arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çok takıntı yaptığımı düşünüp kendime kızıyordum ama görüyorum ki herkes benim gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. kızlar ben 4 şubatta 5 haftalık düşük yaptım bu ay da sağ göğsüm acayip şişti ve içinde bişey var gibi doktorada gitmedim hamileysem ilaç kullanmayayım diye şimdi de sol göğsüm şişmeye başladı ve acayip derecede belim ağrıyor düşük yapıncada böyle çok belim ağrımıştı şimdi korkuyorum ya yine hamileysem ve düşerse diye sizce düşükten sonra bu kadar kısa zamanda hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin bana çok korkuyorum...
ya kızlar nie kimse bana cevap vermiyor
amin canım hiçbirimizinkini rabbim boşa çıkarmasıncanım benim rabbim yardımcın olsun
emeklerin boşa çıkmasın inşallah
evet canım ama beklerken mideme ağrı girdi stres yaptım sanırım bir problem yok dedi çok şükür hatta diğer rahmin dar deyip opersayon yapan doktor seni kazıklamış dedi özlede yaptırdım deyince tabi ben aynen böleeeeeIyi canim Hayirlisiyla gelsin yavrun,doktora görünüp biseyler yapmak iyi geliyor degil mi,tabi ne Kadar omamasini istesede Gönül
inşallah canım inşallahHadi bismillah diyelim ins herşey olumlu gider canım
ah canım stresten sormadım bile ne tedavisi diye ve doktor çok yoğundu 3,4 hastayı bir alıyordu bizim gibi birtane daha bayan vardı 3 yıllık evliymiş 4 düşüğü varmış ben beklıyordum o sıra içimden dedimki yarabbim ne kadar aciz kullarız biz elimiz kolumuz bağlı muhtaçlığımız yalnız sana olsun dedimcanım ya neden öyle ki . bir sorun mu var acaba . biraz dikkat etsen verirsin bence veremiyorsan da canın saolsun şekerim stres yapmaaaa
ay canım çok sevindim ne güzel haberler getirdinnnnnnnnnnnnnnnn kız yumurta takibi mi aşılamamı tüp mü ne tedavisi bakimmmmmmmmmmmm
dün akşam misafiri ben hallettim şimdi sıra sende bakalımmmmm
ayy çok saol ya.. 5 haftalıktı adet günüme 10 gün kala bel ağrım başlamıştı zaten hiç azalmadı doktora gittim ilaç falan vermedi yerleşme ağrısı dedi kürtaja gerek kalmadan da düştü ama o hamileliğimde böyle göğsüm şişmemişti prolaktinim mi yükseldi acaba?
Kızlar evet acısı ile tatlısı ile yaşadım ben 12 yıldır bazı şeyleri . Umarım sizin melekleriniz benim sıpaaaa kadar bekletmez sizi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa döferim onları .
her şeyin zamanı var ve ben buna inanıyorum . Rabbim ol demeyince olmuyor . benimde zamanım gelmedi o dönemde sanırım .
Allahım bir daha yaşatmasın ne bana ne de bir başkasına . Ama şunu diyim eşler çok aptallaşıyorlar bu durumda . Kadın alışıyor hemen moda giriyor iki canlıyım falan moduna ama eşler kendilerini nereye koyacaklarını bir türlü bulamıyorlar .hamile kalınca birbirimize yaratıcı fikirler üretelim nasıl söyleceğiz diye .
ben bir jet kiralayıp Kocacım Baba oluyorsun notu yazıdırıp onun görebileceği bir yerden geçmesini sağlayacağımdermişim
amin canım hiçbirimizinkini rabbim boşa çıkarmasın
evet canım ama beklerken mideme ağrı girdi stres yaptım sanırım bir problem yok dedi çok şükür hatta diğer rahmin dar deyip opersayon yapan doktor seni kazıklamış dedi özlede yaptırdım deyince tabi ben aynen böleeeeene diyeceğimi şaşırdım sadece ağzımdan yaaaaaaa çıktı doktora demekki zamanını beklıyor canım bebişler umarım fazla üzmezler bizi
inşallah canım inşallah
ah canım stresten sormadım bile ne tedavisi diye ve doktor çok yoğundu 3,4 hastayı bir alıyordu bizim gibi birtane daha bayan vardı 3 yıllık evliymiş 4 düşüğü varmış ben beklıyordum o sıra içimden dedimki yarabbim ne kadar aciz kullarız biz elimiz kolumuz bağlı muhtaçlığımız yalnız sana olsun dedimduysun sesimizi inşallah akşamda yoğun geçti misafirlerim ama güzeldi sadece yoruldum yine kaynatmışınız ne güzel oh oh devam edin canlarım buarada benim BATIM 5 NİSAN canım gelmez olasıca kırmızılar
amin canım hiçbirimizinkini rabbim boşa çıkarmasın
evet canım ama beklerken mideme ağrı girdi stres yaptım sanırım bir problem yok dedi çok şükür hatta diğer rahmin dar deyip opersayon yapan doktor seni kazıklamış dedi özlede yaptırdım deyince tabi ben aynen böleeeeene diyeceğimi şaşırdım sadece ağzımdan yaaaaaaa çıktı doktora demekki zamanını beklıyor canım bebişler umarım fazla üzmezler bizi
