Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

6 ay oldu tatlım ve hic tüplerden bahsetmedi dr kapalıysa boşuna uğraşıyoruz biz ve tüp olayını ben burda öğrendim bir ay öncesine kadar hic bi bilgim yoktu[/QUOTE]

ah bee canım keşke önceden konuşsaydım ama ben de üye olalı bir hafta olck bunda da vardır bir hayır canım ben bebiş tedavisine başlamadan evvel tüplerime mutlaka baktıracağım şimdi diane kullanıyorum pko için bir ayyy

açıklamaların için çok teşekkür ederim çok sağol internetten baktım bakalım bu ay normal deneyelim olursa artık . Umarım Allahım Yarabbim çok beklettirmez inşallah :)

tabii canım nasıl istersen ama bak madem deniyceksin
12. günden başla 20. güne kadar gün aşırı eşinle birlikte ol
birliktelikten sora ayaklarını havaya dik ya da totonun altına yastık koy
dinlen hemen ayaklanma oldumu

kızlar nasılsınızesracım yaptınmı incir kürünü??asel hakkaten nasıl oldu toton

yok canım ya yapamadım onu ben
onu adet bitiminde hemen yapmak gerekiyormuş sanırım
benim baya oldu adetim biteli

yok canım sorun değil
insan unutamıyorki zaten hatırlasın
canım kuzenim eczacılık fakültesindeydi geziye gidrken kaza oldu 10 tane arkadaşıyla beraber oda vefat etti
2 sene oluyor
işte çok zor zamanlar yaşadık ama hayat devam etmek zorunda
ilgine teşekkür ederim

canım sıkma kendini ya nasip işi bunlar inşallah bu kez olur isteğin hayırlısıyla
hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz yalnız değilsin üzülme lütfen artık
tatlım herşey üst üstte gelince böyle oluyorum bön bön kaldım

Hsg ile ilgili olan topigi okudum canım herkes çok zıt olduğunu söylüyor bide benim canım çok tatlıdır burmak adet ağrısına dayamiyorum
hicran nelere dayandı canım buna da dayanır asel sen merak etme canımm

Ahhhhh tatlım ahhhhh bu hsg can yakıyor normal röntgen gibi değil ki

güle güle asel kendine ciciş bak iyi eğlenceler bizim yerimize de eğlen şekerimmm

6 ay oldu tatlım ve hic tüplerden bahsetmedi dr kapalıysa boşuna uğraşıyoruz biz ve tüp olayını ben burda öğrendim bir ay öncesine kadar hic bi bilgim yoktu

ah bee canım keşke önceden konuşsaydım ama ben de üye olalı bir hafta olck bunda da vardır bir hayır canım ben bebiş tedavisine başlamadan evvel tüplerime mutlaka baktıracağım şimdi diane kullanıyorum pko için bir ayyy[/QUOTE]

Bende bilmiyordum cevrednde güç duymadım böyle birşey

canım kafan karışmasın sen rutiin ilişkine devam et bence
bende tam anlamadım ama bundada bi sebep vardır dur bakalım

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçtım ben şekerler .

tamam canım öpüldün

ben pazara kaçar geldim mi yazarım görüşürüz hicranımm hayattan biz en büyük nimeti istiyoruz onun için dayanmamız gerrk gögüz germemiz gerek herşeyee canımm mm

tatlım herşey üst üstte gelince böyle oluyorum bön bön kaldım

ki

sakın seni anlamadığımı düşünme şu an hissettiklerinin aynını defalarca yaşadım bende
ama anladımki herşey olacağına varıyor
zaman ilaç oluyor
o yüzden sabret sabretki sonu selamet olsun

Bende bilmiyordum cevrednde güç duymadım böyle birşey[/QUOTE]

arkadaşlarımızın başına geldiği için burada ahat bilgiler edinebiliyruz canım allah razı olsun onlardan

Yıpratıcı zorlu bi süreç canım maddi manevi çökertiyor ama sabır sabır sana iyi eğlenceler canım sadece eğlen başka bisey düşünme arada dağıtmak iyidir biz ot gibi yaşıyoruz buralarda

ben pazara kaçar geldim mi yazarım görüşürüz hicranımm hayattan biz en büyük nimeti istiyoruz onun için dayanmamız gerrk gögüz germemiz gerek herşeyee canımm mm
Tmm cnm gelince görüşürüz
sakın seni anlamadığımı düşünme şu an hissettiklerinin aynını defalarca yaşadım bende
ama anladımki herşey olacağına varıyor
zaman ilaç oluyor
o yüzden sabret sabretki sonu selamet olsun

Doğru canım alın yazısı mi diyelim kafer mi diyelim ne yazıyorsa onu yaşamak zorundayız ama daha yolun basındayım ve dayanamıyorum elimde değil

kuşum sen hsg çektirmedin mi?ben çektirdin diye hatırlıyorum uçmuşum yine:44:ben anestezili yaptırdım kuşum ya korkudan ozaman birşey anlamıyorsun.....

herkese slmmm.2 gundur pek gıremedım uzak kaldım sızlerden nasılsınızzz .var mı bır gelısme mutlu bır haber

hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .
Ben senin yerinde olsam HSG ye yoğunlaşırım .[/QUOTE]

aselcim tüplerin tikali olup olmadigini ameliyat ile bakmiyorlarmi????????????????????????????????????????????????
eger hayir ise nasil oluyor bu is? neolur bana yaz lütfeeeeeeeeeeeeen

Son düzenleme:
[QUOTE=HICRAN4242;

Ameliyat miiiiiiiiiii

Canim dur hemen paniklenme,bende asele sordum az önce eger yanlis anlamadiysam Türkiyede bu ameliyatsiz oluyor,eger böyleyse ben kisaca bi uzaya ucup gelirim :)) soka girerim ve kendime geldikten sonrada kendimi bogarim ama öldürmem cünkü daha cok islerim var :)))

Ya yok ya salak degilim yaaa galiba dogru anladim kizlar huuuuuuuuuuuu yazin bana bu türkiyede ameliyatsizmi oluyor?
Iste bu benim TÜRKIYEM beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee almanyanin ne kadar geride kaldigini biliyordum ama bu kadarini bilmiyordum.Burada direkt masaya yatirip narkoslu ameliyat yarim saat ile bir saat sürüyor normalde aksilik cikmazsa.Karnini 3 yerden kesiyorlar.Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kosa kosa geliyorum TÜRKIYEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Canım benim okuduğum kadarıyla tüplere sıvı veriliyor sıvı içeri giderse tüpler açık gitmiyorsa kapalı bunu vajinadan yapıyorlar kesi falan yok yani ameliyaz denmez buna

As tatlım derdimiz boyumuzdan aşkın baksana şekerim hsgden korkuyorum aşkında gerçi dr olacak insan bisey demedi bide prof olacak sinir olmaya başladım bu ali acara

ben bi kez kendiliğinden hamile kaldığım halde benden hemen hsg istemişti niye öyle yaptı anlamadım:26:sen iste canım korkulacak bişey yok ben 2 kez çektirdim öyle anesteziye falan hiç gerek yok zor değil gerçekten bana güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…