Canım arrrrr da gonyali
kuzenim hafta sonu orduya gidiyor pazar gidecek çarşamba akşamı gelecek artık elimden nere kaçar o zamanlar bilmiyorum
sıradaki şarkı Bütün konyalılar için geliyor o zamannnnnnnnnnnnnnnnnn . Yürü yavrum yürü fistanını sürü . Şimdide geçti burdan gonyalının biri
görmek istediğim yerlerden biri konya özellikle Mevlanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve Şems sebebi ile oraları çokkkkkkkkkkk görmek istiyorum
Oooooooooo aselcimmm super haber bu yuppiiiiiiii senin adında çok sevindim
ins bi gün nasip olur canım yada atla gel gizzzz
Canım sen boll su iç ve kendini özellikle ayaklarını sıcak tut
ay evet canımmmmmmmmmmmmmm gidecek ,bir kaç gün ama olsun . zaten şunun şurası fransaya dönmesine de pek bir şey kalmadı . Mayıs sonu staj bitiyor sanırım haziran ilk haftası da döner
ay valla çok istiyorum yazın tur falan bakacambelkimmmmmmmm gelirim
Suyu cok icmeye basladimya zaten hihi bakalim ne zamana kadar :))
Evet kendimi hic sicak tutmuyorum dogru( biraz dikkat etmeliyim sagol güzelim.
Az kaldı canım sabır
Tam olarak neyin oluyor kuzen yakın mi
Gelirsen önereceğim tek şey etli ekmek
O güne kadar yemedigine pişman ettirecek cinsten
Veracım iltihap varsa sana soğan kürünü öneririm canım . Soğan kaynat iç .
İçemiyorum diyorsan iki günde bir 1 soğanı ince ince doğra üzerine bol sumak koy ( sumak hani salatalara falan konur bir çeşit baharat ) ondan ye .
ikinci olarak bildiğimiz Viks var ya bir kazanda suyu iyice kaynat fokur fokur kaynasın .
sonra bir kovaya al içine viks at . bir tatlı kaşığı kadar falan . belden aşağın çıplak olacak beline havluyu sar kovanın üzerine çök . buhar dışarı kaçmasın ama onun üzerinde kalabildiğin kadar kal . sonra sıkıca giyin sakın üşütme o gün duş falan alma dışarıda çıkma mümkünse . ayaklarını da sıcacık tut .
canım ağrım var dediğine göre ciddi iltihaplanma var sanırım
bunlardan birini yap iyi gelecektir .
Kızlar özellikle şu viks olayını deneyin derim bütün idrar yollarını falan açıyor .
Cok tesekkürler canim bunu hic duymamistim viks li olayi soganinda buna iyi geldigini duymamistim.
Dogru tahmin ettin sogan suyu öööööööö
Ama artik nasil oldu bende bilmiyorum ama sogani yiyebiliyorum sumak inda ne oldugunu biliyorum hayret degilmi birseyi bildim :)))) jupiiiiii
Bunlari aksam uygulicam cok sagol.Bende nedense cok oluyor bu ve kasiklarim oluyor galiba öyle sizi agri varki sokakta yürürken millet bana bakti ay uf cektigim icin( utandim...
halamın oğlu canım yakın yanibirde bizim aile ilişkileri sıkıdır . yani öyle kırk yılda bir görüşmeyiz . Babam çok istedi bizde kalmasını ev tutarsa duramaz çocuk dedi . Kalsın dedim bende . Olsun iyilik yap denize at demişler .
Etli ekmek burada yiyoruz bereket konyalım falan var ama tabi oralar gibi olmaz eminim
ay gelirsem mutlaka deneyecem
Anammmmmm erkek miydi bende kız sanmistim totosunu kaldırsın sana yardım etsin demiştim yakınmış canım gerçekten
Gel burda ye lahmacun pide halt etmiş
Bu konuyu kapatalim belki hamis falan vardır
tatlım o zaman sende iltihap yer etti . Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz iltihap olanlar hamile bile kalamaz biliomusun .
Sen söylediğim viks olayını en kısa sürede yap bakalım için dışın accık temizlensin .
Bak Viksden sonraki akşamda birlikte olun . zaten anlayacan nasıl rahatladığını . Soğanı da ye bol bol sumaklı çok iyi geliyor .
evet canım erkek yaaa daha zor biliomusunnnnnnnnnnnnnnnn onların arkasını toplamaktan heba oldum kaç aydır
kız hicran hamile olursam aşercem lahmacuna görürsün
izmirliyim canım ama eşimin işi gereği şuan tekirdağdayız...
Ayyyyyy veracimmmm hic gulesim yoktu allah iyiliğini versinBen ölmüsüm de aglayanim yok... Birden kendime acimaya basladim :))) kizlar ben cürümüsüm de haberim yokmus son kullanma tarihimde gecmis :)))
AY yapicam kiz valla,yalniz su ne kadar kaynaticam? ve sen nerden anliyorsun bunun ilerleyip ilerlemedigini canim?veya tam yerlestigini?
Erkek olması zor canım hem arkalarını toplamazlar hemde asna fisnede rahat olmaz
Kis sen bu hamis kalda en olmadık şeylere aser hakkın var istemekte
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
YUKARIDAKİ LİSTE TOPİC İÇERİSİNDEKİ KATILIMA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR . İÇİMİZDEN KİM HAMİLE KALIRSA HİKAYESİNİ BAŞTAN SONRA KADAR BİZİMLE PAYLAŞACAK VE İLK SAYFADA YER ALACAK. AMAÇ KİM NE SORUNU VARDI NE KULLANDI NEYE İYİ GELDİ... BİZDEN SONRA BURAYI OKUYACAK KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK . TOPİĞİMİZ HAMİŞ KAYNASIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?