Dogru anladin adetim en fazla 2 inci gün biter benim yani sali geldi ertesi günü bitti :)))
Tubisimmmmmmmmmmmm
töğbeeeeeeeee bi yaşıma daha girdim hadi 4 gün duydumda 1 günlük adette hiçç duymamıştım kızzznasıl yani nasıl bi bünyen var senin 1 gün adet nasıl olur ben 8 hatta 9 da anca biter sen ramazanda yaşadın o zaman hiç borç sorunun olmaz oruç tutuyorsan:13:
Dogru anladin adetim en fazla 2 inci gün biter benim yani sali geldi ertesi günü bitti :)))
bende sastım simcik :44:benim en az 5 gün sürer en fazla 7
canım o nasıl iş doktor birde normalmi diyor bu duruma
enteresan
benim jinekoloğum bana 3 günden az 10 günden fazla adet olursan mutlaka rahatsızsın gel bana demişti
bence sen iyi bir doktor bul canım kendine senin doktordan şüphelendim ben
1 günlük adete adet denirmi canım hiç ya
Günaydin canim,daha nelere normal diyor benim doktor :)) okudugum sayfalara göre yumurtaliklarda bir rahatsizlik olabilir diye yaziyor yalniz bunu kendisine söyledigimde bana internete fazla bakma diyor.Haklisin ben en iyisi baska bir doktor bulayim bari.
Sen nasilsin bu arada? yolculuk ne zaman?
canım 1 günlük adete türkiyede hiç bi doktor iyice bakmadan normal demez bence
çünkü birçok doktora gttim ilk sordukları adetin normalmi ve kaç gün sürüyor oluyor
o yüzden sen kesin terket doktorunu bence
bende iyiyim şükür canım pazartesi gideceğim nasipse memlekete
cnım sen aslen nerelisin türksün o kesinde hangi memleket
rahim kalinlasmasindan mi bahsediyorsun acaba
Haklisin güzelim su an internetten benim sehirde olan bir bbayan kadin doktoru buldum orayi ariyorum,degistirmem en dogrusu sanirim.Benim babam karsiyaka izmir canim annemde turgutlu`dan manisanin kazasi.Ya sen?
Yalniz yine bana yardimci olmalisiniz kizlar türkce adini bilmiyorum tarif etmeliyim.
Hmmmm?...simdi hamileligin ilk basinda rahimin birseyi sisiyorya yada kabariyormu desem onun adi ne?yani bu hamileligin ultrasonda henüz belli olmadigi zamanda daha ilk baslarda hatta ay basi gelicegi zamanda ayni sey oluyor ve bu yüzden doktorlar bilemiyorlar adetmi yada hamilelikmi diye...ufff anlatabildimmi acaba?ben almancasini yazayimda belki bir türlü bulunur,Gebärmutterschleimhaut.Gebärmutter rahim demek yalniz schleimhaut?...
Yok baktim bulamadim...neyse o tam sismeyince veya kabarmayinca yumurtan yumurtladigin zaman tam olgunlasmiyormus ve erkenden catliyormus(( dogru benim yumurtlamamda hep erken oluyor ((
rahim kalinlasmasindan mi bahsediyorsun acaba
valla canım ben anlayamadım neyi kastettiğini
cidden dealarca okudum ama bir akıl getiremedim
canım bu arada sen benim arkadaşlık isteğimi neden kabul etmiyorsun
etsen profilimde seni görürüm ve yazdığınıda daha kolay anlarım
Etmez olurmuyum kiz birsey görmedim daha dur bir bakayim.Bu arada demek ablan orada yasadi 3 yil :) peki hangi yil?
Bizde izine hep turgutluya gideriz yazin :))
canım işte 3 yıl önce bergamaya taşındılar ondan öncede turgutludaydı
ben sana arkadaşlık isteği göndereli çok oldu canım 1 haftayı geçti hatta
Bildirilere hic bakmadigim icin görmedim canim kusura bakma,ama simdi galiba oldu demi?olmusmu?
yok canı estafurullah ne kusuru olmuş canım şimdi
bu arada ben kaçıyorum canım daha sonra görüşürüz hoşçakal
Valla güzelim anlamadim bende sevineyimmi süpheleneyimmi? :)) simdiye kadar bir sorun olmamisti...
Aslinda düsünürsem herkez benim bünyeme,basima gelenlere,herseyime sasirip bana sen kesin uzaylisin diyorlar :)))) annem bile valla :)))) gercekten herseyimle tuhafim :))) sanssizlik icinde sansliyim :) beni tanisaniz ciddiden insan olmadigimi düsünürsünüz bence :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?