Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hsg den bahsediyosun sanırım kız 10 dk bile sürmüyor ben 2 kez çektirdim hiçde öyle zor olmadı(benim tüplerim ve rahimim açıktı belki ondan kolay olmuştur)ama yinede yarım saat falan sürmez hem en anlaşılır yol bu

Ali acar mi istedi ben bugün konuştum herkesden istemiyorum sende sorun yok dedi gerekmez dedi bana da

avatarım nasıl olmuş kızlarinş.uğurlu gelirde hepimizin böyle ikizleri olur....allaaammm noluurrrr aminnn

Ali acar mi istedi ben bugün konuştum herkesden istemiyorum sende sorun yok dedi gerekmez dedi bana da

biz bi arkadaşla gidiyoduk ondanda bendende istedi benim açık çıktı arkadaşımın kapalı çıktı o laparoskopi oldu hamile kaldıama neden yapmak istemiyo onuda anlamadım bendede en ufak bi sorun yoktu o zaman

biz bi arkadaşla gidiyoduk ondanda bendende istedi benim açık çıktı arkadaşımın kapalı çıktı o laparoskopi oldu hamile kaldıama neden yapmak istemiyo onuda anlamadım bendede en ufak bi sorun yoktu o zaman

Bilmiyorum ku tatlım ya önceden gidenler hep iyi anlatıyor ama bana göre çok ilgisiz hsg istediğimde gerek yok dedi bugün resmen

Canım coj soru sordum kusura bakma ama sen tecrübelisin ne kadar zaman önce çekildi hsg birde hangi dr çekti hangi hastane

Canım coj soru sordum kusura bakma ama sen tecrübelisin ne kadar zaman önce çekildi hsg birde hangi dr çekti hangi hastane

olurmu canım ya aşkolsun tabi soracaz burda başka ne işimiz varilk çektidiğimde ali bey istedi tıp ta çekildi(oğlumdan önce 5 ay gibi bi süredede hamile kaldım)sonraki sanırım 2yıl önce çekildi kızılay has.de çekildi orda hangi dr gitsen hemen ister özel has.olunca...hem sadece 50 tl verdik diye hatırlıyorum yanlış değilsem..ordaki sonuçlerde güvenilir oluyor tavsiye ederim iyi bir hastane

Çok işime yarayacak bu bilgiler canım cok sağol senin ikisinde de acı ağrı olmadı mi maşallah ya

Allahim inanmiyorum yaaa evet hicrancim sivi sikiliyor mavi bir sivi akip akmadigina bakiliyor ayni seyden bahsediyoruz olamaz yaaa
Burada hemen kesip biciyorlar sonrada yapisikliklar cikiyor al sana yine ameliyat yine ameliyat...
Benim ilk düsügümden sonra yapisikliklar olusmustu cok büyük bir ameliyat gecirmistim apantisim patlamis 6 gün olmus tesadüfen bulundu.tüpler tikanmis ameliyattan 3 saat sonra yine büyüdü yapisikliklar (( ama buna ragmen normal hamile kalabildim doktorlar unut dedikleri halde.(Rahimimi alicaklardi ve yumurtaligimin birini cünkü cok parcalanmislar ameliyat esnasinda.Sonuc aldirmadik veeeeeeeesimdi kizim lina var :)))))

Cooooooook geçmiş olsun canım inan şuan çok şaşkınım ya almanya gibi bi yerde bunu ameliyatla mi yapıyorlar yuhhhhhh kızınıda rabbim sana bağışlasın nazarlardan korusun

lina farklı bir isim anlamı nedir canım?allah bağışlasın yaa işte rabbim verdimi gerisi hikayeyalnız nasıl bi bünyen varmış kızzz apandist patlarda 6 gün nasıl zarar vermez sana maşllah yanisen gel türkiyeye canım boşver oraları burda emin ol dr lar daha iyi

Çok işime yarayacak bu bilgiler canım cok sağol senin ikisinde de acı ağrı olmadı mi maşallah ya

canım benim temizdi rahimde tüplerde belki ondan olmadı bilmiyorum ama gerçekten korkulacak bişey değil daha sen doğum yapacan bırak korkuyu ve mutlaka hsg çektir bence....arkadaşın flminde gördüm rahime bile girmemiş sıvı o kadar tıkalıymış yani, o yüzden laparoskpi yaptı ali bey ve o ay hamile kaldı(aklında olsun)

Bu sekilde anlasiliyor biliyorumda bunun ameliyatsiz mümkün olmadigini söylüyorlar hep.
Bu burada sadece ameliyatli anlasiliyor ve aciliyor.

canım turkıyede cok gelıstı tıp.yurtdısından bıle bırcok hasta buraya gelıyor

Tmm canım akımda bulunsun ali acar istemezse başka dr gidicem zaten canım aşılama yapalım dedi hsg olmadan nasıl olacak dedim bende kafam karıştı iyice

Bu sekilde anlasiliyor biliyorumda bunun ameliyatsiz mümkün olmadigini söylüyorlar hep.
Bu burada sadece ameliyatli anlasiliyor ve aciliyor.

orda öyledir belki canım burda ameliyatla olmuyor hsg..ama tüpler tabi ameliyatla açılıyor oda çoook çok zor bi ameliyat değil yani

Cooooooook geçmiş olsun canım inan şuan çok şaşkınım ya almanya gibi bi yerde bunu ameliyatla mi yapıyorlar yuhhhhhh kızınıda rabbim sana bağışlasın nazarlardan korusun

Cok sagol güzelim,
Canim ne var sanki almanya derken sanki cok özel bir ülkeymis gibi... berbat inan imkanim olsa bir an durmam güzelim vatanima dönerim zaten niyetimiz bu Insallah bir kac yila kadar dönmek istiyoruz Allah izin verirse.

Doğru canım halamlar da kolnde yaşıyorlar büyük bi özlem içindeler en başta havasi bunaltıcı hep kapalı türkiye cennet diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…