Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

valla eğlenceli oluyor ama azcık daha ciddi olsalar o konuda daha iyi olur.sinir stres gidiyor ama baska seylerde gidiyor
:)) aynen ya neler yapıyoruz dımı saka gibi . Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın .

Simdi malesef yine cikmam lazim acil kizimi almaya yetismeliyim gec kaldim.
Insallah ekrar girdigimde hepinizden cok güzel haberler alirim ilk basta senden talescim dualarim seninle güzel kadin :))) hersey güzel olucak Insallah
Nereye kizzzzzzzz ozlettin kendini :))
Mrb hanımlar keyifler nasıl

Hicranimmmmmmm ne var ne yok bakem nasıl gidiyor ?? Var mı bir gelişme kız

ooo hemen adet moduna girmişiz cnm,kıss bu kadar umutsuz olma hemen dr aricakmış kacıncı günü geleyim die sen beni öldürecenn hemşoo :)

:)) aynen ya neler yapıyoruz dımı saka gibi . Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın .

Nereye kizzzzzzzz ozlettin kendini :))

Hicranimmmmmmm ne var ne yok bakem nasıl gidiyor ?? Var mı bir gelişme kız

Yoook anacim ovu testi yaptım iste bu umut oda negatif

canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım
bu ara ilgilenemedim varmı değiik haberler benide haberdar edin

canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım
bu ara ilgilenemedim varmı değiik haberler benide haberdar edin
Nerelerdesin senn?
Ben dünden beri 1-2 damla açık kahve hatta sarıya daha yakın lekelenme yaşıyorum. ya adet olucam ya da tutunucak,çok da ümidim yok adet sancılarım vasr

ben geldim kızlar kaçmiş off bugün ev işine takıldım biraz giremedim hala birşey yemedim aç aç dolaşıyorum

Kırmızıları görmeden umutsuz olmuyoruzzzzzz bu bizim sloganımız !!! Döverim he seni
Doğru diyorsun canım ama biz inanoğlu çok sabırsızizz ayrıca diğer topige yazdıklarımı okudum gözlerim doldu hep diyorum veb sana hayranım

Allak korusun kızz ölmeyelimm yaşayıp gidiyorus işte :))

Hay sen çok yasa emi hemsomm

canım ac ac temizlik mi yapitin yazık anacim hadi biseyler yee öyle gel

evet canım aç aç temizlik yaptım bu saat oldu bişi yemedim canım da istemedi yemedim . yarın yoğunum canım bir ara fırsat bulursam gelirim akşama doğru yarın sabah 8.30 da doktora gideceğim kan vereceğim aç karnına öğledn sonra alacağım sonucu doktora göstercem oradanda saat 3 te diyetisyenden randevu aldım oraya geçeceğim canım hayırlısı içimde bir sıkıntı varya hayırlısı

kan değerim 13ten 178e yükselmiş doktor hayırlı olsun dedi :)

aman bide bize naz yaptın o kadar yaaaaaa
dedik sana o kadar hamişsin diye işte
hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
doğru yoldan yürüyecek sağlıkı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun
seninde babasınında yüzünü daima güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…