Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Lina hurma agcinin fidesi cana yakin sevecen cok sevilen demek canim hem kuranda da geciyor buda benim icin önemliydi.
Vera ismide müslüman ismi yabancilar cok kullaniyor ama.Anlami Allahin gözünden düsmemek icin en ufak seylerden ssüphe edip herseyine dikkat eden :))) siz isimleri sorun bana daha cok vaaaaaaaaar :)))))

Apantist patlamis ama yapisikliklar sayesinde hic bir yere akamamis yani resmen bir mucize ama ondan sonra cok cekmistim 2 ay kalkmadan yatmak zorundaydim (((antibiotikumdan geberiyordum artik :))))

canım turkıyede cok gelıstı tıp.yurtdısından bıle bırcok hasta buraya gelıyor

Biliyorum burdan cok gidiyorlar Türkiyeye benide hatta 2006 yilinda gözlerimden dolayi istanbul dünya göz hastanesine yollamislardi ve sunu demislerdi "bulursa dünya göz hastanesi bulur bunun caresini" :)))) Almanya kulaga belki hos geliyor ama coooooook geride kaldilar bu bir gercek ama bu kadarinida tahmin etmemistim acikcasi cok basit birseyi bile yapamamalari tuhafima gitti.

Doğru canım halamlar da kolnde yaşıyorlar büyük bi özlem içindeler en başta havasi bunaltıcı hep kapalı türkiye cennet diyorlar

ANNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kölnmü? bende kölnün dibindeyim :)))) leverkusen bak akraba cikariz birazdan hehee :))))

Herkeze tatli rüyalar hayirli geceler aselede booooooooooooool booooooooool eglenmeler :))))))))))

herkese slmmm.2 gundur pek gıremedım uzak kaldım sızlerden nasılsınızzz .var mı bır gelısme mutlu bır haber

meraba canım cidden nerelerdesin sen bakıyım 2 gündür
canım talesin hamiş olduğundan haberdarsan eğer baka bi haber yok şimdilik

Herkese Selamlar ...

Bende varım :)

Beni de ekleyin noluurrr :)

hoşgeldin canım ekleriz tabii vaktin oldukça topiğe muhabbete gel ama mutlaka ok.

ilahiiii kız ne ameliyatı ben çektirmedim ama çektirdiğim arkadaşlardan biliyorumki ameliyat filan değil
kesik biçik yok yani vajinadan oluyor tüm operasyon ve çok kısa sürüyor

avatarım nasıl olmuş kızlarinş.uğurlu gelirde hepimizin böyle ikizleri olur....allaaammm noluurrrr aminnn

muhteem olmuş canım
çok şrinler maşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin

aselcim tüplerin tikali olup olmadigini ameliyat ile bakmiyorlarmi????????????????????????????????????????????????
eger hayir ise nasil oluyor bu is? neolur bana yaz lütfeeeeeeeeeeeeen[/QUOTE]

hayır tatlım iki dakikalık bir işlem ama ağrılı oluyor biraz . hicranın ve buradaki arkadaşların ilk yapmaları gereken HSG dir . diğer türlü vakit kaybından başka bir şey yaşamazlar . ben de yeni çektirdim bir doktor isteme gereği bile duymadı ama açıktı benim tüpler düşünsene ya kapalı olsa bunca zaman boşa kürek çekmiş olacaktım .

Selam şekerler ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. çok yorgunum gece 3 te geldim eve vur patlasın çal oynasın eğlendim iyi stres attım . birde fenerimin galibiyeti sevincime sevinç kattı valla iki gündür çalışamıyorum ama bu akşam mutlaka çalışmam gerekkkkkkkkkkkkkkkkk

aselcim giremiyorum artık cok fazla dra da gittim yumurtalıklarım da bişi yokmuş hormon tahliline gidicem adetin 3. gunu eşimden de spremiyogram istedi canım

buralardayım canım ama pek vaktım olmuyor.sabah spor yapıyorum. havalar guzel dıye gezıyorum bu aralar bol bol
bu arada talescım gözun aydın canım tebrık ederim darısı bızlerın basına ınsallah

hıcaranım noldu canım konuyu bır turlu tam anlayamadım.dogru duzgun gıremedım bu aralar

Mrb canlarım adetliyken vajinal muayene etti dr rezalet diz boyu ya neyse bu ay asilamam var ilaçları aldım raporla 250tl ve yaklaşık on gün sonra yumurta ölçümum var sonra duruma göre aşılama olacak bu hsg olayını çok kafama taktım kızlar kafam çok karışık ama dr ısrarla hsg istemiyor eşimle konuştuk ve aşılama tutmazsa dr degistiriyorum başka çare yok

ayy canım benım ya cok uzuldum bu duruma. ben normal zamanda cok kasıyorum adetlıyken hıc dusunmıyorum kendımı cok gecmıs olsun.canım benım bıldıgım hsg tuplerın tıkalı olup olmadıgına bakılıyor.ama en ıyısı kafana yatan sana mantıklı olan bı dr bulmak canım

Çok sağol canımmmmmmmmm. Tüplerime bakılmadan tedavi istiyor dr bu kafamı karıştırıyor zaten hayırlısı artık olması başka dr gidicem konyada iyi bi jinekolog aramaya başlamaliyim

Çok sağol canımmmmmmmmm. Tüplerime bakılmadan tedavi istiyor dr bu kafamı karıştırıyor zaten hayırlısı artık olması başka dr gidicem konyada iyi bi jinekolog aramaya başlamaliyim

canım yine siz bilirsiniz ama ben olsam kesinlikle yaptırmam sana dedğim gibi kızılaya git her hangi dr dan iste yapılsın en azından senin için rahat olur drun bilmesede olur...canım yaa aşılamada çok beklenti oluyor hem bi sürü masraf bence bi daha düşün

iyi akşmlar kızlarrr
hicrancım geçmiş olsun canım adetliyken de vajinal muayene oluyomuş demek ki ben de duymamıştım

ah canım bende hicranım gibiyim başa gelen çekiliyor işte alışıyosun yapacak başka çaremiz yok kuşum ne yapalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhh

kuşum ya zorlu bir süreç ben çok iyi biliyorum 1 haftaya kalmaz bende başlarım umarım adetim gelmezde rabbim büyük....neden 10 gün sonra canım ne ilaç yazdı doktorun?

iyi akşmlar kızlarrr
hicrancım geçmiş olsun canım adetliyken de vajinal muayene oluyomuş demek ki ben de duymamıştım

ah olmaz olur mu canımbu ay ben sürekli öyle gittim yapacak birşey yok....sen nasılsın canım dikkat et kendine ağır kaldırma,elini yukarıya fazla kaldırma yat dinlen canım

tatlım tatlım çok haklisiniz ama artık önümüzdeki ay hsg ins gerk kalmaz da

iyi akşmlar kızlarrr
sağol canım allah razı olsun çok zor geçti bugün bende muayene yapmaz diye hazırlıklı gitmemustim

Gonal f ve menegon kullancam canım 5 günden itibaren günde 100ml 4 gün hemen sonra 3 günde menegon 12.gün ölçüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…