Tatlım asilama olayı farklı bir durum. Catlatma iğnesinin icinde hcg hormonu var vücuttan atılması 15 gunu bulur . Tales hiç bir ilaç kullanmadı ilaç almayan birinin bünyesinde bu kadar hcg olması mümkün degil . Ben hala onun hamile olduğunu düşünüyorum . Kanama kesildi ise yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorum . Bakalım bekleyip göreceğiz
kızlar ya bilen varmı yumurtlama günlerinde çatlamayı sağlamak için yenilen havuç ve incir çiğ olacak değilmi
nasıl yapıcam biri yazarsa sevinirim
bende 2 gündür soruyorum bi kaç topicte ama kimseden pek ses çıkmıyorben netten bakarken i.saraçoğlunun sedanın prog.daki açıklamasını izledim ondan yazdım sende ordan bakabilirsin canım
Doğru diyorsun canım ama biz inanoğlu çok sabırsızizz ayrıca diğer topige yazdıklarımı okudum gözlerim doldu hep diyorum veb sana hayranım
canım her şey bizler için . ben biraz dirençliyim evet ama bazı şeylere karar verirken çok iyi düşünmek gerek .
hayat hepimiz için mücadele ya öyle ya böyle . Rabbim hayırlısını yaşatsın hepimize . Ben aştım o günleri çok şükür .
Hay sen çok yasa emi hemsomm
kan değerim 13ten 178e yükselmiş doktor hayırlı olsun dedi :)
kızlar ya bilen varmı yumurtlama günlerinde çatlamayı sağlamak için yenilen havuç ve incir çiğ olacak değilmi
nasıl yapıcam biri yazarsa sevinirim
canımm zaten benim bu test aşılamada değil ilk bebek düşünmeye başladığım zamandaydı yani bende hiç bişey kullanmıyodum...tabiki kanama kesildiyse tekrar gitsin test yaptırsın inş. vardır
vera vera vera vera canımmmmmmmmmmmmm selam naber
Ne kadar sevindim anlatamam güzelim Allahima sükürler olsun.
Ama sana bundan böyle ne olursa olsun negativ düsünce yasagi koyuyorum bu bir emirdir! :))) bana katilanlar lütfen 0 ile 10 arasi puan versin bakammmmm :))))
Saglikli hayirli bir evlat olur Insallah canim,artik countdown basladi :)))))
Dün sana birsey yazmistim herhalde görmedin okumadin. Öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!
Günaydınlar kızlar nasılsınız hepinize mutlu bi gün diliyorum
Mutluluklar senin olsun güzel günler güzel haberler güzel olan herseyyyyyyyyy
Nedense cok mutluyum ya bugün Allah Allah???????? :))))))))))))))))
Ne kadar sevindim anlatamam güzelim Allahima sükürler olsun.
Ama sana bundan böyle ne olursa olsun negativ düsünce yasagi koyuyorum bu bir emirdir! :))) bana katilanlar lütfen 0 ile 10 arasi puan versin bakammmmm :))))
Saglikli hayirli bir evlat olur Insallah canim,artik countdown basladi :)))))
Dün sana birsey yazmistim herhalde görmedin okumadin. Öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!
Günaydınlar kızlar nasılsınız hepinize mutlu bi gün diliyorum
Iyilik Allaha sükür kizzz asil senden ne haber? dün sana yazdigimi okumadinmi kiz?
Sağol tatlım allah bozmasın:2:
benden sana 1000 puan :)))
günaydın bebem naber ya nasılsın bugün ?
gördüm canım nereye gidiosunnnnnnnnnnnnn didim sana
Allah bozmasın sevinçlerin mutlulukların daim olsun
Benim bat yaklaştı daaaaaaaa:2::2::2::2::2:
İyi diyelim aselimmmmm bekliyorum iste cicisler acimaya basladi
Hangi gün batin?
bakalım geliyormu kırmızı az kaldı ama inşlllllllllllllllllllll 9 ay gelmez şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?