Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kızlar nasılsınızesracım yaptınmı incir kürünü??asel hakkaten nasıl oldu toton

offffff arkanda koşa koşa bir ha oldum ha aaa o kadar yazı yazdım ama okuyamıyorsunnnnnnn

amin canım kişiye göre değişir her bünye farklıdır bilrsin

Sağol tatlım bu konularda hic bir fikrim yok kabaca biliyorum ben ve bu aşılama işi bana hic sıcak gelmiyor esim dr konuşacak birazdan bu ay da iğne kullansak aşılama ile olur mi bilmem ama bence şansı az gibi tüpler e bakılmadı benim canım

canım yaa sen hsg çektirmeden niye aşılama oluyorsunki en önemlisi o zaten tüp kapalıysa nereye gidecek tohumcuklar

Sana tekrar o günleri hatirlattigim icin,seni üzmek istemezdim ...
Kuzenine de inan cok üzüldüm ( ALLAH rahmet eylesin ikisinide gercekten üzüldüm kusura bakma güzelim...
Kuzenin rahatsizmiydi?cok merak ettim yasi cok kücükmüs (

Canım eşimle konuşuyordum aşılama olayına sıcak bakmıyorum pek eşimle konuştum iğne ye devam edelim mi diye soracak

canım yaa sen hsg çektirmeden niye aşılama oluyorsunki en önemlisi o zaten tüp kapalıysa nereye gidecek tohumcuklar

As tatlım derdimiz boyumuzdan aşkın baksana şekerim hsgden korkuyorum aşkında gerçi dr olacak insan bisey demedi bide prof olacak sinir olmaya başladım bu ali acara

canım hsg röngeni çekmeleri lazım tüplerine bakmak için bakmadıkları hata bence ben tedavinin başında olduğum iiçin henüz istenmediii

Canım eşimle konuşuyordum aşılama olayına sıcak bakmıyorum pek eşimle konuştum iğne ye devam edelim mi diye soracak

canım daha yeni evlisiniz bence kendini sıkma nasıl hayırlıysa öyle yapın ama doktora sor hsg röntgeni çektirmemize gerek var mı benim tüplerim nasıl diye sor canım mutlaka tüplerinde sorun varsa bebeiş olmaz şekerim senin hormonlarında sorun yok regl düzenli iğneyle de hamiş kalamaman tuhaf şekerim doktorunun çözemediği birşey bir tuhaflık var diyorum ben eksik kalan bişi var sanki senin tedavindee bana öyle gliyorr

As tatlım derdimiz boyumuzdan aşkın baksana şekerim hsgden korkuyorum aşkında gerçi dr olacak insan bisey demedi bide prof olacak sinir olmaya başladım bu ali acara

en iyi doktor dedin canım. ALLAH başka büyük dertler vermesin canımm

canım hsg röngeni çekmeleri lazım tüplerine bakmak için bakmadıkları hata bence ben tedavinin başında olduğum iiçin henüz istenmediii

Çok sinirlerim bozuldu tatlım ya çok doğru söylüyorsun kocamlada atıştım bu kadar anlayışsız olmak zorundalar mi benim derdim bana yeter of of

sanırım yoğunluğundan dolayı hastalarına iyi bilgi veremeyebiliyordur olabilir mi canımm ben öyle düşündün bir annn

Aynen öyle canım çok yoğun oluyor kafam çok karışık gidiyoruz özel muayenehanesine saatlerce bekliyoruz gündüz gidiyoruz gece geliyoruz üniv hastanesinde öğretim üyesi dr um tahlil vs için hastaneye gidiyoruz herke orda dr görüşmek imkansız yani

anladım canım işin zor . opr. dr a gitmiş olsan bu kadar sıkıntı çekmezsin sana daha ayrınltılı bilgi verirdi hemde daha çok vakit ayırırdı canım artı randevuyla giderdin saatinde işini halledip gelirdin canım ama karışmak istemmem tabiki ama şu hsg röngeni tüp durumunu mutlaka sor canım boşuna aşılama iğne yaptırmamış olursun tüplerin kapalıysa ona göre tedavi uygulanır

Kizlara bende katiliyorum önce tüplerine baktirmayi öneririm ve o kücük ameliyattan sonra hemen asna fisna yapin ihtimal dahada yüksek oluyor cünkü o ameliyattan sonra. Hic normalde karnin veya kasiklarin agriyormu nedensiz?

kızlar nasılsınızesracım yaptınmı incir kürünü??asel hakkaten nasıl oldu toton

Toto aynı canım daha iyiyim ya tampona devam ediyorum yara kapanana kadar mikrop kapmaması lazım ya o biraz sıkıntı tampon değiştirirken acıo ama idare ediyorum

Çok sinirlerim bozuldu tatlım ya çok doğru söylüyorsun kocamlada atıştım bu kadar anlayışsız olmak zorundalar mi benim derdim bana yeter of of
hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .
Ben senin yerinde olsam HSG ye yoğunlaşırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…