iyiyim sağolasın. alışverişe gttm yoruldum biraz ama genelde iyiyim.
tatlım tatlım çok haklisiniz ama artık önümüzdeki ay hsg ins gerk kalmaz da
sağol canım allah razı olsun çok zor geçti bugün bende muayene yapmaz diye hazırlıklı gitmemustim
Gonal f ve menegon kullancam canım 5 günden itibaren günde 100ml 4 gün hemen sonra 3 günde menegon 12.gün ölçüm var
reglinin 5.gününde mi başlayacaksın canım?menegonu ne için verdi acaba?bakalım benimki ne diyecek gonal fi ne kadar kullanacağım bu sefer inşallah gerekte kalmaz:18:rabbim işlerimizi kolaylaştırsın canım inşallah
Menegon da yumurta geliştirici tatlım kalçadan oluyor sağlık ocaginda yaptiriorum cnm ve ağır bi ilaç sanırım totom kaç gün ağrıdı iğne vurulan yerler gonala 5.gün başlıyorum ins senin için gerek kalmaz tatlım ya
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için...canım ben çıkıyorum başım çok şiddetli ağrımaya başladı yarın görüşürüz inşallah....hayırlı geceler
Bende çok yorgunum yorgunluktan uyuamıyorum canım dikkat et kendine seni çok öpüyorum kader arkadaşım yarın ayrıntılı bi şekilde konuşuruz
canım dün mahvoldum istifra etmekten sabahta kırmızılar teşrif etti beni deli etmek ister gibi 5 gün önceden geldiler hayırlısı böyleymiş ne yapalım artık canım
canım dün mahvoldum istifra etmekten sabahta kırmızılar teşrif etti beni deli etmek ister gibi 5 gün önceden geldiler hayırlısı böyleymiş ne yapalım artık canım
Kıyamam canım bu ay bi kaç gün arayla aşılama olacağız tatlım
Mrb canlarım adetliyken vajinal muayene etti dr rezalet diz boyu ya neyse bu ay asilamam var ilaçları aldım raporla 250tl ve yaklaşık on gün sonra yumurta ölçümum var sonra duruma göre aşılama olacak bu hsg olayını çok kafama taktım kızlar kafam çok karışık ama dr ısrarla hsg istemiyor eşimle konuştuk ve aşılama tutmazsa dr degistiriyorum başka çare yok
hıcranım nasılsın hayatım dun cok kötüydün dogal olarak umarım toparlanmssındır bıraz
kuzcuklarım nabersiniz bakem
ben hemen rapor verıyım.kendı adıma ıyıyım canım. bu ay calsımalar tam gaz devamsen nasılsın canım
toparlsndim canım ama hala yatak tan çıkmadım sen nasılsınhıcranım nasılsın hayatım dun cok kötüydün dogal olarak umarım toparlanmssındır bıraz
kuzcuklarım nabersiniz bakem
Mrb canlarım adetliyken vajinal muayene etti dr rezalet diz boyu ya neyse bu ay asilamam var ilaçları aldım raporla 250tl ve yaklaşık on gün sonra yumurta ölçümum var sonra duruma göre aşılama olacak bu hsg olayını çok kafama taktım kızlar kafam çok karışık ama dr ısrarla hsg istemiyor eşimle konuştuk ve aşılama tutmazsa dr degistiriyorum başka çare yok
buralardayım canım ama pek vaktım olmuyor.sabah spor yapıyorum. havalar guzel dıye gezıyorum bu aralar bol bol
bu arada talescım gözun aydın canım tebrık ederim darısı bızlerın basına ınsallah
Canım bana mehmet bardakçı nin tel nosunu verebilir misinkızzlarrr cannlaaarrr naparsınız nasılsınız bayadır gelemedimhicrancımm cnm bnm neler olmuş niye ısrarla hsg çekmemesini anlamış değilim dr. yanlış bilmiyosam aşılama tüplerin tıkalı olması durumunda uygulanıyo senin tüplernde problem yoksa boşuna yıpratıcaksın kendini iyi düşün cnm hemen karar verme. bnde 12.gün adet olabildim anca klomen ve menegona başladımm hakkımızda hayırlısı artık canlarr işimiz duayla
drlardaydım canım tedavi basladı yatoparlsndim canım ama hala yatak tan çıkmadım sen nasılsın
Tuzum nerdesin sen yahu
amin canım hiç sorma ya kadınlık rezillikcanım çok çok geçmiş olsun
ama rezalet filan deme canım ya şifa için bazı şeyler göze alınıyor işte hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?