Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Gecmis olsun,cay ic canim bol bol.
sağol içtim tatlım nane limon falan
geçmiş olsun canım benım dıkkat et kendıne.bende ıyıyım tek basıma bakınıyorum buralara :)
Sağol tatlım sende bu aralar örek yoktun kisss

Canım bu sakin ol önce dur hsgden dolayı olmuş olabilir panik yapma

Canım umarım gönlünden geçendir

Insallah benden önce siz bu güzel haberi verirsiniz canim.Vallahi artik bu okuduklarimdan sonra gercekten biran önce sizlerin hamile kalmasini okadar cok istiyorumki,daha öncede yazdigim gibi yüce Rabbim bana bu güzel duyguyu yasatti Insallah sizlerde hepiniz kisa zamanda nasip eder canlarim biraz daha sabredelim.Insallah yaptiginiz herseyin karsiligini güzel Allahim bir an önce verir,Amin!!!

aminnnnnnnnnnnn

Canım bu sakin ol önce dur hsgden dolayı olmuş olabilir panik yapma[/QUOTE]
herhalde hsg dan dolayı valla utanmasam arayacağım doktoru. yarın ararım artık sabah ama pıhtı değilde sanki parça gibi bişi tuhaf bişi hiç böle bişi görmedim ben akıntımda kahve rengi berrak değil şuan ayyyyy napsam bilemedim valla panik oldum şimdi

herhalde hsg dan dolayı valla utanmasam arayacağım doktoru. yarın ararım artık sabah ama pıhtı değilde sanki parça gibi bişi tuhaf bişi hiç böle bişi görmedim ben akıntımda kahve rengi berrak değil şuan ayyyyy napsam bilemedim valla panik oldum şimdi[/QUOTE]

Güzelim panik olucak hic birsey yokki,kötü birsey muhakkak degil yani,bence hastaneyi bir ara dogum bölümüyle baglasinlar seni orada bir sor telefonlla icin rahatlar canim bence gayet sakin ol :)

Güzelim panik olucak hic birsey yokki,kötü birsey muhakkak degil yani,bence hastaneyi bir ara dogum bölümüyle baglasinlar seni orada bir sor telefonlla icin rahatlar canim bence gayet sakin ol :)[/QUOTE]

yarın ararım kanamam olsa dokorumu aradım ama şimdi iyiyim yarın ararım sabah kalkar kalkmaz .

buralardayım canım hep. ama hafta sonu hava cok guzeldı pek gıremedım gunduzlerı
Gez tatlım iyi olur kafan dağılır oh mis

Aaaaaminnnnnnnnnn canım söyle hepimiz birden bi hamis kalsak oooooo süper olur mide bulantı topigi açarız kk yi sallarız
herhalde hsg dan dolayı valla utanmasam arayacağım doktoru. yarın ararım artık sabah ama pıhtı değilde sanki parça gibi bişi tuhaf bişi hiç böle bişi görmedim ben akıntımda kahve rengi berrak değil şuan ayyyyy napsam bilemedim valla panik oldum şimdi[/QUOTE]

Büyük parçasıysa ara dr canım soru işareti kalmaz kafanda panik yapma ne olur

Büyük parçasıysa ara dr canım soru işareti kalmaz kafanda panik yapma ne olur[/QUOTE]
serçe parmagımın yarısı kadar birşey çok büyük değil ama herhalde tıkanıklık açıldıktan sonra kalan kan pıhtıları düşüyor neyse takmayım yarın ararım mühim olduğunu sanmam yarın gel derse giderim canım

yarın ararım kanamam olsa dokorumu aradım ama şimdi iyiyim yarın ararım sabah kalkar kalkmaz .[/QUOTE]

Güzelim sen panik oldum yazmissin ondan dedim canim,icin rahatsa ozaman ok :)

Büyük parçasıysa ara dr canım soru işareti kalmaz kafanda panik yapma ne olur
serçe parmagımın yarısı kadar birşey çok büyük değil ama herhalde tıkanıklık açıldıktan sonra kalan kan pıhtıları düşüyor neyse takmayım yarın ararım mühim olduğunu sanmam yarın gel derse giderim canım[/QUOTE]

Tmm cnm hsgdendir cnm

Tmm cnm hsgdendir cnm[/QUOTE]

evet birde bu sefer fazla regl olmadı fazla gelmedi azcık geldi 2 3 gün surdu canım sökülüyordur belkide kalan aklıma başka birşey gelmiyor içimi rahatlacak.

evet birde bu sefer fazla regl olmadı fazla gelmedi azcık geldi 2 3 gün surdu canım sökülüyordur belkide kalan aklıma başka birşey gelmiyor içimi rahatlacak.[/QUOTE]

Kötü bisey yoook rahat oldun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…