anlıyorum canım haklısın
doktorunu değiştirm imkanın yokmu peki
bu arada bana müsade canım işlerim var biraz da yine konuşuruz olurmu
herkese slmmmmm.nasılsınızzz canlarım.ne var ne yok bakalım.bende hersey yolunda gıdıyor suan bir sıkıntım yok.
Allaha sükür canim Insallah kimseciklerde artik sorun olmaz :)
insallah canımmm.hicranımmm sen nasılsın canımmm düzeldinmiiiii bakimm
yok be tatlım bugün daha kötüyüm ama şükür sol bademcigim inmiş galiba çenemin altı acıyorinsallah canımmm.hicranımmm sen nasılsın canımmm düzeldinmiiiii bakimm
Hicranimiz bugün malesef rahatsizmis canimInsallah en gec aksama hic birseyi kalmaz.
Hemşooommm geçmiş olsunn gel buraya ben bakarım sana :)
pofuduknazcım öncelikle geçmiş olsun canım.aynı durumu ben de yasadım canım büyük bi kistim vardı adet olduktan sonra biraz küçüldü tekrar büyürse bende 1 ay dk hapı kullanıcam inşallah yol olur giderler içimizden.bir de ilaçların etken olduğu kistleri eritmek için dr um günde 2 yumurta beyazı yememi söylemişti.sen de bi sor istersen belki faydası olur canım
Ahhhh hemsommmm sagolasinnnnn ilgiye seviye ihtiyacım var:2::2::2::2::2::2::2::2:
severim ben seni kız:) başladın mı bu ay tekrar
Ahhhh hemsommmm sagolasinnnnn ilgiye seviye ihtiyacım var:2::2::2::2::2::2::2::2:
Ben telden giriyorum tatlım benim işim daha zor yani puffffffhadi hayırlısı bakalım :) ya ben bu cevapları nie çok sonra görüyorum çıkmıyor ilk sayfada
Rahatsiz olmus bagzi arkadaslar( gecmis olsun canlarim kendinize iyi bakin streslerden uzak durmaya calisalim.
Bende cumadan beri biraz rahatsizim,Afedersiniz isal(( birde yine kaynanam vardi az önce gitti cumadan bugüne baya bir kötü oldu yaa insan rahat olmuyor migdeme kramf giriyor uzanamiyorsun,neyse simdi yok artik ama rahatsizligim hala bitmedi (
Bu arada esracim ve aselcim uzmanlarim benim adetim ilk defa düzensiz olduya hani,simdi ne zaman gelmesi gerekiyor yine?kisaca hatirlatayim zyklusum 28 di dogumdan sonra 26 oldu ilk mart ayinda birden 23e düstü sonraki ay 24 ve ondan sonraki ay ise 25...ufff kafam karisti valla galiba böyleydi unuttum.Yalniz ilginc olan basimdan 3 hamilelik gecti ve 3ündede isal olmustum yani belirtim oydu.Simdiyse biraz kafam karisik cünkü kizim anaokulundan kapmis oda isal esimde galiba üsütmeden.Ama ben hayatta isal olmam ne derecede hastalanirsam hastalanayim onun icin bu süphe.Neyse bekleyelim görelim,biliyorsunuz ben gercekten coook sabirliyim :)))) Allaha sükür
inşallah giderler canım ya sağolasın....benim doktorum konuşulacak bir tip değilki canım asistan zaten bişey bildiği yok hocalara danışıyor Allahtan yoksa yanmıştıkHemşooommm geçmiş olsunn gel buraya ben bakarım sana :)
pofuduknazcım öncelikle geçmiş olsun canım.aynı durumu ben de yasadım canım büyük bi kistim vardı adet olduktan sonra biraz küçüldü tekrar büyürse bende 1 ay dk hapı kullanıcam inşallah yol olur giderler içimizden.bir de ilaçların etken olduğu kistleri eritmek için dr um günde 2 yumurta beyazı yememi söylemişti.sen de bi sor istersen belki faydası olur canım
Bu akşam çalışmaya başlıyoruz hadi bismillah
inşallah giderler canım ya sağolasın....benim doktorum konuşulacak bir tip değilki canım asistan zaten bişey bildiği yok hocalara danışıyor Allahtan yoksa yanmıştıkbende soğan kürü yapacağım canım reglim bitsinde kd ilacı kullanırken birşey olmuyormuş bu kürü yapmak saraçoğlu öyle söylemişti canım yumurta akını bende mi yesem acep?:26:
hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorummmmmmmm
bence bi dene derim canım ilaç değil sonuçta bi zararı olmaz diye düşünüyorum.kırmızı et ye demişti birde. menegonu oldum sabah acaba bal tarcın ç otu yapsammı sence
hicrann canım sen nasıl oldun
Sorma çalışmadık geç geldi kocis bende hasta olunca erken uyukladum kaldı kızlar yaaa gribimin yanında normal öksürerek de başladı artı birde astımım var zaten aşılama ya kadar bu öksürerek geçmezse aktarılan spermler oksurunce çıkar mi acaba çünkü normalde oksurunce çıkar mi acaba:2::2::2:
Normal ilişkide bazen astimim tutuyor ayakları dikip beklerken okruyorum hepsi dışarı çıkıyor o yüzden daha şimdiden stres oldum inss tutar canım bencede dinlemek önemli kiminin ki daha sıkı tutnuyor maşallah bisey olmuyor:) ben çıkmaz diye düşünüyorum,aşılaman olunca yat dinlen canım kendini yorma.ben hamilelikleride düşükleride ayakta geçirdim ama bu sefer şansa bırakmicam bu ay tutarsa ayrılıcam işten
Normal ilişkide bazen astimim tutuyor ayakları dikip beklerken okruyorum hepsi dışarı çıkıyor o yüzden daha şimdiden stres oldum inss tutar canım bencede dinlemek önemli kiminin ki daha sıkı tutnuyor maşallah bisey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?