Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Bu sabah pis katil düsmanlarim geldi,bunlarin bize yaptigini kalles askerler yapmaz!!!
Neyse,simdiiii zyklusum hani ilk baslarda 28 diya,dogumdan sonra 26 olmustu ve 3 yil gecti birden 23e düstü,sonraki ay 24,ondan sonraki ay 25 ve simdi ise 26 oldu!!! yavas yavas kizdiriyor beni.Simdi benim batim ne zaman ve artik hangi zyklustan ileri gideyim?

Ben hasta oldugumda hic ilac almiyorum bebis istedigimden beri ama sen ne derecede hastalandin güzelim yani feci yazmissin gerci...hmmm?
Bence bir doktora görün ona danis,simdi bir ilac alirsan ignelerle ters etki falan yapmasin?

Sağol canım ilaç içmiyorum bitkisel nane limon ıhlamur falan

23,24,25 ortalama all bence yani 24

Tatlim Allahtan sabir diliyorum beklemek kadar zor birsey yok herhalde su senin icin...
Bir sorum var,dogum kontrol hapi kullanmasan ne olur bu ay?merak ettim neden kullanman gerektigini :)

canım 24 esas al sen bence hesaplarını ona göre yap
ovu testi almımıydın sen canım
adeti karmaşık olanlar için özellikle çok faydalı
stresten önce ya da sora yada çok alakasız zamanlarda olması doğal adetinin sıkma kendini
ama ben senin ovu testi almanı gerekli görüyorum açıkcası

Mrb hanımlar keyifler nasıl bakalım ben dün aşılama işin iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum ilaç alsam mi sizce

canım ilaç alma bence
ilaçlar biliyorsun başka ilaçlarla birleştiğinde zararlı olabiliyor
o yüzden çok kötü değilen alma aalacaksanda doktoruna danış kötü bi etki olmasın en azından

canım herşeyde bir hayır vardır üzme kandini
umarım tez zamanda gider o kistlerin
hayırlısını dile sakin ol

Ben sansli olanlardanim esracim Allaha sükür yumurtladigim ani bile biliyorum birak günümü :))) doktorlarda bunu onayladi ultrsonda tam kontroldeydim kac kere :)) ama yinede ovulationstest aldim cok kullandim hep tam zamaninda positivti...

canım bende normalde mutlaka anlıyorum yumurtlama günümü
madem biliyorsun gününü o zaman adet döngünün kaç gün olduğu o kadarda önemli değil
doktor vs gidince ortalama 24-25 gün dersin
önemli olan yumurtlama günün bilebilmen ki o konudada sıkıntın yokmuş zaten

Peki yumurtlamam hep erken oluyor acaba olgunlasmadanmi patliyor yumurtam? bunun icin ne yapmam gerekiyor?zyklusum kac olursa olsun yumurtlamam ya 9.uncu yada 10.uncu gün bagzen 11 veya 12 de olmustu ama cok nadir

Peki yumurtlamam hep erken oluyor acaba olgunlasmadanmi patliyor yumurtam? bunun icin ne yapmam gerekiyor?zyklusum kac olursa olsun yumurtlamam ya 9.uncu yada 10.uncu gün bagzen 11 veya 12 de olmustu ama cok nadir

hımmm canım 26 gün döngüsü olan bir kadında genelde yumurtlama 12-14-16 günler olur demişti bana doktorum
ama benim 18 hatta 19. gün oluyor ancak
kişiden kişiye değişiyor yani ama senin özel bir durumun varmı yumurtalarında srun varmı bunu bilmek için doktorunla konuşmalısın bence

Yaaaaa esracim valla benim doktor hic birsey yapmiyor git eve sabret diyor ki ben cok sabirli biriyim ((

Yaaaaa esracim valla benim doktor hic birsey yapmiyor git eve sabret diyor ki ben cok sabirli biriyim ((

canım sende bi anormallik sezinlese öyle demez zaten herşey yolunda demekki sıkma kendini
1 çocuğun olduğuna gre hamile kalman mümkün demekki tescillemişsin işte
o yüzden sakin ol vardır bir zamanı inşallah

canım ilaç alma bence
ilaçlar biliyorsun başka ilaçlarla birleştiğinde zararlı olabiliyor
o yüzden çok kötü değilen alma aalacaksanda doktoruna danış kötü bi etki olmasın en azından
burnum çeşme oldu resmen:2::2::2: ama ilaç almamak en doğrusu

Yok sakinimde ama bende ne kanima bakiyor dedigim halde ne baska kontroller sadece ultrasonla yumurtaliklarimda kist olup olmadigina 2011 ekimden beri bekliyorum bir düsük oldu bu arada ama benim derdim eger birsey varsa simdiden bos bos beni bekleticeyine tüm kontrollerimi yapsa öyle beklerim yasim durmuyor yerimde ben bir kac tane istiyordum.Bilsem bir sorun olmadigini valla yillarca sikarim disimi Allahtan sabir diler beklerim.

anlıyorum canım haklısın
doktorunu değiştirm imkanın yokmu peki
bu arada bana müsade canım işlerim var biraz da yine konuşuruz olurmu

Doktorumu aradim daha yeni randevu aldim taaaa 3 Hazirana...Bakalim ne dicek,burada okuyorum daha yeni evlilere bile doktorlar ne kadar güzel ilgilenip tüm kontrollerini yapiyorlar burdaki uyuzlar hic!dünya umrunda degil valla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…