Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Benim direk gelir canım leke olmazdı belki bu kez böyle olacaktır su an hic umudum yok canım hayırlısı bakalım

selam kızlar meğer tales hamileymiş dimi inanamadım gebelik takvimini görünce baska da hamişimiz olmadı galiba

canım jinekoloğuna sorsan bi fikir verir sana
hani yumurta takibin vardı senin zaten

esracım doktor aşılama olayına takmış durumda . bana gittiğimde demişti zaten bakalım kendiliğinden çatlıyormu yumurtan diye . ya insanları anlamıyorum ben kadına diyorum maddi olarak hazır değilim yumurta takibi yaptırmak istiyorum o beni bu ay salladı hep !
şimdi gitmek de istemiyorum yine muayene ücreti olacak . bakalım kısmet ya bu stresle nasıl bekleyecem onu da bilmiyrum ya

selam kızlar meğer tales hamileymiş dimi inanamadım gebelik takvimini görünce baska da hamişimiz olmadı galiba

canım nerelerdesin sen girmiyormusun artık ?
doktora gidecektin gittin mi ?
Tales hamile evet ilk ayında gebe kaldı bence tales hani şu kocam ceketini üstüme atsa hamile kalırım diyenlerden olacak çünkü ilk denemesi bingo tam isabet oldu birde boşuna strese girdi üzdü kendini

Benim direk gelir canım leke olmazdı belki bu kez böyle olacaktır su an hic umudum yok canım hayırlısı bakalım

tatlım regl öncesi kahve lekelenmeler bana çok tanıdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız yoksa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
erken gebelik testlerinden alsana canım ya hadi

Bekleyeceğim tatlım bana kırmızılar gelecek gibi geliyor şimdi test yaparsam negatif çıkarsa birde kırmızılar gelirse cooooooook üzülürüm

Bekleyeceğim tatlım bana kırmızılar gelecek gibi geliyor şimdi test yaparsam negatif çıkarsa birde kırmızılar gelirse cooooooook üzülürüm

Labo marka var onu bile yapmak istemiyorm güvenemiyorum testlere de uff

bat bugün dü dimi senin ? bekleyelim canım inşllllllllllllllllll hamişsindir bize ikinci sevinci yaşatırsın canım

bat bugün dü dimi senin ? bekleyelim canım inşllllllllllllllllll hamişsindir bize ikinci sevinci yaşatırsın canım

Canım günüm yarın ama ağrılarım başladı maalesef bel kasik karın ağrısı hep böyle olur akşama kalmaz gelir

canım umudum yok deme Allahtan umut kesilmez hiç bi zaman
biraz daha sabret yarın sabahadek olmassan ki inşallah olmassın o vakit bir test yaparsın
inşallah hayırlı dileğin gerçek olur canım ne diyim

canım doktorlar senin varından yokndan anlamıyor
dünya kadar muayene ücreti alıyolar
haklısın ama sabret bakalım teste ve çalışmaya devam et şimdilik
bakarsın ummadığın ayda hayırlı haberi alırsın
bu arada senin toto nasıl oldu kız acıyormu hala

evet canım tales hamiş
bize inanmadı hamilesin dedik ama işte biraz naz yaptı
çok şükür umut oldu hepimize rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin

canım umudum yok deme Allahtan umut kesilmez hiç bi zaman
biraz daha sabret yarın sabahadek olmassan ki inşallah olmassın o vakit bir test yaparsın
inşallah hayırlı dileğin gerçek olur canım ne diyim

Yarin sabaha kalmayacak canım bi an önce gelsede ikinci gün dr gitmem gerek bugün gelirse yarın giderim randevu falan almam gerek sekreter dün adet olunca ara demişti hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak bimiyorum olacaksa olsada bu kadar stresten kurulsam daha kocis izin işini ayarlamadi bide o var of of

merhaba.benimde bugün adetimin son günü bebek çalışmalarına başlamak mı gerek , yumurtlama gününü falan nasıl hesaplıyorsunuz? hiç doktora gidesim yok düşük yaptığımdan beri.. bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler.

ya sen niye bu kadar stres yaptın bi sakin ol hicrancım
belki hiç bunlara gerek kalmayacak
hafta sonuna gelsede ayarlar onlar takma kafana lütfen

canım hoşgeldin
yeni bi ay başlangıcındasın daha o yüzden stres yok ilk başta
şimdi sen kaç günde adet oluyorsun
yani ilk damlama gününden sonraki damlama gününe kaç gün var mesela

Son düzenleme:
canım hoşgeldin
yeni bi ay başlangıcındasın daha o yüzden stres yok ilk başta
şimdi sen kaç günde adet oluyorsun
yani ilk damlama gününden sonraki damlama gününe kaç gün var mesela
vallahi sormayın şu panik halim olmasa. adetim bazen stresten falan uzar ama genelde 32 günde bir gelir.

hicraaaaan lütfen sakin olur musunn

vallahi sormayın şu panik halim olmasa. adetim bazen stresten falan uzar ama genelde 32 günde bir gelir.

hımmm canım 32 günse döngün 16 ya da 18. günler yumurtlaman muhtemel
ama sen emin olmak için ovulasyan testi al bence garanti olur

üniv hastanesine gidiyorum canım birde aşılama nasıl yapılıyor ya benim hic bi fikrim yok

Canım benim yaşadıklarımı sende yaşadın sakin olmak çok zor

canım aşılamayı ben bilmiyorum ama asel biliyordur
özelden yaz ona cevap yazar mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…