Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Burda yine kaldim tek basima yapayalniz yine boynu bükük :)) benden sonra giren herkeze iyi geceler dualarim sizinle siz hep yatakta amin deyin. Öpüyorum hepiniziiii

Arkadaslar telden girdiğim icin tek tek alıntı yapmak zor oluyor . Konu ile ilgili farklı yorum asyalımdan gelmiş . Canım haklisin cok uzun zamandır bekliyorum ben ama söyle bir durum var yani ben3 aylık gebeliğimi kaybettim ki kac ay kendime gelemedim yarın bugun anne çıkıp geldigi zaman ki duşun karşındaki insan sağlıklı bir insan degil elimden almaya kalktığı zaman hiç bir hak idda edemem alır gider bende belki onunla geçirdiğim zamanla kala kalırım sanırım kafayı yerim hunı takat gezerim . Yasal yollardan olsa hiç düşünmem alırım ama bu sekilde hep diken üstünde olurum bu riski göze alamam . Ben hep evlâtlık olayına sıcak baktım hatta bir kendımın olsun birde evlâtlık alayım derdim ama yasal yollardan almak icinde cok prosedür var ben hiç birine uymuyorum . Kesin doktor raporu lazım cocuk olmuyor diye , ev olacak iyi bir gelir olacak vs vs vs . Sanki kendileri cok iyi bakıyorlarmış gibi gereksiz bir ton sey istiyorlar . Ne bilim riskli bir karar ki kadın bana hiç sağlıklı gelmedi insan canından canı bir köşeye nasıl atar gider aklım almıyor biraz duygusal bakıyorum olaya ben sanırım ama dogrusu da bu diye düşünüyorum . İns iyi bir aile evlat edinir diye dua ediyorum

Kızlar burda olan var miiiii
onun orası öyle haklısın alsan çocugu baksan büyütsen okutsan en önemlisi sevsen evlat yerine koysan yarın işi basa boyuta tasıyabilir bende zaten düşün dedim ama tanıdık olsa mesela emin oldugun biri dert olmayacak bela getirmeyecek terddütsüz evet dersin yada benim memur olup diyar diyar gezsen mesela ben bitlisteyim burdan alsam ileride tayinle gitsem nerden bulacak ki ama zor bu işler riskli haklısın inş gerek kalmazda rebbim kendi canımızdan kanımızdan birer evlat lütfeder fazlı kereminden izindeyim şuan ama pskolojm berbaaaaattt hergece atarken aglıyorum naapiiiim buda bizim imtihanımız rabbim yar ve yardımcımız olsun inş

Canım güçlü olmalısın ağlama dua et bizimde olacak elbet . Valla bilmiyorum kafam cok karıştı ama stres altında olmaktansa hiç bulasmamak daha iyi diye düşünüyorum .. Rabbim hepimiz icin hayırlı olanı versin insll

Uyku tutmuyorrrrrr beniiii offff . Kuzenim geldi simdi :)) arkadaslarım aradılar aksam yola çıktık yarın oradayiz dediler bu hafta yine yogun geçecek ya . Ovu testim kac gündür aynı pozitif yimirtam
Çatlayamadi bir türlü gerginimmmmmm

canım bende 15 yaşıma kadar üvey olan babanemi kendi babanem zannederdim
bir gün bahçede oynuyoruz kuzenlerle
amcamın kızı ağladı bende babaneme şikayet ettim hep ağlıyor bişey yokken diye
amcamın kızı bi anda orda dediki sen kime şikayet ediyorsun o benim babanem senin değil
bende avga ettim benimde babanem diye
babanemde kızdı hepinizin babanesiyim diye
ama benim jeton düştü tabiii babama sordum anlattı ondan sora o vakit öğrendim babanemin üvey olduğunu
rahmetli çok kızmıştı kuzenime
şimdi o kuzenimde öldü 20 yaşında ALLAH rahmet eylesin
zor zamanlar yaşamış ailelerimiz ama işte buda onların sınavıymış
sanırım bizimkide evlatsızlık

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu arada :)

hoşgeldin canım naslsın

iyiyim canım sağolasın iyi dileklerin için çok teşekkürler Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza

amin canım hayırlısıı hepimizin hakkında
nasıl bu arada moraller
alede br bayram havası esiyordur öyle değilmi

Kızlar yumurtaliklarim ağrıyor ve pembemsi bi akıntı geldi az önce ya regl oluyorum yada tales gibi oldum yerleşme oluyor

canım inşallah seninde tales gibi gebelik ağrılarındır bunlar
normalde benzer sanılar oluyormu adet olavcağın zaman da canım

maşallah canım ya ne çok gelenin gidenin var seninde
canım bu ay bende pozitifi yakalayamadım ya
akıntı filanda hiç olmadı
anlamadım bende
testlerde negatif
biraz bende sıkılıyoum bu yüzden normalde çoktan olmalıydıyumurtlama
bugün 17. gün biraz endişeliyim
sence bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim

Esracimmmmmmm burda mısın ? Canım benim test kac gündür pozitif yumurta çatlayamadi sanırım dımı

Gecen ay bende 15. Gun yumurtlamistim canım bak bu ay 20 gun sonra pozitifi gordum ama hala pozitif 4 gündür kafam Allak Bulak . Bence sende gec yumurtlayacan

Esracimmmmmmm burda mısın ? Canım benim test kac gündür pozitif yumurta çatlayamadi sanırım dımı

burdayım canım
canım yumurtan fazla büyümüşse filan çatlamakta güçlük oabilir bence
ama sen vakit bulunca çalışmaya devam et
regl ne kaç gün var canım senin az kalıdı sanırım

Gecen ay bende 15. Gun yumurtlamistim canım bak bu ay 20 gun sonra pozitifi gordum ama hala pozitif 4 gündür kafam Allak Bulak . Bence sende gec yumurtlayacan

bilmiyorumki canım ya normalde rutin 14 16. günler oluyordu ama benimde kafam karıştı
yumurtlamadığımız ay oluyor diye duymuştum sen ne diyorsun

Günaydın esra cimmm normalde ağrı ilk belimde başlar canım kanama baslayincada karnım ağrır su anki ağrı çok hafif yumurtalıklarda şişkinlik var gibi bu günü atlattim mi ins canım güzel şeylet düşünmeye başlayacağım sabaha nokta kadar peçeye kahvemsi leke geldi

valla canım herkeste belirtiler farklı oluyor
benim adetim minik kahve lekelerle başlıyor
sora iki gün filan öyle devam edip normale dönüyor
ama senin normalde öyle değilse şüphelenebilirsin
yinede bekle bakalım yarın akşama kadar
inşallah olmassında sora test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…