evet birde bu sefer fazla regl olmadı fazla gelmedi azcık geldi 2 3 gün surdu canım sökülüyordur belkide kalan aklıma başka birşey gelmiyor içimi rahatlacak.
Senin tüplerinimi actilar?ne zaman canim?ve nasil yapildi vaktin varsa kisaca benimle paylasirmisin?
Kötü bisey yoook rahat oldun için
sağol canım. az önce gidiğin topiğe ben girsem yazı yazsam emin ol bütün herkes bana yazmaya başlar :) yaşla ilgili topik aynı beni anlatıyorlar :)
Bir derdim var bölümünde ki mi yad farkı olan onu mu diyorsun
evet canım onu diyorum güldüm geçtim buraya benim kociş birazdan gelir aniden kapatırsanm kusuruma bakmayın kızlar .
ne kadar fark var kisss
Tmm canım benim eşimde 1 saat sonra gelecek
18 19 canım ama 6 yıldır hiç konusu bile açılmadı aramızda hiç sorun olmadı canım vallahi memnunum halimden hiç sıkıntı yok benim ki mantık değil aşk canım
Himm arada aşk varsa insanın gözü kör oluyor canım benim durum gibi yani yad hic sorun değil bence de
aynen canım hiç sorun olmuyor aşk sevgi emek biz çok emek verdik canım o yüzden kişiden kişiye değişir yani karakter söz konusu canım biraz da bana katılmana sevindim
doktor cuma günü hsg röntgeni istedi gittim röntgeni çekti ve baktı tüp kapalı orada müdahale etti ve tüpümü açtı canım.ilaç gibi bişi iktirdiğini hissettim biraz gördüm sonra gazlı bezde kan vardı baya gördüm temizliyordu canım . böyle işte sonra gözün aynı tüplerini açtım dedi işte bu kadar sonra eve geldim ilk gün ağrım çoktu ve biraz kanamam vardı istirat ettim iki gün bugün biraz daha iyiyim ama kahve rengi akıntım ve kanpıhtısı gibi bişi düştü şimdi anlattım biliyorsun canım işte böleee
9 yaş var bizimde ama orta yolu buluyoruz canım ilk 4 ay sorun oldu birbirimize alisana kadar şimdi cooooooook mutluyuzsizin kaç yaş canım özel olmazsaa eğer
Tüpler ameliyatsizmi acildi? canim beni burda baya bir yaslandiriyorsunuz sürekli bir yasima daha gire gire kac oldum :)))))))))))))))))) bak menopoza sokucaksiniz beni :)))) gecmis olsun canim ve Insallah artik biran önce hamile kalirsin artik ayyyyyyyy cok mutlu oldum birden valla heyecanlandim kiz....
Tüpler ameliyatsizmi acildi? canim beni burda baya bir yaslandiriyorsunuz sürekli bir yasima daha gire gire kac oldum :)))))))))))))))))) bak menopoza sokucaksiniz beni :)))) gecmis olsun canim ve Insallah artik biran önce hamile kalirsin artik ayyyyyyyy cok mutlu oldum birden valla heyecanlandim kiz....
Canım rahim den sıvı ilaç veriyorlar tikali tupler açılıyor ameliyatsız nester yok kesik yok narkoz yok almanya bu konuda cooooooook geri kakmış demek ki
Tüplerin tikali olup olmadigini ameliyatsiz bakiyorlar degilmi? tamam ok.
Peki tikaliysa onudami ameliyatsiz aciyorlar? dogrumu anladim yoksa ben kafayimi yemeye basladim soka girmekten? :))
Tüplerin tikali olup olmadigini ameliyatsiz bakiyorlar degilmi? tamam ok.
Peki tikaliysa onudami ameliyatsiz aciyorlar? dogrumu anladim yoksa ben kafayimi yemeye basladim soka girmekten? :))
ALLAH seni emi. güldürüdn beni heeee. evet ameliyatsız bazılarınıki o röntgen sırasında verilen ilaçla açılıyor bazısında ameliyatla benim az tıkalı olduğu için biraz ilaçla biraz da doktorun eliyle açıldı canım. ama ben pek umutlu değilim pkoluyum cnm birde 25 kilo fazlalığım var 85 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?