Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bişey olmaz tatlım ben de öğrenmeden bi kaç gün önce köye gittim bi akrabamı ziyarete hatta beni traktörle gezmeye götürdüler zıp zıp zıplayarak dağlara çıktım traktör tepesinde :)

bişey olmaz tatlım ben de öğrenmeden bi kaç gün önce köye gittim bi akrabamı ziyarete hatta beni traktörle gezmeye götürdüler zıp zıp zıplayarak dağlara çıktım traktör tepesinde :)

canım bende tedirgin oldum adet olmassam birde hamileysem bilemezsem bişey olurmu filan diye
çok sağol teşekkür ederim canım içim rahatladı

Selam Şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni merak etmediniz mi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canlarım misafirim gelmişti biliyorsunuz iki akşam dışarı çıktık falan filan . sonra hafta sonu telefonumun sözleşmesi bitmiş hop başka bir operatore geçtim derken hemen açılmadı hattım salı gününe kadar . Tabi ben fellik fellik gezerken üşüttüm . Pazar günü yatak döşek yattım . bu aralar yorgunluk vs vs erken grip oldum üstüne birde bahardan dolayı malum astımım azdı . Düne kadar yattım 3 gün . hastane hastane gezdim iğne ilaç serum falan derken yeni kendime geldim dün ve bugün iş başı yaptım .
Cuma akşamı ankaraya uçuyorum pazartesi dönücem . o güne kadar giremeybilirim ama inanın sizi hep merak ettim aklım hep sizde kaldı
KK olmayınca hayatım meğer ne boşmuş ya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmişi çok okuyamadım ama umarım her şey yolundadır . günler sonra işe geldiğim için tır yükü ile iş birikmiş ancak kaçamak girdim bakayım sizlere dedim .
Hepinizi kocaman öpüyorum fırsat buldukça geleceğim herkes lütfen ilk günkü azim ile çalışmalara devam etsin .
ben bat bekliyordum batasıca gelemedi 30 nisandı ama gelmedi bugün gelir diye düşünüyorum ilaçlardan sanırım gecikme yaşadım . yoksa hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demeyin bu ay yumurtlamam da abuk subuktu zaten erken gebelik testi de yaptım kocaman bir negatifffffffffffffffffff
batı bekliyorum yeni bir çalışma dönemi için artıkın

öyle canımm valla insan nası seviniyo haftasonu benmde annele ablam vardı çok güzel geçti.bide ablam hamiş göbüşü sevdik hep o da hissetti heralde nası tekmeliyo :))

aselcim sen gelmeyince tadı olmuyor ki öksüz yetim kaldi topik vin geçmiş oldun tatlım bu astım bendede azdı ne yapsak kine

canımcım ya sorma bende fenalık geçirdim can sıkıntısından evde .
valla hicran biraz bende sorun var canım ben kaçınıom sigara içtiğim için hastalığı tetikliyorum ama bırakamıyorumda ne yapcam bilmiyorum

inşlllllllllllllllll olmazsın bişe olmaz tatlım merak etme sen

sağol canım bilmiyorum ama sanki olacağım

canm benim merak ettik tabiki ama bitmiyorki senin misafir gelen giden filan
canım yeni ay yeni umutlar demek merak etme herşey yoluna girecak

Ohooooo isal,düsmanlarim geldide bitti bile :)) Dün geldi pis düsmanlarim bugün bitti nihayet.
Sende nasil durumlar canim?

bendede aynı canım ya gün aşırı ilşki ve bana incir,eşimde keçi buynzna devam bakalım ne olur:13::13: senin bat geldimi:26:

bendede aynı canım ya gün aşırı ilşki ve bana incir,eşimde keçi buynzna devam bakalım ne olur:13::13: senin bat geldimi:26:

Bat geldimi derken? Sali günü pis düsmanlarim gelmisti ertesi günüde bitti yani dün :) batimi bilmiyorum

tabi merak ettik canım hatta ben bi kaç kez sordum seniinşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilsesindir....orası belli olmaz dr hiç yumurtlama olmamış dediği halde hamile olanları unutmayalımmmm

Bat geldimi derken? Sali günü pis düsmanlarim gelmisti ertesi günüde bitti yani dün :) batimi bilmiyorum

salıdan çarşambaya adet bitmeyeceğine göre sen isali diyor olmalısın canım bende burda gördüm adet e bat deniyormuş yani adet zamanın geldimi diye soruyorum

Gün asiri iliski ne oluyor?anlamiyorum.

kızzzzzzzzz allah seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görende bekar sanacak seni:13::13::13: bir gün durup bir gün ilşkiye girmeye deniyor işte canım yani pazartesi çarşamba cuma gibi

salıdan çarşambaya adet bitmeyeceğine göre sen isali diyor olmalısın canım bende burda gördüm adet e bat deniyormuş yani adet zamanın geldimi diye soruyorum

Dogru anladin adetim en fazla 2 inci gün biter benim yani sali geldi ertesi günü bitti :)))

kızzzzzzzzz allah seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görende bekar sanacak seni:13::13::13: bir gün durup bir gün ilşkiye girmeye deniyor işte canım yani pazartesi çarşamba cuma gibi

Demek o anlama geliyor hihihiii :))) iliski kelimesini biliyorumda hani demek oluyor onu anlamamistim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…