Sıkma canını canım Allah kolaylık versin inşallahhaklısın canım imkanı olan yapar. ama imkanı olmayana da Allah yardım etsin canım çok zorrr çooookk bugün tahlillerim 150 tuttu hepsini yaptıramadım önemli olanları yaptırdım malesef böyle talilszli yaşadım birazz
inşallah canım inşallahhhSıkma canını canım Allah kolaylık versin inşallah
inş olur kim istemezkiHaklı olabilirsin canım ama aselim 3 aylık bi gebeliği olmuş yine nie olmasın ki
Ne kadar aci cekmis büyüklerimiz zamaninda icim sizliyor dayanamiyorum...kim bilir neler yasadi babaannen neler gördü neler cekti...herkezin dedigine inanmamak gerekiyor en yakini bile anlatsa,düsünürsen hemen hemen herkez kendini hakli görüyor her konuda kim hatasini kabul ediyorki kolay kolay?tabiki her insan icinde bulundugu olayi kendi versionunda anlatir degilmi?
Ben 9-10 yaslarindaydim bir aksam üstü evin telefonu caldi ben kostum ciktim alo dedim.Karsi taraftan bir kadin sesi "orasi yilmaz ailesinin evimi?" dedi evet dedim.Babanin adi mustafami dedi,evet dedim.Birden hickira hickira aglayarak,"yavrum ben senin babaannenim" dedi... bense annemin bana anlattiklarindan ileri giderek Neiiiiin benim babaannem yokki" dedim ve kostum babami cagirdim baba bir kadin ben senin babaannenim diyor bana diye.
O aksam yemekte hayatimda ilk defa babami aglarken gördüm icini cekiyordu,aradan bir hafta gecti bir telefon daha geldi...Babaannem ölmüs...kansermis ve babamdan af dilemis ve ben hayatimda hic ne babaannemi nede dedemi görmedim tanimadim...Dedem babam 2 yasindayken babaannemi terk etmis cekip gitmis babaannemde babam kücük diye bir daha evlenmis ama üvey babasi kabul etmemis babami calistirmis 3 yasinda ayakkabi boyatma falan ac birakmis eve getirdigi parayi elinden alip sofraya gec diyormus ve babamin önü hep bosmus...ben aciktim dediginde sen bu parayla dua et eve girebiliyorsun yemek hakketmedin diyormus hep.Babaannem gizlice her aksam 1 yumurta kirarmis babama.
Kusura bakmayin birden efkarlandim icimi döktüm inanin bunu en yakin arkadaslarima bile anlatmadim.Ama demek istedigim su,annem bile Babaannemin olmadigini halamin amcamin olmadigini beynimize isledi sirf kendi aralari zamaninda iyi degildi diye herseyi kendi versionunda anlatmis.Üveyde olsa amcam varmis halam varmis ama hic birini tanimiyorum ve malesef dedemi ve babaannemi hic bir zamanda taniyamicam...
Mrbbb kızlar aselcim bence en doğrusunu yapmissin illerde böyle bisey düşünürsen yasal yollara başvurursun zaten akilli hatunsun, vesselam
Esracim senin içinde üzüldüm kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez rabbim bize insanların hep gerçek yüzünü göstersin
Veracimmm canım senin içinde üzüldüm çok zor bi durum rabbim yardımcın olsun
Kızlar bugün dr aradım regl olursam hangi gün geleyim diye ikinci gün gel ilaçlar için rapor cikarticaz bu ay aşılama yapalım dedi o yüzden moralim çok bozuk
iyiyim canım sağolasın iyi dileklerin için çok teşekkürler Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımızacanım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
sen bu topicte bizim umudumuz oldun rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah
amin canım çok sağol
zor zamanlara yaşayarak gelmiş ailem bu günlere o yüzdende çok bağlıyımdır babama
canım sende sıkma kendini herşey olacağına varır
inşallah olmassın regl
böylece sende bizim ikinci hamişimiz olursun
evet tales oldu umut kazandb oldu umut herkes bu ara oluyor bakalım hicran daha yeni çıktı onunda canı sıkkıntı bütün gün rahatlatmaya çalıştım ama ne kadar yararlı oldum bilmiyorum doktor regl olursan aşılama yaparız demiş iki gün var diyordu bekliyor bakalım sıkınıyla
Kızlar yumurtaliklarim ağrıyor ve pembemsi bi akıntı geldi az önce ya regl oluyorum yada tales gibi oldum yerleşme oluyor
Kızlar nerdesinizzzzzx
Burdayimmm sen nerdesin kiz?
Tmm canım sağolvera yazdığımız yazıları okuyor hicran
vera yazdığımız yazıları okuyor hicran
Burdayimmm sen nerdesin kiz?
başka yerdeydik baktım sen vardın hicranı çağırdım ben deeeyazılarımı hep beğeniyosun ama görüşmek nasip olmadı her an çıkarsam kusra bakmayınBurdayimmm sen nerdesin kiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?