Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Hediye ve pasta olacak canım yarın sabah 8 akşam 11.30da gelecek yığın yani başka bi gün kutlayacaz

bencede cnm söyleme ozaman. banda Allah'ım bidaha nasip ederse inin göbüşüm çıkana kadar kimse bilmicek kendi ailem bile,bişey olduğundan deil ama eşimle öle bi karar aldık,tabi size sölicemmm

Ben geldim kaçtım hemen :)))

bencede cnm söyleme ozaman. banda Allah'ım bidaha nasip ederse inin göbüşüm çıkana kadar kimse bilmicek kendi ailem bile,bişey olduğundan deil ama eşimle öle bi karar aldık,tabi size sölicemmm

Aynen Bende kimseye soylemicem eşimde istemiyor bebek haberini aldığımızda o sevinçle cümle aleme söyledim ama sonra bebeği kaybedince hepsine tek tek açıklama yaptım insanlar bide seni anlamıyorlar daha bir sınır oluyorsun söyleme tatlım 4 ayına girene kadar sabret karnın sisince söylersin

asel canım sıkma kendini çalışmaya devam

hicran
canım sende erken yapmışın testi yine ama ya
bekle biraz hayırlısıyla olacak inşallah

tales sende üzülme ama ya hamilesin işte stres yapmaaa

evet cnm yaa kimse anlamıyor bide 2. düşüğümdü hem fiziksel hem psikolojık çöktüm hemde açıklama yapmak zorunda kalıyosun niye düşüyomuş vücudun mu kabul etmiyo diyen bile oldu,aptalın biri niye düşürdün çocuğu dedi öldürecektim kadını

Yarın eşimin doğum günü batima az kaldı diye bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı kabak gibi

dur bakalım acele etme belki eşine güzel bir heber verirsin inş.hamilesindirbenim eşiminde bugün dü doğum günü bende belki bi müjde veririm diye düşünmüştüm önceden ama dün adet oldum14:

asel canım sıkma kendini çalışmaya devam

hicran
canım sende erken yapmışın testi yine ama ya
bekle biraz hayırlısıyla olacak inşallah

tales sende üzülme ama ya hamilesin işte stres yapmaaa
Esrammmmmmm sana mail gönderdim bugun ki testimi bakarsın artık :))) ona göre çalışırım
Bende :))
Anlıyorum canım seni aynı seyleri yasadım . Birde benim tedavi ile olmuştu herkes ayrı kafalardan konuştu durdu . Simdi olursa karnım belli olana kadar soylemicem
En güzeli
dur bakalım acele etme belki eşine güzel bir heber verirsin inş.hamilesindirbenim eşiminde bugün dü doğum günü bende belki bi müjde veririm diye düşünmüştüm önceden ama dün adet oldum14:

Ah canım
Ya . Gs-fb derbisi gibi olduk kizzzz . Artık önümüzdeki maclara bakacaz simdi bu ay icin hazırlan bakalimmmmm enerji topla tatlım

ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorumbenim bu gün 2.günüm ama unuttum almayı yarın alsam bile ancak akşama içebilirim yani 3.gün başlansa bişey olurmu:26:nette araştırdım hep tarif vermişler zamanı yazmamışlarl

İc canım ya bise olmaz bir günden :))

Esrammmmmmm sana mail gönderdim bugun ki testimi bakarsın artık :))) ona göre çalışırım
Bende :))

canım senin test bu kez ppozitif
özelinede yazdım ama burayada yazmak istedim
dün mailime bakmamıştım şimdi farkettim
çalışmaya devam çünkü pozitif olduğuna eminim

canım senin test bu kez ppozitif
özelinede yazdım ama burayada yazmak istedim
dün mailime bakmamıştım şimdi farkettim
çalışmaya devam çünkü pozitif olduğuna eminim

canımcım dün akşam çalıştım zorla da olsa hala sancım oluyor da ama ben kaçırmak istemedim .
ben şimdi testlerimin hepsini ekliyorum tek tek

canımcım dün akşam çalıştım zorla da olsa hala sancım oluyor da ama ben kaçırmak istemedim .
ben şimdi testlerimin hepsini ekliyorum tek tek

tamam canım kaçırma sen
ama dünkü pozitifti eminim
ben artık yapa yapa uzman oldum bu konuda

tamam canım kaçırma sen
ama dünkü pozitifti eminim
ben artık yapa yapa uzman oldum bu konuda

esra kaç gündür yaptığım testler hep negatifti biliosun . doktorda yumurtam büyümüş 19mm olmuş dedi geçen hafta ama hala çatlamadı diye strese girmiştim . dün kocamı çatlatma iğnesi almak için gönderdim o da ucuz bişe değilmiş
boşver alma dedim .
evde havuc vardı havuc incir kaynattım 4 bardak falan içtim dünden bu yana
bence havucun etkisi oldu kasıklarımda batmalar başladı sanırım bugün çatlayacak yada en geç yarın .

Hiçbir işe yaramayan, bir kadının anne olma arzusuyla dalga geçen hcg değeri.. Adet oluyorum,içim ezik...

Hiçbir işe yaramayan, bir kadının anne olma arzusuyla dalga geçen hcg değeri.. Adet oluyorum,içim ezik...

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya !!!!!!!
bu ne demek ki şimdiiiiiiiiiiiiiiii anlamadım . ne oldu ne zaman yaptırdın testi sen şimdi bugün mü yaptırdın canım .

yok bu ilk yaptırdığım test işte bize biraz da olsa ümit veren. ama boşaymış..

canım yaaaaaakan testi mi yaptıdın ne zman yaptırdın kuşum yaaa dur hele hemen üzme kendini lütfen:18:

canım hafı bakalım emeklerini rabbim boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…