merhaba rose ama eskilerden annem teyzemler falan hapını birkaç gün geciktirseler hamile kalmışlar. ben annemin 4. kuzusuyum ozamanlar sıkıntılardan dolayı istememiş beni atlamış zıplamış düşürmek için ama sıkı sıkı yapışmışım ama bir de bana bak oturduğum yerden bebişimi düşürdümneyse hayırlı evlatlar nasip etsin her bekleyene :)
Sağol tatlım bu konularda hic bir fikrim yok kabaca biliyorum ben ve bu aşılama işi bana hic sıcak gelmiyor esim dr konuşacak birazdan bu ay da iğne kullansak aşılama ile olur mi bilmem ama bence şansı az gibi tüpler e bakılmadı benim canımesracım bilmiyorum ya . bu test pozitif olduktan sonra yumurta çatlamadan kalır mı ki ya var mı acaba böyle bir durum
toto iyi canım hala tampon var . açık yara kapanması lazım . otururken sıkıntı oluyor biraz ama sıkıyorum dişimi mecburrrrrrrrrrrrrrrrr napacan sıkmayancanda . ne çektim be ben esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
datlummmmmmmmmmmmmmm seni hep destekliyorum . hatta seçimlerde aday olursan tümden destekler oyumu sana kullanırım.
hicranım moralin yerine gelsin diye takılıyorum bana kızma lütfen . şimdi aşılama ile ilgili bilgi sormuşsun hemen anlatayım .
Regl 2. günü gidiyorsun iğne ya da hapa başlıyorsun muhtemelen 4-5 gün sonra kontrole gidersin . iğneler bittikten sonra yumoşun çatlaması için iğne veriyor sana ve ertesi gün gel diyor . o gün eşin ile gidiyorsun ve eşin sperm perhizi yapmış olacak 3 gün boşalmamış olacak . sonra eşin sperm veriyor ve o spermleri yıkıyorlar sen muayene olur gibi yatıyorsun ve içine boşaltıyorlar . 10-15 dk yatıyorsun sonra kalkıp eve geliyorsun . gün aşırı ilişkiye devam ediyorsun yine de . sonra 15 gün sonra test tarihin geliyor regl olmazsan . testinin yapıyorsun birde bakıyorsun ki beta hcg 200 çıkmış
canım aşılama yaptırmadım ama her aşamasında bilgim var . kafana takılan ne olursa bana sor . Şimdikinden farklı yapacağın tek şey şu yumoşunu çatlatacak ve spermi sana doktor enjekte edecek . yumurta takibinden çok farklı değil . inşllllllllllllllllllllllllllllll sorunsuz biter .
bu arada rahim fili çektirdin mi sen şekerim tüplerin açık mı ?
Sağol tatlım bu konularda hic bir fikrim yok kabaca biliyorum ben ve bu aşılama işi bana hic sıcak gelmiyor esim dr konuşacak birazdan bu ay da iğne kullansak aşılama ile olur mi bilmem ama bence şansı az gibi tüpler e bakılmadı benim canım
canım bende 15 yaşıma kadar üvey olan babanemi kendi babanem zannederdim
bir gün bahçede oynuyoruz kuzenlerle
amcamın kızı ağladı bende babaneme şikayet ettim hep ağlıyor bişey yokken diye
amcamın kızı bi anda orda dediki sen kime şikayet ediyorsun o benim babanem senin değil
bende avga ettim benimde babanem diye
babanemde kızdı hepinizin babanesiyim diye
ama benim jeton düştü tabiii babama sordum anlattı ondan sora o vakit öğrendim babanemin üvey olduğunu
rahmetli çok kızmıştı kuzenime
şimdi o kuzenimde öldü 20 yaşında ALLAH rahmet eylesin
zor zamanlar yaşamış ailelerimiz ama işte buda onların sınavıymış
sanırım bizimkide evlatsızlık
canım açıkçası kızmızılar geldiği için ben üzülmedim senin adına hayırlısı buymuş çünkü üzülme ne yapılması gerekiyorsa yapın canım
eğer maddi durumun varsa yaptırmaya yaptır canım hiç şüphesiz eşinle konuştun mu o ne diyor canım bu arada merhaba
canım yaa sen hsg çektirmeden niye aşılama oluyorsunki en önemlisi o zaten tüp kapalıysa nereye gidecek tohumcuklar
Sağol tatlım bu konularda hic bir fikrim yok kabaca biliyorum ben ve bu aşılama işi bana hic sıcak gelmiyor esim dr konuşacak birazdan bu ay da iğne kullansak aşılama ile olur mi bilmem ama bence şansı az gibi tüpler e bakılmadı benim canım
Canım eşimle konuşuyordum aşılama olayına sıcak bakmıyorum pek eşimle konuştum iğne ye devam edelim mi diye soracak
As tatlım derdimiz boyumuzdan aşkın baksana şekerim hsgden korkuyorum aşkında gerçi dr olacak insan bisey demedi bide prof olacak sinir olmaya başladım bu ali acara
canım hsg röngeni çekmeleri lazım tüplerine bakmak için bakmadıkları hata bence ben tedavinin başında olduğum iiçin henüz istenmediii
canım daha yeni evlisiniz bence kendini sıkma nasıl hayırlıysa öyle yapın ama doktora sor hsg röntgeni çektirmemize gerek var mı benim tüplerim nasıl diye sor canım mutlaka tüplerinde sorun varsa bebeiş olmaz şekerim senin hormonlarında sorun yok regl düzenli iğneyle de hamiş kalamaman tuhaf şekerim doktorunun çözemediği birşey bir tuhaflık var diyorum ben eksik kalan bişi var sanki senin tedavindee bana öyle gliyorr
en iyi doktor dedin canım. ALLAH başka büyük dertler vermesin canımm
Aminnn cnm evet iyi ama niye böyle soru işaretleri bırakıyor kafamda
sanırım yoğunluğundan dolayı hastalarına iyi bilgi veremeyebiliyordur olabilir mi canımm ben öyle düşündün bir annn
Aynen öyle canım çok yoğun oluyor kafam çok karışık gidiyoruz özel muayenehanesine saatlerce bekliyoruz gündüz gidiyoruz gece geliyoruz üniv hastanesinde öğretim üyesi dr um tahlil vs için hastaneye gidiyoruz herke orda dr görüşmek imkansız yani
dün niye kactin hemen? sana yazdim ama yoktun
kızlar nasılsınızesracım yaptınmı incir kürünü??asel hakkaten nasıl oldu toton
hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .Çok sinirlerim bozuldu tatlım ya çok doğru söylüyorsun kocamlada atıştım bu kadar anlayışsız olmak zorundalar mi benim derdim bana yeter of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?