Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kızlar ya bilen varmı yumurtlama günlerinde çatlamayı sağlamak için yenilen havuç ve incir çiğ olacak değilmi
nasıl yapıcam biri yazarsa sevinirim

Son düzenleme:

canımm zaten benim bu test aşılamada değil ilk bebek düşünmeye başladığım zamandaydı yani bende hiç bişey kullanmıyodum...tabiki kanama kesildiyse tekrar gitsin test yaptırsın inş. vardır

kızlar ya bilen varmı yumurtlama günlerinde çatlamayı sağlamak için yenilen havuç ve incir çiğ olacak değilmi

bende 2 gündür soruyorum bi kaç topicte ama kimseden pek ses çıkmıyor ben netten bakarken i.saraçoğlunun sedanın prog.daki açıklamasını izledim ondan yazdım sende ordan bakabilirsin canım

bende 2 gündür soruyorum bi kaç topicte ama kimseden pek ses çıkmıyor ben netten bakarken i.saraçoğlunun sedanın prog.daki açıklamasını izledim ondan yazdım sende ordan bakabilirsin canım

çok sağol canım bende bilemedim
evep verende çıkmadı
normalde pek ihtiyacım olmuyru ama bu ay yumurtlamamı tespit edemedim gecikti biraz

kan değerim 13ten 178e yükselmiş doktor hayırlı olsun dedi :)

ben dedim sana dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . kız sinir ettn beni de he . haydi o zaman gönül rahatlığı ile şimdi bize naz caz yapabilirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öperim seni

datlum ben yaptım
ama ben burda bir arkadaş kullanmıştı annesi ona öyle ölçüsüz falan yapmış bende öyle yaptım .
8 tane falan incir iki tanede havuç attım içine orta boy tencerede temiz su ile kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kısık ateşte kaynattım . sonra demlenmeye bıraktık ılıdıktan sonra süzdüm dolaba koydum gidip gelip içtim öyle .
bakalım ama çatlayacakmı yumurta benim daha 3 gündür yapıyorum
normalde regl 3-4 günü başlamak gerek aslında .

canımm zaten benim bu test aşılamada değil ilk bebek düşünmeye başladığım zamandaydı yani bende hiç bişey kullanmıyodum...tabiki kanama kesildiyse tekrar gitsin test yaptırsın inş. vardır

canım belki sen kimyasal gebelik geçirdin . çünkü normal bir insanda o kadar HCG bulunması imkansız . aslında doktorlar 5 üzerine gebe demezler 10 dan fazla çıkmadan kesin konuşmazlar ama bütün HCG değerlerinde 0-5 arası gebe değil 5 ve üzeri gebe sayılır .

Ne kadar sevindim anlatamam güzelim Allahima sükürler olsun.
Ama sana bundan böyle ne olursa olsun negativ düsünce yasagi koyuyorum bu bir emirdir! :))) bana katilanlar lütfen 0 ile 10 arasi puan versin bakammmmm :))))
Saglikli hayirli bir evlat olur Insallah canim,artik countdown basladi :)))))
Dün sana birsey yazmistim herhalde görmedin okumadin. Öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!

Yüssssss puammmm sana

benden sana 1000 puan :)))

Günaydınlar kızlar nasılsınız hepinize mutlu bi gün diliyorum

günaydın bebem naber ya nasılsın bugün ?

Iyilik Allaha sükür kizzz asil senden ne haber? dün sana yazdigimi okumadinmi kiz?

gördüm canım nereye gidiosunnnnnnnnnnnnn didim sana

Mutluluklar senin olsun güzel günler güzel haberler güzel olan herseyyyyyyyyy
Nedense cok mutluyum ya bugün Allah Allah???????? :))))))))))))))))

Allah bozmasın sevinçlerin mutlulukların daim olsun

benden sana 1000 puan :)))

günaydın bebem naber ya nasılsın bugün ?

gördüm canım nereye gidiosunnnnnnnnnnnnn didim sana

Allah bozmasın sevinçlerin mutlulukların daim olsun

İyi diyelim aselimmmmm bekliyorum iste cicisler acimaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…