Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Liste iyi oldu canım ilk sayfada olması güzel eline sağlık

evet canım artık katılıma göre düzenleriz listemizi .
tuzluk neden gelmiyor ya geliyor da ben mi karşılaşamıyorum . kızzzzzzzzzzzzzzzz hamile kaldıda haberimiz mi yokkkkkkkkkkk

evet canım artık katılıma göre düzenleriz listemizi .
tuzluk neden gelmiyor ya geliyor da ben mi karşılaşamıyorum . kızzzzzzzzzzzzzzzz hamile kaldıda haberimiz mi yokkkkkkkkkkk

Yok anacim gelmiyor geçen gün geldi hemen gitti ins hamiledir o yüzden gelmiyordur

Gene dertli tales geldi başınıza
napıyosunuz kızlar..sorularım ve sorunlarım var gene.
Şöyle ki; ben Nisan 20 demiştim bata ama hani adet yumurtlamadan 14 gün sonra oluyomuş ya, benim yumurtlama bu ay geç oldu 18. günde. böyle hesaplarsam 23 nisan oluyo bat. bu durumda ilk idrar testini ne zaman yapmam gerek?
Göğüslerim patlamak üzere, hergün afedersiniz beyaz akıntım var. Kasıklarım ağrıyo, sinirliyim. Bunlar bana göre adet olacağımın habercisi ama insan merak etmeden duramıyo. Dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı. Zaten hamile olsam bile bugünden çıkmayacağını adım gibi biliyorum daha 1 hafta var ama nedense böyle boş işlerle kendimi yorup duruyorum. Moralim çok bozuk desteğinize ve bilginize ihtiyacım var gebelik varsa ne zaman çıkar idrarda. hastaneye gidip kan vermek istemiyorum yoksa eğer orda herkesin içinde üzülmek istemiyorum önce evde görmek istiyorum. Adet olcaksam da hemen olsam da bitse bu ızdırap çok keyifsizim göğsümden kasığımdan bilmemne

canımmmmmmmmmmmmmmm bunların hepsi regl belirtiside olabilir gebelik belirtiside olabilir . inan bana hamile iken ben sanki iki dakika sonra reg olacakmışım gibi oluyordum .
şimdi önce sakin oluyoruz . çünkü her kadın aynı zamanda yumurtlamaz . bunlar tamamen hormonal durumlarla ilgildir.
bak bende geçen ay şimdiye kadar yumurtlamıştım ama bu tık yok demekki geç yumurtlayacam .
ikincisi ise hamile dahi olsan şimdi sonucun çıkmazzzzzzzzzzzzzz .
idrar testi ise reglye belki 1-2 gün kala gösterir ki sende geç döllenme olacağı için gösterme ihtimali de düşük .
onun için sabırlı olup gününün geçmesini bekleyeceksinnnnnnnnnnnnnnnnnn .
biz hep yanındayız ...

slm benmde görmek istedgm yerlerden birisi konyadır hatta bu hafta oraya gidecektik ama kısmet antepeymş ama inş yaza konyadayım

kızlar bugun kırmızılar geldi işin tuhaf tarafı ne adet sancım ne kasık agrım ne gögüs şişmesi agrıması hayretle olanları izliyorum sadece
7yıllık adet düzenimde böle sancısız erken adet olmamıştım aslında iiyiymiş agrısızzz sancısızzzz nie böle oldum acep:26:

slm benmde görmek istedgm yerlerden birisi konyadır hatta bu hafta oraya gidecektik ama kısmet antepeymş ama inş yaza konyadayım

evet canım kesinlikle bende ilk fırsatta çok gitmek istiyorum . kısmet bakalım

vera vera veraaaaaaaaaaaaaa sana arkadaşlık talebi yolladım kabul etsene

cevaplarınız için teşekkür ederim bir nebzede olsa birbirimize motife etmek iyi geliyor. ben henüz iki ay regl olmadığım için beş günlük ilaç kullanıyorum günde üç kere iki şer ilaç isim verilmiyor sanırım vermeyim en iyisi allahın izniyle salı günü başlayacagım benim 30 kilo fazlalığım var onu vermem gerekiyor diyetisyene de baş vuracagım başka türlü ilaçlara yanıt veremezmişim çünkü tedaviye başlayınca yani önümüzdekisalı günü yazarım sizlere ama bu hastalıkta en önemli şey stresten uzak durmak ve kilo vermek kızlar eğer kilo varsa her pkolularda olmuyor kilo ama ben en şansızıyım hepsi var benim tedavim daha zor anyacagınız

kuzular ya herkescikler nerde
yoksa herkes eniştelerin yanınamı kaçtı bebiş yapcaz diye

Varmi kiz tanidigin benim kizi vercem hemen evlensin :))))))))))))))
Dünden beri beni yedi bitirdi minik cadi :)))) okadar cok seviyorumki herseyi bir ayri.

Ben sana damat doguracammmmm alacam kızını :))))

Canım pko da kilo cok önemli evet . Bende hep bebek tedavilerinden sonra şiştim ama diyet yapıyorum simdi kilo vermek cok zor ( ayrıca ben glifor diye bir ilaç kullanıyorum pko da insinin direnci olduğu icin bu ilaç vucuttaki direnci kırıyor ve her yediğin yağa dönüşmüyor . Bende regl düzensizliği yok ama kilo sorunu ve tuylenme oldu ilaçlardan ( hep birlikte asacağız insl tatlım
Destek olacağız birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…