Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

rica ederim ne yaptımki
canım ovulasyon testleriyle ilgili bilgiin varmı senin yoksa yardımcı olalım

açıkcası hiç bir bilgim yok sıkmamak için sormadım internetten araştırayım dedim daha yeni evliyim aralıkta 7 haftalık düşük yaptım . geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım geçen ay bebiş olmadı bu ay bilinçli davranmak istiyorum oyüzden araştırıyorum. ovulasyon testi hakkında da bi fikrim hiç yok

canım anladım neden sıkılayımki herşeyi sorabilirsin tabiki
canım ovulasyon testi yumurtlama gününü tespit etmek için kullanılır
adet döngüne göre yapmaya başlarsın ve tıpkı gebelik testleri gibi işler
tam ve koyu iki çizgi gördüğünde pozitiftir ve pozitifi gördükten 24-36 saat sora yumurtan çatlamıştır demek
yani testin pozitif çıkınca 2 gün üst üste ya da gün aşırı eşinle olman gerekir
bu testler eczanelerde satılıyor ancak fiyatı çok yüksek oluyor
ancak netten alırsan daha uygun
gitti gidiyor diye site var alşvrş sitesi
ordan alıyorum ben hep
çok daha uygun oluyor fiyatı
forumdada ovulasyon testiyle ilgili açıklayıcı güzel bi topik var oraya da bakabilirsin

evet işte beni düşün. kendime eziyet ettim boşa. herşey bir iki gün içinde netleşir sakin ol

canım aşılamayı ben bilmiyorum ama asel biliyordur
özelden yaz ona cevap yazar mutlaka

Kızlar kırmızılar geldi yarın dr gidiyorum aşılama yapılacak ilaçlar için rapor çıkarticam fiyat sordum 450 dedi ve ilaçlar hariç of of kafayı yiyecem

Kızlar kırmızılar geldi yarın dr gidiyorum aşılama yapılacak ilaçlar için rapor çıkarticam fiyat sordum 450 dedi ve ilaçlar hariç of of kafayı yiyecem

canım tamam sen çok stres yaptın bugün ama ya sakin olurmusun lütfen
bundada vardır bi hayır

Hiç üzülme canım Allah yardım edecektir dünyanın en güzel emeli için yapılıcak bu masraf Rabbim bereketini verir de maddi ve manevi olarak yıpranmadan bebişe kavuşursunuz inş

canım tamam sen çok stres yaptın bugün ama ya sakin olurmusun lütfen
bundada vardır bi hayır

Hiç üzülme canım Allah yardım edecektir dünyanın en güzel emeli için yapılıcak bu masraf Rabbim bereketini verir de maddi ve manevi olarak yıpranmadan bebişe kavuşursunuz inş

Canlarım desteğiniz için cooooooook teşekkür ederim rabbim büyük ins bu kez olur

esracım bilmiyorum ya . bu test pozitif olduktan sonra yumurta çatlamadan kalır mı ki ya var mı acaba böyle bir durum
toto iyi canım hala tampon var . açık yara kapanması lazım . otururken sıkıntı oluyor biraz ama sıkıyorum dişimi mecburrrrrrrrrrrrrrrrr napacan sıkmayancanda . ne çektim be ben esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canlarım desteğiniz için cooooooook teşekkür ederim rabbim büyük ins bu kez olur

datlummmmmmmmmmmmmmm seni hep destekliyorum . hatta seçimlerde aday olursan tümden destekler oyumu sana kullanırım.

hicranım moralin yerine gelsin diye takılıyorum bana kızma lütfen . şimdi aşılama ile ilgili bilgi sormuşsun hemen anlatayım .

Regl 2. günü gidiyorsun iğne ya da hapa başlıyorsun muhtemelen 4-5 gün sonra kontrole gidersin . iğneler bittikten sonra yumoşun çatlaması için iğne veriyor sana ve ertesi gün gel diyor . o gün eşin ile gidiyorsun ve eşin sperm perhizi yapmış olacak 3 gün boşalmamış olacak . sonra eşin sperm veriyor ve o spermleri yıkıyorlar sen muayene olur gibi yatıyorsun ve içine boşaltıyorlar . 10-15 dk yatıyorsun sonra kalkıp eve geliyorsun . gün aşırı ilişkiye devam ediyorsun yine de . sonra 15 gün sonra test tarihin geliyor regl olmazsan . testinin yapıyorsun birde bakıyorsun ki beta hcg 200 çıkmış

canım aşılama yaptırmadım ama her aşamasında bilgim var . kafana takılan ne olursa bana sor . Şimdikinden farklı yapacağın tek şey şu yumoşunu çatlatacak ve spermi sana doktor enjekte edecek . yumurta takibinden çok farklı değil . inşllllllllllllllllllllllllllllll sorunsuz biter .
bu arada rahim fili çektirdin mi sen şekerim tüplerin açık mı ?

Kızlar listemize dahil olmak isteyenler bana bilgi versin ekleyeyimmmmmmmmmmmmmm .
maşallah ilk hamişimiz ile başladık bu ay umutluyum bennnnnnnnnn

ISRARLA VE UMUTLA gebe KALACAĞIM DİYENLER

1.TUZ KARABİBER
2.ASEL
3.ESRA1982
4.BEYAZLIM
5.HICRAN4242
6.POFUDUKNAZ
7.ASYALI27
8.ARRRRR
9.VERA05
10.TALES AND LEGENDS
11.YAREN35
12.DIDEM BRS
13.T_UGBA
14.YASEMIN_84

canım açıkçası kızmızılar geldiği için ben üzülmedim senin adına hayırlısı buymuş çünkü üzülme ne yapılması gerekiyorsa yapın canım
eğer maddi durumun varsa yaptırmaya yaptır canım hiç şüphesiz eşinle konuştun mu o ne diyor canım bu arada merhaba

merhaba lili doğum kontrol hapını yeni bıraktıysn eğer vucuttan zor atılıyor hapın etkisi canım bir kaç ayını alabilir canım haberin olsun

aşk olsun canım unutmuşsun beni

hatırladığım kadarıyla tales hamişti asel yanılmıyorumdur umarımmm

açıklamaların için çok teşekkür ederim çok sağol internetten baktım bakalım bu ay normal deneyelim olursa artık . Umarım Allahım Yarabbim çok beklettirmez inşallah :)

merhaba lili doğum kontrol hapını yeni bıraktıysn eğer vucuttan zor atılıyor hapın etkisi canım bir kaç ayını alabilir canım haberin olsun

merhaba rose ama eskilerden annem teyzemler falan hapını birkaç gün geciktirseler hamile kalmışlar. ben annemin 4. kuzusuyum ozamanlar sıkıntılardan dolayı istememiş beni atlamış zıplamış düşürmek için ama sıkı sıkı yapışmışım ama bir de bana bak oturduğum yerden bebişimi düşürdüm neyse hayırlı evlatlar nasip etsin her bekleyene :)

aha listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz maşallahhhhhhhhhhhhhhh

öyle düşünme canım . gebelik sağlıklı değilse vucut dışarı atıyor . senin için hayırlısı ne ise o olsun . Bir daha olur sıkma canını . kolay hamile kalabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…