Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

selam kızlar aselım noldu sana bebeğim geçmiş olsun bu arada randevu aldım kızlar k.doğuma size bişey sorcam ilk jinekolojik muayenede ne testleri istiylar bi de ilk vaj. muayene de smear alınıyo mu ben çok korkuyorummm:18::18::18::18:

Aselcim cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve üzülme bunda da vardır bi hayır. Ayrıca kuzenin bavulunu kendi hazırlaya miyor mu senin durumu v biliyordur yaaaa allah allah

canım önemli değil sıkma canını birdahaki aay çok çalışırsınız artık ne yapalım
nasipten öte yol yok
sen biran önce iyileşmene bak bence canım
iyi olki bidahaki aya bomba gibi hazırlan

canım cok geçmis olsun herseyin bası sağlık üzülme sakın

geçmiş olsun aslelcimm acil sifalar canımm

Canlarım hepinize teşekkür ederimmmmmn dün aksam yorgunluktan erken yattım :))) bugun daha iyiyim kuzeni gönderdim :)) çarşambaya kadar yanlizim :)))) bu aksam çalısmaya başlıcam :))) inslll bir aksilik çıkmaz :))) yumurtam hala çatlamadı :) belki hala şansım vardır. :))

Sizlere de gunaydin canlarimmmmmm herkes icin güzel bir gun olsun dilerimmmm

Gunaydinnnn taze anne :)) nasılsın bakalım nasıl gidiyor

Ah canım yatılı misafirim vardı 2 gündür. onlara hizmetten dün gece ağrıdan uyuyamadım. sürekli adet olcakmış gbi ağrılar saplanıyo bana. İyi değilim umudumu yitiriyorum sanki her an adet olabilirim(

Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi

Canım dinlen dikkat et kendine ve umudunu asla kaybetme canım herşey çok güzel olacak 9 ay gelmeyecek o kırmızılar

Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi

daha 5 günün yok mu cnm acele etme kıss,,moralini de bozma:26: bu arada herkeslere merabalarr :) tarlusal bitti ama kırmızılarr yokk :):

cnm sakın hizmet falan etme gerekirse durumunu uygun bir dille açıklayıp kabul etme derim benn düşük tehliken olmasa bile kendini çok yormaman lazım.zamanında tecrübe ettiğim için söylüyorum. kendi hamileyken 9 ay okula gitmeyen eltim ben tedaviyle hamile kalmışım bana bebeğini bırakıyodu işe giderken yine sinirlendim bak ( o yüzden sakın kendini yıpratma canm

Doğru söylüğyosun canım ama eşimin akrabalarıydı gelenler ve söyleyemedim şimdi söylesem daha doğmamış bebeğe don biçerler bütün sülaleye yayarlar ondan sonra al başına derdi. bebek varsa kalp atışını duyana kadar onlara söylemek istemiyorum

Canım kendini cok yorma lütfen esinde söyle sen artık iki canlisin sana yardım etsin :)) regl belirtilerini yaşayacaksın canım bu cok normal :)) endişe etme hamile moduna gir bence :))

Hicrannnnnnnn !!!! Ne kadar var canım bata hemen çıkmaz ki zaten sen de biliyorsun yapma böyle lütfen kendini strese sokma

26 nisan canım biliyorum çık erken ama üzmedim zaten bekliyorum

Canım moralini bozma regl geçmeden de yapma lütfen . Elinin altında hassas gebelik testi varsa 1-2 gun kala yaparsın
Regl okcam diye bekliyorum canım i yüzden üzülmedim uzulmicemmm bu ay çok umutlanmadım ve karar aldım günüm geçmeden test yapmayacağım

hoş geldiniz baktım kimse yoktu herkese selam hicran yazdıklarını okudum canım çok üzüldüm canını sıkma hakkın da hayırlısı olsun canım takmamaya çalış ,ummadık anda geliverir canım inşallah eşinin yarın doğum günüymüş sürpriz hazırladın mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…