Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canım arrrrr da gonyali

sıradaki şarkı Bütün konyalılar için geliyor o zamannnnnnnnnnnnnnnnnn . Yürü yavrum yürü fistanını sürü . Şimdide geçti burdan gonyalının biri

görmek istediğim yerlerden biri konya özellikle Mevlanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve Şems sebebi ile oraları çokkkkkkkkkkk görmek istiyorum

ins bi gün nasip olur canım yada atla gel gizzzz

Oooooooooo aselcimmm super haber bu yuppiiiiiiii senin adında çok sevindim

ins bi gün nasip olur canım yada atla gel gizzzz

ay evet canımmmmmmmmmmmmmm gidecek ,bir kaç gün ama olsun . zaten şunun şurası fransaya dönmesine de pek bir şey kalmadı . Mayıs sonu staj bitiyor sanırım haziran ilk haftası da döner
ay valla çok istiyorum yazın tur falan bakacam belkimmmmmmmm gelirim

Az kaldı canım sabır
Tam olarak neyin oluyor kuzen yakın mi

Gelirsen önereceğim tek şey etli ekmek
O güne kadar yemedigine pişman ettirecek cinsten

Suyu cok icmeye basladimya zaten hihi bakalim ne zamana kadar :))
Evet kendimi hic sicak tutmuyorum dogru ( biraz dikkat etmeliyim sagol güzelim.

Ne demek canım. Aynı sorun ara ara bendede oluyor ama ileri derecede değil benim usutmeden kaynaklı kendim fark ediyorum

Az kaldı canım sabır
Tam olarak neyin oluyor kuzen yakın mi

Gelirsen önereceğim tek şey etli ekmek
O güne kadar yemedigine pişman ettirecek cinsten

halamın oğlu canım yakın yani birde bizim aile ilişkileri sıkıdır . yani öyle kırk yılda bir görüşmeyiz . Babam çok istedi bizde kalmasını ev tutarsa duramaz çocuk dedi . Kalsın dedim bende . Olsun iyilik yap denize at demişler .

Etli ekmek burada yiyoruz bereket konyalım falan var ama tabi oralar gibi olmaz eminim
ay gelirsem mutlaka deneyecem

Cok tesekkürler canim bunu hic duymamistim viks li olayi soganinda buna iyi geldigini duymamistim.
Dogru tahmin ettin sogan suyu öööööööö
Ama artik nasil oldu bende bilmiyorum ama sogani yiyebiliyorum sumak inda ne oldugunu biliyorum hayret degilmi birseyi bildim :)))) jupiiiiii
Bunlari aksam uygulicam cok sagol.Bende nedense cok oluyor bu ve kasiklarim oluyor galiba öyle sizi agri varki sokakta yürürken millet bana bakti ay uf cektigim icin ( utandim...

tatlım o zaman sende iltihap yer etti . Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz iltihap olanlar hamile bile kalamaz biliomusun .
Sen söylediğim viks olayını en kısa sürede yap bakalım için dışın accık temizlensin .
Bak Viksden sonraki akşamda birlikte olun . zaten anlayacan nasıl rahatladığını . Soğanı da ye bol bol sumaklı çok iyi geliyor .

Anammmmmm erkek miydi bende kız sanmistim totosunu kaldırsın sana yardım etsin demiştim yakınmış canım gerçekten

Gel burda ye lahmacun pide halt etmiş
Bu konuyu kapatalim belki hamis falan vardır

Anammmmmm erkek miydi bende kız sanmistim totosunu kaldırsın sana yardım etsin demiştim yakınmış canım gerçekten

Gel burda ye lahmacun pide halt etmiş
Bu konuyu kapatalim belki hamis falan vardır

evet canım erkek yaaa daha zor biliomusunnnnnnnnnnnnnnnn onların arkasını toplamaktan heba oldum kaç aydır
kız hicran hamile olursam aşercem lahmacuna görürsün

AY yapicam kiz valla,yalniz su ne kadar kaynaticam? ve sen nerden anliyorsun bunun ilerleyip ilerlemedigini canim?veya tam yerlestigini?

evet canım erkek yaaa daha zor biliomusunnnnnnnnnnnnnnnn onların arkasını toplamaktan heba oldum kaç aydır
kız hicran hamile olursam aşercem lahmacuna görürsün

Erkek olması zor canım hem arkalarını toplamazlar hemde asna fisnede rahat olmaz

Kis sen bu hamis kalda en olmadık şeylere aser hakkın var istemekte

Ben ölmüsüm de aglayanim yok... Birden kendime acimaya basladim :))) kizlar ben cürümüsüm de haberim yokmus son kullanma tarihimde gecmis :)))

Bir saattir cikamiyorum ama zaman geldi su an istemesemde cikmam gerekiyor (
Aksama görüsürüz umarim.
Aselcim tekrar cok sagol canim ciktigimda gidip bi viks alayim yani wicks oluyor degilmi?
Öpüyorum koooooskocaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

Ben ölmüsüm de aglayanim yok... Birden kendime acimaya basladim :))) kizlar ben cürümüsüm de haberim yokmus son kullanma tarihimde gecmis :)))
Ayyyyyy veracimmmm hic gulesim yoktu allah iyiliğini versin
Aselin dediklerini yap bakalım canım

AY yapicam kiz valla,yalniz su ne kadar kaynaticam? ve sen nerden anliyorsun bunun ilerleyip ilerlemedigini canim?veya tam yerlestigini?

Canım kovanın yarısına kadar kaynamış su koy onemli olan o sudan çıkacak buhar aslında . sen göz kararı ayalarsın onu Wıks evet canım hani böyle keskin naneli bir kokusu var

Erkek olması zor canım hem arkalarını toplamazlar hemde asna fisnede rahat olmaz

Kis sen bu hamis kalda en olmadık şeylere aser hakkın var istemekte

ayyyyyyyyyyy sorma şeker valla hep dert evde işim onun için bitmio benimmmmmmmmm

birde kocamla işte öyle şeylerde rahat olamıyorum

Kızlar sayfamızın giriş sayfasını yeniledim . Tuzluğum yok ya liste de eskilerde kaldı gitti böyle bir liste ekledim . unuttuğum falan vrsa söyleyin lütfen gözden kaçmış olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrr bunun üzerinden güncelleriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…