sağol canım inşallah yerleşmedir çok üzülüyorum
senin sonlandı mı gebeliğin?
çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi bebeğin olurmalesef sonlandı ama kanamayla alakalı deil. benm sanırım farklı bi durumum var 2.düsüğümdü bahsettiğim
çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi bebeğin olur
Hiçbir işe yaramayan, bir kadının anne olma arzusuyla dalga geçen hcg değeri.. Adet oluyorum,içim ezik...
ya var canım nasıl yok ya . şimdi ben yaptırsam 0-5 arası bir değer çıkacak . olurmu öyle şey 5 üzeri gebeliktir . halet etmiş o doc. sinir oldum ! sıkma canını bekleyelim bugün bakalım
Tatlım asilama olayı farklı bir durum. Catlatma iğnesinin icinde hcg hormonu var vücuttan atılması 15 gunu bulur . Tales hiç bir ilaç kullanmadı ilaç almayan birinin bünyesinde bu kadar hcg olması mümkün degil . Ben hala onun hamile olduğunu düşünüyorum . Kanama kesildi ise yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorum . Bakalım bekleyip göreceğizaselcim yanlışın var canım benimde 16.2 çıkmıştı negatif demişti dr.ordaki hemşirede 30 üstü pozitif demişti ve sonrasında adet olmuştum
Esrammmmmmmm sana testimi mail atıyorum datlummmm :)) aksam çalıştık bu aksam ara verelim mı acep . Çalısmadan sonra kendimi sileketim kocama ya gülmekten yapamıyor herif deli etti beni :)))))
henüz adet olmadım. dünkü akıntı öylece kaldı
heheh bi seninki değil benimki de gülüyor
O gulunce bende gülüyorum ama . Bir iki bir iki haydi eller havaya diye bir başlıyor ben kopuyorum :))))))))
Mrb hanımlar keyifler nasıl
Allah allak niye olmadı kiii neyse bi git bakalım dr benim de dr aramam lazım adetin kaçıncı günü gelelim diye ana biliyorsun o adama ulaşmak çok zir y3 günüm kaldı ama pek umudum yok bugün ovu testi yaptım hamis olunca oda pozitif oluyormuş diye okumuştum ama silik çizgi çıktıiyiidir hatunn sen nasılsın kızz 3 günün kaldıı hemşomm:))) ben tarlusalı bırakalı bugün tam 10. gün ama hala regl olmadım ve en ufak bi belirtide yokdr konustum az önce yarın gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?