hep aynı tartışmalar

sizin gereklilik anlıyışınızı bilemem fakat burayı her yaştan herkes okuyor.birbirlerine ettikleri küfürleri,hakeretleri yazmak çok hoş bir davranış biçimi galiba sizler için....

sansürleyip yazdım
edebi senden öğrenecek değilim derdim var yazdım akıl almak için her yaştan insan okuduğu belli oluoyr senin yorumlarından

peki sizin eşinizde mi kavga anında söylüyor sadece mesela normalde melek olan sevgilim tartışınca şeytan oluyor :'(

peki sizin eşinizde mi kavga anında söylüyor sadece mesela normalde melek olan sevgilim tartışınca şeytan oluyor :'(

yok canım benim odunda resmen ağız alışkanlığı olmuş şaka yaparken bile küfreder.ayrıca kardeşleriyle samimi arkadaşlarıyla konuşurken trafikte maç izlerken vs küfreder.yani sinirlenmesine gerek yok

yok yok biz kadınlar erkeklerin mekanizmasını bozuyoruz. :) çok üstüne gitmişsin meltem. çocuk da en sonunda atar yapmış. onun da oruç yüzünden sinirleri tepesindedir. boşuna kırmışsınız birbirinizi. özür dileyip, böyle konuşmayacağına söz versin barışın.
bir kere bu saygı sınırını aşınca sonra toparlaması zor olur. o çizgiyi aşmayın... ilişkiniz laçkalaşmasın.

benimde amcam öyle malesef

herkesin bir kötü huyu var ama küfür huyuda çok kötü birşey ya :'(

ben en azından daha evli değilim ne kadar ona bağlı olsamda Allah size yardım etsin

Son düzenleme:

canm daha öncede oldu küfürlü konuşması artık söz versede gene edeceğini düşünüyorum :'/ ama gerçekten çok haksız olduğu durumlarda yapmıyor bunu en azından
hemd eözür dilemez benden bekler özürü sebep durduk yere can sıkıyorum her zmaan dediği gibi

Son düzenleme:
benimde amcam öyle malesef

herkesin bir kötü huyu var ama küfür huyuda çok kötü birşey ya :'(

ben en azından daha evli değilim ne kadar ona bağlı olsamda Allah size yardım etsin

sağol canım.eğer sevgilinle ciddi düşünüyorsan nişanlanmadan önce tedavi olması için ısrarcı ol.psikiyatra gidip öfke kontrolünü öğrensin yani mutlaka bu huyunu bıraktır öyle devam et canım sana abla tavsiyesi

daha önce teklif ettim bilgisayar yumruk atıp ekranı kırmıştı gene saçma bi tribim yüzünden
sen gidersen giderim sende çok fenasın demişti

sende kabul et tamam beraber gidelim de
benim koca kabul etse ben anında giderim.
bu konuda kararlı ol canım sinirlerine ve diline hakim olmayı öğrenmeden bu ilişki yürümez de

sizin gereklilik anlıyışınızı bilemem fakat burayı her yaştan herkes okuyor.birbirlerine ettikleri küfürleri,hakeretleri yazmak çok hoş bir davranış biçimi galiba sizler için....

kadın fantezilerini anlatmamış ki kendine deneni sansürleyip koymuş.
bu kadarcık şeyden inciniyorsanız burası size göre eğil sanırım, hepimiz edepsiziz

Ay çok sinirlendim!

Evet diğer konuyla baglıyorum, sen bu adamla evlenirsen,
kayınvalide magduru olmayı bırak koca magduru olursun

Ayrıl gitsin.
Bu ne kabalık!!!

Ay çok sinirlendim!

Evet diğer konuyla baglıyorum, sen bu adamla evlenirsen,
kayınvalide magduru olmayı bırak koca magduru olursun

Ayrıl gitsin.
Bu ne kabalık!!!

canm çok zor biliyormusun ayrılmak valla ayrılmak diyince bile içim acıyor :'( normal zamanlarımızdaki melek gibi adam geliyor gözümün önüne :'(

Diğer arkadaşarın da çok üstüne gitmişsin haketmişsin demesine anlam veremedim.

Yarın bir gün el kaldırır, yine evet üstüne gitmişsin denir...

Benim eşim Adana'lı.
15 yıldır tanıyoruz birbirimizi.
Oglumuz dogana kadar agzında hep küfür vardı.
Adana'lıların küfürlerini Adana'lı arkadaşlar bilir.

Lakin 15 yıl içinde daha bir gün bana ''lan'' bile demedi.
Varın gerisini siz düşünün!

canm çok zor biliyormusun ayrılmak valla ayrılmak diyince bile içim acıyor :'( normal zamanlarımızdaki melek gibi adam geliyor gözümün önüne :'(

Evlendikten sonra o normal zamanlar gözünde eriyip gidecek.
Her şeyn kısıtlanacak.
Yeri gelecek belki çocugunun yanında sana küfür edecek.

Haa bir de adam Şafi!
Oruçlu oruçlu küfür ediyor!

İnsan oruçluyken de diline sahip olamıyorsa ,
evlendikten sonra neler yapar Allah bilir!

:'( doğru diyorum üzülerek ne diyim :'(((((
geçen ramazan ayındada bi tartışmamızda sigarayla oruç bozdu :/

Son düzenleme:
Bence de biraz fazla üzerine gitmişsin canım yazık onun da oruç vurmuştur başına .
Hadi öpüşün barışın :)
Haa söyle bir daha küfür de etmesin yoksa kk kadınları olarak çekeriz kulaklarını :)

Sizi kirmak istemem, ama ikinizinde konusma bicimi hosuma gitmedi.
Sizin cocuk gibi uflama ve puflamalariniz, sevgilinizin küfürleri vs.

Sayginin olmadigi yerde sevgi cabuk tükenir.
Ne siz cocuk gibi uflayip puflayin, ne de sevgilinizin size küfretmesine
müsade edin.

Türkce hakkiyla kullanildigi takdirde harika bir sevgi dilidir.

evet ben zaten hatalıyım biliyorum eğer küfür etmeseydi çoktan gönlünü almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…