Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Senin tüplerinimi actilar?ne zaman canim?ve nasil yapildi vaktin varsa kisaca benimle paylasirmisin?

evet birde bu sefer fazla regl olmadı fazla gelmedi azcık geldi 2 3 gün surdu canım sökülüyordur belkide kalan aklıma başka birşey gelmiyor içimi rahatlacak.

Kötü bisey yoook rahat oldun için[/QUOTE]

sağol canım. az önce gidiğin topiğe ben girsem yazı yazsam emin ol bütün herkes bana yazmaya başlar :) yaşla ilgili topik aynı beni anlatıyorlar :)

Senin tüplerinimi actilar?ne zaman canim?ve nasil yapildi vaktin varsa kisaca benimle paylasirmisin?

doktor cuma günü hsg röntgeni istedi gittim röntgeni çekti ve baktı tüp kapalı orada müdahale etti ve tüpümü açtı canım.ilaç gibi bişi iktirdiğini hissettim biraz gördüm sonra gazlı bezde kan vardı baya gördüm temizliyordu canım . böyle işte sonra gözün aynı tüplerini açtım dedi işte bu kadar sonra eve geldim ilk gün ağrım çoktu ve biraz kanamam vardı istirat ettim iki gün bugün biraz daha iyiyim ama kahve rengi akıntım ve kanpıhtısı gibi bişi düştü şimdi anlattım biliyorsun canım işte böleee

Kötü bisey yoook rahat oldun için

sağol canım. az önce gidiğin topiğe ben girsem yazı yazsam emin ol bütün herkes bana yazmaya başlar :) yaşla ilgili topik aynı beni anlatıyorlar :)[/QUOTE]

Bir derdim var bölümünde ki mi yad farkı olan onu mu diyorsun

sağol canım. az önce gidiğin topiğe ben girsem yazı yazsam emin ol bütün herkes bana yazmaya başlar :) yaşla ilgili topik aynı beni anlatıyorlar :)

Bir derdim var bölümünde ki mi yad farkı olan onu mu diyorsun[/QUOTE]

evet canım onu diyorum güldüm geçtim buraya benim kociş birazdan gelir aniden kapatırsanm kusuruma bakmayın kızlar .

Bir derdim var bölümünde ki mi yad farkı olan onu mu diyorsun

evet canım onu diyorum güldüm geçtim buraya benim kociş birazdan gelir aniden kapatırsanm kusuruma bakmayın kızlar .[/QUOTE]

ne kadar fark var kisss

Tmm canım benim eşimde 1 saat sonra gelecek

evet canım onu diyorum güldüm geçtim buraya benim kociş birazdan gelir aniden kapatırsanm kusuruma bakmayın kızlar .

ne kadar fark var kisss

Tmm canım benim eşimde 1 saat sonra gelecek[/QUOTE]

18 19 canım ama 6 yıldır hiç konusu bile açılmadı aramızda hiç sorun olmadı canım vallahi memnunum halimden hiç sıkıntı yok benim ki mantık değil aşk canım

ne kadar fark var kisss

Tmm canım benim eşimde 1 saat sonra gelecek

18 19 canım ama 6 yıldır hiç konusu bile açılmadı aramızda hiç sorun olmadı canım vallahi memnunum halimden hiç sıkıntı yok benim ki mantık değil aşk canım[/QUOTE]

Himm arada aşk varsa insanın gözü kör oluyor canım benim durum gibi yani yad hic sorun değil bence de

18 19 canım ama 6 yıldır hiç konusu bile açılmadı aramızda hiç sorun olmadı canım vallahi memnunum halimden hiç sıkıntı yok benim ki mantık değil aşk canım

Himm arada aşk varsa insanın gözü kör oluyor canım benim durum gibi yani yad hic sorun değil bence de[/QUOTE]

aynen canım hiç sorun olmuyor aşk sevgi emek biz çok emek verdik canım o yüzden kişiden kişiye değişir yani karakter söz konusu canım biraz da bana katılmana sevindim

