Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

herkese slmmmmm.nasılsınızzz canlarım.ne var ne yok bakalım.bende hersey yolunda gıdıyor suan bir sıkıntım yok.

Hemşooommm geçmiş olsunn gel buraya ben bakarım sana :)

pofuduknazcım öncelikle geçmiş olsun canım.aynı durumu ben de yasadım canım büyük bi kistim vardı adet olduktan sonra biraz küçüldü tekrar büyürse bende 1 ay dk hapı kullanıcam inşallah yol olur giderler içimizden.bir de ilaçların etken olduğu kistleri eritmek için dr um günde 2 yumurta beyazı yememi söylemişti.sen de bi sor istersen belki faydası olur canım

Ahhhh hemsommmm sagolasinnnnn ilgiye seviye ihtiyacım var:2::2::2::2::2::2::2::2:

nasılsınız görmeyeli kızlarne var ne yok bakalım:13:asel nerelerde kaç gündür girmiyor pek.bende durum aynı yeni bir aya daha çalışmalarla başladık bakalım hepimizin güzel haberler vermesi dileğiyle......

canım naptın ya isalin geçtimi:26: beklediğin belirti gerçek olur inş.haberdar et bizi

inşallah giderler canım ya sağolasın....benim doktorum konuşulacak bir tip değilki canım asistan zaten bişey bildiği yok hocalara danışıyor Allahtan yoksa yanmıştıkbende soğan kürü yapacağım canım reglim bitsinde kd ilacı kullanırken birşey olmuyormuş bu kürü yapmak saraçoğlu öyle söylemişti canım yumurta akını bende mi yesem acep?:26:
Bu akşam çalışmaya başlıyoruz hadi bismillah

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorummmmmmmm

bence bi dene derim canım ilaç değil sonuçta bi zararı olmaz diye düşünüyorum.kırmızı et ye demişti birde. menegonu oldum sabah acaba bal tarcın ç otu yapsammı sence

hicrann canım sen nasıl oldun

Sorma çalışmadık geç geldi kocis bende hasta olunca erken uyukladum kaldı kızlar yaaa gribimin yanında normal öksürerek de başladı artı birde astımım var zaten aşılama ya kadar bu öksürerek geçmezse aktarılan spermler oksurunce çıkar mi acaba çünkü normalde oksurunce çıkar mi acaba:2::2::2:

:) ben çıkmaz diye düşünüyorum,aşılaman olunca yat dinlen canım kendini yorma.ben hamilelikleride düşükleride ayakta geçirdim ama bu sefer şansa bırakmicam bu ay tutarsa ayrılıcam işten

:) ben çıkmaz diye düşünüyorum,aşılaman olunca yat dinlen canım kendini yorma.ben hamilelikleride düşükleride ayakta geçirdim ama bu sefer şansa bırakmicam bu ay tutarsa ayrılıcam işten
Normal ilişkide bazen astimim tutuyor ayakları dikip beklerken okruyorum hepsi dışarı çıkıyor o yüzden daha şimdiden stres oldum inss tutar canım bencede dinlemek önemli kiminin ki daha sıkı tutnuyor maşallah bisey olmuyor

dışarıya çıkmasını bende çok düşünmüştüm ilk zamanlar ama dr um milyonlarca sperm gidiyor ve yalnızca bir kısmı dışarıya çıkıyor ulaşanlar yeterli olur demişti çıkarsada sorun etme tatlım.bende de oluyo aynı şey saatlerce yatıyorum ayağa kalktığımda püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…