inşallah canım inşallah
ah canım stresten sormadım bile ne tedavisi diye ve doktor çok yoğundu 3,4 hastayı bir alıyordu bizim gibi birtane daha bayan vardı 3 yıllık evliymiş 4 düşüğü varmış ben beklıyordum o sıra içimden dedimki yarabbim ne kadar aciz kullarız biz elimiz kolumuz bağlı muhtaçlığımız yalnız sana olsun dedimduysun sesimizi inşallah akşamda yoğun geçti misafirlerim ama güzeldi sadece yoruldum yine kaynatmışınız ne güzel oh oh devam edin canlarım buarada benim BATIM 5 NİSAN canım gelmez olasıca kırmızılar
Ben hiç kendiliğinden hamile kalmadım
ilk tüp denememi yaptığımda eşime nasıl söylerim diye çok hayal kurdum
ama kısmet işte 3. gün kanama kanama bende test gününe kadar kanamam durmadı eee hali ile depresyona falan girdim kan testine de birlikte gidip koca bir negatifi almıştık .ç
ikinci denememde dedim bu sefer her şey farklı olacak tabi ben kurtlanıyorum 12 gün nasıl beklerim hergün forumda orada burada erken gebelik belirtileri aramaktan gözüm şeşi beş oldu
sanırım 8. gündü transferden sonra dayanamadım gittim kan verdim hemencik gidip geliverdim eve . hastaneyi yarım saatte bir aradım çıktı mı çıktı mı çıktı mı diye onlarıda deli ettim .
dediler sistemden de görebilirsiniz . oturdum açtım pc yi sürekli yenile yapıyorum . neyse bir baktım benim sonuç çıkmış . 18 çıkmış değerim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 5 üzeri gebelik
tabi saat 3 falan öğleden sonra . eşim 6 da gelecek iğneye gideceğiz her akşam iğne oluyorum 6 da
içim içime sığmadı o 3 saat geçmedi . sonra eşim geldi tabi benim ağız kulaklarda söylemicem adama kararlıyım ya değerim artmassa ya değerim düşerse ya kimyasal gebelik ise diye düşünüyorum ve söylememe kararı aldım
iğneden sonra dedim benim canım domates çorbası istiyor . o da hemen moda girdin yani sanki hamilesin diyor dalga geçiyor benimleeeeeeeeeeeneyse acıbademe gittik yemek yemeye ben çorba söyledim oda kendine yemek söyledi . ellerini yıkamaya gitti masaya geldi tam oturacak Şafak ben hamileyim bugün dayanamadım test yaptırdım ve değerim 18 çıktı dedim bir nefeste . sonra derin nefes aldım ohhhhhhhhhh be diye tabi benim koca oturamıyor adam şoka girdi aynen bu
fenalaştısonra ağlamaya başladı allahım susturamıyorum adamı . dedim rezil ettin beni ağlama sus diyorum yok adam şoktan çıkamıyor sonra yavaş yavaş kendine geldi . beni öptü falan Allahım o günü hiç unutamam . o gün nasıl sevinçten ağladığını unutmayorsam bebeğin alındığı günde ağladığını unutamam . Acı ve tatlı anılar işte ...
işte böyleınşl hayırlı hamilelikler geçiririz bundan sonra . tez zamanda gelir meleklerimiz ...
ay canım muhtemelen sana yumurta takibi yapacak buuuuuuuuuuuuuuuuu doktorsüper süper . yumurta takibi ile en azından hangi günler yumurtlayacan ondan emin olacaksın . sonra eşinle aşna fişna sonra seni sallayacak sonrada sen 9 ay olacaksınnnnnn
ay canım muhtemelen sana yumurta takibi yapacak buuuuuuuuuuuuuuuuu doktorsüper süper . yumurta takibi ile en azından hangi günler yumurtlayacan ondan emin olacaksın . sonra eşinle aşna fişna sonra seni sallayacak sonrada sen 9 ay olacaksınnnnnn
canım ne kadar güzel tane tane açıklamışşın teşekkürler alakana rabbim bebeğini sana bağışlasın
Canım tebrikler hayırlısıyla kucağına da alırsın ins hayırlı evlat olur ins büze bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
nasılsınız kızlar muhabbet koyu yine maşallah
Selam canim iyilik cok sükür,sen nasilsin
Esracım hoş geldin canım
iyiyiz sen nasılsın bakim bugün .
bak burada bir arkadaş hamile kalmadan önce yaptıklarını paylaştı oda çakşır içirmiş kocasına sakın ihmal etme canım
evet okudum canım
bende söyledim eşime içecek oda
çok sağol ilgin için canım
Eeee canim gecen Cuma banada dedi yumurta 22,7 mm büyüklükte:26: ve biz cumartesi sabahi ve pazar öglen
dahada sonra bisey olmadi....malum dedim ya stres falan var bu aralarüstüne üstlük esim saatlerce calisiyo yorgun argin Adam yazik.
ama eger taktiri Ilahi ise bu iki iliskiden bilem olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?