Ayyyyy yine cikmam lazim yaaaa(
Kizimi almam lazim ondan önce ayakkabilarini degistirmeliyim carsida((
Ama isterseniz aksama tekrar bulusalim hepimiz?
Dr dan radevu almam gerek uffffff insssss gelmez de halay çekeriz:2::2:
Hmmm? demek 26? neyse ben simdiden baslayim dua etmeye iki günde anca kabul olur dualarim INSALLAH bol bol biriksin :))))))))))))))))))))))))))))
Halayada baslayim bari :))
Kızlar geçen gün yakın bir arkadaşıma gittim . Günlük sohbetimizi ederken dedi bugün biraz yoruldum . NEden dedim . komşum çocuklarını bıraktı bana onunda var iki tane 4 çocuk biraz yordu beni dedi . hayırdır kimmiş komşun falan derken konu açıldı .
Komşusu nun iki çocuğu var biri 13 yaşında falan diğeride 4 yaşında sanırım . sonra yakından tanıdığı bir tanıdığı hamile kalıyor ama kadın hamile iken meğer kansermiş tedaviler falan cevap vermiyor bebeğide aldırmıyor doğuruyor ama çok yaşamıyor ölüyor .
bu kadına da geliyor bebeğin babası çocuğua kimse sahip çıkmayınca bebeğe sen bakarmısın diye oda bakarım diyor ayda 300 TL falan verecek işte . sonra adam çocuğu bırakıyor ama bir daha arayıp sormuyor sırra kadem basıyor .
zaman geçiyor minik 1 yaşında falan . Arkadaşım diyorki bir görsen o kadar bakışlarında falan hüzün varki el kadar bebek sanki biliyor herşeyi farkediyor falan diye anlatıyor . neyse kadın büyük oğluğunu hastaeneye götürecekmiş iki de küçük çocuk sen bakarmısın demiş o da bakarım demiş o gün onlara bakmış .
hikeyesini anatınca içim acıdı arkadaşa dedim keşke benim haberim olsaydı o cocuğu alır ben büyütürdüm dedim .
sonra kou kapandı .
Dün beni aradı . Yine o kadının yanına gitmiş . Dedi bir durum var konuşalım . tamam dedim .
Telde konuşuyoruz . O kadının tanıdığı birinin yakını bir kız biri ile birlikte olmuş hamile kalmış ailesinden habersiz doğurmuş çocuğu . Tabi aile bilmiyor onun için direk sosyal hizmetlere götürüp vermiş daha 1 aylık bebek . Kız hiç bir şekilde istemiyormuş bu cocuk beni bulmasın bende onu görmeyeyim kendime yeni bir hayat kuracam ayağıma dolanmasın diye vermiş .
Arkadaş bana dedi ki sen alır mısın !!!!
Eşşekten düşmüşe döndüm . Nasıl yani dedim . Dedi sen al senin olsun . ( marketten domates alıyoruz )
Dedim alamam . Böyle bir günaha ortak olamam . çocuk devlet korumasında şu anda ben gidip zaten alamam annesi de gitse zatn elini kolunu sallaya sallaya alamaz dedim .
dedi annesi alacak sana verecek sonra seni bir daha aramayacak . Çocuğundan vazgeçen bir kadınının sözüne özüne güvenmem ben dedim . Ha o sabinin ne günahı var ama yedin bir nane madem çekeceksin o çocuğa bunu yapmaya hakkın var mı .
YANİ AKLIM FİKRİM KARMAKARIŞIK OLDU KIZLAR . DAĞILDIM RESMEN BU OLAYDAN SONRA .
zor bi durum canım ya ne diyim
tüylerim diken diken oldu
canım eşimn halasınında olmadı çocuğu
benzer bi şekilde ama yasal yoldan bebek aldılar büyütüyorlar kz şimdi koca kız oldu
ama onların hiç bir umudu yoktu bebek olması açısından
senin için şimdi zor bi durum
inşallah senin kendi bebeğin olacak işte o vakit biraz sıkıntı yaşarsın
sen mantıklı olana karar vermişsin
oyuncakmı bu Allahını seversen isteyince kuruma bırak isteyince geri al
sen doğru olanı söylemişsin tabii ama o meleğinde günahı yok
Allah yardımcısı olsun
canım benim halamda aldı yıllar önce 2,5 aylıktı kuzenim . bizim için hiç farklı değil el bebek gül bebek büyüdü eşşek sıpası .
şimdi 18 e geldi üniv okuyor . üniv gitmeden önce 2 sene önce tesadüfen evdeki kağıtları buldu öğrendi çok zor günler geçirdiler ama şimdi her şey yolunda . bende isterim yasal yoldan olsa ama bu şekilde kesinlikle kabul edemem dedim .
