Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Aşılama olayı için bu kadar taktım oksuregii

Yoook canım aşılama tutmazsa degistiriyorum

burda tıp fak. den de çok memnun herkes.bn bu ay olmazsa yada yine olumsuz şeyler yaşarsam uzuuuuun bi ara vermeyi düşünüyorum sonrasında da tıp fak. denerim hastaneden dr umdan çok memnunum ama bi umut işte

burda tıp fak. den de çok memnun herkes.bn bu ay olmazsa yada yine olumsuz şeyler yaşarsam uzuuuuun bi ara vermeyi düşünüyorum sonrasında da tıp fak. denerim hastaneden dr umdan çok memnunum ama bi umut işte

Canım tip çok yoğun ama tam teşekküllü bence cuma günü muayeneyi tipta yaptı ali acar iki dr birden bakıyorlar muayene ederken yar.doc.rengin karatayli var ikisi birlikte baktılar rengin hanımı çok sevdim bende ya

1 ay sonrasına randevu veriliyor diye biliyorum. ben genetik araştırma için gidicem bidahaki hafta o zaman alayım diyorum randevu hem bu ay ki tedavimde sonuçlanmış olur.bi tane daha prof vardı ama adını hatırlayamadım.ali acar bi arkadasa bi daha gelme kendinide ugrastırma benide senn çocugun olmaz demişti kız yıkıldı perişan oldu ama 2 ay geçmeden kendiliğinden hamile kalmıştı ondan beri gıcığım adama :)

Bir tane daha var ama ismini hatırlamıyorum iki isimliydi dr erkek uzun boylu kir sacli bi hastasiyla konuşmasına şahit oldum çok güzel şeyler söyledi kadına moral verdi umut verdi biz hic görmedik daha öyle bisey esimede gösterdim dr dediğin böyle ilgili olmalı diye bakalım hayırlısı canım biz randevusuz gidiyoruz

randevusuz gidiliyomu kızz ben bilmiyodum valla o zaman izin günümde hemen gideyim.ama sanırım farabiyi bırakamam

randevusuz gidiliyomu kızz ben bilmiyodum valla o zaman izin günümde hemen gideyim.ama sanırım farabiyi bırakamam

Canım tahlil için falan gittik kaç kez hemen yaptılar cuma günde gittim sadece rapor çıkartacaktım hemsire listeye aldı muayenede oldum bilmiyorum ali acarin özeline gidiyoruz diye mi böyle oluyor sen bu araştır bunu

iyiyiz hatun sen nasılsınn
bende iyiyim canım memlekete gideceğim çok sevinçliyim yaaaaaa çocuk gibi oldum yalnızlık insanı ne hale getiriyormuş böyle anacımmmmmm
Pofudugummmmmmmmmmmmmm
kuşummmmmmmmmmmmmmmm
iyiyiz hayatım senı sormalııı sen nasılsın bakem

iyidir çok şükür canım sen nasılsın ben bu ay doğum kontrol kullanıyorum sizden ümitliyim ona göre heeeeeeeee geldiğimde bisürü hamiş görmek istiyorummmm

Ohooooo isal,düsmanlarim geldide bitti bile :)) Dün geldi pis düsmanlarim bugün bitti nihayet.
Sende nasil durumlar canim?

geçmiş olsun canım
ishal insanı susuz ve cansız yapıyor dikkar et kendine

bende iyiyim canım memlekete gideceğim çok sevinçliyim yaaaaaa çocuk gibi oldum yalnızlık insanı ne hale getiriyormuş böyle anacımmmmmm

6:

canım bende memlekete gideceğim pazartesi nasipse
o zamana kadar adet olurum diye tamin ediyorum zaten
sizce adet olmasam bile gebelik şüphem olsada 3 saatlik yola gitmem zararlı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…