Yumurtaliklarin ustu kemiklere yakin bi yer canım hafif bi üşütme ağrısı gibi
Veracimmm ben çıkıyorum yarın görüşürüz
onun orası öyle haklısın alsan çocugu baksan büyütsen okutsan en önemlisi sevsen evlat yerine koysan yarın işi basa boyuta tasıyabilir bende zaten düşün dedim ama tanıdık olsa mesela emin oldugun biri dert olmayacak bela getirmeyecek terddütsüz evet dersin yada benim memur olup diyar diyar gezsen mesela ben bitlisteyim burdan alsam ileride tayinle gitsem nerden bulacak ki ama zor bu işler riskli haklısın inş gerek kalmazda rebbim kendi canımızdan kanımızdan birer evlat lütfeder fazlı kereminden izindeyim şuan ama pskolojm berbaaaaattt hergece atarken aglıyorum naapiiiim buda bizim imtihanımız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşKızlar burda olan var miiiii
nere gittin kıııııııııı iki dakkada tüh kimseyi yakalayamadı uykum da yokKızlar burda olan var miiiii
onun orası öyle haklısın alsan çocugu baksan büyütsen okutsan en önemlisi sevsen evlat yerine koysan yarın işi basa boyuta tasıyabilir bende zaten düşün dedim ama tanıdık olsa mesela emin oldugun biri dert olmayacak bela getirmeyecek terddütsüz evet dersin yada benim memur olup diyar diyar gezsen mesela ben bitlisteyim burdan alsam ileride tayinle gitsem nerden bulacak ki ama zor bu işler riskli haklısın inş gerek kalmazda rebbim kendi canımızdan kanımızdan birer evlat lütfeder fazlı kereminden izindeyim şuan ama pskolojm berbaaaaattt hergece atarken aglıyorum naapiiiim buda bizim imtihanımız rabbim yar ve yardımcımız olsun inş
Evet esracim babamda ayni onun yaninda kimse bu konuyu acamaz, biz bunlari teyzelerimiden ve anneannemden duyduk komsularmis zamaninda.(Sonra kendiside anneme anlatmis teyzelerim ordan biliyor).
Ben malesef ziyaret edemiyorum dedemin izmirde dogup büyüyüp ve orda öldügünü biliyoruz sadece ama babaannemi hic bilmiyoruz(((
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu arada :)
iyiyim canım sağolasın iyi dileklerin için çok teşekkürler Rabbim sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza
Kızlar yumurtaliklarim ağrıyor ve pembemsi bi akıntı geldi az önce ya regl oluyorum yada tales gibi oldum yerleşme oluyor
Uyku tutmuyorrrrrr beniiii offff . Kuzenim geldi simdi :)) arkadaslarım aradılar aksam yola çıktık yarın oradayiz dediler bu hafta yine yogun geçecek ya . Ovu testim kac gündür aynı pozitif yimirtam
Çatlayamadi bir türlü gerginimmmmmm
maşallah canım ya ne çok gelenin gidenin var seninde
canım bu ay bende pozitifi yakalayamadım ya
akıntı filanda hiç olmadı
anlamadım bende
testlerde negatif
biraz bende sıkılıyoum bu yüzden normalde çoktan olmalıydıyumurtlama
bugün 17. gün biraz endişeliyim
sence bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim
Esracimmmmmmm burda mısın ? Canım benim test kac gündür pozitif yumurta çatlayamadi sanırım dımı
Gecen ay bende 15. Gun yumurtlamistim canım bak bu ay 20 gun sonra pozitifi gordum ama hala pozitif 4 gündür kafam Allak Bulak . Bence sende gec yumurtlayacan
Kesinlikle fazla büyüdü ve çatlamıyor( offf
hoşgeldin canım naslsın
amin canım hayırlısıı hepimizin hakkında
nasıl bu arada moraller
alede br bayram havası esiyordur öyle değilmi
canım inşallah seninde tales gibi gebelik ağrılarındır bunlar
normalde benzer sanılar oluyormu adet olavcağın zaman da canım
Günaydın esra cimmm normalde ağrı ilk belimde başlar canım kanama baslayincada karnım ağrır su anki ağrı çok hafif yumurtalıklarda şişkinlik var gibi bu günü atlattim mi ins canım güzel şeylet düşünmeye başlayacağım sabaha nokta kadar peçeye kahvemsi leke geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?