Kadının aklı esecek gelecek ve cocuğumu diyecek ben ne yaparım sonra . Neticede elimde hiç bir şey yokken yasal olarak hakkımı da arayamam . arkadaşa dedim şimdi ben alıyorum desem alsam tamam. işten izin alacam bir süre evde kalacam , ailelere anlatma var çevrete anlatma var tamam bunlarıda aştım . sonra tuttum birini ona bakması için işe döndüm aradan zaman geçti çocuk misal geldi 4 yaşına kadın aklı kırık zaten geldi ver çocuğumu dedi . hiç bir şekilde karşı koyamam hak idda edemem mecbur verecen .
böyle şeyleri kaldıramam kesinlikle . Arkadaşa da dedim sabinin günahı yok o melek ve inşl onu çocuğu olmayan iyi bir aile evlat edinir .
evlat edinirse annesinin hiç bir hakkı kalmıyor üzerinde . bebek için çok zor bir süreç Rabbim yardımcısı olsun ama annesine çok kızdım
bi tarafına sahip çıkamadın doğurdun insan bunun üzerine ben kendime yeni bir hayat kuracam ayağıma dolanmasını istemiyorum demez utanır . madem yedin bir şey artık hayatını buna göre ayarla arkadaşım çocuğunu sokağa atma dimi ! offff günaha giriyorum bende işte bu şekilde eleştirerek Allahım kimseye yaşatmasın bunu .
Hay Allah nasıl iş ya kimi bebeği olsun diye yıllarını verir biri bi çırpıda atarKızlar geçen gün yakın bir arkadaşıma gittim . Günlük sohbetimizi ederken dedi bugün biraz yoruldum . NEden dedim . komşum çocuklarını bıraktı bana onunda var iki tane 4 çocuk biraz yordu beni dedi . hayırdır kimmiş komşun falan derken konu açıldı .
Komşusu nun iki çocuğu var biri 13 yaşında falan diğeride 4 yaşında sanırım . sonra yakından tanıdığı bir tanıdığı hamile kalıyor ama kadın hamile iken meğer kansermiş tedaviler falan cevap vermiyor bebeğide aldırmıyor doğuruyor ama çok yaşamıyor ölüyor .
bu kadına da geliyor bebeğin babası çocuğua kimse sahip çıkmayınca bebeğe sen bakarmısın diye oda bakarım diyor ayda 300 TL falan verecek işte . sonra adam çocuğu bırakıyor ama bir daha arayıp sormuyor sırra kadem basıyor .
zaman geçiyor minik 1 yaşında falan . Arkadaşım diyorki bir görsen o kadar bakışlarında falan hüzün varki el kadar bebek sanki biliyor herşeyi farkediyor falan diye anlatıyor . neyse kadın büyük oğluğunu hastaeneye götürecekmiş iki de küçük çocuk sen bakarmısın demiş o da bakarım demiş o gün onlara bakmış .
hikeyesini anatınca içim acıdı arkadaşa dedim keşke benim haberim olsaydı o cocuğu alır ben büyütürdüm dedim .
sonra kou kapandı .
Dün beni aradı . Yine o kadının yanına gitmiş . Dedi bir durum var konuşalım . tamam dedim .
Telde konuşuyoruz . O kadının tanıdığı birinin yakını bir kız biri ile birlikte olmuş hamile kalmış ailesinden habersiz doğurmuş çocuğu . Tabi aile bilmiyor onun için direk sosyal hizmetlere götürüp vermiş daha 1 aylık bebek . Kız hiç bir şekilde istemiyormuş bu cocuk beni bulmasın bende onu görmeyeyim kendime yeni bir hayat kuracam ayağıma dolanmasın diye vermiş .
Eşşekten düşmüşe döndüm . Nasıl yani dedim . Dedi sen al senin olsun . ( marketten domates alıyoruz )
Dedim alamam . Böyle bir günaha ortak olamam . çocuk devlet korumasında şu anda ben gidip zaten alamam annesi de gitse zatn elini kolunu sallaya sallaya alamaz dedim .
dedi annesi alacak sana verecek sonra seni bir daha aramayacak . Çocuğundan vazgeçen bir kadınının sözüne özüne güvenmem ben dedim . Ha o sabinin ne günahı var ama yedin bir nane madem çekeceksin o çocuğa bunu yapmaya hakkın var mı .
Kızlar geçen gün yakın bir arkadaşıma gittim . Günlük sohbetimizi ederken dedi bugün biraz yoruldum . NEden dedim . komşum çocuklarını bıraktı bana onunda var iki tane 4 çocuk biraz yordu beni dedi . hayırdır kimmiş komşun falan derken konu açıldı .
sonra kou kapandı .
