valla canım herkeste belirtiler farklı oluyor
benim adetim minik kahve lekelerle başlıyor
sora iki gün filan öyle devam edip normale dönüyor
ama senin normalde öyle değilse şüphelenebilirsin
yinede bekle bakalım yarın akşama kadar
inşallah olmassında sora test yaparsın
canım jinekoloğuna sorsan bi fikir verir sana
hani yumurta takibin vardı senin zaten
selam kızlar meğer tales hamileymiş dimi inanamadım gebelik takvimini görünce baska da hamişimiz olmadı galiba
Benim direk gelir canım leke olmazdı belki bu kez böyle olacaktır su an hic umudum yok canım hayırlısı bakalım
esracım doktor aşılama olayına takmış durumda . bana gittiğimde demişti zaten bakalım kendiliğinden çatlıyormu yumurtan diye . ya insanları anlamıyorum ben kadına diyorum maddi olarak hazır değilim yumurta takibi yaptırmak istiyorum o beni bu ay salladı hep !
şimdi gitmek de istemiyorum yine muayene ücreti olacak . bakalım kısmet ya bu stresle nasıl bekleyecem onu da bilmiyrum ya
canım nerelerdesin sen girmiyormusun artık ?
doktora gidecektin gittin mi ?
Tales hamile evet ilk ayında gebe kaldıbence tales hani şu kocam ceketini üstüme atsa hamile kalırım diyenlerden olacak çünkü ilk denemesi bingo tam isabet oldu birde boşuna strese girdi üzdü kendini
tatlım regl öncesi kahve lekelenmeler bana çok tanıdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız yoksa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
erken gebelik testlerinden alsana canım ya hadi
Bekleyeceğim tatlım bana kırmızılar gelecek gibi geliyor şimdi test yaparsam negatif çıkarsa birde kırmızılar gelirse cooooooook üzülürüm
Labo marka var onu bile yapmak istemiyorm güvenemiyorum testlere de uff
bat bugün dü dimi senin ? bekleyelim canım inşllllllllllllllllll hamişsindir bize ikinci sevinci yaşatırsın canım
Benim direk gelir canım leke olmazdı belki bu kez böyle olacaktır su an hic umudum yok canım hayırlısı bakalım
esracım doktor aşılama olayına takmış durumda . bana gittiğimde demişti zaten bakalım kendiliğinden çatlıyormu yumurtan diye . ya insanları anlamıyorum ben kadına diyorum maddi olarak hazır değilim yumurta takibi yaptırmak istiyorum o beni bu ay salladı hep !
şimdi gitmek de istemiyorum yine muayene ücreti olacak . bakalım kısmet ya bu stresle nasıl bekleyecem onu da bilmiyrum ya
i
selam kızlar meğer tales hamileymiş dimi inanamadım gebelik takvimini görünce baska da hamişimiz olmadı galiba
canım umudum yok deme Allahtan umut kesilmez hiç bi zaman
biraz daha sabret yarın sabahadek olmassan ki inşallah olmassın o vakit bir test yaparsın
inşallah hayırlı dileğin gerçek olur canım ne diyim
Yarin sabaha kalmayacak canım bi an önce gelsede ikinci gün dr gitmem gerek bugün gelirse yarın giderim randevu falan almam gerek sekreter dün adet olunca ara demişti hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak bimiyorum olacaksa olsada bu kadar stresten kurulsam daha kocis izin işini ayarlamadi bide o var of of
merhaba.benimde bugün adetimin son günü bebek çalışmalarına başlamak mı gerek , yumurtlama gününü falan nasıl hesaplıyorsunuz? hiç doktora gidesim yok düşük yaptığımdan beri.. bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler.
vallahi sormayın şu panik halim olmasa. adetim bazen stresten falan uzar ama genelde 32 günde bir gelir.canım hoşgeldin
yeni bi ay başlangıcındasın daha o yüzden stres yok ilk başta
şimdi sen kaç günde adet oluyorsun
yani ilk damlama gününden sonraki damlama gününe kaç gün var mesela
hicraaaaan lütfen sakin olur musunnYarin sabaha kalmayacak canım bi an önce gelsede ikinci gün dr gitmem gerek bugün gelirse yarın giderim randevu falan almam gerek sekreter dün adet olunca ara demişti hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak bimiyorum olacaksa olsada bu kadar stresten kurulsam daha kocis izin işini ayarlamadi bide o var of of
üniv hastanesine gidiyorum canım birde aşılama nasıl yapılıyor ya benim hic bi fikrim yokya sen niye bu kadar stres yaptın bi sakin ol hicrancım
belki hiç bunlara gerek kalmayacak
hafta sonuna gelsede ayarlar onlar takma kafana lütfen
hicraaaaan lütfen sakin olur musunn
evet işte beni düşün. kendime eziyet ettim boşa. herşey bir iki gün içinde netleşir sakin olüniv hastanesine gidiyorum canım birde aşılama nasıl yapılıyor ya benim hic bi fikrim yok
Canım benim yaşadıklarımı sende yaşadın sakin olmak çok zor
vallahi sormayın şu panik halim olmasa. adetim bazen stresten falan uzar ama genelde 32 günde bir gelir.
üniv hastanesine gidiyorum canım birde aşılama nasıl yapılıyor ya benim hic bi fikrim yok
Canım benim yaşadıklarımı sende yaşadın sakin olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?