Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Dogru anladin adetim en fazla 2 inci gün biter benim yani sali geldi ertesi günü bitti :)))

töğbeeeeeeeee bi yaşıma daha girdim hadi 4 gün duydumda 1 günlük adette hiçç duymamıştım kızzznasıl yani nasıl bi bünyen var senin 1 gün adet nasıl olurben 8 hatta 9 da anca bitersen ramazanda yaşadın o zaman hiç borç sorunun olmaz oruç tutuyorsan:13:

:)))))) aynen canim sirf bu yüzden kocacim dahada cok seviyor beni hahahaaaaaaaaaaa :)))))))) saka bir yana gercekten en gec 2 inci gün bitiyor.Bir ara 2 gün kanamadan sonra 9-10 günde lekelenme oluyordu o ama Allaha sükür yine kesildi :))) doktorum normal diyor ama internet sayfalarinda okuduguma göre yumurtaliklarla alakali bir sorun olabilirmis.
3.Haziranda randevum var bakalim artik...

bende sastım simcik :44:benim en az 5 gün sürer en fazla 7

Valla güzelim anlamadim bende sevineyimmi süpheleneyimmi? :)) simdiye kadar bir sorun olmamisti...
Aslinda düsünürsem herkez benim bünyeme,basima gelenlere,herseyime sasirip bana sen kesin uzaylisin diyorlar :)))) annem bile valla :)))) gercekten herseyimle tuhafim :))) sanssizlik icinde sansliyim :) beni tanisaniz ciddiden insan olmadigimi düsünürsünüz bence :)))))))))

Dogru anladin adetim en fazla 2 inci gün biter benim yani sali geldi ertesi günü bitti :)))

canım o nasıl iş doktor birde normalmi diyor bu duruma
enteresan
benim jinekoloğum bana 3 günden az 10 günden fazla adet olursan mutlaka rahatsızsın gel bana demişti
bence sen iyi bir doktor bul canım kendine senin doktordan şüphelendim ben
1 günlük adete adet denirmi canım hiç ya

Son düzenleme:

Günaydin canim,daha nelere normal diyor benim doktor :)) okudugum sayfalara göre yumurtaliklarda bir rahatsizlik olabilir diye yaziyor yalniz bunu kendisine söyledigimde bana internete fazla bakma diyor.Haklisin ben en iyisi baska bir doktor bulayim bari.
Sen nasilsin bu arada? yolculuk ne zaman?

canım 1 günlük adete türkiyede hiç bi doktor iyice bakmadan normal demez bence
çünkü birçok doktora gttim ilk sordukları adetin normalmi ve kaç gün sürüyor oluyor
o yüzden sen kesin terket doktorunu bence
bende iyiyim şükür canım pazartesi gideceğim nasipse memlekete
cnım sen aslen nerelisin türksün o kesinde hangi memleket

Haklisin güzelim su an internetten benim sehirde olan bir bbayan kadin doktoru buldum orayi ariyorum,degistirmem en dogrusu sanirim.Benim babam karsiyaka izmir canim annemde turgutlu`dan manisanin kazasi.Ya sen?

Yalniz yine bana yardimci olmalisiniz kizlar türkce adini bilmiyorum tarif etmeliyim.
Hmmmm?...simdi hamileligin ilk basinda rahimin birseyi sisiyorya yada kabariyormu desem onun adi ne?yani bu hamileligin ultrasonda henüz belli olmadigi zamanda daha ilk baslarda hatta ay basi gelicegi zamanda ayni sey oluyor ve bu yüzden doktorlar bilemiyorlar adetmi yada hamilelikmi diye...ufff anlatabildimmi acaba? ben almancasini yazayimda belki bir türlü bulunur,Gebärmutterschleimhaut.Gebärmutter rahim demek yalniz schleimhaut?...
Yok baktim bulamadim...neyse o tam sismeyince veya kabarmayinca yumurtan yumurtladigin zaman tam olgunlasmiyormus ve erkenden catliyormus (( dogru benim yumurtlamamda hep erken oluyor ((

Haklisin güzelim su an internetten benim sehirde olan bir bbayan kadin doktoru buldum orayi ariyorum,degistirmem en dogrusu sanirim.Benim babam karsiyaka izmir canim annemde turgutlu`dan manisanin kazasi.Ya sen?

canım birden kaçmış gibi oldum sanırım kusura bakma çok acil bi tel geldi çıktım hemen pc yi bile kapamadım
senin için en mantıklıı iyi bir doktor bulup doktorunu değiştirmek bence
ben çankırılıyım canım biliyormusun bilmem
ama ablam 3 sene turgutluda oturdu ve görev yaptı şimdi ise izmir bergamada sizin memleketi iyi biliyorum yani

valla canım ben anlayamadım neyi kastettiğini
cidden dealarca okudum ama bir akıl getiremedim

canım bu arada sen benim arkadaşlık isteğimi neden kabul etmiyorsun
etsen profilimde seni görürüm ve yazdığınıda daha kolay anlarım

Son düzenleme:
rahim kalinlasmasindan mi bahsediyorsun acaba

Evet olabilir canim cünkü yazdigim gibi birsey kalinlasiyor adet öncesi veya hamileligin basinda.
Sagol canim bu galiba.Sende ona adetin gelmeden baktir bence yeterince kalinlasiyormu diye cünkü yazilanlara göre yumurtlama oluyormus ama ya erken yada olgunlasmadan catliyormus.

Etmez olurmuyum kiz birsey görmedim daha dur bir bakayim.Bu arada demek ablan orada yasadi 3 yil :) peki hangi yil?
Bizde izine hep turgutluya gideriz yazin :))

Etmez olurmuyum kiz birsey görmedim daha dur bir bakayim.Bu arada demek ablan orada yasadi 3 yil :) peki hangi yil?
Bizde izine hep turgutluya gideriz yazin :))

canım işte 3 yıl önce bergamaya taşındılar ondan öncede turgutludaydı
ben sana arkadaşlık isteği göndereli çok oldu canım 1 haftayı geçti hatta

canım işte 3 yıl önce bergamaya taşındılar ondan öncede turgutludaydı
ben sana arkadaşlık isteği göndereli çok oldu canım 1 haftayı geçti hatta

Bildirilere hic bakmadigim icin görmedim canim kusura bakma,ama simdi galiba oldu demi?olmusmu?

hahahah allah ıylıgını versın sen uzaylısın canım o zaman hosgeldın dünyamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…