Aselcim cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve üzülme bunda da vardır bi hayır. Ayrıca kuzenin bavulunu kendi hazırlaya miyor mu senin durumu v biliyordur yaaaa allah allah
canım önemli değil sıkma canını birdahaki aay çok çalışırsınız artık ne yapalım
nasipten öte yol yok
sen biran önce iyileşmene bak bence canım
iyi olki bidahaki aya bomba gibi hazırlan
canım yaa sendeki bu azme hayranım haa..ne yapacaktın bu ayda olmassa olmasın her ay onca denememize rağmen oluyormu sankionca acıyı çekmişsin hem ne cesaret kız şaşırttın beni,neyse geçmiş olsun sana o kadar lokum koy dedim keşke deneseydin belki gerek kalmazdı
canım cok geçmis olsun herseyin bası sağlık üzülme sakın
geçmiş olsun aslelcimm acil sifalar canımm
canım çok geçmiş olsun bunda da vardır bir hayır önümüzdeki aya kaldı diye üzülme rabbim hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderecek inşallah sen iyice dinlen canım mikrop filan kapmasınkuzeninde kocaman insan ya valizini düzeltsin bi zahmet aaaaaa sinirlendim heeeeee sen kendini sıcak tut lütfen ve dinlen canım tekrardan geçmiş olsun
selam kızlar aselım noldu sana bebeğim geçmiş olsun bu arada randevu aldım kızlar k.doğuma size bişey sorcam ilk jinekolojik muayenede ne testleri istiylar bi de ilk vaj. muayene de smear alınıyo mu ben çok korkuyorummm:18::18::18::18:
günaydın hatunlar :)
Gunaydinnnn taze anne :)) nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Canım dinlen dikkat et kendine ve umudunu asla kaybetme canım herşey çok güzel olacak 9 ay gelmeyecek o kırmızılarAh canım yatılı misafirim vardı 2 gündür. onlara hizmetten dün gece ağrıdan uyuyamadım. sürekli adet olcakmış gbi ağrılar saplanıyo bana. İyi değilim umudumu yitiriyorum sanki her an adet olabilirim(
Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi[
bekle canım batını. baksana bana önceden yaptım da noldu hep belirsizlik. en erken bat günü yap inşallah çift olur
Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi
Ah canım yatılı misafirim vardı 2 gündür. onlara hizmetten dün gece ağrıdan uyuyamadım. sürekli adet olcakmış gbi ağrılar saplanıyo bana. İyi değilim umudumu yitiriyorum sanki her an adet olabilirim(
Cnm bi mucize olursa diye sürpriz yapacaktım herşeyin hayırlısı zaten bir hafta olduğu için üzülmedim deYarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi[
bekle canım batını. baksana bana önceden yaptım da noldu hep belirsizlik. en erken bat günü yap inşallah çift olur
daha 5 günün yok mu cnm acele etme kıss,,moralini de bozma:26: bu arada herkeslere merabalarr :) tarlusal bitti ama kırmızılarr yokk :):
Daha var canım dediğim gibi m doğum günü sürprizi yapıyayım diye denedim benim bir hafta içinde olurdu canım tarlusalla
Doğru söylüğyosun canım ama eşimin akrabalarıydı gelenler ve söyleyemedim şimdi söylesem daha doğmamış bebeğe don biçerler bütün sülaleye yayarlar ondan sonra al başına derdi. bebek varsa kalp atışını duyana kadar onlara söylemek istemiyorumcnm sakın hizmet falan etme gerekirse durumunu uygun bir dille açıklayıp kabul etme derim benn düşük tehliken olmasa bile kendini çok yormaman lazım.zamanında tecrübe ettiğim için söylüyorum. kendi hamileyken 9 ay okula gitmeyen eltim ben tedaviyle hamile kalmışım bana bebeğini bırakıyodu işe giderken yine sinirlendim bak( o yüzden sakın kendini yıpratma canm
Ah canım yatılı misafirim vardı 2 gündür. onlara hizmetten dün gece ağrıdan uyuyamadım. sürekli adet olcakmış gbi ağrılar saplanıyo bana. İyi değilim umudumu yitiriyorum sanki her an adet olabilirim(
Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi
Canım kendini cok yorma lütfen esinde söyle sen artık iki canlisin sana yardım etsin :)) regl belirtilerini yaşayacaksın canım bu cok normal :)) endişe etme hamile moduna gir bence :))
Hicrannnnnnnn !!!! Ne kadar var canım bata hemen çıkmaz ki zaten sen de biliyorsun yapma böyle lütfen kendini strese sokma
26 nisan canım biliyorum çık erken ama üzmedim zaten bekliyorum
Regl okcam diye bekliyorum canım i yüzden üzülmedim uzulmicemmm bu ay çok umutlanmadım ve karar aldım günüm geçmeden test yapmayacağımCanım moralini bozma regl geçmeden de yapma lütfen . Elinin altında hassas gebelik testi varsa 1-2 gun kala yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?