Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım ben çıkıyorum kociş gelir kendine cici bak sevinçlerimiz üzüntülerimiz hep beraber olsun canım kib

Hiçbir işe yaramayan, bir kadının anne olma arzusuyla dalga geçen hcg değeri.. Adet oluyorum,içim ezik...

canım yaaaa çok üzüldüm ama ben tahmin etmiştim ve farkındaysan hemilesin hayırlı olsun bile dememiştim,çünkü boşa ümitlendirmek istemedim sonrasında çooooookkk daha zor oluyorben aşılama olduğum ay aynen böyle üzüldüm çünkü....yalnız şu hiç bi işe yaramayan sözünü sakın bi daha yazma o ne demek öyle herkes anne olmak istiyor burda eğer isteğimiz geciktiğinde kendimizi işe yaramaz hissedersek olmazzzzzz..hepimiz bi yaratılış sebebi var çünkü bu dünyada..

ya var canım nasıl yok ya . şimdi ben yaptırsam 0-5 arası bir değer çıkacak . olurmu öyle şey 5 üzeri gebeliktir . halet etmiş o doc. sinir oldum ! sıkma canını bekleyelim bugün bakalım

aselcim yanlışın var canım benimde 16.2 çıkmıştı negatif demişti dr.ordaki hemşirede 30 üstü pozitif demişti ve sonrasında adet olmuştum

aselcim yanlışın var canım benimde 16.2 çıkmıştı negatif demişti dr.ordaki hemşirede 30 üstü pozitif demişti ve sonrasında adet olmuştum
Tatlım asilama olayı farklı bir durum. Catlatma iğnesinin icinde hcg hormonu var vücuttan atılması 15 gunu bulur . Tales hiç bir ilaç kullanmadı ilaç almayan birinin bünyesinde bu kadar hcg olması mümkün degil . Ben hala onun hamile olduğunu düşünüyorum . Kanama kesildi ise yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorum . Bakalım bekleyip göreceğiz

Esrammmmmmmm sana testimi mail atıyorum datlummmm :)) aksam çalıştık bu aksam ara verelim mı acep . Çalısmadan sonra kendimi sileketim kocama ya gülmekten yapamıyor herif deli etti beni :)))))

Esrammmmmmmm sana testimi mail atıyorum datlummmm :)) aksam çalıştık bu aksam ara verelim mı acep . Çalısmadan sonra kendimi sileketim kocama ya gülmekten yapamıyor herif deli etti beni :)))))

heheh bi seninki değil benimki de gülüyor

henüz adet olmadım. dünkü akıntı öylece kaldı

Ya canım bak simdi . Sana ümit vermek degil niyetim . Ama ben iki kez tup yaptım . Tüp yapan kızların bazılarında regl döneminde kahve rengi akıntı oldu gecti . Onlarda cok korktu . Ama bise olmadı yerleşme kanaması gibi bise . Sen hiç ilaç kullanmadın bu kadar hcg çıkması normal degil var demekki bir sey . Kan testini tekrarlamani öneririm . Arttı ise hamilesin . En azından icin rahat eder . Ki ben senin hamile olduğunu düşünüyorum be değerle

Önce aselcim sana cok gecmis olsun canim üzüldüm bitanem cektigin aciyi okuyunca Insallah bir daha asla böyle birsey yasamazsin.Biraz gec oldu ama hafta sonu yine kaynanam bizdeydi o yüzden hic giremedim.

Tales´cim,Simdi ilk önce umutsuzluga kapilma demek isterdim ama biliyorum elinde degil güzelim.Yerlesme kanamasi kadindan kadina degisir,mesela birinde bir kac damla acik pembe akinti olur kiminde ise resmen kirmizi kanama olur bu 2 gün bile sürebilir.Yalniz koyu siyah falandan bahsetmiyorum bildigin kipkirmizi olabilir.Yerlesme kanamasi degilsede yine sakin ol cünkü buda cogu kadinlarda oluyor,mesela ablamda oldu hamilelik boyunca kanamasi oldu normal regel VALLAHIDE BILLAHIDE inan ve daha etrafimdanda bunu cok kisiden duydum.En iyisi yüce Rabbimden sabir dilemek en gec haftaya hersey belli olur sanirim.
Allahim sana bol bol sabir güc versin ve hersey yolunda gider Insallah,AMIN!!!

Simdi malesef yine cikmam lazim acil kizimi almaya yetismeliyim gec kaldim.
Insallah ekrar girdigimde hepinizden cok güzel haberler alirim ilk basta senden talescim dualarim seninle güzel kadin :))) hersey güzel olucak Insallah

Sağolun kızlar endişelerimi anlatabildiğim tek siz varsınız. Bugün tatil,yarına kadar adet olmazsam tekrar gidicem yarın hastaneye.
Az önce annem aradı sitem etti bi annen vardı dedi çok gücüme gitti ağladım nezle olmuşum gelemedim dedim. Bilmiyo ki kaç gündür bunla uğraşıyorum şimdi söylesem üzülcek

Mrb hanımlar keyifler nasıl

iyiidir hatunn sen nasılsın kızz 3 günün kaldıı hemşomm:))) ben tarlusalı bırakalı bugün tam 10. gün ama hala regl olmadım ve en ufak bi belirtide yok dr konustum az önce yarın gel dedi

iyiidir hatunn sen nasılsın kızz 3 günün kaldıı hemşomm:))) ben tarlusalı bırakalı bugün tam 10. gün ama hala regl olmadım ve en ufak bi belirtide yok dr konustum az önce yarın gel dedi
Allah allak niye olmadı kiii neyse bi git bakalım dr benim de dr aramam lazım adetin kaçıncı günü gelelim diye ana biliyorsun o adama ulaşmak çok zir y3 günüm kaldı ama pek umudum yok bugün ovu testi yaptım hamis olunca oda pozitif oluyormuş diye okumuştum ama silik çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…