artı bence gittiğin doktoru iyi araştır . hiç bir hekkim tüplerle ilgili olarak muayene de fikir sahibi olamaz . Tüplerin açık mı kapalı mı bakmadan sana ne dayadı bu kadar hormonu !!!! anlamadım . Belki tüpün kapalı boşuna kullanmış olacaksın bu kadar ilacı . Ve sana şunu diyim ki HSG den sonra ilaçsız bile tüplerin açık ise hamile kalma olasılığın aşılamadan daha yüksek ilk 5 ay boyunca .
açıklamaların için çok teşekkür ederim çok sağol internetten baktım bakalım bu ay normal deneyelim olursa artık . Umarım Allahım Yarabbim çok beklettirmez inşallah :)
kızlar nasılsınızesracım yaptınmı incir kürünü??asel hakkaten nasıl oldu toton
Sana tekrar o günleri hatirlattigim icin,seni üzmek istemezdim...
Kuzenine de inan cok üzüldüm( ALLAH rahmet eylesin ikisinide gercekten üzüldüm kusura bakma güzelim...
Kuzenin rahatsizmiydi?cok merak ettim yasi cok kücükmüs(
tatlım herşey üst üstte gelince böyle oluyorum bön bön kaldım
canım sıkma kendini ya nasip işi bunlar inşallah bu kez olur isteğin hayırlısıyla
hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin üzülme lütfen artık
Hsg ile ilgili olan topigi okudum canım herkes çok zıt olduğunu söylüyor bide benim canım çok tatlıdır burmak adet ağrısına dayamiyorumHicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn HSG iki dakikalık bir röntgen filmi . 2 dakika sancın olacak sadece ha dayanamam diyorsan tatlım yarı baygında yapılıyor ben canlı yaptırmıştım biraz acıdı yalan diyemem ama ölümcül değildi .
hicran nelere dayandı canım buna da dayanır asel sen merak etme canımm
kesinlikle dimi esra . bunların hepsi bir süreç sabırlı olmamız gerekiyorrrrrrrrrrrrrrrrr .
ben inanıyorum zaten . inşl hiç bir sorun da çıkmaz .
off canım kafam çok karışık . bu akşam biraz düşünmemeye çalışıcam . iyice sıyırdım cidden her şey çift çizgi görür oldum
6 ay oldu tatlım ve hic tüplerden bahsetmedi dr kapalıysa boşuna uğraşıyoruz biz ve tüp olayını ben burda öğrendim bir ay öncesine kadar hic bi bilgim yoktu
kesinlikle dimi esra . bunların hepsi bir süreç sabırlı olmamız gerekiyorrrrrrrrrrrrrrrrr .
off canım kafam çok karışık . bu akşam biraz düşünmemeye çalışıcam . iyice sıyırdım cidden her şey çift çizgi görür oldum
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçtım ben şekerler .
ki
ah bee canım keşke önceden konuşsaydım ama ben de üye olalı bir hafta olck bunda da vardır bir hayır canım ben bebiş tedavisine başlamadan evvel tüplerime mutlaka baktıracağım şimdi diane kullanıyorum pko için bir ayyy
ben inanıyorum zaten . inşl hiç bir sorun da çıkmaz .
Tmm cnm gelince görüşürüzben pazara kaçar geldim mi yazarım görüşürüz hicranımm hayattan biz en büyük nimeti istiyoruz onun için dayanmamız gerrk gögüz germemiz gerek herşeyee canımm mm
sakın seni anlamadığımı düşünme şu an hissettiklerinin aynını defalarca yaşadım bende
ama anladımki herşey olacağına varıyor
zaman ilaç oluyor
o yüzden sabret sabretki sonu selamet olsun
Hsg ile ilgili olan topigi okudum canım herkes çok zıt olduğunu söylüyor bide benim canım çok tatlıdır burmak adet ağrısına dayamiyorum
Ahhhhh tatlım ahhhhh bu hsg can yakıyor normal röntgen gibi değil ki
Ya yok ya salak degilim yaaa galiba dogru anladim kizlar huuuuuuuuuuuu yazin bana bu türkiyede ameliyatsizmi oluyor?
Iste bu benim TÜRKIYEM beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee almanyanin ne kadar geride kaldigini biliyordum ama bu kadarini bilmiyordum.Burada direkt masaya yatirip narkoslu ameliyat yarim saat ile bir saat sürüyor normalde aksilik cikmazsa.Karnini 3 yerden kesiyorlar.Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kosa kosa geliyorum TÜRKIYEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
As tatlım derdimiz boyumuzdan aşkın baksana şekerim hsgden korkuyorum aşkında gerçi dr olacak insan bisey demedi bide prof olacak sinir olmaya başladım bu ali acara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?