Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Sıkma canını canım Allah kolaylık versin inşallah

evet canım ya neler yaşamış büyüklerimiz
seninkide çok acıymış cidden
benim babanemde öldü ve ben şimdi her fırsatta ziyeret ediyorum mezarını
babam çok şeyler yaşamış ama pek hoşlnmaz anlatmaktan
kapalı bir kutu gibidir

amin canım çok sağol
zor zamanlara yaşayarak gelmiş ailem bu günlere o yüzdende çok bağlıyımdır babama

canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
sen bu topicte bizim umudumuz oldun rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah

canım sende sıkma kendini herşey olacağına varır
inşallah olmassın regl
böylece sende bizim ikinci hamişimiz olursun

evet tales oldu umut kazandb oldu umut herkes bu ara oluyor bakalım hicran daha yeni çıktı onunda canı sıkkıntı bütün gün rahatlatmaya çalıştım ama ne kadar yararlı oldum bilmiyorum doktor regl olursan aşılama yaparız demiş iki gün var diyordu bekliyor bakalım sıkınıyla

canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
sen bu topicte bizim umudumuz oldun rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah
iyiyim canım sağolasın iyi dileklerin için çok teşekkürler Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza

amin canım çok sağol
zor zamanlara yaşayarak gelmiş ailem bu günlere o yüzdende çok bağlıyımdır babama

canım sende sıkma kendini herşey olacağına varır
inşallah olmassın regl
böylece sende bizim ikinci hamişimiz olursun

Kızlar yumurtaliklarim ağrıyor ve pembemsi bi akıntı geldi az önce ya regl oluyorum yada tales gibi oldum yerleşme oluyor

Kızlar yumurtaliklarim ağrıyor ve pembemsi bi akıntı geldi az önce ya regl oluyorum yada tales gibi oldum yerleşme oluyor

hoş geldin hicranım canım umarım regl değildir canım inşallah döllenmen oluyordur canım nasıl geldin sen bu saatte

hicran ilknurum geldi ben öbür tarafa geçiyorum canım sen de gel isteren burada kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…