lina farklı bir isim anlamı nedir canım?allah bağışlasın yaa işte rabbim verdimi gerisi hikayeyalnız nasıl bi bünyen varmış kızzz apandist patlarda 6 gün nasıl zarar vermez sana maşllah yani sen gel türkiyeye canım boşver oraları burda emin ol dr lar daha iyi
canım turkıyede cok gelıstı tıp.yurtdısından bıle bırcok hasta buraya gelıyor
Doğru canım halamlar da kolnde yaşıyorlar büyük bi özlem içindeler en başta havasi bunaltıcı hep kapalı türkiye cennet diyorlar
herkese slmmm.2 gundur pek gıremedım uzak kaldım sızlerden nasılsınızzz .var mı bır gelısme mutlu bır haber
Herkese Selamlar ...
Bende varım :)
Beni de ekleyin noluurrr :)
Ya yok ya salak degilim yaaa galiba dogru anladim kizlar huuuuuuuuuuuu yazin bana bu türkiyede ameliyatsizmi oluyor?
Iste bu benim TÜRKIYEM beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee almanyanin ne kadar geride kaldigini biliyordum ama bu kadarini bilmiyordum.Burada direkt masaya yatirip narkoslu ameliyat yarim saat ile bir saat sürüyor normalde aksilik cikmazsa.Karnini 3 yerden kesiyorlar.Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kosa kosa geliyorum TÜRKIYEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
avatarım nasıl olmuş kızlarinş.uğurlu gelirde hepimizin böyle ikizleri olur....allaaammm noluurrrr aminnn
hicrancım HSG çektirmeden yaptırdığın her şey boşa tatlım . Belki tüpün tıkalı aşılama tam bir fiyasko olur sana tavsiyem bu regl ile birlikte git bir yerde HSG çektir tüplerine baktır ona göre aşılamayı düşün . Aşılama diyip geçme canım tutanın öyle bir tutuyor ki .
Ben senin yerinde olsam HSG ye yoğunlaşırım .
Selam şekerler ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. çok yorgunum gece 3 te geldim eve vur patlasın çal oynasın eğlendim iyi stres attım . birde fenerimin galibiyeti sevincime sevinç kattı vallaiki gündür çalışamıyorum ama bu akşam mutlaka çalışmam gerekkkkkkkkkkkkkkkkk
buralardayım canım ama pek vaktım olmuyor.sabah spor yapıyorum. havalar guzel dıye gezıyorum bu aralar bol bol
meraba canım cidden nerelerdesin sen bakıyım 2 gündür
canım talesin hamiş olduğundan haberdarsan eğer baka bi haber yok şimdilik
hoşgeldin canım ekleriz tabii vaktin oldukça topiğe muhabbete gel ama mutlaka ok.
ilahiiii kız ne ameliyatı ben çektirmedim ama çektirdiğim arkadaşlardan biliyorumki ameliyat filan değil
kesik biçik yok yani vajinadan oluyor tüm operasyon ve çok kısa sürüyor
muhteem olmuş canım
çok şrinler maşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin
hıcaranım noldu canım konuyu bır turlu tam anlayamadım.dogru duzgun gıremedım bu aralar
Mrb canlarım adetliyken vajinal muayene etti dr rezalet diz boyu ya neyse bu ay asilamam var ilaçları aldım raporla 250tl ve yaklaşık on gün sonra yumurta ölçümum var sonra duruma göre aşılama olacak bu hsg olayını çok kafama taktım kızlar kafam çok karışık ama dr ısrarla hsg istemiyor eşimle konuştuk ve aşılama tutmazsa dr degistiriyorum başka çare yok
ayy canım benım ya cok uzuldum bu duruma. ben normal zamanda cok kasıyorum adetlıyken hıc dusunmıyorum kendımı cok gecmıs olsun.canım benım bıldıgım hsg tuplerın tıkalı olup olmadıgına bakılıyor.ama en ıyısı kafana yatan sana mantıklı olan bı dr bulmak canım
Çok sağol canımmmmmmmmm. Tüplerime bakılmadan tedavi istiyor dr bu kafamı karıştırıyor zaten hayırlısı artık olması başka dr gidicem konyada iyi bi jinekolog aramaya başlamaliyim
ah canım bende hicranım gibiyim başa gelen çekiliyor işte alışıyosun yapacak başka çaremiz yok kuşum ne yapalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhhayy canım benım ya cok uzuldum bu duruma. ben normal zamanda cok kasıyorum adetlıyken hıc dusunmıyorum kendımı cok gecmıs olsun.canım benım bıldıgım hsg tuplerın tıkalı olup olmadıgına bakılıyor.ama en ıyısı kafana yatan sana mantıklı olan bı dr bulmak canım
Mrb canlarım adetliyken vajinal muayene etti dr rezalet diz boyu ya neyse bu ay asilamam var ilaçları aldım raporla 250tl ve yaklaşık on gün sonra yumurta ölçümum var sonra duruma göre aşılama olacak bu hsg olayını çok kafama taktım kızlar kafam çok karışık ama dr ısrarla hsg istemiyor eşimle konuştuk ve aşılama tutmazsa dr degistiriyorum başka çare yok
iyi akşmlar kızlarrr
hicrancım geçmiş olsun canım adetliyken de vajinal muayene oluyomuş demek ki ben de duymamıştım
iyiyim sağolasın. alışverişe gttm yoruldum biraz ama genelde iyiyim.ah olmaz olur mu canımbu ay ben sürekli öyle gittim yapacak birşey yok....sen nasılsın canım dikkat et kendine ağır kaldırma,elini yukarıya fazla kaldırma yat dinlen canım
tatlım tatlım çok haklisiniz ama artık önümüzdeki ay hsg ins gerk kalmaz dacanım yine siz bilirsiniz ama ben olsam kesinlikle yaptırmam sana dedğim gibi kızılaya git her hangi dr dan iste yapılsın en azından senin için rahat olur drun bilmesede olur...canım yaa aşılamada çok beklenti oluyor hem bi sürü masraf bence bi daha düşün
sağol canım allah razı olsun çok zor geçti bugün bende muayene yapmaz diye hazırlıklı gitmemustimiyi akşmlar kızlarrr
hicrancım geçmiş olsun canım adetliyken de vajinal muayene oluyomuş demek ki ben de duymamıştım
ah canım bende hicranım gibiyim başa gelen çekiliyor işte alışıyosun yapacak başka çaremiz yok kuşum ne yapalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhh
Aminnnnn inssssss
kuşum ya zorlu bir süreç ben çok iyi biliyorum 1 haftaya kalmaz bende başlarım umarım adetim gelmezde rabbim büyük....neden 10 gün sonra canım ne ilaç yazdı doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?