Canım sen olsan alır mıydın pazardan almıyoruz ki canım can bu canslm cok garip olay ama red mi ettin keşke birz düşüneydin kestirip atmayaydın
moralin neden bozuluyo ki? regl olursammmm dedin,olmadın kiii daha:)Mrbbb kızlar aselcim bence en doğrusunu yapmissin illerde böyle bisey düşünürsen yasal yollara başvurursun zaten akilli hatunsun, vesselam
Esracim senin içinde üzüldüm kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez rabbim bize insanların hep gerçek yüzünü göstersin
Veracimmm canım senin içinde üzüldüm çok zor bi durum rabbim yardımcın olsun
Kızlar bugün dr aradım regl olursam hangi gün geleyim diye ikinci gün gel ilaçlar için rapor cikarticaz bu ay aşılama yapalım dedi o yüzden moralim çok bozuk
sağol canım fiziksel olarak iyiyim çok şükğr ama ruh halim ilgniç. henüz tam sevinemedim dünden beri stresli olaylar oldu çevremde ama bu tip insanlardan uzak durmaya ve herşeye rağmen rahat davranmaya çalışıyorum.
moralin neden bozuluyo ki? regl olursammmm dedin,olmadın kiii daha:)
İki gün var canım ama bisey yok
sen ovulasyon testi yapmıştın demi? adetinin kaçıncı günü pozitifti?İki gün var canım ama bisey yok
şimdi sorsalar alamam derim ama 12 yıl sonra oturur biraz düşünürdüm cnm asel yalnış anlamasın niyetim çok ii kesinlikle. halam 18yıllık evli herşeyi denedi olmadı 2 yıldırda yetimhane kapılarında yatıoo vermiyolarrr yok malı olmalı yok güvencesi olmalı egitim seviyesi bilmem aile yapısı kadın okadar magdur ki tükenmiş durumda ben sadece biraz düşün dedim hemen alsaydın demedim bu durum -lar kolay degil ama GERCEKCanım sen olsan alır mıydın pazardan almıyoruz ki canım can bu can
yok canım benim bir rahatsızlığım yoktu herhangi bir tedavi olmadı sadece gebelik isteğimden önce doktor kontrolüne gttim değerlerime fln bakıldı folik asit başladım. bu ay da ilk denememizdi olur mu olmaz mı derken oldu şükürkazanb sorduğumuz gibi sana daa sorum olacak canım izninle sen de pkolumuydun neden bebişin olmuyordu nasıl bir tedavi uygulandı iraz kısa kısa bahsseder misin cnm
tamam canım iyiyimömrüm bugün sana nasihat anlatmala geçti canım. böyle umudunu kesersen hiç olmazz canım yapma böyleeee üzüyorsun beni de
Yaptım canım 14.gün pozitiftisen ovulasyon testi yapmıştın demi? adetinin kaçıncı günü pozitifti?
şimdi sorsalar alamam derim ama 12 yıl sonra oturur biraz düşünürdüm cnm asel yalnış anlamasın niyetim çok ii kesinlikle. halam 18yıllık evli herşeyi denedi olmadı 2 yıldırda yetimhane kapılarında yatıoo vermiyolarrr yok malı olmalı yok güvencesi olmalı egitim seviyesi bilmem aile yapısı kadın okadar magdur ki tükenmiş durumda ben sadece biraz düşün dedim hemen alsaydın demedim bu durum -lar kolay degil ama GERCEK
yok canım benim bir rahatsızlığım yoktu herhangi bir tedavi olmadı sadece gebelik isteğimden önce doktor kontrolüne gttim değerlerime fln bakıldı folik asit başladım. bu ay da ilk denememizdi olur mu olmaz mı derken oldu şükür
Canım çıkmak uzereyim kocam gelir şimdi kızlar yine görüşürüz hepinizi öpüyorum
öptüm canım kendine cici bak by by kocanı da kendini de üzmene izin verme canım
Tabii ki ben her zaman Allah'a herkesin gönlüne göre vermrsi için dua ederim çok şükür bir rahatsızlığım yok ama artık günümüzde bu rahatsızlıklar da atlatılıp bebek oluyor blim çok ilerledi,sabır lazım sadece. Allah ol deyince olacaksen bizden çok çok şanslısın canım ALLAH zamanında seni evladını kucağına almaya nasip eylesin canım . bizlerden duanı esirgeme senin duaların şimdi kabul olur canımmm lütfeenn
Sağol canım bugün çok destek oldun bana rabbim gönlüne göre versin
Tabii ki ben her zaman Allah'a herkesin gönlüne göre vermrsi için dua ederim çok şükür bir rahatsızlığım yok ama artık günümüzde bu rahatsızlıklar da atlatılıp bebek oluyor blim çok ilerledi,sabır lazım sadece. Allah ol deyince olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?