ben sandım ki bi kere küfretti ilk kez..
bende hastayken deli gibi olurum sevgilime dünyayı dar ediyorum ama bir kez bile bana kötü birşey demedi kaçar başka yere genelde ...
sen düşün ilerde iyice abartırsa olayı hoş olmaz bence...
canm ben onunla birlikte oldum malesef :'( yaşım 24 saçma olabilir ama birazda bu yüzden hep affedici oldum :'(
canm ben onunla birlikte oldum malesef :'( yaşım 24 saçma olabilir ama birazda bu yüzden hep affedici oldum :'(
tatlım, eğer ayrılmak isteyip bu düşüncelerden dolayı ayrılamıyorsan eğer
bu gerçekten saçma olur...
aranızda bir şeyler yaşamış olabilirsiniz elbette
ama
bu demek değildir ki, ebediyyen birliktesiniz ..
kuzum herşeyi en başından neden anlatmıyorsun ki?? düşüncem şu, böyle yaptık ettik falan
bu adamın huyu suyu nasıl olur olmadık bagrır cagırırmı size veya ne bileyim agzında hep kotu sozlermi olur suanki durumu okudugumda adam haklı herkesin kadın erkek bir noktası vardır o noktayı zorlarsan ehhh yeter be deyip agızdan kotu sozde cıkabilir istemsiz ama dedigim gibi ota b.ka boyleyse sorun var demektir
canm şuan beynim sulandı gibi tam anlayamdım en başından derken ilşkimizi mi anlatayım en baştan
yok yok o sakindir üstüne gidince böyle oluyor mesela o bir sorun çıkarsa aşkım ya uzatma desem kapatır konuyu hemen
yok be tatlım...
konuda erkek arkadaşının küfüründen bahsetmişsin sadece....
şimdi ise ; aramızda bir şeyler yaşadık o yüzden idare edıyorum dıyorsun..
yani konuyu nereden nereye tasıdın o anlamda güzelim.
sorun 1 di . 2 oldu yani.
eh tamam ya o kadar kusur en iyisinde de olur uzerine gidersen haklı olarak tepki gosterir herkesde boyle bu ..birlikte olduk herseyini affediyorum demissin birliktelik yasadıktan sonra tavırları degistimi sana elde ettim artık gidemez gibi bir rahatlık falan olustumu onda
yok canm bence olmadı o konuda o kadar iyi ki
mesela bi kez bile birlikte olmayı teklif etmez ben zaten ailemle yaşıyorum ayda bir kez bile birlikte olsak bu benim isteğimle olur
cinsellik konusunda çok şefkatli ben ay desem hemen aşkım aşkım canın mı acıdı kıyamam hadi bırakalım falan der
o konuda iyi huyları bence
boyle birseyde hissettirmemis deger veriyor demekki kufuru sana direkt olarak degil kızmıs o anda cıkmıs agzından rahatsız oluyorsanda bunu soyle tartısma esnasında agzından kotu sozler cıkıyor kırılıyorum de bence anlamıycak bir adam degil bu anlattıklarına gore sende uzerine gidip abartma herseyi ilişkinizde cıkan sorunlar butun ilişkilerde olabilcek cinsden hatta daha bile az diyebilirim olur arada sırada boyle seyler
canm daha önce defalarca söyledim ama küfür olayı hep aynı kaldı malesef
sana ediyormu yoksa bu olaydaki gibi elbiseyi s..m gibi tarzda mı ettikleri
evet canm haklısın aslında normalde mutluyum tartışınca öküz olunca ayrılmak geliyor bazen içimden bu seferde ben onla birlikte oldum ayrılırsam ya başkasıyla evlenirse o mutlu olur ben yalnız kalırım gibi saçma düşüncelerimde var
bana hiç sana şöyle yaparım gibi bi küfür etmedi kime o küfürler diyorum ortaya tartışmaya diyor
Adam haklı. O özür dilemiş sen yine terslemişsin. Özel gününde olabilirsin ama o da sırf senle aynı şehirde olmak için çalışıyormuş, eminim o senden daha streslidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?