Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

reglinin 5.gününde mi başlayacaksın canım?menegonu ne için verdi acaba?bakalım benimki ne diyecek gonal fi ne kadar kullanacağım bu sefer inşallah gerekte kalmaz:18:rabbim işlerimizi kolaylaştırsın canım inşallah

Menegon da yumurta geliştirici tatlım kalçadan oluyor sağlık ocaginda yaptiriorum cnm ve ağır bi ilaç sanırım totom kaç gün ağrıdı iğne vurulan yerler gonala 5.gün başlıyorum ins senin için gerek kalmaz tatlım ya

inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için...canım ben çıkıyorum başım çok şiddetli ağrımaya başladı yarın görüşürüz inşallah....hayırlı geceler

inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için...canım ben çıkıyorum başım çok şiddetli ağrımaya başladı yarın görüşürüz inşallah....hayırlı geceler

Bende çok yorgunum yorgunluktan uyuamıyorum canım dikkat et kendine seni çok öpüyorum kader arkadaşım yarın ayrıntılı bi şekilde konuşuruz

Bende çok yorgunum yorgunluktan uyuamıyorum canım dikkat et kendine seni çok öpüyorum kader arkadaşım yarın ayrıntılı bi şekilde konuşuruz

canım dün mahvoldum istifra etmekten sabahta kırmızılar teşrif etti beni deli etmek ister gibi 5 gün önceden geldiler hayırlısı böyleymiş ne yapalım artık canım

canım dün mahvoldum istifra etmekten sabahta kırmızılar teşrif etti beni deli etmek ister gibi 5 gün önceden geldiler hayırlısı böyleymiş ne yapalım artık canım

canım benım üzülme.bu ay nasip değilmiş demek.üzülürsen daha cok strese gırersın sıkma tatlı canını

hıcranım nasılsın hayatım dun cok kötüydün dogal olarak umarım toparlanmssındır bıraz

kuzcuklarım nabersiniz bakem

canım çok çok geçmiş olsun
ama rezalet filan deme canım ya şifa için bazı şeyler göze alınıyor işte hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim

buralardayım canım ama pek vaktım olmuyor.sabah spor yapıyorum. havalar guzel dıye gezıyorum bu aralar bol bol
bu arada talescım gözun aydın canım tebrık ederim darısı bızlerın basına ınsallah

anladım canım spor iyidir bende genellikle akşam üstleri yapıyorum yürüyüş filan bu ara

kızzlarrr cannlaaarrr naparsınız nasılsınız bayadır gelemedim hicrancımm cnm bnm neler olmuş niye ısrarla hsg çekmemesini anlamış değilim dr. yanlış bilmiyosam aşılama tüplerin tıkalı olması durumunda uygulanıyo senin tüplernde problem yoksa boşuna yıpratıcaksın kendini iyi düşün cnm hemen karar verme. bnde 12.gün adet olabildim anca klomen ve menegona başladımm hakkımızda hayırlısı artık canlarr işimiz duayla

Canım bana mehmet bardakçı nin tel nosunu verebilir misin

toparlsndim canım ama hala yatak tan çıkmadım sen nasılsın

Tuzum nerdesin sen yahu
drlardaydım canım tedavi basladı ya
canım çok çok geçmiş olsun
ama rezalet filan deme canım ya şifa için bazı şeyler göze alınıyor işte hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim
amin canım hiç sorma ya kadınlık rezillik

Rahatsiz olmus bagzi arkadaslar ( gecmis olsun canlarim kendinize iyi bakin streslerden uzak durmaya calisalim.
Bende cumadan beri biraz rahatsizim,Afedersiniz isal (( birde yine kaynanam vardi az önce gitti cumadan bugüne baya bir kötü oldu yaa insan rahat olmuyor migdeme kramf giriyor uzanamiyorsun,neyse simdi yok artik ama rahatsizligim hala bitmedi (
Bu arada esracim ve aselcim uzmanlarim benim adetim ilk defa düzensiz olduya hani,simdi ne zaman gelmesi gerekiyor yine?kisaca hatirlatayim zyklusum 28 di dogumdan sonra 26 oldu ilk mart ayinda birden 23e düstü sonraki ay 24 ve ondan sonraki ay ise 25...ufff kafam karisti valla galiba böyleydi unuttum.Yalniz ilginc olan basimdan 3 hamilelik gecti ve 3ündede isal olmustum yani belirtim oydu.Simdiyse biraz kafam karisik cünkü kizim anaokulundan kapmis oda isal esimde galiba üsütmeden.Ama ben hayatta isal olmam ne derecede hastalanirsam hastalanayim onun icin bu süphe.Neyse bekleyelim görelim,biliyorsunuz ben gercekten coook sabirliyim :)))) Allaha sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…