Rahatsiz olmus bagzi arkadaslar( gecmis olsun canlarim kendinize iyi bakin streslerden uzak durmaya calisalim.
Bende cumadan beri biraz rahatsizim,Afedersiniz isal(( birde yine kaynanam vardi az önce gitti cumadan bugüne baya bir kötü oldu yaa insan rahat olmuyor migdeme kramf giriyor uzanamiyorsun,neyse simdi yok artik ama rahatsizligim hala bitmedi (
Bu arada esracim ve aselcim uzmanlarim benim adetim ilk defa düzensiz olduya hani,simdi ne zaman gelmesi gerekiyor yine?kisaca hatirlatayim zyklusum 28 di dogumdan sonra 26 oldu ilk mart ayinda birden 23e düstü sonraki ay 24 ve ondan sonraki ay ise 25...ufff kafam karisti valla galiba böyleydi unuttum.Yalniz ilginc olan basimdan 3 hamilelik gecti ve 3ündede isal olmustum yani belirtim oydu.Simdiyse biraz kafam karisik cünkü kizim anaokulundan kapmis oda isal esimde galiba üsütmeden.Ama ben hayatta isal olmam ne derecede hastalanirsam hastalanayim onun icin bu süphe.Neyse bekleyelim görelim,biliyorsunuz ben gercekten coook sabirliyim :)))) Allaha sükür
buralarda kimseleerrr yok muu
Ben varim ama siz yoksunuz
nasılsın canım hosgeldın kımsecıkler yok bızden baska :)
Evet :)) nasilsin bakalim? güzel gelismeler varmi?
iyiyim canım benım.valla gelişme olarak evet var denıyoruz bakalımhayırlısı artık kafaya takmıyorum takınca olmuyor strese gırıyorum
En güzeli canim dogru yapiyorsun ama tabiki bunu malesef herkez yapamiyor.Hic cocugu olmayanlar her zaman daha bir sabirsizlaniyorlar elde degil,bende ilkimde neler neler yapmiyordum her gece nerdeyse rüyalarima giriyordu beyin en sonunda öyle bir yorulduki vüjut alsana bebekte kurtulayim artik senden dedi sanki :))))
aynen napım bırde bu sekılde deneyelım bakalım.ınsallah en kısa zamanda benım beyın de yorulur
Mayis ayinda burdaki herkez hamile kalirda bundan sonra su kürü bu ilaci yaptinmi degilde herkez migde bulantisina karsi bas dönmesine karsi hamilelikte olan sikayetlere care arariz hep birlikte burda :)))))))))))
hicranım nasılsın canım
Boğazım şişti bugün grip gibi bisey oldum kemiklerim ağrıyor sen nasılsın canım
Boğazım şişti bugün grip gibi bisey oldum kemiklerim ağrıyor sen nasılsın canım
geçmiş olsun canım benım dıkkat et kendıne.bende ıyıyım tek basıma bakınıyorum buralara :)
kızlarrrr benden az evvel siyah bir pıhtı gibi birşey geldi kagıda sardım yarın doktoru arayıp soracağım ne olabilir acaba tıkalı tüpler açılmıştı onlardan mı geldi acaba reglim cuma günü bitmişti ama ne olabilir kiii bugünde sancım vardı offffffffffff sorunum hiç bitmiyo kafayı yiceeeeeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?