Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım benim kasıklar hassas hemen ağrıyor oturunca bile sadece plates yapıyrum evde 3 haftadır boşladım boşlamadan önce tam bir ayda beş kiolo verdim 90 kiloydum canım . ama diyetisyene başlayacağım bu hafta içi inşallah saol ilgin için

taze anniş nasılsın valla heran çıkabiliriz kocişer gelebilir canım ani çıkış yapabilirim geç kaldın azcık :)

Canım rosecigimin kilosu hormonlarından hormonlari dengeli olmadığı için kilo alıyor kilo aldığı için hormonlari bozuluyor nu bir kısır döngü canım hormonlar bozulunca adet düzensizkesiyor bu kilo bizim pko ile ilgili bi durum

Allahim ya kim bilir daha neler var neler :)) Hemde ne geride kalmislar daha baska konularla alakali coooook sey var birde türkleri begenmiyorlar tihhhhhh kurban olsunlar GÜZELIM TÜRKIYEME Kurbaaaaaaaaaaaaaaan. Ben ciddiden cok istiyorum kizimin orada okumasini buradakinlerin cok azi adam oluyor onlarda genelde yabanci ama Türkiyedeki cocuklar MASALLAH zekalarina hayranim.Buranin 3 sinifta yaptigi dersleri Türkiyede ilk olkulda yapiyorlar ya düsünsenize,almanya ölmüs kizlar aglayani yokkkk...

evet canım açıklaman için teşekkürler akıl edemedim . doğrru haklısın

evet canım haklısın.
hicraaaaaaaaaaaann çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaa nedeni belli mi ?? : neyse üzmeyim onuda şimdi özür dilerim kazandb haberim yoktu gerçektennn

sağol bizde seni canım sevioz. bak ben röntgen çekilmesem tüplerim açılmasa öğrenemeyecektin :) nasip kısmet canım birbirimizden bişiler öğreniyoz iştee

Insallah istedigin kiloya inersin hemen canim,demek bu hastalikla alakali...canim yaaa Allah bir an önce hepinizi su rahatsizliklardan kurtarsinda hamile kalin artik.
Neyse en azindan simdi bir derdin az :) tüplerin acik :) bu bence hemen ise yaricak Allahin izniyle :))

inşallaaaaaaaaaaaahhh. bana dua et our mu hicrana da herkeseeeee canım hormon tahlillerim normal çıktı doktor şaşırdı ubu kadar iyi beklemiyordum dedi ALLAHtan onlar iyi çıktı.diane35 kullanıom

sağol bizde seni canım sevioz. bak ben röntgen çekilmesem tüplerim açılmasa öğrenemeyecektin :) nasip kısmet canım birbirimizden bişiler öğreniyoz iştee

Bu konu ile alakali pek bir bilgim olmicakti yani türkiyemde neler varmis neleeer.
Hadi bakalim bu ay tuttur emi kiiiz? sunu biliyorum ama tüpler acildiktan sonraki ilk yumurtlamada 90% den fazla hamile kalma ihtimali cok cok yüksek unutma yani bol bol mercimek ver firina kiiiizzzz :))))))))))))

canlar ben geliyorum kimse yok
gidip yine geliyorum birsürü sayfa ilerlemiş
ben yokken muhabbet olurmu ama yaaa

selam kızlar takip edemedim ne yaptınız ne ettiniz keyifler yerinde mi? benim karın ağrım ve lekelenmem devam ediyodu. randevum cumartesi olmasına rağmen bugün yeniden doktora gittim durumu anlattım. tabiki lekelenme düşük tehdidi demek ama panik yapmayın dedi. ultrasonda bi bakalım karından görünmesi şu an mümkün değil alttan bakarız dedi. ilk olarak karından baktı bir iki yokladı ben bulamıcak dedim ama aaa işte burda dedi :)))) ayyyy kesesi minicik 9 mm. orda sapasağlam duruyodu. korkmayın sağlıksız bir gebelik olsa bu kadar erken ultrasonda görünmezdi dedi. hızlı ilerliyo dedi. düşükten korumak için de bi ilaç verdi. cumartesi yine gidicem. ultrason kağıdına bakıp duruyorum :)))) ve tüm kalbimle sizerin de aynı duyguu yaşamasını diliyorum

inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım benim sıkma kendini
duaların içinde çok sağol canım hepsine amin...

Kiz nerelerdesiniz size sorularim oldu cevap alamadim (( uzmanlariiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!

Son düzenleme:
Kiz nerelerdesiniz size sorularim oldu cevap alamadim (( uzmanlariiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!

estafurullah canım ya uzman değilizde
araştıra araştıra artık bilir olduk bazı şeyleri
soruların neydi geçmiş sayfalarda göremedim sor söyleyelim canım benim
bizim misafirle filan vardı o yüzden pek giremedim bu ara

Mrb hanımlar keyifler nasıl bakalım ben dün aşılama işin iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum ilaç alsam mi sizce

hayırlı günler kader arkadaşlarımmmmdün bütün günüm hastenede geçti reglimin 3.günüydü geçen ay aşılamam iptal olmuştu yumurtalrım çok büyüdü diye şimdi de o büyüyenlerin hepsi çatlamamış ve kist olmuş bir sürü yaa 13.5 7.5 ve bisürübu ayda aşılama tedavim iptal kızlar doğum kontrol ilacı kullanacağım bir ayişte benden böyle rabbim hayırlısını versin sizler nasılsınız durumlar nasıl?

Mrb hanımlar keyifler nasıl bakalım ben dün aşılama işin iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum ilaç alsam mi sizce

Ben hasta oldugumda hic ilac almiyorum bebis istedigimden beri ama sen ne derecede hastalandin güzelim yani feci yazmissin gerci...hmmm?
Bence bir doktora görün ona danis,simdi bir ilac alirsan ignelerle ters etki falan yapmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…