:)) aynen ya neler yapıyoruz dımı saka gibi . Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın .valla eğlenceli oluyor ama azcık daha ciddi olsalar o konuda daha iyi olur.sinir stres gidiyor ama baska seylerde gidiyor
Nereye kizzzzzzzz ozlettin kendini :))Simdi malesef yine cikmam lazim acil kizimi almaya yetismeliyim gec kaldim.
Insallah ekrar girdigimde hepinizden cok güzel haberler alirim ilk basta senden talescim dualarim seninle güzel kadin :))) hersey güzel olucak Insallah
Mrb hanımlar keyifler nasıl
Allah allak niye olmadı kiii neyse bi git bakalım dr benim de dr aramam lazım adetin kaçıncı günü gelelim diye ana biliyorsun o adama ulaşmak çok zir y3 günüm kaldı ama pek umudum yok bugün ovu testi yaptım hamis olunca oda pozitif oluyormuş diye okumuştum ama silik çizgi çıktı
:)) aynen ya neler yapıyoruz dımı saka gibi . Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın .
Nereye kizzzzzzzz ozlettin kendini :))
Hicranimmmmmmm ne var ne yok bakem nasıl gidiyor ?? Var mı bir gelişme kız
Hic umudum yoook canım yaaaaa sen ölme hemsomm ben ölürümooo hemen adet moduna girmişiz cnm,kıss bu kadar umutsuz olma hemen dr aricakmış kacıncı günü geleyim die sen beni öldürecenn hemşoo :)
Yoook anacim ovu testi yaptım iste bu umut oda negatif
:)) aynen ya neler yapıyoruz dımı saka gibi . Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın .
Nereye kizzzzzzzz ozlettin kendini :))
Hicranimmmmmmm ne var ne yok bakem nasıl gidiyor ?? Var mı bir gelişme kız
Nerelerdesin senn?canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım
bu ara ilgilenemedim varmı değiik haberler benide haberdar edin
Nerelerdesin senn?
Ben dünden beri 1-2 damla açık kahve hatta sarıya daha yakın lekelenme yaşıyorum. ya adet olucam ya da tutunucak,çok da ümidim yokadet sancılarım vasr
Hic umudum yoook canım yaaaaa sen ölme hemsomm ben ölürüm
Doğru diyorsun canım ama biz inanoğlu çok sabırsızizz ayrıca diğer topige yazdıklarımı okudum gözlerim doldu hep diyorum veb sana hayranımKırmızıları görmeden umutsuz olmuyoruzzzzzz bu bizim sloganımız !!! Döverim he seni
Allak korusun kızz ölmeyelimm yaşayıp gidiyorus işte :))
ben geldim kızlar kaçmiş offbugün ev işine takıldım biraz giremedim hala birşey yemedim aç aç dolaşıyorum
canım ac ac temizlik mi yapitin yazık anacim hadi biseyler yee öyle gel
Nerelerdesin senn?
Ben dünden beri 1-2 damla açık kahve hatta sarıya daha yakın lekelenme yaşıyorum. ya adet olucam ya da tutunucak,çok da ümidim yokadet sancılarım vasr
Ahhhhh canım ahhhhh boşunüzdün kendini hadi halay cekelimkan değerim 13ten 178e yükselmiş doktor hayırlı olsun dedi :)
Hemen arkamdan gelin bebişim kardeşlerini bekliyooooooo :)))Ahhhhh canım ahhhhh boşunüzdün kendini hadi halay cekelim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağında al
kan değerim 13ten 178e yükselmiş doktor hayırlı olsun dedi :)
kan değerim 13ten 178e yükselmiş doktor hayırlı olsun dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?