyosanız bu küfürlerin affedilecek yeri yok. bi kıyafet,, yemek muhabbetinin sonu böyle bitiyosa evlenip de karşınıza çıkan sorunların altından kalkamadığınızda ne olur düşünmek bile istemiyorum.
olayları bu kadar da basitleştirmemek gerekir adam maçta küfretmiyo kızlar.... sevdiği kıza küfrediyo sapla samanı ayırmak gerek
canm tam buraya konu açmadan önce tartıştık yeni yani şimdi naber yazsam gene kızar dalga mı geçiyon diye :)
napsın tatlım, hemen ayrılsın mı?? adamı tahrik etmiş işte...sevgilim bana aç , susuz ve yorgun oldugum bir anda deli etse, ben bile kız halımle basarım küfürü
başlarım böyle aşkın ızdırabına falan derım...
sende iftardan sonra yazarsın
canm aç olmadığındada aynı valla çok üstüne gidince böyle oluyor
şuan askeriyede yemekhanede çalışıyor iftardan sonra daha çok işi olur canm :) saat 8de başlıyor işe sabah 8e kadar
tatlım kimse kusursuz değildir zaten..her insanın bir kötü yanı vardır. ben bıle bazen sinirlenince
sövüyorum gelmişine geçmişine...gerçi ciddi anlamda damarıma basılması gerekıyor...
sonucta erkek milleti işte, biri küfür eder, diğeri kumar oynar, diğeri döver vs vs
evet canm öyle
bi arkaşıma anlattım küfür ediyor diye bana dediki benim dayım yengeme küfür ediyor o da yani yengeside oohh koy orayada koy burayada koy diye gülüyomuş adam sinirden dahada çıldırıp evden gidiyomuş ben şok oldum böyle geçiştirebilenler bile varmış
ben çok uzatıyorum bazen ama o da çok sinirli bi kerede böyle saçma sebepten kavga çıkardım yeter dedi durmadım bilgisayarına yumruk attı pc ekran kırıldı
yanlis hatrlamiyorsam iliskinizde hep b ir sorun var
ama siz bazi seyleri nedense görmezden geliyorsunuz--
barisirsiniz yani
bi dahakine kafanı kırar..... sonra geçmiş ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?