sağol içtim tatlım nane limon falanGecmis olsun,cay ic canim bol bol.
Sağol tatlım sende bu aralar örek yoktun kisssgeçmiş olsun canım benım dıkkat et kendıne.bende ıyıyım tek basıma bakınıyorum buralara :)
kızlarrrr benden az evvel siyah bir pıhtı gibi birşey geldi kagıda sardım yarın doktoru arayıp soracağım ne olabilir acaba tıkalı tüpler açılmıştı onlardan mı geldi acaba reglim cuma günü bitmişti ama ne olabilir kiii bugünde sancım vardı offffffffffff sorunum hiç bitmiyo kafayı yiceeeeeemmm
Beni adam yerine koymuyormusun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz???
Kalkes karii haaaaa çok güldümBeni adam yerine koymuyormusun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz???
geçmiş olsun hicran sıcak nane limon yap iç canım yada bir kaşık bal yeee
sağol içtim tatlım nane limon falan
Sağol tatlım sende bu aralar örek yoktun kisss
Canım bu sakin ol önce dur hsgden dolayı olmuş olabilir panik yapma
Canım umarım gönlünden geçendir
Insallah benden önce siz bu güzel haberi verirsiniz canim.Vallahi artik bu okuduklarimdan sonra gercekten biran önce sizlerin hamile kalmasini okadar cok istiyorumki,daha öncede yazdigim gibi yüce Rabbim bana bu güzel duyguyu yasatti Insallah sizlerde hepiniz kisa zamanda nasip eder canlarim biraz daha sabredelim.Insallah yaptiginiz herseyin karsiligini güzel Allahim bir an önce verir,Amin!!!
noldu hayatım bısey mı kacırdımmmmm kusura bakmaaa
allah senı varyaKiz yazmissinya yalniz buralarda bakiniyorum diye benimle de yazisiyordun ya ondan yazdim :))))))))))))))
herhalde hsg dan dolayı valla utanmasam arayacağım doktoru. yarın ararım artık sabah ama pıhtı değilde sanki parça gibi bişi tuhaf bişi hiç böle bişi görmedim ben akıntımda kahve rengi berrak değil şuan ayyyyy napsam bilemedim valla panik oldum şimdi[/QUOTE]Canım bu sakin ol önce dur hsgden dolayı olmuş olabilir panik yapma
allah senı varyakız evde yalnızım DD
herhalde hsg dan dolayı valla utanmasam arayacağım doktoru. yarın ararım artık sabah ama pıhtı değilde sanki parça gibi bişi tuhaf bişi hiç böle bişi görmedim ben akıntımda kahve rengi berrak değil şuan ayyyyy napsam bilemedim valla panik oldum şimdi
Gez tatlım iyi olur kafan dağılır oh misburalardayım canım hep. ama hafta sonu hava cok guzeldı pek gıremedım gunduzlerı
Aaaaaminnnnnnnnnn canım söyle hepimiz birden bi hamis kalsak oooooo süper olur mide bulantı topigi açarız kk yi sallarızInsallah benden önce siz bu güzel haberi verirsiniz canim.Vallahi artik bu okuduklarimdan sonra gercekten biran önce sizlerin hamile kalmasini okadar cok istiyorumki,daha öncede yazdigim gibi yüce Rabbim bana bu güzel duyguyu yasatti Insallah sizlerde hepiniz kisa zamanda nasip eder canlarim biraz daha sabredelim.Insallah yaptiginiz herseyin karsiligini güzel Allahim bir an önce verir,Amin!!!
herhalde hsg dan dolayı valla utanmasam arayacağım doktoru. yarın ararım artık sabah ama pıhtı değilde sanki parça gibi bişi tuhaf bişi hiç böle bişi görmedim ben akıntımda kahve rengi berrak değil şuan ayyyyy napsam bilemedim valla panik oldum şimdi[/QUOTE]Canım bu sakin ol önce dur hsgden dolayı olmuş olabilir panik yapma
Pardon hihihiiii :)))) ozaman lafimi degistireyim iyi kari aslan kari :))) Aslanim benim!!!
serçe parmagımın yarısı kadar birşey çok büyük değil ama herhalde tıkanıklık açıldıktan sonra kalan kan pıhtıları düşüyor neyse takmayım yarın ararım mühim olduğunu sanmam yarın gel derse giderim canım[/QUOTE]Büyük parçasıysa ara dr canım soru işareti kalmaz kafanda panik yapma ne olur
serçe parmagımın yarısı kadar birşey çok büyük değil ama herhalde tıkanıklık açıldıktan sonra kalan kan pıhtıları düşüyor neyse takmayım yarın ararım mühim olduğunu sanmam yarın gel derse giderim canım
Tmm cnm hsgdendir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?