hoş geldiniz baktım kimse yoktu herkese selam hicran yazdıklarını okudum canım çok üzüldüm canını sıkma hakkın da hayırlısı olsun canım takmamaya çalış ,ummadık anda geliverir canım inşallah eşinin yarın doğum günüymüş sürpriz hazırladın mı cnm
Doğru söylüğyosun canım ama eşimin akrabalarıydı gelenler ve söyleyemedim şimdi söylesem daha doğmamış bebeğe don biçerler bütün sülaleye yayarlar ondan sonra al başına derdi. bebek varsa kalp atışını duyana kadar onlara söylemek istemiyorum
hoş geldiniz baktım kimse yoktu herkese selam hicran yazdıklarını okudum canım çok üzüldüm canını sıkma hakkın da hayırlısı olsun canım takmamaya çalış ,ummadık anda geliverir canım inşallah eşinin yarın doğum günüymüş sürpriz hazırladın mı cnm
bencede cnm söyleme ozaman. banda Allah'ım bidaha nasip ederse inin göbüşüm çıkana kadar kimse bilmicek kendi ailem bile,bişey olduğundan deil ama eşimle öle bi karar aldık,tabi size sölicemmm
Canım sende son durumlar nasılasel canım sıkma kendini çalışmaya devam
hicran canım sende erken yapmışın testi yine ama ya
bekle biraz hayırlısıyla olacak inşallah
tales sende üzülme ama ya hamilesin işte stres yapmaaa
Ben geldim kaçtım hemen :)))
Aynen Bende kimseye soylemicem eşimde istemiyor bebek haberini aldığımızda o sevinçle cümle aleme söyledim ama sonra bebeği kaybedince hepsine tek tek açıklama yaptım insanlar bide seni anlamıyorlar daha bir sınır oluyorsun söyleme tatlım 4 ayına girene kadar sabret karnın sisince söylersin
Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi
Esrammmmmmm sana mail gönderdim bugun ki testimi bakarsın artık :))) ona göre çalışırımasel canım sıkma kendini çalışmaya devam
hicran canım sende erken yapmışın testi yine ama ya
bekle biraz hayırlısıyla olacak inşallah
tales sende üzülme ama ya hamilesin işte stres yapmaaa
Anlıyorum canım seni aynı seyleri yasadım . Birde benim tedavi ile olmuştu herkes ayrı kafalardan konuştu durdu . Simdi olursa karnım belli olana kadar soylemicemevet cnm yaa kimse anlamıyor bide 2. düşüğümdü hem fiziksel hem psikolojık çöktüm hemde açıklama yapmak zorunda kalıyosun niye düşüyomuş vücudun mu kabul etmiyo diyen bile oldu,aptalın biri niye düşürdün çocuğu dedi öldürecektim kadını
dur bakalım acele etme belki eşine güzel bir heber verirsin inş.hamilesindirbenim eşiminde bugün dü doğum günü bende belki bi müjde veririm diye düşünmüştüm önceden ama dün adet oldum 14:
ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorumbenim bu gün 2.günüm ama unuttum almayı yarın alsam bile ancak akşama içebilirim yani 3.gün başlansa bişey olurmu:26:nette araştırdım hep tarif vermişler zamanı yazmamışlar l
Canım sende son durumlar nasıl
Esrammmmmmm sana mail gönderdim bugun ki testimi bakarsın artık :))) ona göre çalışırım
Bende :))
canım senin test bu kez ppozitif
özelinede yazdım ama burayada yazmak istedim
dün mailime bakmamıştım şimdi farkettim
çalışmaya devam çünkü pozitif olduğuna eminim
canımcım dün akşam çalıştım zorla da olsahala sancım oluyor da ama ben kaçırmak istemedim .
ben şimdi testlerimin hepsini ekliyorum tek tek
tamam canım kaçırma sen
ama dünkü pozitifti eminim
ben artık yapa yapa uzman oldum bu konuda
Hiçbir işe yaramayan, bir kadının anne olma arzusuyla dalga geçen hcg değeri.. Adet oluyorum,içim ezik...
yok bu ilk yaptırdığım test işte bize biraz da olsa ümit veren. ama boşaymış..nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya !!!!!!!
bu ne demek ki şimdiiiiiiiiiiiiiiii anlamadım . ne oldu ne zaman yaptırdın testi sen şimdi bugün mü yaptırdın canım .
canım yaaaaaaHiçbir işe yaramayan, bir kadının anne olma arzusuyla dalga geçen hcg değeri.. Adet oluyorum,içim ezik...
esra kaç gündür yaptığım testler hep negatifti biliosun . doktorda yumurtam büyümüş 19mm olmuş dedi geçen hafta ama hala çatlamadı diye strese girmiştim . dün kocamı çatlatma iğnesi almak için gönderdim o da ucuz bişe değilmiş
boşver alma dedim .
evde havuc vardı havuc incir kaynattım 4 bardak falan içtim dünden bu yana
bence havucun etkisi oldu kasıklarımda batmalar başladı sanırım bugün çatlayacak yada en geç yarın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?