sizin gereklilik anlıyışınızı bilemem fakat burayı her yaştan herkes okuyor.birbirlerine ettikleri küfürleri,hakeretleri yazmak çok hoş bir davranış biçimi galiba sizler için....
sinirli ve küfürbaz bir kocam olduğu için söylüyorum küfür olayını basite alma canımcidden insan yavaş yavaş eşinden soğuyor evlilikten bile bıkıyor.ayrıca küfrü alışkanlık haline getiren erkek asla bırakmıyor 10 yıllık evliyim adam değişmedi ama ben çok yıprandım sinir oldum.bu konuyu önemse evlilikte saygı önemlidir böyle bir erkekten asla saygı bekleme
peki sizin eşinizde mi kavga anında söylüyor sadece mesela normalde melek olan sevgilim tartışınca şeytan oluyor :'(
yok canım benim odunda resmen ağız alışkanlığı olmuş şaka yaparken bile küfreder.ayrıca kardeşleriyle samimi arkadaşlarıyla konuşurken trafikte maç izlerken vs küfreder.yani sinirlenmesine gerek yok
yok yok biz kadınlar erkeklerin mekanizmasını bozuyoruz. :) çok üstüne gitmişsin meltem. çocuk da en sonunda atar yapmış. onun da oruç yüzünden sinirleri tepesindedir. boşuna kırmışsınız birbirinizi. özür dileyip, böyle konuşmayacağına söz versin barışın.
bir kere bu saygı sınırını aşınca sonra toparlaması zor olur. o çizgiyi aşmayın... ilişkiniz laçkalaşmasın.
benimde amcam öyle malesef
herkesin bir kötü huyu var ama küfür huyuda çok kötü birşey ya :'(
ben en azından daha evli değilim ne kadar ona bağlı olsamda Allah size yardım etsin
sağol canım.eğer sevgilinle ciddi düşünüyorsan nişanlanmadan önce tedavi olması için ısrarcı ol.psikiyatra gidip öfke kontrolünü öğrensin yani mutlaka bu huyunu bıraktır öyle devam et canım sana abla tavsiyesi
sende kabul et tamam beraber gidelim de
benim koca kabul etse ben anında giderim.
bu konuda kararlı ol canım sinirlerine ve diline hakim olmayı öğrenmeden bu ilişki yürümez de
sizin gereklilik anlıyışınızı bilemem fakat burayı her yaştan herkes okuyor.birbirlerine ettikleri küfürleri,hakeretleri yazmak çok hoş bir davranış biçimi galiba sizler için....
gene tartıştık sevgilimle..ben özel günümdeyim stresliyim..konu yemekten açıldı aman ne zor ben evlenmem dedim sevgilimde şakaya vurdu falan
sonra ben dedimki uff ya kıyafetimede karışıyon zaten hiç evlenmem dedim o da tamam aç göğüslerini gez dedi
bende çok ayıp ailem bana yapmadı bunu biz ahlaksızmıyız nasıl giyinceğimizi biliriz göğüs açmak mı ahlaksızlık dedim
o da öyle demek istemedim aşkım şaka yaptım yemin ederim yazdı bende banane bunaldım ya gerçeğindende şakasındanda dedim o da orucum aşkım tamam sıkıntı çıkmasın gecede çalıştım yorgunumda dedi bende senin derdin ne ya bıktım uff falan yazdım
o da yeter lan s...m kıyafeti falan bıktım hayattan soğuttun kendinden soğuttun ben burda senle aynı şehirde kalıp görüşmek için geceleri 12 saat çalışıyorum bi b...ktan anlamıoysun çok tepeme çıkardım seni dedi
bende asıl sen kendinden soğuttun bu küfürleri affetmeyeceğim dedim
o da naparsan yap yeter artık dedi
bende tamam sus üstüme gelme yazdım
o da durduk yere ağzıma s....n sonrada böyle yapıyon sana yeter dedi çıktı
ben napayım şimdi :'(
Ay çok sinirlendim!
Evet diğer konuyla baglıyorum, sen bu adamla evlenirsen,
kayınvalide magduru olmayı bırak koca magduru olursun
Ayrıl gitsin.
Bu ne kabalık!!!
canm çok zor biliyormusun ayrılmak valla ayrılmak diyince bile içim acıyor :'( normal zamanlarımızdaki melek gibi adam geliyor gözümün önüne :'(
Evlendikten sonra o normal zamanlar gözünde eriyip gidecek.
Her şeyn kısıtlanacak.
Yeri gelecek belki çocugunun yanında sana küfür edecek.
Haa bir de adam Şafi!
Oruçlu oruçlu küfür ediyor!
İnsan oruçluyken de diline sahip olamıyorsa ,
evlendikten sonra neler yapar Allah bilir!
Bence de biraz fazla üzerine gitmişsin canım yazık onun da oruç vurmuştur başına .
Hadi öpüşün barışın :)
Haa söyle bir daha küfür de etmesin yoksa kk kadınları olarak çekeriz kulaklarını :)
gene tartıştık sevgilimle..ben özel günümdeyim stresliyim..konu yemekten açıldı aman ne zor ben evlenmem dedim sevgilimde şakaya vurdu falan
sonra ben dedimki uff ya kıyafetimede karışıyon zaten hiç evlenmem dedim o da tamam aç göğüslerini gez dedi
bende çok ayıp ailem bana yapmadı bunu biz ahlaksızmıyız nasıl giyinceğimizi biliriz göğüs açmak mı ahlaksızlık dedim
o da öyle demek istemedim aşkım şaka yaptım yemin ederim yazdı bende banane bunaldım ya gerçeğindende şakasındanda dedim o da orucum aşkım tamam sıkıntı çıkmasın gecede çalıştım yorgunumda dedi bende senin derdin ne ya bıktım uff falan yazdım
o da yeter lan s...m kıyafeti falan bıktım hayattan soğuttun kendinden soğuttun ben burda senle aynı şehirde kalıp görüşmek için geceleri 12 saat çalışıyorum bi b...ktan anlamıoysun çok tepeme çıkardım seni dedi
bende asıl sen kendinden soğuttun bu küfürleri affetmeyeceğim dedim
o da naparsan yap yeter artık dedi
bende tamam sus üstüme gelme yazdım
o da durduk yere ağzıma s....n sonrada böyle yapıyon sana yeter dedi çıktı
ben napayım şimdi :'(
Sizi kirmak istemem, ama ikinizinde konusma bicimi hosuma gitmedi.
Sizin cocuk gibi uflama ve puflamalariniz, sevgilinizin küfürleri vs.
Sayginin olmadigi yerde sevgi cabuk tükenir.
Ne siz cocuk gibi uflayip puflayin, ne de sevgilinizin size küfretmesine
müsade edin.
Türkce hakkiyla kullanildigi takdirde harika bir sevgi dilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?