Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım nasıl düşük yaptın ? kaç haftalıktı bebeğin . ne kadarlıkken düşürdün ?
bunları söylerse belki yardımcı olabilirim sana .

Kızlar evet acısı ile tatlısı ile yaşadım ben 12 yıldır bazı şeyleri . Umarım sizin melekleriniz benim sıpaaaa kadar bekletmez sizi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa döferim onları .
her şeyin zamanı var ve ben buna inanıyorum . Rabbim ol demeyince olmuyor . benimde zamanım gelmedi o dönemde sanırım .
Allahım bir daha yaşatmasın ne bana ne de bir başkasına . Ama şunu diyim eşler çok aptallaşıyorlar bu durumda . Kadın alışıyor hemen moda giriyor iki canlıyım falan moduna ama eşler kendilerini nereye koyacaklarını bir türlü bulamıyorlar . hamile kalınca birbirimize yaratıcı fikirler üretelim nasıl söyleceğiz diye .
ben bir jet kiralayıp Kocacım Baba oluyorsun notu yazıdırıp onun görebileceği bir yerden geçmesini sağlayacağım dermişim

ayy çok saol ya.. 5 haftalıktı adet günüme 10 gün kala bel ağrım başlamıştı zaten hiç azalmadı doktora gittim ilaç falan vermedi yerleşme ağrısı dedi kürtaja gerek kalmadan da düştü ama o hamileliğimde böyle göğsüm şişmemişti prolaktinim mi yükseldi acaba?

canım benim rabbim yardımcın olsun
emeklerin boşa çıkmasın inşallah
amin canım hiçbirimizinkini rabbim boşa çıkarmasın
Iyi canim Hayirlisiyla gelsin yavrun,doktora görünüp biseyler yapmak iyi geliyor degil mi,tabi ne Kadar omamasini istesede Gönül
evet canım ama beklerken mideme ağrı girdi stres yaptım sanırım bir problem yok dedi çok şükür hatta diğer rahmin dar deyip opersayon yapan doktor seni kazıklamış dedi özlede yaptırdım deyince tabi ben aynen böleeeeene diyeceğimi şaşırdım sadece ağzımdan yaaaaaaa çıktı doktora demekki zamanını beklıyor canım bebişler umarım fazla üzmezler bizi
Hadi bismillah diyelim ins herşey olumlu gider canım
inşallah canım inşallah
ah canım stresten sormadım bile ne tedavisi diye ve doktor çok yoğundu 3,4 hastayı bir alıyordu bizim gibi birtane daha bayan vardı 3 yıllık evliymiş 4 düşüğü varmış ben beklıyordum o sıra içimden dedimki yarabbim ne kadar aciz kullarız biz elimiz kolumuz bağlı muhtaçlığımız yalnız sana olsun dedimduysun sesimizi inşallahakşamda yoğun geçti misafirlerim ama güzeldi sadece yoruldumyine kaynatmışınız ne güzel oh oh devam edin canlarım buarada benim BATIM 5 NİSAN canım gelmez olasıca kırmızılar

Asudecim ilk yaşadığın acaba kimyasal gebelikmiydi . eğer öyle ise korunmana gerek yok ama normal düşük ise 2 ay keşke korunsaydın . söylediklerin gebelik belirtiside olabilir . bir iki gün daha bekle bakalım devam edecekmiş belirtiler olmadı bir kan testi yaptırırsın .

Insallah canim

evet Allahin taktiri,saglikli olsun hayirli evlat olsunda ben beklemeye raziyim

birde eslerimiz bize yar olsunda gerisi gelir dimi ama

Gelmez canim gelmez Insallah önümüzdeki 9 ay

evet ya bi arkadasta konu acmis Burda yanlis teshis vs.. gecen yil banada manyak Doktor dedi ya kocaman kistin var hamile kalamazsin tabi ki...tamam hamile kalamadim
Allahin taktiri ama kist mistte yokmus,daha dogrusu onun dedigi gibi yumruk büyüklügünde bir kist yoktu,meger idrar torbami görmüs!

nerden biliyon dersen bundan 4 hafta sonra baska doktora göründüm dedi yoooo yok öyle bisey...birda kac paraya bana tahliler yaptirtti deli adaaaaaaam

ay canım muhtemelen sana yumurta takibi yapacak buuuuuuuuuuuuuuuuu doktor süper süper . yumurta takibi ile en azından hangi günler yumurtlayacan ondan emin olacaksın . sonra eşinle aşna fişna sonra seni sallayacak sonrada sen 9 ay olacaksınnnnnn

o kadar iyi anladımki seni anlatacak klime bulamıyorum
senin kadar sevndim ve senin kadar canım yandı okurken
hepimiz çok sabırsısız artık rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

aselcim mesaj kutun doluymuş cevap yazamıyorum boşaltır mısın diger arkadaşlar kusura bakmasın konuyla alakasız girdim ama özür herkeze :)

Eeee canim gecen Cuma banada dedi yumurta 22,7 mm büyüklükte:26: ve biz cumartesi sabahi ve pazar öglen

dahada sonra bisey olmadi....malum dedim ya stres falan var bu aralar üstüne üstlük esim saatlerce calisiyo yorgun argin Adam yazik.

ama eger taktiri Ilahi ise bu iki iliskiden bilem olmustur

Esracım hoş geldin canım
iyiyiz sen nasılsın bakim bugün .
bak burada bir arkadaş hamile kalmadan önce yaptıklarını paylaştı oda çakşır içirmiş kocasına sakın ihmal etme canım

Selam canim iyilik cok sükür,sen nasilsin

iyi canım bende bi bakıyım dedim işte muhabbete dalıverdim
sayfaları okuyordum
bi arkadaş ilişkiden sora sabaha kadar kalkmadan yattım yazmış
nasıl yatılır o kadar vakit ya
ben yatamıyorum nedense çok az oda zorla

Esracım hoş geldin canım
iyiyiz sen nasılsın bakim bugün .
bak burada bir arkadaş hamile kalmadan önce yaptıklarını paylaştı oda çakşır içirmiş kocasına sakın ihmal etme canım

evet okudum canım
bende söyledim eşime içecek oda
çok sağol ilgin için canım

şekerim sen yakaladın o zaman kızzzzzzzzzzzzzzzzzz bebişi yumiş ne güzel büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…