yok bu ilk yaptırdığım test işte bize biraz da olsa ümit veren. ama boşaymış..
yok bu ilk yaptırdığım test işte bize biraz da olsa ümit veren. ama boşaymış..
adetim başladı kızlar daha ne ümidim olsun ki
adetim başladı kızlar daha ne ümidim olsun ki
Şu an açık kahve. ama yerleşme kanaması reglden daha önceki günlerde olur diye biliyorum benim regl günüm..zaten normalde de adetten önceki gün olur bende böyle. adet olucam yani...gebelik testi yaptım 4 gün önce yaptığımdan daha silk çıktı. demek ki 13ten bile düşüyo değerim. anlamsız bir hormon değeri yükselmesinden başka bişey değilmiş yaşadığım..gebelik değilmiş..
yok..tekrar test yaptırmaya, doktorun suratıma hamile değilsin demesine gücüm yok.. adetim yoğunlaşınca anlarız zaten. Akşam hiçbir akıntı yokken doktor sitesinde bir doçente durumu anlattığımda gebelik yok sizde demişti zaten. demek ki 10 üzeri diye bi kural yok.canım lüfen sakin ol . hiç bir ilaç kullanmadın ki hcg hormonun yükselsin . şimdi bu kanama normal adet kanaması olmadan kesin değildir .
stres yapma . bende sandım ki bugün yeniden test yaptırdın . canım için rahat edecekse bir kan testi daha yaptırabilir misin . kimyasal gebelik mi acaba ya
yok..tekrar test yaptırmaya, doktorun suratıma hamile değilsin demesine gücüm yok.. adetim yoğunlaşınca anlarız zaten. Akşam hiçbir akıntı yokken doktor sitesinde bir doçente durumu anlattığımda gebelik yok sizde demişti zaten. demek ki 10 üzeri diye bi kural yok.
yok..tekrar test yaptırmaya, doktorun suratıma hamile değilsin demesine gücüm yok.. adetim yoğunlaşınca anlarız zaten. Akşam hiçbir akıntı yokken doktor sitesinde bir doçente durumu anlattığımda gebelik yok sizde demişti zaten. demek ki 10 üzeri diye bi kural yok.
Şu an açık kahve. ama yerleşme kanaması reglden daha önceki günlerde olur diye biliyorum benim regl günüm..zaten normalde de adetten önceki gün olur bende böyle. adet olucam yani...gebelik testi yaptım 4 gün önce yaptığımdan daha silk çıktı. demek ki 13ten bile düşüyo değerim. anlamsız bir hormon değeri yükselmesinden başka bişey değilmiş yaşadığım..gebelik değilmiş..
sanırım siz hiç hamile kalmadınız..ya da böyle bir kayıp yaşamadınız..Neden bu kadar üzülüyosun daha 9 aylık evlisin sözü bunu gösteriyor. Ne kadarlık evli olduğumun ne önemi olabilir ki? Pozitif bir sonuç çıktığında insanın ruhuna işleyen o hamilelik duygusunu kaybettiğini anlamanın ne acı olduğunu Rabbim size yaşatmasın..Yaşarsanız böyle rahat konuşamazsanız.kımyasal gebelık reglı tarıhıne kadar olur reglı ıle fılan atılır derler neden doktora gıtmıyorsun ayrıca neden bu kadar uzuluyorsun daha 9 aydır evlısın ,
bırde belkıde normal bır hamılelık ama ters gıden bısey var adet dıyorusn ama..
Bekleyelim bakalım..Çarşambaya kadar adetim sökülmezse bi umut işte..ya var canım nasıl yok ya . şimdi ben yaptırsam 0-5 arası bir değer çıkacak . olurmu öyle şey 5 üzeri gebeliktir . halet etmiş o doc. sinir oldum ! sıkma canını bekleyelim bugün bakalım
Bekleyelim bakalım..Çarşambaya kadar adetim sökülmezse bi umut işte..
bu kimyasal gebelik dediğin şey tam olarak nasıl oluyor aselcim? sonrasında normal bir gebeliğe engel mi tedavi gerektirir mi? bi de ona takarım şimdi benbu süreçte kendine lütfen ama lütfen dikkat et . gelişmelerden bizi haberdar et . bir şey olmasa hcg o şekilde çıkmazdı . herhangi bir aksilik yok ise yükselişe geçmiş olması gerek . güclü olabileceksen bir kan testi daha yaptır derim . ama yaptıramam diyorsan da bir iki gün gidişata göre hareket edersin . regl döneminde kahverengi akıntı olması çok normal . kırmızıyı görmeden lütfen pes etme . tutunmaya çalışıyordur belki . ya da kimyasal gebeliktir . şimdilik kesin tahminde bulunmak çok zor . sabırlı olup bekleyelim tatlım inşl sonucu güzel olacak ben inanıyorum
bu kimyasal gebelik dediğin şey tam olarak nasıl oluyor aselcim? sonrasında normal bir gebeliğe engel mi tedavi gerektirir mi? bi de ona takarım şimdi ben
evet kimse yokHerkes nerde bugun yaaaa
Bekleyelim bakalım..Çarşambaya kadar adetim sökülmezse bi umut işte..
canımm korkma benim de tam bat günü sabah adet gb kırmızı kanamam olmustu ama az,tırnak üstü kadar falan yıkılmıstım adet oldum diye sonra 2 gün bekledim bi daha olmadı dewam etmezse korkulacak bişey yok cnm moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?