dün niye kactin hemen? sana yazdim ama yoktun
kızlar listemize dahil olmak isteyenler bana bilgi versin ekleyeyimmmmmmmmmmmmmm .
Maşallah ilk hamişimiz ile başladık bu ay umutluyum bennnnnnnnnn
ısrarla ve umutla gebe kalacağım diyenler
1.tuz karabiber
2.asel
3.esra1982
4.beyazlım
5.hıcran4242
6.pofuduknaz
7.asyalı27
8.arrrrr
9.vera05
10.tales and legends
11.yaren35
12.dıdem brs
13.t_ugba
14.yasemın_84
bende varımmmmm benide ekleyin :)))
doğru ama bilmiyorum tatlım kafam çok karıştı rabbim yardım etsin bize bu hsg çok korkutuyor benianladım canım işin zor . opr. dr a gitmiş olsan bu kadar sıkıntı çekmezsin sana daha ayrınltılı bilgi verirdi hemde daha çok vakit ayırırdı canım artı randevuyla giderdin saatinde işini halledip gelirdin canım ama karışmak istemmem tabiki ama şu hsg röngeni tüp durumunu mutlaka sor canım boşuna aşılama iğne yaptırmamış olursun tüplerin kapalıysa ona göre tedavi uygulanır
Ameliyat miiiiiiiiiiiKizlara bende katiliyorum önce tüplerine baktirmayi öneririm ve o kücük ameliyattan sonra hemen asna fisna yapin ihtimal dahada yüksek oluyor cünkü o ameliyattan sonra. Hic normalde karnin veya kasiklarin agriyormu nedensiz?
Toto aynı canım daha iyiyimya tampona devam ediyorum yara kapanana kadar mikrop kapmaması lazım ya o biraz sıkıntı tampon değiştirirken acıo ama idare ediyorum
hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .
Ben senin yerinde olsam HSG ye yoğunlaşırım .
hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .
doğru ama bilmiyorum tatlım kafam çok karıştı rabbim yardım etsin bize bu hsg çok korkutuyor beni
Ameliyat miiiiiiiiiii
Haklisiniz canım ama korkuyorum ben yaaaaaa sinirlerim çok bozuldu yaş gözümün ucunda
kızlar benim pazzara çıkmam lazım eve alışveriş yapacağım 6 gibi gelirim buarada olursanız görüşürüz olur mu kendinize cici bakın :):)
Canlarım desteğiniz için cooooooook teşekkür ederim rabbim büyük ins bu kez olur
rose rose roseeeeeeeeeeeeeeeee . bana da 1 kg domates alıver
canım ben 6 da işten çıkıyorum misafilerim var onları dışarı çıkarıcam gecelere akarım ben bu gece
tamam alayım canım . oooohhhhhhhh senin yerinde olmak isterdim vallahi çok uzun zaman oldu gecelere akmayalı en son koçişle tanıştığımda gecelere akmıştım :)
Hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn HSG iki dakikalık bir röntgen filmi . 2 dakika sancın olacak sadece ha dayanamam diyorsan tatlım yarı baygında yapılıyor ben canlı yaptırmıştım biraz acıdı yalan diyemem ama ölümcül değildi .
esracım bilmiyorum ya . bu test pozitif olduktan sonra yumurta çatlamadan kalır mı ki ya var mı acaba böyle bir durum
toto iyi canım hala tampon var . açık yara kapanması lazım . otururken sıkıntı oluyor biraz ama sıkıyorum dişimi mecburrrrrrrrrrrrrrrrr napacan sıkmayancanda . ne çektim be ben esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
?
kesinlikle haklısın asel bende söyledim ama bakalım ne yapacak .hicran
bana takıl bebekbiz bu akşam kız kıza takılcaz . mekan yabancı değil gerçi kuzenimin yeri kocam yabancı yerlere izin vermiyor ama orasıda iyi benim için gel beklerim
kesinlikle dimi esra . bunların hepsi bir süreç sabırlı olmamız gerekiyorrrrrrrrrrrrrrrrr .
canım sıkma kendini ya nasip işi bunlar inşallah bu kez olur isteğin hayırlısıyla
hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin üzülme lütfen artık
hicran nelere dayandı canım buna da dayanır asel sen merak etme canımm
canım ne desem ya testin pozitifse normalde çatlamış olmalı
sıkma kendini sakın ya stresten uzak dur
sen çalışmaya devam et bundada bi hayır vardır bakalım
sana bu gece için iyi eğlenceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?