bişey olmaz tatlım ben de öğrenmeden bi kaç gün önce köye gittim bi akrabamı ziyarete hatta beni traktörle gezmeye götürdüler zıp zıp zıplayarak dağlara çıktım traktör tepesinde :)geçmiş olsun canım
ishal insanı susuz ve cansız yapıyor dikkar et kendine
canım bende memlekete gideceğim pazartesi nasipse
o zamana kadar adet olurum diye tamin ediyorum zaten
sizce adet olmasam bile gebelik şüphem olsada 3 saatlik yola gitmem zararlı olurmu[/B]
bişey olmaz tatlım ben de öğrenmeden bi kaç gün önce köye gittim bi akrabamı ziyarete hatta beni traktörle gezmeye götürdüler zıp zıp zıplayarak dağlara çıktım traktör tepesinde :)
canım bende tedirgin oldum adet olmassam birde hamileysem bilemezsem bişey olurmu filan diye
çok sağol teşekkür ederim canım içim rahatladı
bende iyiyim canım memlekete gideceğim çok sevinçliyim yaaaaaa çocuk gibi oldum yalnızlık insanı ne hale getiriyormuş böyle anacımmmmmm
kuşummmmmmmmmmmmmmmm
iyidir çok şükür canım sen nasılsın ben bu ay doğum kontrol kullanıyorum sizden ümitliyim ona göre heeeeeeeee geldiğimde bisürü hamiş görmek istiyorummmm
aselcim sen gelmeyince tadı olmuyor ki öksüz yetim kaldi topik vin geçmiş oldun tatlım bu astım bendede azdı ne yapsak kine
aselcim sen gelmeyince tadı olmuyor ki öksüz yetim kaldi topik vin geçmiş oldun tatlım bu astım bendede azdı ne yapsak kine
aaaaaa bu hic iyi olmadı tatlım ama birakabilirsin bence sen coj azimlisin tatlım
inşlllllllllllllllll olmazsınbişe olmaz tatlım merak etme sen
Selam Şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni merak etmediniz mi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canlarım misafirim gelmişti biliyorsunuz iki akşam dışarı çıktık falan filan . sonra hafta sonu telefonumun sözleşmesi bitmiş hop başka bir operatore geçtim derken hemen açılmadı hattım salı gününe kadar . Tabi ben fellik fellik gezerken üşüttüm . Pazar günü yatak döşek yattım . bu aralar yorgunluk vs vs erken grip oldum üstüne birde bahardan dolayı malum astımım azdı . Düne kadar yattım 3 gün . hastane hastane gezdim iğne ilaç serum falan derken yeni kendime geldim dün ve bugün iş başı yaptım .
Cuma akşamı ankaraya uçuyorum pazartesi dönücem . o güne kadar giremeybilirim ama inanın sizi hep merak ettim aklım hep sizde kaldı
KK olmayınca hayatım meğer ne boşmuş ya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmişi çok okuyamadım ama umarım her şey yolundadır . günler sonra işe geldiğim için tır yükü ile iş birikmiş ancak kaçamak girdim bakayım sizlere dedim .
Hepinizi kocaman öpüyorum fırsat buldukça geleceğim herkes lütfen ilk günkü azim ile çalışmalara devam etsin .
ben bat bekliyordum batasıca gelemedi30 nisandı ama gelmedi bugün gelir diye düşünüyorum ilaçlardan sanırım gecikme yaşadım . yoksa hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demeyin bu ay yumurtlamam da abuk subuktu zaten erken gebelik testi de yaptım kocaman bir negatifffffffffffffffffff
batı bekliyorum yeni bir çalışma dönemi için artıkın
Ohooooo isal,düsmanlarim geldide bitti bile :)) Dün geldi pis düsmanlarim bugün bitti nihayet.
Sende nasil durumlar canim?
bendede aynı canım ya gün aşırı ilşki ve bana incir,eşimde keçi buynzna devam bakalım ne olur:13::13: senin bat geldimi:26:
Selam Şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beni merak etmediniz mi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canlarım misafirim gelmişti biliyorsunuz iki akşam dışarı çıktık falan filan . sonra hafta sonu telefonumun sözleşmesi bitmiş hop başka bir operatore geçtim derken hemen açılmadı hattım salı gününe kadar . Tabi ben fellik fellik gezerken üşüttüm . Pazar günü yatak döşek yattım . bu aralar yorgunluk vs vs erken grip oldum üstüne birde bahardan dolayı malum astımım azdı . Düne kadar yattım 3 gün . hastane hastane gezdim iğne ilaç serum falan derken yeni kendime geldim dün ve bugün iş başı yaptım .
Cuma akşamı ankaraya uçuyorum pazartesi dönücem . o güne kadar giremeybilirim ama inanın sizi hep merak ettim aklım hep sizde kaldı
KK olmayınca hayatım meğer ne boşmuş ya kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmişi çok okuyamadım ama umarım her şey yolundadır . günler sonra işe geldiğim için tır yükü ile iş birikmiş ancak kaçamak girdim bakayım sizlere dedim .
Hepinizi kocaman öpüyorum fırsat buldukça geleceğim herkes lütfen ilk günkü azim ile çalışmalara devam etsin .
ben bat bekliyordum batasıca gelemedi30 nisandı ama gelmedi bugün gelir diye düşünüyorum ilaçlardan sanırım gecikme yaşadım . yoksa hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demeyin bu ay yumurtlamam da abuk subuktu zaten erken gebelik testi de yaptım kocaman bir negatifffffffffffffffffff
batı bekliyorum yeni bir çalışma dönemi için artıkın
Bat geldimi derken? Sali günü pis düsmanlarim gelmisti ertesi günüde bitti yani dün :) batimi bilmiyorum
Gün asiri iliski ne oluyor?anlamiyorum.
salıdan çarşambaya adet bitmeyeceğine göre sen isali diyor olmalısıncanım bende burda gördüm adet e bat deniyormuş yani adet zamanın geldimi diye soruyorum
kızzzzzzzzz allah seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görende bekar sanacak seni:13::13::13: bir gün durup bir gün ilşkiye girmeye deniyor işte canım yani pazartesi çarşamba cuma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?