Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

moralin neden bozuluyo ki? regl olursammmm dedin,olmadın kiii daha:)

slm sayfa baya ilerlemiş talesden baska hamiş yok muuuuu inş hepimize nasip olurrrr talesss inş rabbim tamamına erdirsin gülüüüümm çok sevindimmm

tales kafana toka tak başka birşey takma canım . hicran sende artık üzülme lütfennnnnnn ben kendimi denize atayım ozaman hamiş olamadım diyee vayyyyyyy vayyyyyy . yeter kızlar üzülmek yok bundan böyle pozitifiz biz negatif değilizz lütfeeennnn üzmeyinnn tatlı canınızııııı

Canım sen olsan alır mıydın pazardan almıyoruz ki canım can bu can
şimdi sorsalar alamam derim ama 12 yıl sonra oturur biraz düşünürdüm cnm asel yalnış anlamasın niyetim çok ii kesinlikle. halam 18yıllık evli herşeyi denedi olmadı 2 yıldırda yetimhane kapılarında yatıoo vermiyolarrr yok malı olmalı yok güvencesi olmalı egitim seviyesi bilmem aile yapısı kadın okadar magdur ki tükenmiş durumda ben sadece biraz düşün dedim hemen alsaydın demedim bu durum -lar kolay degil ama GERCEK

kazanb sorduğumuz gibi sana daa sorum olacak canım izninle sen de pkolumuydun neden bebişin olmuyordu nasıl bir tedavi uygulandı iraz kısa kısa bahsseder misin cnm

kazanb sorduğumuz gibi sana daa sorum olacak canım izninle sen de pkolumuydun neden bebişin olmuyordu nasıl bir tedavi uygulandı iraz kısa kısa bahsseder misin cnm
yok canım benim bir rahatsızlığım yoktu herhangi bir tedavi olmadı sadece gebelik isteğimden önce doktor kontrolüne gttim değerlerime fln bakıldı folik asit başladım. bu ay da ilk denememizdi olur mu olmaz mı derken oldu şükür

Haklı olabilirsin canım ama aselim 3 aylık bi gebeliği olmuş yine nie olmasın ki

sen bizden çok çok şanslısın canım ALLAH zamanında seni evladını kucağına almaya nasip eylesin canım . bizlerden duanı esirgeme senin duaların şimdi kabul olur canımmm lütfeenn

Canım çıkmak uzereyim kocam gelir şimdi kızlar yine görüşürüz hepinizi öpüyorum

sen bizden çok çok şanslısın canım ALLAH zamanında seni evladını kucağına almaya nasip eylesin canım . bizlerden duanı esirgeme senin duaların şimdi kabul olur canımmm lütfeenn
Tabii ki ben her zaman Allah'a herkesin gönlüne göre vermrsi için dua ederim çok şükür bir rahatsızlığım yok ama artık günümüzde bu rahatsızlıklar da atlatılıp bebek oluyor blim çok ilerledi,sabır lazım sadece. Allah ol deyince olacak

hicrancım 14. gün pozitifse o günün tarihine 15 gün ekle öyle hesapla bat tarihini. ona göre beklersin yanılmamış olursun. çünkü 14. gün pozitifse 15. gün yumurtlamışsındır. yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olurmuş

haklısın canım imkanı olan yapar. ama imkanı olmayana da Allah yardım etsin canım çok zorrr çooookk bugün tahlillerim 150 tuttu hepsini yaptıramadım önemli olanları yaptırdım malesef böyle talilszli yaşadım birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…