Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bende varımmmmm benide ekleyin :)))

hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .
Ben senin yerinde olsam HSG ye yoğunlaşırım .[/QUOTE]

kesinlikle haklısın asel bende söyledim ama bakalım ne yapacak .hicran

doğru ama bilmiyorum tatlım kafam çok karıştı rabbim yardım etsin bize bu hsg çok korkutuyor beni

Kizlara bende katiliyorum önce tüplerine baktirmayi öneririm ve o kücük ameliyattan sonra hemen asna fisna yapin ihtimal dahada yüksek oluyor cünkü o ameliyattan sonra. Hic normalde karnin veya kasiklarin agriyormu nedensiz?
Ameliyat miiiiiiiiiii

Haklisiniz canım ama korkuyorum ben yaaaaaa sinirlerim çok bozuldu yaş gözümün ucunda

kızlar benim pazzara çıkmam lazım eve alışveriş yapacağım 6 gibi gelirim buarada olursanız görüşürüz olur mu kendinize cici bakın :):)

kesinlikle haklısın asel bende söyledim ama bakalım ne yapacak .hicran[/QUOTE]

Özelden yazdığım cevap geldi mi

kesinlikle haklısın asel bende söyledim ama bakalım ne yapacak .hicran[/QUOTE]

artı bence gittiğin doktoru iyi araştır . hiç bir hekkim tüplerle ilgili olarak muayene de fikir sahibi olamaz . Tüplerin açık mı kapalı mı bakmadan sana ne dayadı bu kadar hormonu !!!! anlamadım . Belki tüpün kapalı boşuna kullanmış olacaksın bu kadar ilacı . Ve sana şunu diyim ki HSG den sonra ilaçsız bile tüplerin açık ise hamile kalma olasılığın aşılamadan daha yüksek ilk 5 ay boyunca .

neden korkuyorsun canım hsg dan kötü birşey mi yapılıyor bir çeşit röntgen değil mi ilaçla yapılan ben ömrümde bir kere tomografi çektirdim ultrason okadar

kızlar benim pazzara çıkmam lazım eve alışveriş yapacağım 6 gibi gelirim buarada olursanız görüşürüz olur mu kendinize cici bakın :):)

rose rose roseeeeeeeeeeeeeeeee . bana da 1 kg domates alıver
canım ben 6 da işten çıkıyorum misafilerim var onları dışarı çıkarıcam gecelere akarım ben bu gece

Canlarım desteğiniz için cooooooook teşekkür ederim rabbim büyük ins bu kez olur

canım sıkma kendini ya nasip işi bunlar inşallah bu kez olur isteğin hayırlısıyla
hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin üzülme lütfen artık

Hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn HSG iki dakikalık bir röntgen filmi . 2 dakika sancın olacak sadece ha dayanamam diyorsan tatlım yarı baygında yapılıyor ben canlı yaptırmıştım biraz acıdı yalan diyemem ama ölümcül değildi .

rose rose roseeeeeeeeeeeeeeeee . bana da 1 kg domates alıver
canım ben 6 da işten çıkıyorum misafilerim var onları dışarı çıkarıcam gecelere akarım ben bu gece

tamam alayım canım . oooohhhhhhhh senin yerinde olmak isterdim vallahi çok uzun zaman oldu gecelere akmayalı en son koçişle tanıştığımda gecelere akmıştım :)

tamam alayım canım . oooohhhhhhhh senin yerinde olmak isterdim vallahi çok uzun zaman oldu gecelere akmayalı en son koçişle tanıştığımda gecelere akmıştım :)

bana takıl bebek biz bu akşam kız kıza takılcaz . mekan yabancı değil gerçi kuzenimin yeri kocam yabancı yerlere izin vermiyor ama orasıda iyi benim için gel beklerim

hicran nelere dayandı canım buna da dayanır asel sen merak etme canımm

canım ne desem ya testin pozitifse normalde çatlamış olmalı
sıkma kendini sakın ya stresten uzak dur
sen çalışmaya devam et bundada bi hayır vardır bakalım
sana bu gece için iyi eğlenceler canım

kesinlikle haklısın asel bende söyledim ama bakalım ne yapacak .hicran

artı bence gittiğin doktoru iyi araştır . hiç bir hekkim tüplerle ilgili olarak muayene de fikir sahibi olamaz . Tüplerin açık mı kapalı mı bakmadan sana ne dayadı bu kadar hormonu !!!! anlamadım . Belki tüpün kapalı boşuna kullanmış olacaksın bu kadar ilacı . Ve sana şunu diyim ki HSG den sonra ilaçsız bile tüplerin açık ise hamile kalma olasılığın aşılamadan daha yüksek ilk 5 ay boyunca .[/QUOTE]

6 ay oldu tatlım ve hic tüplerden bahsetmedi dr kapalıysa boşuna uğraşıyoruz biz ve tüp olayını ben burda öğrendim bir ay öncesine kadar hic bi bilgim yoktu

bana takıl bebek biz bu akşam kız kıza takılcaz . mekan yabancı değil gerçi kuzenimin yeri kocam yabancı yerlere izin vermiyor ama orasıda iyi benim için gel beklerim

teklifin için teşekkürler çok şanslısın canım değerini bil biz boş boş yaşıyoz valla buralardaaa sürünüyozzz gariiiiiiiiiiiiiiiii

canım sıkma kendini ya nasip işi bunlar inşallah bu kez olur isteğin hayırlısıyla
hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin üzülme lütfen artık
kesinlikle dimi esra . bunların hepsi bir süreç sabırlı olmamız gerekiyorrrrrrrrrrrrrrrrr .

hicran nelere dayandı canım buna da dayanır asel sen merak etme canımm

ben inanıyorum zaten . inşl hiç bir sorun da çıkmaz .

canım ne desem ya testin pozitifse normalde çatlamış olmalı
sıkma kendini sakın ya stresten uzak dur
sen çalışmaya devam et bundada bi hayır vardır bakalım
sana bu gece için iyi eğlenceler canım

off canım kafam çok karışık . bu akşam biraz düşünmemeye çalışıcam . iyice sıyırdım cidden her şey çift çizgi görür oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…