Himm arada aşk varsa insanın gözü kör oluyor canım benim durum gibi yani yad hic sorun değil bence de

aynen canım hiç sorun olmuyor aşk sevgi emek biz çok emek verdik canım o yüzden kişiden kişiye değişir yani karakter söz konusu canım biraz da bana katılmana sevindim[/QUOTE]

sizin kaç yaş canım özel olmazsaa eğer

aynen canım hiç sorun olmuyor aşk sevgi emek biz çok emek verdik canım o yüzden kişiden kişiye değişir yani karakter söz konusu canım biraz da bana katılmana sevindim

sizin kaç yaş canım özel olmazsaa eğer[/QUOTE]
9 yaş var bizimde ama orta yolu buluyoruz canım ilk 4 ay sorun oldu birbirimize alisana kadar şimdi cooooooook mutluyuz

Tüpler ameliyatsizmi acildi? canim beni burda baya bir yaslandiriyorsunuz sürekli bir yasima daha gire gire kac oldum :)))))))))))))))))) bak menopoza sokucaksiniz beni :)))) gecmis olsun canim ve Insallah artik biran önce hamile kalirsin artik ayyyyyyyy cok mutlu oldum birden valla heyecanlandim kiz....

sizin kaç yaş canım özel olmazsaa eğer
9 yaş var bizimde ama orta yolu buluyoruz canım ilk 4 ay sorun oldu birbirimize alisana kadar şimdi cooooooook mutluyuz[/QUOTE]

aman canım şükür en önemlisi de aşmak zaten sevindim Allah daim eetsin canım sonsuza dek bebişlerinizle

Canım rahim den sıvı ilaç veriyorlar tikali tupler açılıyor ameliyatsız nester yok kesik yok narkoz yok almanya bu konuda cooooooook geri kakmış demek ki

ALLAH seni emi. güldürüdn beni heeee. evet ameliyatsız bazılarınıki o röntgen sırasında verilen ilaçla açılıyor bazısında ameliyatla benim az tıkalı olduğu için biraz ilaçla biraz da doktorun eliyle açıldı canım. ama ben pek umutlu değilim pkoluyum cnm birde 25 kilo fazlalığım var 85 kiloyum

Canım rahim den sıvı ilaç veriyorlar tikali tupler açılıyor ameliyatsız nester yok kesik yok narkoz yok almanya bu konuda cooooooook geri kakmış demek ki

Tüplerin tikali olup olmadigini ameliyatsiz bakiyorlar degilmi? tamam ok.
Peki tikaliysa onudami ameliyatsiz aciyorlar? dogrumu anladim yoksa ben kafayimi yemeye basladim soka girmekten? :))

bencede almanya geride kalmış canım katılıyom hicrana :):

Peki tikaliysa onudami ameliyatsiz aciyorlar? dogrumu anladim yoksa ben kafayimi yemeye basladim soka girmekten? :))

Doğru tatlım eğer hsg ile açılmazsa o zaman operasyon yapıyorlar ama çoğunun ameliyatsiz açılıyor

canım hsg röngeni demek rahim tüp yumurtalıkların durumunu gösteren rönntgen demek.
tıkalıysa açılamayacak kadarsa onu ameliyatla açıkıyorlar canım benimkisi o kadar çok kapalı değilmiş sıvı dolmuş cnm kafayı yeme aman :) yemeğini yeee

Peki ilac kullaniyorsun degilmi o halde? Kiz enistem 100 kiloydu her gün 1 litre ilik suyun icine 1 taze limonu iyice sikip onu dönüp dolanip aksama kadar bitiriyordu bunun yaninda harekette yapiyordu yani yürüyüs.Cok güzel zayifladi yillar önce ve hala kilosunu koruyor hic almadi :) sanada tavsiye ederim vaktin olmazsa en azindan yarim saat hizli yürüyüs yap sabanin filmi varya postaci gercekten onun gibi yürü vallahi haftanin 5 günü yap inan 1 ay sonra farki görüceksin.Ama sunuda biliyorsundur kilo ile hic ilgisi yok hamile kalamamanin.
Makarna ve ekmekten ilk ay tam uzak dur bir ay sonra yine az az yersin sadece 4 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…