Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Satış elamanı falan misin canım bugün benim de üzerimde bi halsizlik var hafif kasik agrim da var

evet cnm çok rahat aslında işim yorucu deil ama sıkıcı. hadi hayırlısı cnm ümitliyim senden akıntın falan iyi olmuştu dimi

evet cnm çok rahat aslında işim yorucu deil ama sıkıcı. hadi hayırlısı cnm ümitliyim senden akıntın falan iyi olmuştu dimi

Yoğun olsa o zaman da sıkıcı olur canım böylesi daha iyi akintim oldu ovu testi pozitif olduktan sonra ins canım ama ben pek umutlanmak istemiyorum

bilmeyen vardır diye bahsetmek istedim arkadaşlar yumurtlama testi var aranızda kullanan var mı bilmiyorum yumurtlama testi aynı gebelik testi gibi birşey pozitif çıkarsa yumurtlama zamanındasın demek negatifse yumutlama zamanında degilsin demek bunu çok kullanan var ve faydasını görmüşler nediyorsunuz bu konuda kullanan var mı hiç

Tatlım burda kullananlar var bende kullanıyorum sana da tavsiye ederim

Merhabalar canlarım
Bugun ancak bakabildim . Son durumum su ki totoyu cizdirdim. Benim totodaki Şişlik iyice büyüdü ağrı yapıyordu dün gece hiç uyumadım . Bugun hemen memorial a gittim doktor acil operasyon dedi tabi bugun yatış yarın çıkacaktım kalamam ben dedim lokal olsun dedim adam ısrarla lokale yanaşmadı bekleyecek durumumda yoktu canım yanıyordu ( ben dayanırım lokal olsun dedim amacım bu aksamı boş gecirmemek kac gudur çalışma yoktu . Tamam dedi hemen ili dakika da biter dedi . Neyse sadece totoyu uyusturdu aman allahım o nasıl bir acı bütün hastane ayağa kalktı adam orayı kesti icini temizledi sonra tamponladi temizledi biraz uzandım simdi eve geldim . Canım cok yanıyor tahminimden daha zor oldu oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum . Birde kocam gelmedi benimle halen daha gelmedi ya yarın kuzen memlekete gidecek ona bavul hazirlayacam ama yapamıyorum . Sinirlerim bozduldu kocamın duyarsızlığına (
Yani bu ayda benim bosa gitti adam 1 haftadan once normal hayatına dinemessin dedi yani bizim is bir dahaki y kaldı ((( offff

geçmiş olsun canım ya
cidden bu tip şeyler çok acı veriyor
keşke sende doktoru dinleyip anesteezini düzgün alaydın canım ya çok canın yanmış bksana
canım erkeklerden ne kadar duyarlı olmalarını beklersin 10 yıllık evlisin daha tanıyamadınmı onları
kendine iyi bak canım ya
üzülme ayrıca

Esracim valla dogru diyorsun hiç ince düşünce yok sınır oldum . Canım genel anestezi cok detaylı birde cok almak istemiyorum basit bir sey bile olsa sonunda sorun olur diye korkuyorum . İki gun falan ağrır geçer sanırım ağrı kesici antibiyotik falan aıyorum bu ay bosa gitti (

Aselcim cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve üzülme bunda da vardır bi hayır. Ayrıca kuzenin bavulunu kendi hazırlaya miyor mu senin durumu v biliyordur yaaaa allah allah

canım önemli değil sıkma canını birdahaki aay çok çalışırsınız artık ne yapalım
nasipten öte yol yok
sen biran önce iyileşmene bak bence canım
iyi olki bidahaki aya bomba gibi hazırlan

canım yaa sendeki bu azme hayranım haa..ne yapacaktın bu ayda olmassa olmasın her ay onca denememize rağmen oluyormu sankionca acıyı çekmişsin hem ne cesaret kız şaşırttın beni,neyse geçmiş olsun sana o kadar lokum koy dedim keşke deneseydin belki gerek kalmazdı

canım cok geçmis olsun herseyin bası sağlık üzülme sakın

geçmiş olsun aslelcimm acil sifalar canımm

canım çok geçmiş olsun bunda da vardır bir hayır önümüzdeki aya kaldı diye üzülme rabbim hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderecek inşallah sen iyice dinlen canım mikrop filan kapmasınkuzeninde kocaman insan ya valizini düzeltsin bi zahmet aaaaaa sinirlendim heeeeeesen kendini sıcak tut lütfen ve dinlen canım tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…