gene tartıştık sevgilimle..ben özel günümdeyim stresliyim..konu yemekten açıldı aman ne zor ben evlenmem dedim sevgilimde şakaya vurdu falan
sonra ben dedimki uff ya kıyafetimede karışıyon zaten hiç evlenmem dedim o da tamam aç göğüslerini gez dedi
bende çok ayıp ailem bana yapmadı bunu biz ahlaksızmıyız nasıl giyinceğimizi biliriz göğüs açmak mı ahlaksızlık dedim
o da öyle demek istemedim aşkım şaka yaptım yemin ederim yazdı bende banane bunaldım ya gerçeğindende şakasındanda dedim o da orucum aşkım tamam sıkıntı çıkmasın gecede çalıştım yorgunumda dedi bende senin derdin ne ya bıktım uff falan yazdım
o da yeter lan s...m kıyafeti falan bıktım hayattan soğuttun kendinden soğuttun ben burda senle aynı şehirde kalıp görüşmek için geceleri 12 saat çalışıyorum bi b...ktan anlamıoysun çok tepeme çıkardım seni dedi
bende asıl sen kendinden soğuttun bu küfürleri affetmeyeceğim dedim
o da naparsan yap yeter artık dedi
bende tamam sus üstüme gelme yazdım
o da durduk yere ağzıma s....n sonrada böyle yapıyon sana yeter dedi çıktı
ben napayım şimdi :'(
Ne yapman gerektiğini düşünmeyecek yaşa sahip değilsin anladım kadarıyla...buraya alenen ne yaşadığı yazıyorsun...Birazcık edep edep!!! senin yerinde olsam önce düşünürüm " ben napıyorum "diye...
sinirle ne kadar üstlerine gidiyoruz dimi bazen.. bence bu kadar uzatılcak bi konu değilmiş ama hata sende ben olsam bende küfür ederdim ama adetliyken içime bişey giriyo sanki o derece ben olmuyorum:) sanırım seninde öyle olmuş bence bi süre alttan almaya calış tabi seviyosan
uuu çok sertNe yapman gerektiğini düşünmeyecek yaşa sahip değilsin anladım kadarıyla...buraya alenen ne yaşadığı yazıyorsun...Birazcık edep edep!!! senin yerinde olsam önce düşünürüm " ben napıyorum "diye...
Ne yapman gerektiğini düşünmeyecek yaşa sahip değilsin anladım kadarıyla...buraya alenen ne yaşadığı yazıyorsun...Birazcık edep edep!!! senin yerinde olsam önce düşünürüm " ben napıyorum "diye...
ne alaka yaaa??
hamza bey gergin heralde bana edepsizlik yapıp rahatlıcak aklınca :)
ben yazdıklarında edepsizce bir şey görmedim...hamza beyy cinsellik bölümüne girse hepimizi topa tutardı heralde
hamza ağbey özel günüde galiba..sarcak yer arıyor ben sevgilime sardım sende git karına sar hamza bey
Çok üstüne gitmişsin şımarmışsın sevgiline ama küfür olayına çok sinir oluyorum. Şimdiden böyleyse sonra dahada abartabilir bu küfür olayını.
dikkatli ol derim, bir daha ederse affetme ve bunuda kafasına sok şimdiden.
canm her tartışmamızda aynı her üstüne gittiğimde
nasıl düzelir artık bilmiyorum ki
O zaman durum farklılaşır çünkü her sinirlendiğinde aynıo şeyi yapmaya devam edecek gün gelecek o sinirlenmesin diye sinmeye başlıyacaksın. Yol yakınken iyi düşün canım. Gurur kırıcı bir olay küfürü yiyip sindirip barışıp bişey olmamış gibi devam etmek. Bu tip alıişkanlıklardan da vazgeçmiyor erkekler. Tabi yinede sen bilirsin
şu "edep" lafını her yerde öyle gerekli gereksiz kullanınca daha mı edepli olunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?