çok sağol canım çok teşekkür ederim :)umarım bu ay hayırlısı ile olurhımmm canım 32 günse döngün 16 ya da 18. günler yumurtlaman muhtemel
ama sen emin olmak için ovulasyan testi al bence garanti olur
çok sağol canım çok teşekkür ederim :)umarım bu ay hayırlısı ile olur
rica ederim ne yaptımki
canım ovulasyon testleriyle ilgili bilgiin varmı senin yoksa yardımcı olalım
açıkcası hiç bir bilgim yok sıkmamak için sormadım internetten araştırayım dedim daha yeni evliyim aralıkta 7 haftalık düşük yaptım . geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım geçen ay bebiş olmadı bu ay bilinçli davranmak istiyorum oyüzden araştırıyorum. ovulasyon testi hakkında da bi fikrim hiç yok
evet işte beni düşün. kendime eziyet ettim boşa. herşey bir iki gün içinde netleşir sakin ol
canım aşılamayı ben bilmiyorum ama asel biliyordur
özelden yaz ona cevap yazar mutlaka
Kızlar kırmızılar geldi yarın dr gidiyorum aşılama yapılacak ilaçlar için rapor çıkarticam fiyat sordum 450 dedi ve ilaçlar hariç of of kafayı yiyecem
Hiç üzülme canım Allah yardım edecektir dünyanın en güzel emeli için yapılıcak bu masraf Rabbim bereketini verir de maddi ve manevi olarak yıpranmadan bebişe kavuşursunuz inşKızlar kırmızılar geldi yarın dr gidiyorum aşılama yapılacak ilaçlar için rapor çıkarticam fiyat sordum 450 dedi ve ilaçlar hariç of of kafayı yiyecem
canım tamam sen çok stres yaptın bugün ama ya sakin olurmusun lütfen
bundada vardır bi hayır
Hiç üzülme canım Allah yardım edecektir dünyanın en güzel emeli için yapılıcak bu masraf Rabbim bereketini verir de maddi ve manevi olarak yıpranmadan bebişe kavuşursunuz inş
canım doktorlar senin varından yokndan anlamıyor
dünya kadar muayene ücreti alıyolar
haklısın ama sabret bakalım teste ve çalışmaya devam et şimdilik
bakarsın ummadığın ayda hayırlı haberi alırsın
bu arada senin toto nasıl oldu kız acıyormu hala
Canlarım desteğiniz için cooooooook teşekkür ederim rabbim büyük ins bu kez olur
Kızlar kırmızılar geldi yarın dr gidiyorum aşılama yapılacak ilaçlar için rapor çıkarticam fiyat sordum 450 dedi ve ilaçlar hariç of of kafayı yiyecem
açıkcası hiç bir bilgim yok sıkmamak için sormadım internetten araştırayım dedim daha yeni evliyim aralıkta 7 haftalık düşük yaptım . geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım geçen ay bebiş olmadı bu ay bilinçli davranmak istiyorum oyüzden araştırıyorum. ovulasyon testi hakkında da bi fikrim hiç yok
Kızlar listemize dahil olmak isteyenler bana bilgi versin ekleyeyimmmmmmmmmmmmmm .
maşallah ilk hamişimiz ile başladık bu ay umutluyum bennnnnnnnnn
ISRARLA VE UMUTLA gebe KALACAĞIM DİYENLER
1.TUZ KARABİBER
2.ASEL
3.ESRA1982
4.BEYAZLIM
5.HICRAN4242
6.POFUDUKNAZ
7.ASYALI27
8.ARRRRR
9.VERA05
10.TALES AND LEGENDS
11.YAREN35
12.DIDEM BRS
13.T_UGBA
14.YASEMIN_84
canım anladım neden sıkılayımki herşeyi sorabilirsin tabiki
canım ovulasyon testi yumurtlama gününü tespit etmek için kullanılır
adet döngüne göre yapmaya başlarsın ve tıpkı gebelik testleri gibi işler
tam ve koyu iki çizgi gördüğünde pozitiftir ve pozitifi gördükten 24-36 saat sora yumurtan çatlamıştır demek
yani testin pozitif çıkınca 2 gün üst üste ya da gün aşırı eşinle olman gerekir
bu testler eczanelerde satılıyor ancak fiyatı çok yüksek oluyor
ancak netten alırsan daha uygun
gitti gidiyor diye site var alşvrş sitesi
ordan alıyorum ben hep
çok daha uygun oluyor fiyatı
forumdada ovulasyon testiyle ilgili açıklayıcı güzel bi topik var oraya da bakabilirsin
merhaba lili doğum kontrol hapını yeni bıraktıysn eğer vucuttan zor atılıyor hapın etkisi canım bir kaç ayını alabilir canım haberin olsun
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
- DIDEM BRS
- T_UGBA
- YASEMIN_84
- ROSE3507
YUKARIDAKİ LİSTE TOPİC İÇERİSİNDEKİ KATILIMA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR . İÇİMİZDEN KİM HAMİLE KALIRSA HİKAYESİNİ BAŞTAN SONRA KADAR BİZİMLE PAYLAŞACAK VE İLK SAYFADA YER ALACAK. AMAÇ KİM NE SORUNU VARDI NE KULLANDI NEYE İYİ GELDİ... BİZDEN SONRA BURAYI OKUYACAK KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK . TOPİĞİMİZ HAMİŞ KAYNASIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
merhaba rose ama eskilerden annem teyzemler falan hapını birkaç gün geciktirseler hamile kalmışlar. ben annemin 4. kuzusuyum ozamanlar sıkıntılardan dolayı istememiş beni atlamış zıplamış düşürmek için ama sıkı sıkı yapışmışım ama bir de bana bak oturduğum yerden bebişimi düşürdümneyse hayırlı evlatlar nasip etsin her bekleyene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?