evet canım ya neler yaşamış büyüklerimiz
seninkide çok acıymış cidden
benim babanemde öldü ve ben şimdi her fırsatta ziyeret ediyorum mezarını
babam çok şeyler yaşamış ama pek hoşlnmaz anlatmaktan
kapalı bir kutu gibidir
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu arada :)
Canım benim durumu okudun mu senin yorumun ne
selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın bi arkadaşla görüşmeye geldim
HİCRAN4242 nasılsın canım konyanın nersinde oturuyon hangi doktora gidiyon belki karşlıalışırız senle :44:
Vallahi ilk kendi kendime sunu dedim,pembe akinti ben regelden önce hic bilmiyorum bu yerlesme isareti dedim ama seni hemen umutlandirmak istemiyorum yalnis anlama canim sonra üzülmeni istemedigim icin.
başka yerdeydik baktım sen vardın hicranı çağırdım ben deeeyazılarımı hep beğeniyosun ama görüşmek nasip olmadı her an çıkarsam kusra bakmayın
Hadi tanisalim :))) nerdensin?
Mrb ayşecim beysehirliyim ben ali acara gidiyorum ben sen?
Bi iki saat önceki ağrı da kalmadı canım çok hafif bi ağrı var yarına belli olur umutlu değilim zaten tatlım
Hap ardından iğne tedavisi gördüm ben canım bu ay aşılama olacak regl olursam hayırlısı sen hangi dr gidiyorsun sorunun neyben kadınhanılıyım canım hım ama ali acar tüp bebek uzmanı değilmi sen kaç yıllık evlisin ki
ben eğitim araştırmaya gidiyom
ali acara kaynımın gelini gidiyor aşılama yaptırdı tüp yaptırdı ama hiç biri de tutmadı inşallah sana erek kalmaz
Canim umutlanma dediysek negativ düsünme hemen bak küserim :)))) Dedigim gibi bugün sana xxxl dua var :)))
Sen güzel seyler düsün "bir gün olucak Insallah" de hep, az kaldi bak göreceksin yüce Rabbim sanada Insallah bir hayirli saglikli evlat nasip edicek :) INSALLAHHHHHHHHHHH AAAAAMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rosecimm izmirli ana antalya da yaşıyor tatlım
ben kadınhanılıyım canım hım ama ali acar tüp bebek uzmanı değilmi sen kaç yıllık evlisin ki
ben eğitim araştırmaya gidiyom
ali acara kaynımın gelini gidiyor aşılama yaptırdı tüp yaptırdı ama hiç biri de tutmadı inşallah sana erek kalmaz
Benim cocukluk arkadasimda antalyada.Iyi bir tane daha hemso buldum hehe :))))
Bi iki saat önceki ağrı da kalmadı canım çok hafif bi ağrı var yarına belli olur umutlu değilim zaten tatlım
Nasil bir agri güzelim?biraz tarif etsen? mesela yumurtaliklarinda yada yan kalcalarindan (Yani alt karninin yanlari hani kemik oldugu yer) Insallah anlamissindir :))) sanki damar cekiliyor gibi bir agri varmi?
Veya her zamanki regel den önceki agrilar gibimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?