Ya yok ya salak degilim yaaa galiba dogru anladim kizlar huuuuuuuuuuuu yazin bana bu türkiyede ameliyatsizmi oluyor?
Iste bu benim TÜRKIYEM beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee almanyanin ne kadar geride kaldigini biliyordum ama bu kadarini bilmiyordum.Burada direkt masaya yatirip narkoslu ameliyat yarim saat ile bir saat sürüyor normalde aksilik cikmazsa.Karnini 3 yerden kesiyorlar.Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kosa kosa geliyorum TÜRKIYEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ben bi kez kendiliğinden hamile kaldığım halde benden hemen hsg istemişti niye öyle yaptı anlamadım:26:sen iste canım korkulacak bişey yok ben 2 kez çektirdim öyle anesteziye falan hiç gerek yok zor değil gerçekten bana güven
avatarım nasıl olmuş kızlarinş.uğurlu gelirde hepimizin böyle ikizleri olur....allaaammm noluurrrr aminnn
Ali acar mi istedi ben bugün konuştum herkesden istemiyorum sende sorun yok dedi gerekmez dedi bana da
biz bi arkadaşla gidiyoduk ondanda bendende istedi benim açık çıktı arkadaşımın kapalı çıktı o laparoskopi oldu hamile kaldıama neden yapmak istemiyo onuda anlamadım bendede en ufak bi sorun yoktu o zaman
biz bi arkadaşla gidiyoduk ondanda bendende istedi benim açık çıktı arkadaşımın kapalı çıktı o laparoskopi oldu hamile kaldıama neden yapmak istemiyo onuda anlamadım bendede en ufak bi sorun yoktu o zaman
Canım coj soru sordum kusura bakma ama sen tecrübelisin ne kadar zaman önce çekildi hsg birde hangi dr çekti hangi hastane
olurmu canım ya aşkolsun tabi soracaz burda başka ne işimiz varilk çektidiğimde ali bey istedi tıp ta çekildi(oğlumdan önce 5 ay gibi bi süredede hamile kaldım)sonraki sanırım 2yıl önce çekildi kızılay has.de çekildi orda hangi dr gitsen hemen ister özel has.olunca...hem sadece 50 tl verdik diye hatırlıyorum yanlış değilsem..ordaki sonuçlerde güvenilir oluyor tavsiye ederim iyi bir hastane
hsg den bahsediyosun sanırım kız 10 dk bile sürmüyor ben 2 kez çektirdim hiçde öyle zor olmadı(benim tüplerim ve rahimim açıktı belki ondan kolay olmuştur)ama yinede yarım saat falan sürmez hem en anlaşılır yol bu
Allahim inanmiyorum yaaa evet hicrancim sivi sikiliyor mavi bir sivi akip akmadigina bakiliyor ayni seyden bahsediyoruz olamaz yaaa
Burada hemen kesip biciyorlar sonrada yapisikliklar cikiyor al sana yine ameliyat yine ameliyat...
Benim ilk düsügümden sonra yapisikliklar olusmustu cok büyük bir ameliyat gecirmistim apantisim patlamis 6 gün olmus tesadüfen bulundu.tüpler tikanmis ameliyattan 3 saat sonra yine büyüdü yapisikliklar(( ama buna ragmen normal hamile kalabildim doktorlar unut dedikleri halde.(Rahimimi alicaklardi ve yumurtaligimin birini cünkü cok parcalanmislar ameliyat esnasinda.Sonuc aldirmadik veeeeeeeesimdi kizim lina var :)))))
Allahim inanmiyorum yaaa evet hicrancim sivi sikiliyor mavi bir sivi akip akmadigina bakiliyor ayni seyden bahsediyoruz olamaz yaaa
Burada hemen kesip biciyorlar sonrada yapisikliklar cikiyor al sana yine ameliyat yine ameliyat...
Benim ilk düsügümden sonra yapisikliklar olusmustu cok büyük bir ameliyat gecirmistim apantisim patlamis 6 gün olmus tesadüfen bulundu.tüpler tikanmis ameliyattan 3 saat sonra yine büyüdü yapisikliklar(( ama buna ragmen normal hamile kalabildim doktorlar unut dedikleri halde.(Rahimimi alicaklardi ve yumurtaligimin birini cünkü cok parcalanmislar ameliyat esnasinda.Sonuc aldirmadik veeeeeeeesimdi kizim lina var :)))))
Çok işime yarayacak bu bilgiler canım cok sağol senin ikisinde de acı ağrı olmadı mi maşallah ya
hsg den bahsediyosun sanırım kız 10 dk bile sürmüyor ben 2 kez çektirdim hiçde öyle zor olmadı(benim tüplerim ve rahimim açıktı belki ondan kolay olmuştur)ama yinede yarım saat falan sürmez hem en anlaşılır yol bu
Bilmiyorum ku tatlım ya önceden gidenler hep iyi anlatıyor ama bana göre çok ilgisiz hsg istediğimde gerek yok dedi bugün resmen
Ya yok ya salak degilim yaaa galiba dogru anladim kizlar huuuuuuuuuuuu yazin bana bu türkiyede ameliyatsizmi oluyor?
Iste bu benim TÜRKIYEM beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee almanyanin ne kadar geride kaldigini biliyordum ama bu kadarini bilmiyordum.Burada direkt masaya yatirip narkoslu ameliyat yarim saat ile bir saat sürüyor normalde aksilik cikmazsa.Karnini 3 yerden kesiyorlar.Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kosa kosa geliyorum TÜRKIYEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
canım benim temizdi rahimde tüplerde belki ondan olmadı bilmiyorum ama gerçekten korkulacak bişey değil daha sen doğum yapacan bırak korkuyu ve mutlaka hsg çektir bence....arkadaşın flminde gördüm rahime bile girmemiş sıvı o kadar tıkalıymış yani, o yüzden laparoskpi yaptı ali bey ve o ay hamile kaldı(aklında olsun)
Bu sekilde anlasiliyor biliyorumda bunun ameliyatsiz mümkün olmadigini söylüyorlar hep.
Bu burada sadece ameliyatli anlasiliyor ve aciliyor.
Cooooooook geçmiş olsun canım inan şuan çok şaşkınım ya almanya gibi bi yerde bunu ameliyatla mi yapıyorlar yuhhhhhh kızınıda rabbim sana bağışlasın nazarlardan korusun
Cok sagol güzelim,
Canim ne var sanki almanya derken sanki cok özel bir ülkeymis gibi... berbat inan imkanim olsa bir an durmam güzelim vatanima dönerim zaten niyetimiz bu Insallah bir kac yila kadar dönmek istiyoruz Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?