hep aynı tartışmalar

sinirle ne kadar üstlerine gidiyoruz dimi bazen.. bence bu kadar uzatılcak bi konu değilmiş ama hata sende ben olsam bende küfür ederdim ama adetliyken içime bişey giriyo sanki o derece ben olmuyorum:) sanırım seninde öyle olmuş bence bi süre alttan almaya calış tabi seviyosan

Ne yapman gerektiğini düşünmeyecek yaşa sahip değilsin anladım kadarıyla...buraya alenen ne yaşadığı yazıyorsun...Birazcık edep edep!!! senin yerinde olsam önce düşünürüm " ben napıyorum "diye...

sanırım netten konuşuyordunuz sıkıldıysa, chati kapatır, tek seçeneği küfür mü, bi ton küfür dizelemesine gerek yokmuş, eften püften bu kadar küfür eden adam evlenince neler yapmaz, onu affedin bunu affedin, sonra evlenincede bol bol yazmaya devam edin burda...

gözüm döndü nasıl anlatıyım kendimi kaybettim gibi bişey oldu

alenen ne yazdım ben sevişme pozisyonu mu yazdım açık saçık mı yazdım
asıl sana edep biraz

şu "edep" lafını her yerde öyle gerekli gereksiz kullanınca daha mı edepli olunuyor?

Çok üstüne gitmişsin şımarmışsın sevgiline ama küfür olayına çok sinir oluyorum. Şimdiden böyleyse sonra dahada abartabilir bu küfür olayını.
dikkatli ol derim, bir daha ederse affetme ve bunuda kafasına sok şimdiden.

canm her tartışmamızda aynı her üstüne gittiğimde
nasıl düzelir artık bilmiyorum ki

canm her tartışmamızda aynı her üstüne gittiğimde
nasıl düzelir artık bilmiyorum ki

O zaman durum farklılaşır çünkü her sinirlendiğinde aynıo şeyi yapmaya devam edecek gün gelecek o sinirlenmesin diye sinmeye başlıyacaksın. Yol yakınken iyi düşün canım. Gurur kırıcı bir olay küfürü yiyip sindirip barışıp bişey olmamış gibi devam etmek. Bu tip alıişkanlıklardan da vazgeçmiyor erkekler. Tabi yinede sen bilirsin

haklısın canm ya çok haklısın
24 yaşındayım erkek arkadaşlarımda oldu ama hepsinde ayrı bir huy içlerinde en iyisi şimdiki o yüzden çok bağlandım ona

sinirli ve küfürbaz bir kocam olduğu için söylüyorum küfür olayını basite alma canım cidden insan yavaş yavaş eşinden soğuyor evlilikten bile bıkıyor.ayrıca küfrü alışkanlık haline getiren erkek asla bırakmıyor 10 yıllık evliyim adam değişmedi ama ben çok yıprandım sinir oldum.bu konuyu önemse evlilikte saygı önemlidir böyle bir erkekten asla saygı bekleme

şu "edep" lafını her yerde öyle gerekli gereksiz kullanınca daha mı edepli olunuyor?

sizin gereklilik anlıyışınızı bilemem fakat burayı her yaştan herkes okuyor.birbirlerine ettikleri küfürleri,hakeretleri yazmak çok hoş bir davranış biçimi galiba sizler için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…