Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ayy hadi kız inşallah şüphelendiğin gibidir ve 2. umut sen olursun veeee eminim bize çok iyi moral olursunnn

iyiyim canım benım.valla gelişme olarak evet var denıyoruz bakalım hayırlısı artık kafaya takmıyorum takınca olmuyor strese gırıyorum

En güzeli canim dogru yapiyorsun ama tabiki bunu malesef herkez yapamiyor.Hic cocugu olmayanlar her zaman daha bir sabirsizlaniyorlar elde degil,bende ilkimde neler neler yapmiyordum her gece nerdeyse rüyalarima giriyordu beyin en sonunda öyle bir yorulduki vüjut alsana bebekte kurtulayim artik senden dedi sanki :))))

aynen napım bırde bu sekılde deneyelım bakalım.ınsallah en kısa zamanda benım beyın de yorulur

aynen napım bırde bu sekılde deneyelım bakalım.ınsallah en kısa zamanda benım beyın de yorulur

Mayis ayinda burdaki herkez hamile kalirda bundan sonra su kürü bu ilaci yaptinmi degilde herkez migde bulantisina karsi bas dönmesine karsi hamilelikte olan sikayetlere care arariz hep birlikte burda :)))))))))))

Mayis ayinda burdaki herkez hamile kalirda bundan sonra su kürü bu ilaci yaptinmi degilde herkez migde bulantisina karsi bas dönmesine karsi hamilelikte olan sikayetlere care arariz hep birlikte burda :)))))))))))

valla hamiş olalımda onu da yaparız hayatım artık migdesi bulanan başı dönen hamişler topiği acarız

kızlarrrr benden az evvel siyah bir pıhtı gibi birşey geldi kagıda sardım yarın doktoru arayıp soracağım ne olabilir acaba tıkalı tüpler açılmıştı onlardan mı geldi acaba reglim cuma günü bitmişti ama ne olabilir kiii bugünde sancım vardı offffffffffff sorunum hiç bitmiyo kafayı yiceeeeeemmm

geçmiş olsun hicran sıcak nane limon yap iç canım yada bir kaşık bal yeee

canım ben bilemicem inanki yardımcı olmak ısterdım ama bir bilgim yok bu konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…