Peki ilac kullaniyorsun degilmi o halde? Kiz enistem 100 kiloydu her gün 1 litre ilik suyun icine 1 taze limonu iyice sikip onu dönüp dolanip aksama kadar bitiriyordu bunun yaninda harekette yapiyordu yani yürüyüs.Cok güzel zayifladi yillar önce ve hala kilosunu koruyor hic almadi :) sanada tavsiye ederim vaktin olmazsa en azindan yarim saat hizli yürüyüs yap sabanin filmi varya postaci gercekten onun gibi yürü vallahi haftanin 5 günü yap inan 1 ay sonra farki görüceksin.Ama sunuda biliyorsundur kilo ile hic ilgisi yok hamile kalamamanin.
Makarna ve ekmekten ilk ay tam uzak dur bir ay sonra yine az az yersin sadece 4 hafta.
Peki ilac kullaniyorsun degilmi o halde? Kiz enistem 100 kiloydu her gün 1 litre ilik suyun icine 1 taze limonu iyice sikip onu dönüp dolanip aksama kadar bitiriyordu bunun yaninda harekette yapiyordu yani yürüyüs.Cok güzel zayifladi yillar önce ve hala kilosunu koruyor hic almadi :) sanada tavsiye ederim vaktin olmazsa en azindan yarim saat hizli yürüyüs yap sabanin filmi varya postaci gercekten onun gibi yürü vallahi haftanin 5 günü yap inan 1 ay sonra farki görüceksin.Ama sunuda biliyorsundur kilo ile hic ilgisi yok hamile kalamamanin.
Makarna ve ekmekten ilk ay tam uzak dur bir ay sonra yine az az yersin sadece 4 hafta.
taze anniş nasılsın valla heran çıkabiliriz kocişer gelebilir canım ani çıkış yapabilirim geç kaldın azcık :)
Canım rosecigimin kilosu hormonlarından hormonlari dengeli olmadığı için kilo alıyor kilo aldığı için hormonlari bozuluyor nu bir kısır döngü canım hormonlar bozulunca adet düzensizkesiyor bu kilo bizim pko ile ilgili bi durum
Allahim ya kim bilir daha neler var neler :)) Hemde ne geride kalmislar daha baska konularla alakali coooook sey var birde türkleri begenmiyorlar tihhhhhh kurban olsunlar GÜZELIM TÜRKIYEME Kurbaaaaaaaaaaaaaaan. Ben ciddiden cok istiyorum kizimin orada okumasini buradakinlerin cok azi adam oluyor onlarda genelde yabanci ama Türkiyedeki cocuklar MASALLAH zekalarina hayranim.Buranin 3 sinifta yaptigi dersleri Türkiyede ilk olkulda yapiyorlar ya düsünsenize,almanya ölmüs kizlar aglayani yokkkk...
Allahim ya kim bilir daha neler var neler :)) Hemde ne geride kalmislar daha baska konularla alakali coooook sey var birde türkleri begenmiyorlar tihhhhhh kurban olsunlar GÜZELIM TÜRKIYEME Kurbaaaaaaaaaaaaaaan. Ben ciddiden cok istiyorum kizimin orada okumasini buradakinlerin cok azi adam oluyor onlarda genelde yabanci ama Türkiyedeki cocuklar MASALLAH zekalarina hayranim.Buranin 3 sinifta yaptigi dersleri Türkiyede ilk olkulda yapiyorlar ya düsünsenize,almanya ölmüs kizlar aglayani yokkkk...
Insallah istedigin kiloya inersin hemen canim,demek bu hastalikla alakali...canim yaaa Allah bir an önce hepinizi su rahatsizliklardan kurtarsinda hamile kalin artik.
Neyse en azindan simdi bir derdin az :) tüplerin acik :) bu bence hemen ise yaricak Allahin izniyle :))
sağol bizde seni canım sevioz. bak ben röntgen çekilmesem tüplerim açılmasa öğrenemeyecektin :) nasip kısmet canım birbirimizden bişiler öğreniyoz iştee
selam kızlar takip edemedim ne yaptınız ne ettiniz keyifler yerinde mi? benim karın ağrım ve lekelenmem devam ediyodu. randevum cumartesi olmasına rağmen bugün yeniden doktora gittim durumu anlattım. tabiki lekelenme düşük tehdidi demek ama panik yapmayın dedi. ultrasonda bi bakalım karından görünmesi şu an mümkün değil alttan bakarız dedi. ilk olarak karından baktı bir iki yokladı ben bulamıcak dedim ama aaa işte burda dedi :)))) ayyyy kesesi minicik 9 mm. orda sapasağlam duruyodu. korkmayın sağlıksız bir gebelik olsa bu kadar erken ultrasonda görünmezdi dedi. hızlı ilerliyo dedi. düşükten korumak için de bi ilaç verdi. cumartesi yine gidicem. ultrason kağıdına bakıp duruyorum :)))) ve tüm kalbimle sizerin de aynı duyguu yaşamasını diliyorum
Kiz nerelerdesiniz size sorularim oldu cevap alamadim(( uzmanlariiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!
Mrb hanımlar keyifler nasıl bakalım ben dün aşılama işin iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum ilaç alsam mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?