Hay Allah nasıl iş ya kimi bebeği olsun diye yıllarını verir biri bi çırpıda atar
sonra kou kapandı .
canım kimseyi eleştirmek benimde niyetimde yok
gerçeği neler yaşadığını sıkıntılarını bilmek imkansız
ben evlendiğim seneye kadar babanemden nefret ettim
babamı daha bir yaşında bırakıp kaçtığı için
babamsa hiç sorgulamadı vardır bir durumu dedi
çok nadirde olsa görüştüklerinde elini öpüyordu
bir gün çok hasta olmuş beni çağırmış hastaneye kalp ameliyatı olmuştu kendisi
bana dediki sen bana benzyorsun seni ayrı seviyorum
bu arada ben nbabanemle 18 yaşımda tanıştım
bende dedimki bizi seviyorsun ama babamı sevmemişsin bırakmışsın
patavatsızlık işte ağzımdan çıkıverdi
ben öyle diyince kadın ağlamaya başladı dediki bildiğiniz gibi değil beni zorla ayrdılar
babamı kucağından çekiştirerek zor ayırmışlar
bunları anlattı sora ben nasıl üzüldüm özür diledim ağladım
oysa biz onun babamı ben bakamam götürmem yanımda diyerek bıraktığını dinlemiştik yıllarca
demek istediğim herkes ne yaşar bilinmez ama mevzuu evlat olunca canını dişine takan ne kadınlar var
sen en doğru olanı yapmışsın canım mantıklı verdiğin karar
zor bi durum ama sen kararında ve düşğndüklerinde bence sonunadek haklısın
bu arada buda özgeçmiş gibi oldu pek uzadı kusura bakma
slm cok garip olay ama red mi ettin keşke birz düşüneydin kestirip atmayaydınKızlar geçen gün yakın bir arkadaşıma gittim . Günlük sohbetimizi ederken dedi bugün biraz yoruldum . NEden dedim . komşum çocuklarını bıraktı bana onunda var iki tane 4 çocuk biraz yordu beni dedi . hayırdır kimmiş komşun falan derken konu açıldı .Komşusu nun iki çocuğu var biri 13 yaşında falan diğeride 4 yaşında sanırım . sonra yakından tanıdığı bir tanıdığı hamile kalıyor ama kadın hamile iken meğer kansermiş tedaviler falan cevap vermiyor bebeğide aldırmıyor doğuruyor ama çok yaşamıyor ölüyor . bu kadına da geliyor bebeğin babası çocuğua kimse sahip çıkmayınca bebeğe sen bakarmısın diye oda bakarım diyor ayda 300 TL falan verecek işte . sonra adam çocuğu bırakıyor ama bir daha arayıp sormuyor sırra kadem basıyor .zaman geçiyor minik 1 yaşında falan . Arkadaşım diyorki bir görsen o kadar bakışlarında falan hüzün varki el kadar bebek sanki biliyor herşeyi farkediyor falan diye anlatıyor . neyse kadın büyük oğluğunu hastaeneye götürecekmiş iki de küçük çocuk sen bakarmısın demiş o da bakarım demiş o gün onlara bakmış .hikeyesini anatınca içim acıdı arkadaşa dedim keşke benim haberim olsaydı o cocuğu alır ben büyütürdüm dedim .sonra kou kapandı . Dün beni aradı . Yine o kadının yanına gitmiş . Dedi bir durum var konuşalım . tamam dedim .Telde konuşuyoruz . O kadının tanıdığı birinin yakını bir kız biri ile birlikte olmuş hamile kalmış ailesinden habersiz doğurmuş çocuğu . Tabi aile bilmiyor onun için direk sosyal hizmetlere götürüp vermiş daha 1 aylık bebek . Kız hiç bir şekilde istemiyormuş bu cocuk beni bulmasın bende onu görmeyeyim kendime yeni bir hayat kuracam ayağıma dolanmasın diye vermiş . Arkadaş bana dedi ki sen alır mısın !!!! Eşşekten düşmüşe döndüm . Nasıl yani dedim . Dedi sen al senin olsun . ( marketten domates alıyoruz ) Dedim alamam . Böyle bir günaha ortak olamam . çocuk devlet korumasında şu anda ben gidip zaten alamam annesi de gitse zatn elini kolunu sallaya sallaya alamaz dedim .dedi annesi alacak sana verecek sonra seni bir daha aramayacak . Çocuğundan vazgeçen bir kadınının sözüne özüne güvenmem ben dedim . Ha o sabinin ne günahı var ama yedin bir nane madem çekeceksin o çocuğa bunu yapmaya hakkın var mı .YANİ AKLIM FİKRİM KARMAKARIŞIK OLDU KIZLAR . DAĞILDIM RESMEN BU OLAYDAN SONRA .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?